Seriale - Supernatural
Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 17:19
Kolejna zsupernaturalozowana
Caitriona - Czw 12 Kwi, 2007 17:20
Może nie aż tak bardzo, ale bardzo mi przypadł do gustu ten serial I Dean I jego samochód
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 17:22
Caitri sprawdź pocztę. O tak ostatnio Riella zabawiała się analogiami braciszkowymi - wyszło jej, że jak Boromir miał róg Gondoru, tak Dean miał Impalę A znajoma stwierdziła, że w obu przypadkach chodzi o potwierdzenie męskości. No i jeszcze nam wyszło, że z powodu Deana jesteśmy płytkie jak wyschnięte kałuże
Caitri po trzech odcinkach serial polubiłaś - dobra reakcja, a jak dotrzesz do końcówki I serii...Nie wspominając o całej II seriii...;-D Tyle angstu przed tobą. Na razie to sa małe wprawki...I musisz przetrwać odcinek 8 - ten muchozol - wszyscy fani wiedzą, że akurat ten odcinek to piękny przykład głupoty scenarzystów...;-) ( Kripke nie bij ).
Caitriona - Czw 12 Kwi, 2007 17:25
Ta Impala to piękny samochód (też bym mogła takie mieć ).
Jedno jest pewne - Dean ma fajne oczęta
(oki, dzięki!)
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 17:36
Dean do Impali mówi "baby" - zeszłam ze śmiechu przy odcinku 5 serii II - Simon said - he, he...No i w odcinku 16 jest takie deanowe westchnienie - "Oh baby, to była długa noc" pod adresem Impali, a w jakim kontekście to jeszcze zobaczysz.
Caitriona - Czw 12 Kwi, 2007 17:44
Widzę, ze dużo dobrego przede mną Oby Imapali i Dean było jak najwiecej! Ona ma fajne poczucie humoru.
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 17:48
Mnóstwo dobrych rzeczy przed tobą - jeszcze papy Winchestera nie poznałaś
I tyle dobrej muzyki - nie ma jak stary, dobry rock.
Caitriona - Czw 12 Kwi, 2007 17:54
Tak, muzyka jest świetna! I to pudło kaset z pierwszego odcinka
Co do papy, cóż, mimo wszystko pozostanę chyba przy starszym synku
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 17:57
Ja ogólnie całą Trójce wyznaję Co do muzyki, to naprawdę jest odświeżająca po tych wszystkich popowych kawałkach. Przy okazji pzonałam kilka nowych utworów. W wątku znajdziesz od czasu do czasu jakieś teksty i tytuły.
Deanariell - Czw 12 Kwi, 2007 18:00
| Caitriona napisał/a: | | Co do papy, cóż, mimo wszystko pozostanę chyba przy starszym synku |
O kochana... to się musisz do kolejki zapisać (jeśli chodzi o starszego syna)... a długa jest jak Mur Chiński I wątpię, żeby któraś ustąpiła miejsca... hehehehe...
| Caitriona napisał/a: | | Jedno jest pewne - Dean ma fajne oczęta |
Dean wszystko ma fajne
Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 18:20
Cait, nawet ja stoję w kolejce, wiesz?
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 18:30
:razz: Dean i jego supermoce. Połowa uroku Deana ( oprócz efektu Jensena - oczy + usta ) wynika z faktu, że on się tak poświęca dla brata i ojca. To wychodzi w późniejszych odcinkach - on nigdy nie miał własnego życia.
Caitriona - Czw 12 Kwi, 2007 18:48
Jej, musze użyć jakiegoś podstępu co by was wyprzedzić w tej kolejce Deana zklepuję dla siebie!
I szukam jakiś screenków na avka Z deanem oczywista
Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 18:52
Mnie tam oczy i poświęcenie nie bierze, jeno ta mina jak wcina mordoklejki
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 19:03
Boś Ty Aine zabawowa dziewczyna a ja jestem angstowa Nieszczęśliwy bohater, to interesujący bohater
Ja wam dam wyprzedzać w kolejce! Tu lista kolejkowa jest, ot co Ja byłam najpierwsza...;-)
Caitri zrób jakieś ładne avki, wczesniej podawałyśmy sporo linków do stron serialowych i do stron Jensena.
Caitriona - Czw 12 Kwi, 2007 19:12
Byłaś pierwsza? A zaklepałaś?
To idę poszukac linków
Admete - Czw 12 Kwi, 2007 19:27
Zawsze możemy podac od nowa jasne, że zaklepywałam...:D
Riella strona Jensen Ackles Unlimited już nie istnieje pod tym starym adresem
http://www.supernatural.tv/
Pojawiły się fotki z kolejnego - 18 - odcinka - Hollywood Babylon
http://supernatural.tv/ga...wood/index.html
Popatrzcie jaki napis ma Dean na torbie, ostatnia fotka! Caitri - widzę, ze nowy bannerek już masz, ja mam z tej fotki avatar.
Anonymous - Czw 12 Kwi, 2007 21:14
lista jest zaklepana, zapluta i przybita. Na Ament
Deanariell - Pią 13 Kwi, 2007 18:20
| Admete napisał/a: | Tu lista kolejkowa jest, ot co Ja byłam najpierwsza... |
Nieprawda wystartowałyśmy równo, tylko mnie nieco w oglądaniu wyprzedziłaś później... pomyśleć, że ja wtedy oglądałam kawałek pilota na TVNie (niestety godziny emisji mnie pokonały...), nie miałam jednak zielonego pojęcia, że to bedzie jeden z seriali mojego życia
| Admete napisał/a: | Riella strona Jensen Ackles Unlimited już nie istnieje pod tym starym adresem |
Zauważyłam właśnie... ciekawe czemu... buuuu... szkoda... tam była kopalnia materiałów o Jensenie
Deanariell - Pią 13 Kwi, 2007 19:46
| Admete napisał/a: | | Popatrzcie jaki napis ma Dean na torbie, ostatnia fotka |
Admete... na jakiej torbie?! Chodzi Ci o napis "James Boon"? O ile mnie wzrok nie myli, to to jest oparcie krzesła...
Admete - Pią 13 Kwi, 2007 20:17
Może jest na oparciu krzesła. Wiesz, że ja niedowidzę I coz robisz sobie jakąs powtórkę? Tez się stęskniłam za chłopakami. Nie moge się doczekać tego odcinka za dwa tygodnie - w więzieniu.
Caitriona - Pią 13 Kwi, 2007 23:32
Pierwsze koty za płoty:
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 11:40
Caitri piękne - no bo obiekty rewelacyjne i wykonanie przednie ;-D Moge sobie któryś kiedyś wykorzystać?
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 13:20
Dziękuję i oczywiście! nie ma nic milszego, niż wykorzystanie przez kogos avka twojej roboty
Widze że Impala rządzi
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 13:45
Jasne, że rządzi Wierna i niezawodna.
|
|
|