Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens
Mag - Czw 01 Lut, 2007 08:05
Obejrzałam "Opętanie" oprócz GP i JE był tam Tobik! Ale zamiast pozytywnego bohatera - hiena cmentarna
Teraz muszę sobie zpuścić Jane Eyre żeby się złe wspomnienia zatarły.
Alison - Czw 01 Lut, 2007 09:12
Nooo Tobik się w Opętaniu nie popisał, spuśćmy na to zasłonę milczenia i niech rzucają kamieniami ci, co sami w młodości nie popełniali błędów. Nie widzę, nie słyszę. Temat zamknięty
miłosz - Czw 01 Lut, 2007 11:49
| Pemberley napisał/a: | | Tobik nosil caly czas okularki i ulizany wlos, wiec dla mnie niekoniecznie. :neutral: |
a tam ulizany ale rola niezła a w końcu nie musi nosić burzy kłaków rozwianych
Pemberley - Czw 01 Lut, 2007 12:22
| miłosz napisał/a: | | Pemberley napisał/a: | | Tobik nosil caly czas okularki i ulizany wlos, wiec dla mnie niekoniecznie. :neutral: |
a tam ulizany ale rola niezła a w końcu nie musi nosić burzy kłaków rozwianych |
dla mnie to byl film klasy B, sorry...
chetnie przepuszcze cie w kolejce do Tobika -fotografa , bo ja sie ustawiam w tej do Tobika- Rochestera :razz:
miłosz - Czw 01 Lut, 2007 13:12
| Pemberley napisał/a: | | miłosz napisał/a: | | Pemberley napisał/a: | | Tobik nosil caly czas okularki i ulizany wlos, wiec dla mnie niekoniecznie. :neutral: |
a tam ulizany ale rola niezła a w końcu nie musi nosić burzy kłaków rozwianych |
dla mnie to byl film klasy B, sorry...
chetnie przepuszcze cie w kolejce do Tobika -fotografa , bo ja sie ustawiam w tej do Tobika- Rochestera :razz: |
:razz: :razz: ja se zdaje sprawę że to film klasy b ale ogladnęłam go pierwszy raz dawno temu i mam do niego duzy sentyment a Tobik - cóz to taka uroda że w końcu u schyłku życia (jego czy naszego?! ) dojdziemy do wniosku, że jedyna rola w jakiej wart był grzechu to pan Rochester
Pemberley - Czw 01 Lut, 2007 14:13
calkiem mozliwe, ze to byla rola jego zycia
dajmy mu moze jeszcze jedna szansa, w koncu mlody jest ( no, przed 40... ) i moze bedzie z nim jak z Seanem Connerym
Alison - Czw 01 Lut, 2007 14:57
| Pemberley napisał/a: | :lol: calkiem mozliwe, ze to byla rola jego zycia
dajmy mu moze jeszcze jedna szansa, w koncu mlody jest ( no, przed 40... ) i moze bedzie z nim jak z Seanem Connerym |
Niechby i zbrzydł jak potwora, ale głos to ma taki, że ja siadam i byle go nie przepił i nie przepalił, to ja mu wierna będę do skonu, wszystko jedno, które z nas pierwsze się wykopsa
Alison - Pią 02 Lut, 2007 07:21
Bez tej "burzy kłaków" (Boże, jak nieromantycznie :neutral: ), to nie byłby już TEN Tobik, jeno Toby Stephens, a my głównie kochamy się jednak w Tobiku, nie Dziewczynki?
malmik - Pią 02 Lut, 2007 14:42
Pewnie, że tylko w Tobiku
Gitka - Pią 02 Lut, 2007 15:37
Jam tego samego zdania
miłosz - Pią 02 Lut, 2007 21:37
no to won z tym ulizanym Tobym głos głosem ale to niezły aktor jest i szkoda by było żeby tylko na tym Rochesterze się oparł
Caitriona - Pią 02 Lut, 2007 21:42
| miłosz napisał/a: | (...)szkoda by było żeby tylko na tym Rochesterze się oparł |
W moim wypadku funkcjonuje jeszcze jako ksiażę Orsino z Wieczoru Trzech Króli
Alison - Sob 03 Lut, 2007 10:47
A ja bym strasznie chciała tego jego Hamleta zobaczyć. Nie żeby zaraz gapić się jak poniewiera Ofelią, ale tak w ogóle... :oops:
malmik - Sob 03 Lut, 2007 18:47
A ja mamm straszną ochotę obejrzeć "Twelfth Night", ale muszę trochę poczekać aż w budżecie będzie mniejszy deficyt (cała UE też na to czeka)
Kaziuta - Czw 15 Lut, 2007 20:23
Dzisiaj w Geantcie widziałam "Wielkiego Gatsbyego" z Tobikiem za 10 zł.
Warto kupić ?
Anonymous - Czw 15 Lut, 2007 22:57
Tak sobie kombinowałam, kalkulowałam i wychodzi mi, ze mnie teraz nie stać.
Dzieki Kaziutko, jak zawsze jesteś "kul"
Wielki Gatsby jest bardzo dobry, wprawdzie to jest ta wersja bez Redforda (co jest logiczne ), ale naprawdę Tobik nie odstaje od wielkiego R.
Matylda - Nie 18 Lut, 2007 19:10
Obejrzałam sobie jeszcze raz Opętanie i.......
Co widzę ???
Tobik ze swoją trójkątna buźką- ale jestem spostrzegawcza
Jak jeszcze raz obejrzę ten film to może znowu kogoś wypatrzę
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 16:02
http://www.britishtheatre...Chamlet-rev.htm
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 16:42
http://www.sharpefilm.com...ewtobystephens/
http://www.sharpefilm.com/theimages/
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 18:21
http://www.southessex.co....e/location5.htm
malmik - Pon 05 Mar, 2007 18:58
Mniam Tobik im starszy tym lepszy - gdyby jeszcze te kudły miał bardziej Rochesterowate....
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 19:03
to jest miskiewiczowskie?
Ja szukam zdjęcia Tobika z Twelfth Night, ale w miarę dużego.
malmik - Pon 05 Mar, 2007 19:09
Ja szukam Twelfth Night..
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 19:30
wiem...
ja na razie tylko ładnego w miarę dużego zdjęcia...
malmik - Pon 05 Mar, 2007 19:37
No tam też jest Tobik do schrupania
|
|
|