To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens

Mag - Czw 01 Lut, 2007 08:05

Obejrzałam "Opętanie" oprócz GP i JE był tam Tobik! Ale zamiast pozytywnego bohatera - hiena cmentarna :evil:
Teraz muszę sobie zpuścić Jane Eyre żeby się złe wspomnienia zatarły.

Alison - Czw 01 Lut, 2007 09:12

Nooo Tobik się w Opętaniu nie popisał, spuśćmy na to zasłonę milczenia i niech rzucają kamieniami ci, co sami w młodości nie popełniali błędów. Nie widzę, nie słyszę. Temat zamknięty :wink:
miłosz - Czw 01 Lut, 2007 11:49

Pemberley napisał/a:
Tobik nosil caly czas okularki i ulizany wlos, wiec dla mnie niekoniecznie. :neutral:

a tam ulizany ale rola niezła a w końcu nie musi nosić burzy kłaków rozwianych :mrgreen:

Pemberley - Czw 01 Lut, 2007 12:22

miłosz napisał/a:
Pemberley napisał/a:
Tobik nosil caly czas okularki i ulizany wlos, wiec dla mnie niekoniecznie. :neutral:

a tam ulizany ale rola niezła a w końcu nie musi nosić burzy kłaków rozwianych :mrgreen:

dla mnie to byl film klasy B, sorry...
chetnie przepuszcze cie w kolejce do Tobika -fotografa , :mrgreen: bo ja sie ustawiam w tej do Tobika- Rochestera :razz:

miłosz - Czw 01 Lut, 2007 13:12

Pemberley napisał/a:
miłosz napisał/a:
Pemberley napisał/a:

dla mnie to byl film klasy B, sorry...
chetnie przepuszcze cie w kolejce do Tobika -fotografa , :mrgreen: bo ja sie ustawiam w tej do Tobika- Rochestera :razz:

:razz: :razz: ja se zdaje sprawę że to film klasy b ale ogladnęłam go pierwszy raz dawno temu i mam do niego duzy sentyment ;) a Tobik - cóz to taka uroda że w końcu u schyłku życia (jego czy naszego?! :rotfl: ) dojdziemy do wniosku, że jedyna rola w jakiej wart był grzechu to pan Rochester ;)

Pemberley - Czw 01 Lut, 2007 14:13

:lol: calkiem mozliwe, ze to byla rola jego zycia :lol:
dajmy mu moze jeszcze jedna szansa, w koncu mlody jest ( no, przed 40... :mrgreen: ) i moze bedzie z nim jak z Seanem Connerym :lol:

Alison - Czw 01 Lut, 2007 14:57

Pemberley napisał/a:
:lol: calkiem mozliwe, ze to byla rola jego zycia :lol:
dajmy mu moze jeszcze jedna szansa, w koncu mlody jest ( no, przed 40... :mrgreen: ) i moze bedzie z nim jak z Seanem Connerym :lol:

Niechby i zbrzydł jak potwora, ale głos to ma taki, że ja siadam i byle go nie przepił i nie przepalił, to ja mu wierna będę do skonu, wszystko jedno, które z nas pierwsze się wykopsa :wink:

Alison - Pią 02 Lut, 2007 07:21

Bez tej "burzy kłaków" (Boże, jak nieromantycznie :neutral: ), to nie byłby już TEN Tobik, jeno Toby Stephens, a my głównie kochamy się jednak w Tobiku, nie Dziewczynki? :wink:
malmik - Pią 02 Lut, 2007 14:42

Pewnie, że tylko w Tobiku :serduszkate: :serduszkate: :serduszkate:
Gitka - Pią 02 Lut, 2007 15:37

Jam tego samego zdania :serce2:

miłosz - Pią 02 Lut, 2007 21:37

Gitka napisał/a:
Jam tego samego zdania :serce2:

[url=http://img401.images....th.png]Obrazek[/URL]

no to won z tym ulizanym Tobym ;) głos głosem ale to niezły aktor jest ;) i szkoda by było żeby tylko na tym Rochesterze się oparł :serce: :mrgreen:

Caitriona - Pią 02 Lut, 2007 21:42

miłosz napisał/a:
(...)szkoda by było żeby tylko na tym Rochesterze się oparł :serce: :mrgreen:

W moim wypadku funkcjonuje jeszcze jako ksiażę Orsino z Wieczoru Trzech Króli

Alison - Sob 03 Lut, 2007 10:47

A ja bym strasznie chciała tego jego Hamleta zobaczyć. Nie żeby zaraz gapić się jak poniewiera Ofelią, ale tak w ogóle... :oops:
malmik - Sob 03 Lut, 2007 18:47

A ja mamm straszną ochotę obejrzeć "Twelfth Night", ale muszę trochę poczekać aż w budżecie będzie mniejszy deficyt :wink: (cała UE też na to czeka)
Kaziuta - Czw 15 Lut, 2007 20:23

Dzisiaj w Geantcie widziałam "Wielkiego Gatsbyego" z Tobikiem za 10 zł.
Warto kupić ?

Anonymous - Czw 15 Lut, 2007 22:57

Tak sobie kombinowałam, kalkulowałam i wychodzi mi, ze mnie teraz nie stać. :(
Dzieki Kaziutko, jak zawsze jesteś "kul" :kwiatek: :kwiatek:
Wielki Gatsby jest bardzo dobry, wprawdzie to jest ta wersja bez Redforda (co jest logiczne :D ), ale naprawdę Tobik nie odstaje od wielkiego R.

Matylda - Nie 18 Lut, 2007 19:10

Obejrzałam sobie jeszcze raz Opętanie i.......
Co widzę ??? :shock:
Tobik ze swoją trójkątna buźką- ale jestem spostrzegawcza
Jak jeszcze raz obejrzę ten film to może znowu kogoś wypatrzę

Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 16:02

http://www.britishtheatre...Chamlet-rev.htm
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 16:42

http://www.sharpefilm.com...ewtobystephens/
http://www.sharpefilm.com/theimages/

Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 18:21

http://www.southessex.co....e/location5.htm
malmik - Pon 05 Mar, 2007 18:58

Mniam :slina: Tobik im starszy tym lepszy - gdyby jeszcze te kudły miał bardziej Rochesterowate....
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 19:03

to jest miskiewiczowskie? :mrgreen:

Ja szukam zdjęcia Tobika z Twelfth Night, ale w miarę dużego.

malmik - Pon 05 Mar, 2007 19:09

Ja szukam Twelfth Night.. :wink:
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 19:30

wiem... :D
ja na razie tylko ładnego w miarę dużego zdjęcia...

malmik - Pon 05 Mar, 2007 19:37

No tam też jest Tobik do schrupania :serduszkate: