Seriale - Bones (Kości)
Harry_the_Cat - Pon 05 Maj, 2008 23:01
Oglądam baby....
Boscy są
Harry_the_Cat - Pon 05 Maj, 2008 23:33
Noremalnie się wzruszyłam. The best odcinek ever.
Miał tyle fajnych momentów, ze az nie jestem ich w stanie wymienic.
Dancing falangies szalenie mnie ubawiły. Ale w sumie bardziej jestem rozklejona...
Harry_the_Cat - Pon 05 Maj, 2008 23:35
Caitriona - Wto 06 Maj, 2008 00:02
Tez już obejrzałam - najlepsze to było our little boy i wymiana tych spojrzeń głodnemu chleb na myśli!! Albo You know, elephants are not purple. This is wrong.
Super odcinek!
Admete - Wto 06 Maj, 2008 13:26
Mówiłam! Mówiłam! Odcinek piekny i taki w gruncie rzeczy ciepły. Oni sa stworzeni dla siebie
Admete - Wto 06 Maj, 2008 18:16
Powiem tak: obejrzałam! Padam na kolana. Scenarzyści, aktorzy, wszyscy pracujący przy tym serialu są warci swojej wagi w złocie. Prawie się popłakałam przy końcu, gdy Booth zeznawał i gdy poszedł razem z Bones poczekać na wyrok w sprawie jej ojca. Ich rozmowy w mieszkaniu Bones i w kawiarni na temat umysłu i serca były niesamowicie prawdziwe i wzruszające. W chwili, gdy Brennan powiedziała agentowi, że "he is a nice man" - aaa...Twarz Bootha - to trzeba zobaczyć, naprawdę miałam wrażenie, że ją pocałuje. Każda z postaci ( za wyjątkiem Cam - ona naprawdę jest mało wyrazista i jakoś przestała pasować do całości ) została pokazana w taki sposób, że ani przez moment nie miało się wrażenia, że to są wymyślone postacie. Mam nadzieję, że Sweets nie okaże się Gorgonzolą, bo chyba go kocham
Kochane moje maniaczki bonesowe - lubię odwiedzać pocztę nawet jak są kolejki.
Tam było tyle cudnych momentów - wzruszających i zabawnych...Caroline i jej "That's just rude!" , zeznania doktorka Słodkiego, sędzia, który rozdziela Brennan i agenta jak nieposłusznych uczniów...Muszę to obejrzeć raz jeszcze
A i jeszcze scena na początku - chyba pierwszy raz Bones tak prawdziwie i szczerze sie śmiała Emily wygląda ślicznie, jak się tak śmieje.
Caitriona - Wto 06 Maj, 2008 19:15
U, zapowiada się bardzo emoconujący odcinek! Taki co się go potem dobrze pamięta. Lubię takie. A ponieważ przepadam też za rozmowami B&B, tym bardziej zacieram ręce!
Admete dzięki!!
Admete - Wto 06 Maj, 2008 20:03
Na Filmwebie - dyskusja na temat ewentualnego zakończenia serialu - obśmiałam się
http://www.filmweb.pl/top...zenie+-%29.html
Harry_the_Cat - Wto 06 Maj, 2008 20:37
Z Twojego opisu, Admete zapowiada się super
rozmarzylam sie...
Anonymous - Wto 06 Maj, 2008 21:07
nie ty jedna
Caitriona - Wto 06 Maj, 2008 22:25
Oglądałam sobie Zaczarowaną a tam w jednym ujęciu ne kto inny tylko Angela
Harry_the_Cat - Wto 06 Maj, 2008 22:29
A tak. Miała większą scenę, ale wypadła przy montażu
Admete - Śro 07 Maj, 2008 15:02
Lubię aktorkę, która gra Angelę i bardzo podoba mi się ta postać. W ostatnim odcinku panna Montenegro jest świetna. Przy okazji - wyłapałam nawiązanie do Archiwum X W scenie, gdy Caroline napomina przed rozprawą swoich świadków - cytat się pojawia
Harry_the_Cat - Śro 07 Maj, 2008 20:39
Oj, moze juz jutro obejrze
Admete - Śro 07 Maj, 2008 20:50
Też mam taka nadzieję Czekam na wasze opinie. Coś na temat następnego odcinka:
Harry_the_Cat - Śro 07 Maj, 2008 21:02
| Admete napisał/a: | Też mam taka nadzieję Czekam na wasze opinie. Coś na temat następnego odcinka:
|
O jeny, brzmi dramatyczie Ale podoba mi sie chyba ten pomysl
Admete - Śro 07 Maj, 2008 21:10
To będzie o tej kobiecie, która zacznie prześladować agenta i o amerykanskim Idolu. Ciekawa jestem :-)To jeszcze nie wtorek?
Harry_the_Cat - Śro 07 Maj, 2008 21:10
Admete..... to nawet nie czwartek..
Caitriona - Śro 07 Maj, 2008 21:53
| Admete napisał/a: | | To jeszcze nie wtorek? |
A szkoda!
Się doczekać nie mogę
Admete - Śro 07 Maj, 2008 22:37
Wiecie...Ja to bym chciała, żeby był 16, piątek, bo wtedy będę mieć w końcu wolny weekend...Dobrze, że chociaż Bones są na pociechę.
Admete - Czw 08 Maj, 2008 06:35
Zwiastun następnego odcinka:
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones
Wychodzi na to, że jednak ten wcześniejszy spoiler może być prawdziwy. Będzie się działo.
Admete - Czw 08 Maj, 2008 20:02
Nadal piszę sama do siebie Obejrzałam pierwszy z filmików na tej stronie:
http://spoilertv.blogspot...e-in-weeds.html
i się zaśmiewam - zapowiada się świetny odcinek z dużą ilością doktorka Słodkiego
Czwarty filmik to wywiad z Emily i Dawidem. Jak oni fajnie razem wypadają - w cywilu muszą się lubić
Anonymous - Czw 08 Maj, 2008 20:18
admete - do mnie piszesz, do mnie. Ciagle zapominasz. Kot i Cait zaraz tez przybiegna
Harry_the_Cat - Czw 08 Maj, 2008 20:58
Jestem! Zaraz będę wszyyyystko oglądać
soph - Czw 08 Maj, 2008 21:13
Ja też bezwstydnie korzystam z Twoich odkryć .
|
|
|