To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

BeeMeR - Pią 01 Paź, 2010 20:25

Za to jej mąż jest urodziwy inaczej, ale ma piękną żonę ;)
Admete - Pią 01 Paź, 2010 20:35

Bez przesady. Wygląda normalnie :)
Trzykrotka - Pią 01 Paź, 2010 20:38

Swoją drogą - to taki "niewidoczny" aktor. Widziałam sporo filmów z nim a nie pamiętam jego samego (twarz tak, kojarzę). W CC2C chyba udawał Chińczyka
http://www.imdb.com/name/nm1249116/

A swoją drogą: zobaczcie, jakie sexy zdjęcie Ranbira Kapoora
http://photogallery.india...how/4350775.cms
:shock: :shock: :shock:

BeeMeR - Pią 01 Paź, 2010 21:01

Ja go pamiętam doskonale z No Smoking i Aaja Nachle :mrgreen:
To aktor charakterystyczny, dobry, a nie piękny jak dla mnie :)

Admete - Pią 01 Paź, 2010 21:31

A to on grał w Aaja Nachle. Wyglądał tam wystarczajaco przystojnie jak dla mnie :)
Trzykrotka - Pią 01 Paź, 2010 23:39

Obejrzałam ubiegłoroczny Jail z Neilem Nitinem Mukeshem. Nuuuda... A Nitin to kawał drewna, a nie świetny aktor. Nie mogę pojąć fascynacji tym wymoczkiem (przepraszam z góry wszystkie wielbicielki). Dam mu jeszcze szansę, ale na razie jest u mnie pod kreską. A nawet grubą krechą.

Edit: na dobranoc kilka fotosów z Break Ke Baad

Admete - Sob 02 Paź, 2010 09:01

Kolejny ładny avek Trzykrotko :) Neila widziałam tylko w NY i tez odniosłam wrażenie, że nie umie grać.
Trzykrotka - Sob 02 Paź, 2010 11:40

Admete napisał/a:
Kolejny ładny avek Trzykrotko :)

IHLS inspiruje :wink:
Neil na dodatek jest strasznie wymuskany; w tym więzieniu miał przez cały czas fryzurę ułożoną w nienaganne fale. Dlatego chciałabym go zobaczyć w Lafange Parindey, gdzie wygląda tak

...o ile to coś zmienia w jego "oddrewnieniu."

Admete - Sob 02 Paź, 2010 13:32

Zawsze jakaś zmiana.
BeeMeR - Sob 02 Paź, 2010 14:24

Milenge Milenge

Jej, ale to głupie... :zalamka:
Jednak właśnie takiej kolorowej, ckliwej landrynki mi było trzeba po tym paskudnym tygodniu.

Shahid tu cudusiowy

Kareenka młodziutka, tereny urocze, piosenki typowe, acz kostiumy jednej z nich - do podziwiania ;)

W pomniejszych rolach kilka znanych twarzy - m.in koleżanka Nainy z KHNH, co skłoniło mnie do refleksji, że mimo miałkości filmu chyba lepiej wypada w parze z Kareeną niż Preity :mysle: I że tak mogła wyglądać przyjaźń Nainy z Sweetu ;)

Film do obejrzenia (acz niekoniecznie) i zapomnienia :)

Trzykrotka - Nie 03 Paź, 2010 01:01

Ale trzeba przyznać :thud: , że Shahid jako panienka w mini prezentował sie całkiem apetycznie!
Po obejrzeniu tego filmu ucieszyłam się, że oboju ubyło młodzieńczego tłuszczyku, przybylo dojrzałości i lepszych projektów na koncie.

Edit: Tempo pracy bollywoodzkiej młodzieży jest powalające. Ledwo sie pokazały fotki Imrana z filmu z Deepiką, są już następne, z Katriną

Tytuł filmu brzmi Mere Brother Ki Dulhan. Narzeczona mojego brata? :mysle:

Admete - Nie 03 Paź, 2010 09:26

Pewnie wychodzą z założenia, że trzeba kuc żelazo póki gorące ;)
Trzykrotka - Nie 03 Paź, 2010 19:35

Admete napisał/a:
Pewnie wychodzą z założenia, że trzeba kuc żelazo póki gorące ;)

I szybko zapewnić sobie mercedesa i apartament oraz środki na zachcianki :wink: Poza tym - w gruncie rzeczy, to małe środowisko, naprawdę rozchwytywanych jest niewielu. Mówią na przykład, że Preity i Rani nie mają w ogóle propozycji - smutne.
Z czystej potrzeby obejrzałam wczoraj 3/4 oldskula z Aamirem i Madhuri - Deewana Mujh Sa Nahin. Aż żałuję, że nie mogę zrobić screenów :excited: Kiecki i stylizacja Madhuri są nie do opisania. A Aamir w obcisłych porteczkach podciągniętych pod pachy, wywijający nóżkami w absurdalnych choreografiach :cheerleader2: . Cudo - kocham oldskule!

Trzykrotka - Pon 04 Paź, 2010 23:47

Na dobranoc - piękna piosenka z pięknej sceny z uroczego starocia, Amrapali, który zobaczyłam dziś. Dla dociekliwych: dlaczego film ten kojarzy się z OSO? :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=2zctRP1wYgo

Admete - Wto 05 Paź, 2010 05:27

O pan z piosenki w OSO :)
BeeMeR - Wto 05 Paź, 2010 11:06

wczoraj zaczęłam Housefull
ale rychło wymiękłam przy wywrotkach, krzykach, trzaskaniu się po gębach. :frustracja:

Dziś dałam mu drugą szansę, tj. przewinęłam do pojawienia się Arjuna Rampala :serce:
film od razu okazał się znośny, zwłaszcza, że dalej twardo przewijałam wszelkie trzaskanie się po gębach, Arjun jest perełką tego filmu :serce2: , Deepika jest tu od ozdoby i noszenie mini spodenek, reszta od bycia niezmiernie śmiesznymi. Akshay Kumar jest dla mnie zadziwiającym paradoksem: za młody grał twardzieli, co to z niejednego pieca chleb jedli, a w sile wieku grywa niewinnych młodzieniaszków. :mysle:
Scenę kulminacyjną, gdy wszyscy pokładają się ze śmiechu też miałam ochotę przewinąć, ale już obejrzałam, by zobaczyć jak to cudo się kończy.
Uff, durnota straszna.

Admete - Wto 05 Paź, 2010 14:49

Wyrazy podziwu Basiu. Ty jesteś niesamowita pod względem filmowego poświęcenia ;)
Trzykrotka - Wto 05 Paź, 2010 21:39

Kilka kolejnych zdjęć z Break Ke Baad

Edit: i Imran, który przejął po wujku reklamę Coca Coli

Trzykrotka - Czw 07 Paź, 2010 12:44

Zaczęłam wczoraj oglądać Paathshaala. Kurcze, szkoda tego filmu. Jak na ważny temat edukacji i jej potknięć, zrobiono kiepski film. Szkoda mi było fajnej roli Shahida i - w sumie Ayeshy Thakii, szkoda dobrego przecież Nany Patekara w roli dyrektora. Strasznie dużo absurdu i przerysowań. Obejrzę do końca, ale męczę się.
Admete - Czw 07 Paź, 2010 15:54

Też się męczyłam. Faktycznie zmarnowano temat i szansę na dobry film.
Trzykrotka - Nie 10 Paź, 2010 20:39

Shahrukh już dziś wylądował w Berlinie

Od jutra zaczyna tam zdjęcia do Dona2. Zazdroszczę i żałuję, ze mnie tam nie ma :(
Na twitterze napisał: in berlin. good to see it in the day time. always been in & out during berlinale otherwise

A tu, dla Krakowianek: garść informacji na temat filmu Mujjahir kręconego od kilku dni w Krakowie
http://www.biurofestiwalo...w-krakowie.html

Trzykrotka - Pon 11 Paź, 2010 09:48

Zobaczcie, jaka fajna tapeta - zdjęcie pochodzi z reklamy Hyundaia

Wiecie, że istnieje przesąd, ze film, w ktorym Shahrukh biega, na pewno będzie sukcesem? :wink:

Calipso - Pon 11 Paź, 2010 11:01

Trzykrotka napisał/a:
Wiecie, że istnieje przesąd, ze film, w ktorym Shahrukh biega, na pewno będzie sukcesem?

Coś w tym jest :-D Swoją szosą jest jakiś film w któtrym Shahrukh nie biega ? :mysle:

Trzykrotka - Pon 11 Paź, 2010 11:43

No ja cię proszę.... w ogóle nie biega ostatnimi czasy! Ostatni film, w jakim biegał, to był Chak De India z 2008 roku. Ani Don, ani Om, ani Sahir, ani Raj, ani Suri, ani Pawan, ani Rizvan - nie biegali.
Admete - Pon 11 Paź, 2010 12:31

Rizvan biegał w domysle a Suri tańczył ;)