Filmy - Powiew Orientu
BeeMeR - Pią 01 Paź, 2010 20:25
Za to jej mąż jest urodziwy inaczej, ale ma piękną żonę
Admete - Pią 01 Paź, 2010 20:35
Bez przesady. Wygląda normalnie
Trzykrotka - Pią 01 Paź, 2010 20:38
Swoją drogą - to taki "niewidoczny" aktor. Widziałam sporo filmów z nim a nie pamiętam jego samego (twarz tak, kojarzę). W CC2C chyba udawał Chińczyka
http://www.imdb.com/name/nm1249116/
A swoją drogą: zobaczcie, jakie sexy zdjęcie Ranbira Kapoora
http://photogallery.india...how/4350775.cms
BeeMeR - Pią 01 Paź, 2010 21:01
Ja go pamiętam doskonale z No Smoking i Aaja Nachle
To aktor charakterystyczny, dobry, a nie piękny jak dla mnie
Admete - Pią 01 Paź, 2010 21:31
A to on grał w Aaja Nachle. Wyglądał tam wystarczajaco przystojnie jak dla mnie
Trzykrotka - Pią 01 Paź, 2010 23:39
Obejrzałam ubiegłoroczny Jail z Neilem Nitinem Mukeshem. Nuuuda... A Nitin to kawał drewna, a nie świetny aktor. Nie mogę pojąć fascynacji tym wymoczkiem (przepraszam z góry wszystkie wielbicielki). Dam mu jeszcze szansę, ale na razie jest u mnie pod kreską. A nawet grubą krechą.
Edit: na dobranoc kilka fotosów z Break Ke Baad

Admete - Sob 02 Paź, 2010 09:01
Kolejny ładny avek Trzykrotko Neila widziałam tylko w NY i tez odniosłam wrażenie, że nie umie grać.
Trzykrotka - Sob 02 Paź, 2010 11:40
| Admete napisał/a: | Kolejny ładny avek Trzykrotko |
IHLS inspiruje
Neil na dodatek jest strasznie wymuskany; w tym więzieniu miał przez cały czas fryzurę ułożoną w nienaganne fale. Dlatego chciałabym go zobaczyć w Lafange Parindey, gdzie wygląda tak
...o ile to coś zmienia w jego "oddrewnieniu."
Admete - Sob 02 Paź, 2010 13:32
Zawsze jakaś zmiana.
BeeMeR - Sob 02 Paź, 2010 14:24
Milenge Milenge
Jej, ale to głupie...
Jednak właśnie takiej kolorowej, ckliwej landrynki mi było trzeba po tym paskudnym tygodniu.
Shahid tu cudusiowy
Kareenka młodziutka, tereny urocze, piosenki typowe, acz kostiumy jednej z nich - do podziwiania
W pomniejszych rolach kilka znanych twarzy - m.in koleżanka Nainy z KHNH, co skłoniło mnie do refleksji, że mimo miałkości filmu chyba lepiej wypada w parze z Kareeną niż Preity I że tak mogła wyglądać przyjaźń Nainy z Sweetu
Film do obejrzenia (acz niekoniecznie) i zapomnienia
Trzykrotka - Nie 03 Paź, 2010 01:01
Ale trzeba przyznać , że Shahid jako panienka w mini prezentował sie całkiem apetycznie!
Po obejrzeniu tego filmu ucieszyłam się, że oboju ubyło młodzieńczego tłuszczyku, przybylo dojrzałości i lepszych projektów na koncie.
Edit: Tempo pracy bollywoodzkiej młodzieży jest powalające. Ledwo sie pokazały fotki Imrana z filmu z Deepiką, są już następne, z Katriną

Tytuł filmu brzmi Mere Brother Ki Dulhan. Narzeczona mojego brata?
Admete - Nie 03 Paź, 2010 09:26
Pewnie wychodzą z założenia, że trzeba kuc żelazo póki gorące
Trzykrotka - Nie 03 Paź, 2010 19:35
| Admete napisał/a: | Pewnie wychodzą z założenia, że trzeba kuc żelazo póki gorące |
I szybko zapewnić sobie mercedesa i apartament oraz środki na zachcianki Poza tym - w gruncie rzeczy, to małe środowisko, naprawdę rozchwytywanych jest niewielu. Mówią na przykład, że Preity i Rani nie mają w ogóle propozycji - smutne.
Z czystej potrzeby obejrzałam wczoraj 3/4 oldskula z Aamirem i Madhuri - Deewana Mujh Sa Nahin. Aż żałuję, że nie mogę zrobić screenów Kiecki i stylizacja Madhuri są nie do opisania. A Aamir w obcisłych porteczkach podciągniętych pod pachy, wywijający nóżkami w absurdalnych choreografiach . Cudo - kocham oldskule!
Trzykrotka - Pon 04 Paź, 2010 23:47
Na dobranoc - piękna piosenka z pięknej sceny z uroczego starocia, Amrapali, który zobaczyłam dziś. Dla dociekliwych: dlaczego film ten kojarzy się z OSO?
http://www.youtube.com/watch?v=2zctRP1wYgo
Admete - Wto 05 Paź, 2010 05:27
O pan z piosenki w OSO
BeeMeR - Wto 05 Paź, 2010 11:06
wczoraj zaczęłam Housefull
ale rychło wymiękłam przy wywrotkach, krzykach, trzaskaniu się po gębach.
Dziś dałam mu drugą szansę, tj. przewinęłam do pojawienia się Arjuna Rampala
film od razu okazał się znośny, zwłaszcza, że dalej twardo przewijałam wszelkie trzaskanie się po gębach, Arjun jest perełką tego filmu , Deepika jest tu od ozdoby i noszenie mini spodenek, reszta od bycia niezmiernie śmiesznymi. Akshay Kumar jest dla mnie zadziwiającym paradoksem: za młody grał twardzieli, co to z niejednego pieca chleb jedli, a w sile wieku grywa niewinnych młodzieniaszków.
Scenę kulminacyjną, gdy wszyscy pokładają się ze śmiechu też miałam ochotę przewinąć, ale już obejrzałam, by zobaczyć jak to cudo się kończy.
Uff, durnota straszna.
Admete - Wto 05 Paź, 2010 14:49
Wyrazy podziwu Basiu. Ty jesteś niesamowita pod względem filmowego poświęcenia
Trzykrotka - Wto 05 Paź, 2010 21:39
Kilka kolejnych zdjęć z Break Ke Baad

Edit: i Imran, który przejął po wujku reklamę Coca Coli

Trzykrotka - Czw 07 Paź, 2010 12:44
Zaczęłam wczoraj oglądać Paathshaala. Kurcze, szkoda tego filmu. Jak na ważny temat edukacji i jej potknięć, zrobiono kiepski film. Szkoda mi było fajnej roli Shahida i - w sumie Ayeshy Thakii, szkoda dobrego przecież Nany Patekara w roli dyrektora. Strasznie dużo absurdu i przerysowań. Obejrzę do końca, ale męczę się.
Admete - Czw 07 Paź, 2010 15:54
Też się męczyłam. Faktycznie zmarnowano temat i szansę na dobry film.
Trzykrotka - Nie 10 Paź, 2010 20:39
Shahrukh już dziś wylądował w Berlinie

Od jutra zaczyna tam zdjęcia do Dona2. Zazdroszczę i żałuję, ze mnie tam nie ma
Na twitterze napisał: in berlin. good to see it in the day time. always been in & out during berlinale otherwise
A tu, dla Krakowianek: garść informacji na temat filmu Mujjahir kręconego od kilku dni w Krakowie
http://www.biurofestiwalo...w-krakowie.html
Trzykrotka - Pon 11 Paź, 2010 09:48
Zobaczcie, jaka fajna tapeta - zdjęcie pochodzi z reklamy Hyundaia
Wiecie, że istnieje przesąd, ze film, w ktorym Shahrukh biega, na pewno będzie sukcesem?
Calipso - Pon 11 Paź, 2010 11:01
| Trzykrotka napisał/a: | | Wiecie, że istnieje przesąd, ze film, w ktorym Shahrukh biega, na pewno będzie sukcesem? |
Coś w tym jest Swoją szosą jest jakiś film w któtrym Shahrukh nie biega ?
Trzykrotka - Pon 11 Paź, 2010 11:43
No ja cię proszę.... w ogóle nie biega ostatnimi czasy! Ostatni film, w jakim biegał, to był Chak De India z 2008 roku. Ani Don, ani Om, ani Sahir, ani Raj, ani Suri, ani Pawan, ani Rizvan - nie biegali.
Admete - Pon 11 Paź, 2010 12:31
Rizvan biegał w domysle a Suri tańczył
|
|
|