Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Wto 03 Kwi, 2012 21:50
O tym z bombą, dzisiejszy mnie wkurzył. Za to z czystym sercem polecam The Killing. Pierwszy odcinek reżyserowała Holland.
Aragonte - Wto 03 Kwi, 2012 22:25
Mnie ten z bombą też się podobał
Admete - Śro 04 Kwi, 2012 09:34
A popatrzcie jak wygląda obsada The Killing poza planem - Michelle Enos nie do poznania. A robią z niej taką brzydulę w serialu. Joel Kinnon tez inaczej wygląda. W zasadzie to przystojniak z niego i kawał chłopa
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Akaterine - Śro 04 Kwi, 2012 10:30
Wow, Linden rzeczywiście nie do poznania. Ale gdyby tak wyglądała jako Linden serial by stracił, dla mnie właśnie w tej "brzydocie" bohaterów tkwi część klimatu.
A tak poza tym to muszę sobie zrobić powtórkę pierwszego sezonu, bo po obejrzeniu pierwszego odcinka drugiego uświadomiłam sobie, że paru rzeczy nie pamiętam.
Admete - Śro 04 Kwi, 2012 12:38
Taka stylizacja na "brzydali" pasuje do tego serialu.
Caitriona - Śro 04 Kwi, 2012 20:19
| Admete napisał/a: | | W zasadzie to przystojniak z niego i kawał chłopa |
Się zgodzę z Tobą A za pierwszy odcinek wezmę się jutro, dziś padam na nos...
Admete - Śro 04 Kwi, 2012 21:33
Ja się wcale nie dziwię, że się ze mną zgadzasz Następny do kolekcji, nieprawdaż?
praedzio - Czw 05 Kwi, 2012 07:17
Z ciekawostek dotyczących Castle'a: w jednym z najbliższych odcinków w obsadzie pojawi się Adam Baldwin! Jeszcze trochę, a skompletują tam całą załogę "Serenity".
Admete - Czw 05 Kwi, 2012 08:12
Słyszałam o tym. Chyba w któryms z najblizszych.
Admete - Wto 10 Kwi, 2012 20:32
Wróciłam niedawno do oglądania Morderstw w Midsomer. Nie wiem, co jest w tym serialu, ale jak już człowiek zacznie, to samo mu się ogląda Jestem obecnie przy 2 odcinku 6 serii.
Caitriona - Śro 11 Kwi, 2012 20:35
Kurczę, The Killing się jednak bardzo dobrze ogląda. Serial ma ciężką atmosferę, jest szaro i buro, ale potrafi niesamowicie przykuć uwagę.
A Holden to w scenie na moście takiego zagubionego szczeniaka mi przypominał...
Aragonte - Śro 11 Kwi, 2012 20:48
| Admete napisał/a: | Wróciłam niedawno do oglądania Morderstw w Midsomer. Nie wiem, co jest w tym serialu, ale jak już człowiek zacznie, to samo mu się ogląda |
Prawda?
Ja jestem chyba na bieżąco (no, może jeden odcinek mam do nadrobienia).
Admete - Śro 11 Kwi, 2012 23:23
To kiedys sie pouśmiecham. Na razie ejstem w sezonie 6. Czy późniejsi podwładni inspektora sa sympatyczni? Sierżant Troy mnie bawi, a wiem, że od 7 sezonu jest juz ktoś inny.
Aragonte - Śro 11 Kwi, 2012 23:38
Dan Scott, następca Troya, jakoś szybko wyleciał mi z pamięci (inna sprawa, że nie wyjaśniono jego odejścia, po prostu przestał się pojawiać), ale Bena Jonesa, trzeciego z kolei, baaardzo lubię Nowego Barnaby'ego w sumie też, i jego żonę, i psiaka
Admete - Śro 11 Kwi, 2012 23:45
To sobie potem sprawdze tego trzeciego. Córka inspektora też się tak nagle pojawiała i znikała.
Aragonte - Śro 11 Kwi, 2012 23:48
Ale w jej przypadku jakoś fabularnie to uzasadniali - jako aktorka jeździła ze spektaklami, mieszkała ze swoim facetem itepede., a Scott po prostu zniknął. W jednym odcinku był chory, a potem przepadł bez wyjaśnienia.
Eeva - Czw 12 Kwi, 2012 08:47
| Aragonte napisał/a: | | a Scott po prostu zniknął. W jednym odcinku był chory, a potem przepadł bez wyjaśnienia |
oooo, tez mnie to zastanowiło co tak się z nim dzieje. Ale w sumie to po nim nie płaczę, bo Bena bardzo lubię
praedzio - Nie 15 Kwi, 2012 18:35
Nadrabiam ostatni odcinek Castle'a i musiałam zastopować na chwilę, co by się nie zakrztusić cappuccino ze śmiechu. Castle wyjaśniający sposób, w jaki zamierza zdobyć odciski brytyjskiego konsula.
Aragonte - Nie 15 Kwi, 2012 18:52
Ja po poprzednim odcinku Castle'a foszę się, bo zjeżyłam się podobnie jak Admete
Amerykanie, pfffff.
praedzio - Nie 15 Kwi, 2012 18:53
Ale jaki uroczy Szkot jest w następnym odcinku!
Aragonte - Nie 15 Kwi, 2012 18:55
I tak nie mam dostępu do tego odcinka, więc muszę przeżyć bez Szkota
praedzio - Nie 15 Kwi, 2012 19:03
A naści: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Uwaga na nisko latające spoilery!
Aragonte - Nie 15 Kwi, 2012 19:13
Nie kuś, nie kuś, chałturę kończę
Yvain - Nie 15 Kwi, 2012 21:13
Szkot-Kot faktycznie uroczy sympatyczny odcinek.
Admete - Śro 18 Kwi, 2012 18:45
Caitrii ty zła kobieto Coś ty zrobiła. Siedzę i oglądam przygody miss Fisher. Chciałabym przeczytać choć jedną książkę z tej serii. Może sobie kiedyś kupię. Ostatecznie pierwszy tom Murdocha przeczytałam bez większego bólu po angielsku.
|
|
|