Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Pon 13 Wrz, 2010 09:05
Dla wszystkich wielbicieli jej talentu miła (albo niemiła, bo pewnie teraz będzie siedzieć w domu...) informacja: Kajol urodziła synka
Anaru - Pon 13 Wrz, 2010 11:00
OOo! Gratulacje!
Ciekawe czy też będzie kopią tatusia
Trzykrotka - Pon 13 Wrz, 2010 12:49
| Anaru napisał/a: | Ciekawe czy też będzie kopią tatusia |
Właśnie! Zwłaszcza, ze zobacz, czyim zdjęciem opatrzono informację
http://www.thaindian.com/..._100427577.html
Admete - Pon 13 Wrz, 2010 12:53
To pewnie wszyscy szczęśliwi
Anaru - Pon 13 Wrz, 2010 12:59
| Trzykrotka napisał/a: | Właśnie! Zwłaszcza, ze zobacz, czyim zdjęciem opatrzono informację |
No raczej nie tatusia
Trzykrotka - Pon 13 Wrz, 2010 13:41
| Anaru napisał/a: | No raczej nie tatusia |
Chyba, że wiedzą coś, czego my nie wiemy. Promocja Khana była długa...
A na serio - to dziś sypią się gratulacje, a nie cieszą się chyba tylko ci, ktorzy już zdązyli się przyzwyczaić, że Kajol wróciła na ekrany. Teraz już pewnie nie wróci, albo wróci jako teściowa, czy cioteczka.
Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 16:03
Ostatnio aż huczy od plotek, że Shahid randkuje z Priyanką, choć zainteresowani starannie to ukrywają
Shahid wygląda tak
http://www.bollywoodhunga...till116535.html
Admete - Wto 14 Wrz, 2010 16:11
Czy on ma wąsy? Blee... Ale może Priyance się podobają Widac kręcenie scen w Kaminey się im spodobało. Ładna by była z nich para
BeeMeR - Wto 14 Wrz, 2010 18:43
| Trzykrotka napisał/a: | | Shahid wygląda tak | Wygląda jakby zasnął idąc i nawet tego nie zauważył - niech żyją doskonałe zdjęcia fotoreporterskie
Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 19:08
Kiedy Basiu - on właśnie schodzi ze schodka, rozstawszy się z Priyanką po tym, jak razem obejrzeli salmanowy Dabangg w kinie. Razem obejrzeli, ale wyszli już osobno
Wąsy na Shahidzie wyglądają paskudnie. Mam nadzieję, ze zapuszczanie mu przejdzie.
A Dabangg, btw, jest gorącym hitem - pobił rekord otwarcia należący dotąd do Aamirowych 3 idiots. Cieszę się za Salmana. Mam do łobuza słabość
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=oFindpOecWI
BeeMeR - Wto 14 Wrz, 2010 19:26
Ja też się cieszę z sukcesu Salmana i też mam trochę słabość do niego, a trochę mi żal jego rozwianych chyba szczerych nadziei po ostatnim gniocie, jakim był Veer - swoją drogą jak Ci idzie oglądanie tego dzieua?
BeeMeR - Wto 14 Wrz, 2010 19:28
razem oglądali, osobno wyszli - normalnie fotoreporterzy są gorsi niż zaściankowa wieś polska
Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 20:58
Wcześniej przyłapali ich, jak Shahid odwoził Priyankę na lotnisko - zwiał pod inny terminal i biedna musiała ciągnąć walizkę z innego terminalu
Ech, odpuściłam Veera - to było gorsze niż trzy Golmaale. Nie dam rady, nawet z przeskakiwaniem Ale Dabangg to co innego - recenzje ma kiepskie, ale wygląda nieźle.
Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 21:20
| Trzykrotka napisał/a: | Wcześniej przyłapali ich, jak Shahid odwoził Priyankę na lotnisko - zwiał pod inny terminal i biedna musiała ciągnąć walizkę z innego terminalu |
Biedacy
A właściwie czemu oni się tak kryją? Oficjalnie każde z kim innym czy jak?
I tak się wyda i tak, ale faktycznie paparazzi potrafią pięknie obrzydzić wszystko.
Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 21:34
Pewnie z powodu tych paparazzi tak się kryją. Zresztą oboje zawsze tak mieli - tajne przez poufne.
Ładna z nich para
A propos ładnych par - z reklamy ekskluzywnych mebli
Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 22:14
| Trzykrotka napisał/a: | | A propos ładnych par - z reklamy ekskluzywnych mebli |
Bardzo ładna para, Trzykrotko za trzymanie ręki na pulsie
Aragonte - Śro 15 Wrz, 2010 02:18
W ramach odstresowywania i nadrabiania zaległości obejrzałam Aaaja Nachle.
Dużo tańca, co pozytywnie, bo w roli głownej Madhuri Dixit (rany, jak ona się porusza! ). Może faktycznie nie ma wiele do myślenia, jak to Admete dzisiaj ostrzegała, ale przecież nie po to włączałam ten film, żeby potem snuć przez bite dwie godziny jakieś arcyinteligentne rozważania. I nawet mam ochotę wyszukać jakieś informacje na temat tej legendy, która przerobiono na taneczne widowisko.
Podobało mi się Pierwsze nowe (dla mnie) bolly, które obejrzałam od dość dawna.
Jutro - mam nadzieję - obejrzę coś jeszcze
BeeMeR - Śro 15 Wrz, 2010 08:36
| Aragonte napisał/a: | | I nawet mam ochotę wyszukać jakieś informacje na temat tej legendy, która przerobiono na taneczne widowisko. | Ja się przymierzam do obejrzenia starocia o tytule "Laila Majnu" z młodym Rishim Kapoorem w roli Majnu
tym bardziej, że do Rishiego, zwłaszcza z młodych lat mam słabość
Aragonte - Śro 15 Wrz, 2010 13:32
Google wypluło mi rozmowę na jakimś forum bollywoodzkim na temat tego filmu, o którym piszesz, podobno dobry
Admete - Śro 15 Wrz, 2010 14:57
Też mi się podobało to przedstawienie w filmie
BeeMeR - Śro 15 Wrz, 2010 15:05
Mam nadzieję, że dobry, na pewno o nim coś napiszę jak już obejrzę
Calipso - Śro 15 Wrz, 2010 20:02
| Aragonte napisał/a: | | Podobało mi się |
Prawda ? Bardzo lubię Aaja Nachle a Madhuri Dixit nie jest suchą kobietką, tylko normalną kobietą z normalnymi kształtami
asiek - Śro 15 Wrz, 2010 20:25
| Aragonte napisał/a: | | W ramach odstresowywania i nadrabiania zaległości obejrzałam Aaaja Nachle. |
Baaardzo sympatyczny film...
Calipso - Śro 15 Wrz, 2010 20:32
Kobietki, gdzie kupujecie sosiki do mniej znanych pyszności ?
Anaru - Śro 15 Wrz, 2010 20:47
A do jakich potrzebujesz, może by się co znalazło?
Chociaż do bengalskich to nie wiem...
|
|
|