To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

Trzykrotka - Pon 13 Wrz, 2010 09:05

Dla wszystkich wielbicieli jej talentu miła (albo niemiła, bo pewnie teraz będzie siedzieć w domu...) informacja: Kajol urodziła synka :cheerleader2: :kwiatki_wyciaga:
Anaru - Pon 13 Wrz, 2010 11:00

OOo! Gratulacje! :cheerleader2:
Ciekawe czy też będzie kopią tatusia :mrgreen:

Trzykrotka - Pon 13 Wrz, 2010 12:49

Anaru napisał/a:
Ciekawe czy też będzie kopią tatusia :mrgreen:

Właśnie! Zwłaszcza, ze zobacz, czyim zdjęciem opatrzono informację :mysle: :mysle:
http://www.thaindian.com/..._100427577.html

Admete - Pon 13 Wrz, 2010 12:53

To pewnie wszyscy szczęśliwi :)
Anaru - Pon 13 Wrz, 2010 12:59

Trzykrotka napisał/a:
Właśnie! Zwłaszcza, ze zobacz, czyim zdjęciem opatrzono informację :mysle: :mysle:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
No raczej nie tatusia :mrgreen:

Trzykrotka - Pon 13 Wrz, 2010 13:41

Anaru napisał/a:
No raczej nie tatusia :mrgreen:

Chyba, że wiedzą coś, czego my nie wiemy. Promocja Khana była długa... :twisted:
A na serio - to dziś sypią się gratulacje, a nie cieszą się chyba tylko ci, ktorzy już zdązyli się przyzwyczaić, że Kajol wróciła na ekrany. Teraz już pewnie nie wróci, albo wróci jako teściowa, czy cioteczka.

Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 16:03

Ostatnio aż huczy od plotek, że Shahid randkuje z Priyanką, choć zainteresowani starannie to ukrywają :wink:
Shahid wygląda tak
http://www.bollywoodhunga...till116535.html

Admete - Wto 14 Wrz, 2010 16:11

Czy on ma wąsy? Blee... ;) Ale może Priyance się podobają ;) Widac kręcenie scen w Kaminey się im spodobało. Ładna by była z nich para :)
BeeMeR - Wto 14 Wrz, 2010 18:43

Trzykrotka napisał/a:
Shahid wygląda tak
Wygląda jakby zasnął idąc i nawet tego nie zauważył ;) - niech żyją doskonałe zdjęcia fotoreporterskie :)
Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 19:08

Kiedy Basiu - on właśnie schodzi ze schodka, rozstawszy się z Priyanką po tym, jak razem obejrzeli salmanowy Dabangg w kinie. Razem obejrzeli, ale wyszli już osobno :roll:
Wąsy na Shahidzie wyglądają paskudnie. Mam nadzieję, ze zapuszczanie mu przejdzie.
A Dabangg, btw, jest gorącym hitem - pobił rekord otwarcia należący dotąd do Aamirowych 3 idiots. Cieszę się za Salmana. Mam do łobuza słabość :ops1:
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=oFindpOecWI

BeeMeR - Wto 14 Wrz, 2010 19:26

Ja też się cieszę z sukcesu Salmana i też mam trochę słabość do niego, a trochę mi żal jego rozwianych chyba szczerych nadziei po ostatnim gniocie, jakim był Veer - swoją drogą jak Ci idzie oglądanie tego dzieua? :mrgreen:
BeeMeR - Wto 14 Wrz, 2010 19:28

razem oglądali, osobno wyszli - normalnie fotoreporterzy są gorsi niż zaściankowa wieś polska :roll:
Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 20:58

Wcześniej przyłapali ich, jak Shahid odwoził Priyankę na lotnisko - zwiał pod inny terminal i biedna musiała ciągnąć walizkę z innego terminalu :mrgreen:
Ech, odpuściłam Veera - to było gorsze niż trzy Golmaale. Nie dam rady, nawet z przeskakiwaniem :roll: Ale Dabangg to co innego - recenzje ma kiepskie, ale wygląda nieźle.

Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 21:20

Trzykrotka napisał/a:
Wcześniej przyłapali ich, jak Shahid odwoził Priyankę na lotnisko - zwiał pod inny terminal i biedna musiała ciągnąć walizkę z innego terminalu :mrgreen:

Biedacy :roll:
A właściwie czemu oni się tak kryją? Oficjalnie każde z kim innym czy jak?
I tak się wyda i tak, ale faktycznie paparazzi potrafią pięknie obrzydzić wszystko. :roll:

Trzykrotka - Wto 14 Wrz, 2010 21:34

Pewnie z powodu tych paparazzi tak się kryją. Zresztą oboje zawsze tak mieli - tajne przez poufne.
Ładna z nich para
A propos ładnych par - z reklamy ekskluzywnych mebli

Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 22:14

Trzykrotka napisał/a:
A propos ładnych par - z reklamy ekskluzywnych mebli

Bardzo ładna para, Trzykrotko za trzymanie ręki na pulsie :kwiatek:

Aragonte - Śro 15 Wrz, 2010 02:18

W ramach odstresowywania i nadrabiania zaległości obejrzałam Aaaja Nachle.
Dużo tańca, co pozytywnie, bo w roli głownej Madhuri Dixit (rany, jak ona się porusza! :thud: ). Może faktycznie nie ma wiele do myślenia, jak to Admete dzisiaj ostrzegała, ale przecież nie po to włączałam ten film, żeby potem snuć przez bite dwie godziny jakieś arcyinteligentne rozważania. I nawet mam ochotę wyszukać jakieś informacje na temat tej legendy, która przerobiono na taneczne widowisko.
Podobało mi się :D Pierwsze nowe (dla mnie) bolly, które obejrzałam od dość dawna.
Jutro - mam nadzieję - obejrzę coś jeszcze :D

BeeMeR - Śro 15 Wrz, 2010 08:36

Aragonte napisał/a:
I nawet mam ochotę wyszukać jakieś informacje na temat tej legendy, która przerobiono na taneczne widowisko.
Ja się przymierzam do obejrzenia starocia o tytule "Laila Majnu" z młodym Rishim Kapoorem w roli Majnu :twisted:
tym bardziej, że do Rishiego, zwłaszcza z młodych lat mam słabość :serce:

Aragonte - Śro 15 Wrz, 2010 13:32

Google wypluło mi rozmowę na jakimś forum bollywoodzkim na temat tego filmu, o którym piszesz, podobno dobry :)
Admete - Śro 15 Wrz, 2010 14:57

Też mi się podobało to przedstawienie w filmie :)
BeeMeR - Śro 15 Wrz, 2010 15:05

Mam nadzieję, że dobry, na pewno o nim coś napiszę jak już obejrzę :)
Calipso - Śro 15 Wrz, 2010 20:02

Aragonte napisał/a:
Podobało mi się

Prawda ? Bardzo lubię Aaja Nachle a Madhuri Dixit nie jest suchą kobietką, tylko normalną kobietą z normalnymi kształtami :-D

asiek - Śro 15 Wrz, 2010 20:25

Aragonte napisał/a:
W ramach odstresowywania i nadrabiania zaległości obejrzałam Aaaja Nachle.

Baaardzo sympatyczny film... :-)

Calipso - Śro 15 Wrz, 2010 20:32

Kobietki, gdzie kupujecie sosiki do mniej znanych pyszności ? :kwiatek:
Anaru - Śro 15 Wrz, 2010 20:47

A do jakich potrzebujesz, może by się co znalazło? ;)
Chociaż do bengalskich to nie wiem... :mysle: