Seriale - The Good Wife
Anonymous - Śro 05 Maj, 2010 22:13
Bywaja... no i młodsi są na niższych szczeblach z reguły bo u nas bycie sędzią to nie jakieś ukoronowanie kariery. Ale Willa nie widziałam. Tzn znam takiego jednego prawnika, ze wszystkie studentki się kochają, ale przegrana sprawa...
aneby - Czw 06 Maj, 2010 09:34
Nie podobała mi się rozmowa Alicji z dziećmi. Ja rozumiem, szczerość za szczerość, ale bez przesady ... To dzieci powinny się tłumaczyć rodzicom co, gdzie i z kim, a nie na odwrót ...
trifle - Czw 06 Maj, 2010 11:11
A mi się podobała. Oni nie są już takimi małymi dziećmi, żeby nie można było z nimi porozmawiać. Nic takiego im też nie powiedziała I to ona ucięła rozmowę - czyli wiadomo, że ona "trzyma stery".
milenaj - Pią 07 Maj, 2010 16:58
A mi się wydaje, że na końcu zaplątała się i dzieciaki wiedzą, że coś jest nie tak...
Will jako sędzia świetny i podoba mi się ta studentka. Z romansu wróciliśmy do kłopotów Petera.
trifle - Pią 07 Maj, 2010 17:46
| milenaj napisał/a: | | A mi się wydaje, że na końcu zaplątała się i dzieciaki wiedzą, że coś jest nie tak... |
Wiedzą, bo i tak wiedzą (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało). Nic by im nie powiedziała, to i tak nie byłoby lepiej, a raczej gorzej. Tak mi się wydaje. Zobaczymy, co jeszcze z tego wyjdzie.
Rrrrrrany, Will upewniający się, że na pewno są umówieni, potem zapewniający, że "it's fine"... Jaki on jest fajny Kasiek! Oglądaj!
Studentka mi się nie podobała, nie lubię takich śmiałych dziewczyn/kobiet
Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 12:46
| trifle napisał/a: | | Studentka mi się nie podobała, nie lubię takich śmiałych dziewczyn/kobiet |
też mi się nie podobała, taka mała harpia co karierę będzie załatwiać po trupach i przez łóżko...
Will w todze jest chodzące pokuszenie. Ja go kocham coraz bardziej z odcinka na odcinek,. Idealny facet. Za to Peter.... super zachowuje się jak bachor, Alicja tym bardziej powinna puścić go w trąbe bo co to jest, żeby przez ojca dzieci miały kłamać władzy. No i ta rozmowa.... takie rozmowy powinny być, ale ta konkretnie poszła za daleko, te dzieciaki o ile nie są głupie jak ojciec domyślą się, że coś iskrzy, po samym sposobie ucięcia rozmowy
trifle - Sob 08 Maj, 2010 18:52
Kasiek, z której to sceny masz avatarek? Może wlep go tu ku pamięci?
Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 19:16
zdaje się, że to odcinek 17 rozmowa Willa z Kalindą
Na Twe życzenie
trifle - Sob 08 Maj, 2010 21:13
Gracias!
Kasiek, dołączam do fanklubu, już mówiłam... Choć aktualnie w konkurencji jest jeszcze dr Proctor czyli Jeremy Northam z innego serialu. Nie powinnam oglądać tylu seriali
Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 21:22
Nie znam tego serialu.... czuję się gorsza, ale chyba nie chcę jeszcze zdradzać Willa, który obecnie jest moim ideałem faceta. To nie tylko materiał na kochanka, ale i przyjaciela oraz partnera w związku, który rozumie, kocha, opikuje się, jest cierpliwy, nie zazdrosci i nie szuka poklasku
trifle - Sob 08 Maj, 2010 21:37
| lady_kasiek napisał/a: | | To nie tylko materiał na kochanka, ale i przyjaciela oraz partnera w związku, który rozumie, kocha, opikuje się, jest cierpliwy, nie zazdrosci i nie szuka poklasku |
Dr Proctor to jednak nie w takich kategoriach, nie w romansowych
Co do Willa to zgadzam się z Tobą
Kasiek, szukaj tej połowy królestwa! Może jak znajdziemy królestwo, to znajdzie się 10? A my sobie dwóch weźmiemy, a resztę oddamy na cele charytatywne...
A w ogóle to nie lubię maja. Wszystkie seriale się kończą, sesja się zbliża. Zło
Ciekawa jestem, czy Will i Alicia w końcu pójdą na tę kolację. Czy będzie jakieś wyjaśnienie dotyczące tej ich przeszłości jeszcze w tym sezonie. I co wymyślą, żeby zatrzymać ją i Cary'ego w firmie
Admete - Sob 08 Maj, 2010 21:57
| lady_kasiek napisał/a: | Nie znam tego serialu.... czuję się gorsza, ale chyba nie chcę jeszcze zdradzać Willa, który obecnie jest moim ideałem faceta. To nie tylko materiał na kochanka, ale i przyjaciela oraz partnera w związku, który rozumie, kocha, opikuje się, jest cierpliwy, nie zazdrosci i nie szuka poklasku |
O rany...jakie peany ku czci Coś mi się widzi Kasiek, że się rozczarujsz
trifle - Sob 08 Maj, 2010 22:01
Wtedy Will będzie doskonały w swoim człowieczeństwie Bo każdy człowiek ma wady, co nie, Kasiek?
Admete - Sob 08 Maj, 2010 22:02
A czy ja mu człowieczeństwa odmawiam?
trifle - Sob 08 Maj, 2010 22:06
Nie, mnie chodzi o to rozczarowanie Bo ja też przeczuwam, że coś wyjdzie - z przeszłości - albo Peter coś zrobi, co trochę hmm zepsuje jego idealny obraz.
Aha, to w sumie, czemu Kasiek się może rozczarować?
Admete - Sob 08 Maj, 2010 22:07
Dlaczego? Bo tak go na piedestale stawia
Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 22:50
Bo Kasiek jest głupii niepoprawny idealista. Ale ja wcale nie chcę odbierać Willowi człowieczeństwa. | trifle napisał/a: | | Bo każdy człowiek ma wady, co nie, Kasiek? |
no ba. Czekam niecierpliwie na rozwój tej postaci.
Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 23:00
Trifle, ale dzięki Tobie mam primo plany na wakacje, secundo przypomniałaś mi że zmarnowałam sobotę a zbliża się sesja, więc kac moralny jest.... ale chociaż ciut Willowego szczęścia miałam...
kazika - Nie 09 Maj, 2010 10:01
hej, a ja dzisiaj sobie obejrzę odcinek, tak niedzielnie, na dużym ekranie, i Will będzie duży i piękny
Anonymous - Nie 09 Maj, 2010 10:03
Will w todze na dużym ekranie. Nie za dobrze to Wam kumo?
kazika - Nie 09 Maj, 2010 20:19
mam nadzieję, że dam radę i nie obślinię za bardzo wersalki:)
Admete - Nie 09 Maj, 2010 20:49
Dostałam dziś maila od przyjaciółki. Obejrzałą pierwsze odcinki Good Wife i jest zachwycona
Agn - Pon 10 Maj, 2010 19:01
Gracias muchas, komaras i wszelkas innas owadas!
Przy okazji - ja skądś znam faceta z twojego avka. Stowarzyszenie umarłych poetów?
aneby - Pon 10 Maj, 2010 19:07
| Agn napisał/a: | | Stowarzyszenie umarłych poetów? |
Wieki temu to było, ale pamięć masz dobrą
Admete - Pon 10 Maj, 2010 20:01
Agn się jakims cudem uchowała i jeszcze nie obejrzała Good Wife
|
|
|