Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 20:42
| Deanariell napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | miałam uwagi tylko do dwóch czy trzech piosenek, które pojawiają się nagle na samych początkach odcinków, w miejscu, gdzie było dotąd mroczne zgrzytanie czegoś tam - czy coś równie nastrojowego |
A to Ci się też może nie podoba BeeMeRku? Bo my kiedyś, dawno temu, u Admete puszczałyśmy sobie w kółko ten początek - z dedykacją dla tejże - nasze kultowe "Yes, sir!" : http://pl.youtube.com/wat...feature=related
|
Supernatural już nie istnieje bez tej piosenki. Fakt, największe wrażenie robi w sezonie 1, ale ja zawsze czekam na finały kolejnych...
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 20:44
| Deanariell napisał/a: | | Admete napisał/a: | Dzięki Rielluś Kultowe, a jakże |
Będę lakoniczna tym razem: Szara rzeczywistość jest taka szara... I nie tak ładna, jak sweterek Jensen'a, niestety... |
A, i chciałam powiedzieć, że z tą opalenizną to 1) zależy od oświetlenia na zdjęciu 2) w tym filmiku "Dzień z Życia Jareda i Jensena" to chyba tłumaczą czemu muszą chłopakom opaleniznę trzymać...
Admete - Pon 12 Sty, 2009 20:49
Mnie się nie wydawał za bardzo opalony. Na tych zbliżeniach mu piegi widać
Ja osobiście wygladam tak blado, że aż zielono i chyba pójdę kilka razy na solarium. Zdarzało mi się juz kiedyś w zimie korzystać. Może wtedy nie będę widzieć w lustrze zombie
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 21:19
| Admete napisał/a: | Może wtedy nie będę widzieć w lustrze zombie |
Bycie zombie nie jest może takie złe - nie męczą się i całkiem szybko biegają Ale to dziwne i tak mi teraz do głowy nagle przyszło... ... że w moim pobliżu kwiatki zawsze usychają, powinnam się zacząć denerwować? I blada też jestem Czy zombie w ogóle mogą chodzić na solarium?
Ps. Nie mów mi nawet o egzaminie, bo ja NADAL się nie uczyłam... dziś wróciłam po 18-tej do domu...
Calipso - Pon 12 Sty, 2009 21:19
| Admete napisał/a: | | Ja osobiście wygladam tak blado, że aż zielono i chyba pójdę kilka razy na solarium. |
Ja byłam jeden raz,przez jakieś dwie minuty Wyszło na to,że musiałabym zaklejać niezliczoną ilość pieprzyków,i pewnie po opalaniu wyglądałabym jak biedronka Dlatego moja zombi nadal straszy,ale przynajmniej w nocy odbijam światła reflektorów samochodowych
Wracając do tematu,obejrzałam Mistery Spot.Planowałam liczenie rodzajów śmierci Deana,ale tak gdzieś po chyba czwartym razie się pogubiłam.Czasami było strasznie,czasami wręcz komicznie Ale jeśli w najbliższym czasie usłyszę Asie to chyba rozbiję radio
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 21:22
| Calipso napisał/a: | jeśli w najbliższym czasie usłyszę Asie to chyba rozbiję radio |
Calipso - Pon 12 Sty, 2009 21:33
Źle napisałam? No tak jakoś przyszło mi do głowy...
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 21:51
| Calipso napisał/a: | Źle napisałam? No tak jakoś przyszło mi do głowy... |
Nie... śmieję się, bo właśnie dobrze Ci przyszło do głowy Sammy też pewnie miał dość tej piosenki...
O to otwarcie końcówki sezonu chodziło Ci Harry?
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Anaru - Pon 12 Sty, 2009 21:57
Obejrzałyśmy z Basią następne 3 odcinki z 2 serii, nie poszedł nam 4 odc pt. "Children shouldn't play with dead things" bo się chyba zepsuł.
No i przeskoczyłyśmy do "Simon said"...
Sam wygląda na doroślejszego, za to fryzurkę ma straaaszną chwilami...
Calipso - Pon 12 Sty, 2009 21:57
Jestem na nogach od 4.30 rano i dzisiaj trzeba do mnie mówić dużymi literami
| Deanariell napisał/a: | | Sammy też pewnie miał dość tej piosenki... |
Chyba i tak i nie.Z jednej strony wiedział co się wydarzy,a z drugiej widział całego i żywego brata.Przynajmniej tak myślę
Admete - Pon 12 Sty, 2009 22:01
| Cytat: | | nie poszedł nam 4 odc pt. "Children shouldn't play with dead things" bo się chyba zepsuł. |
A to jest taki ważny odcinek! To chyba w nim jest ta rozmowa między braćmi,z której miałam kiedyś bannerek.
Chyba znalazłam go na YT w pięciu częściach:
http://www.youtube.com/watch?v=LHfUWFxbSAI
Zakończenie z tego odcinka zawsze mnie wzrusza.
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 22:04
No to do kompletu, sezon 3:
http://pl.youtube.com/watch?v=xkxfigTqY3Y
ETA: i odnośnie spoilera o bracie...:
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 22:12
| Admete napisał/a: | | Cytat: | | nie poszedł nam 4 odc pt. "Children shouldn't play with dead things" bo się chyba zepsuł. |
A to jest taki ważny odcinek! To chyba w nim jest ta rozmowa między braćmi,z której miałam kiedyś bannerek.
Chyba znalazłam go na YT w pięciu częściach:
http://www.youtube.com/watch?v=LHfUWFxbSAI
Zakończenie z tego odcinka zawsze mnie wzrusza. |
A to nie Bloodlust było i romowa z Gordonem? Ostatnio sobie powtarzam 2 sezon.
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 22:22
raport z premiery MBV - m. in krótki wywad z Jensenem
Exclusive Interview with 'Supernatural' Writer Jeremy Carver (Mystery Spot, In the Beginning)
info o 4.16 & 4.17
i nie wiem, czy to już wklejałam...
scena z My Bloody Valentine 3D
BTW - ten koleś na końcu - ciemnoskóry policjant - to chyba grał wampira Laurenta w Zmierzchu
Anaru - Pon 12 Sty, 2009 22:25
| Admete napisał/a: | | Chyba znalazłam go na YT w pięciu częściach: |
Eee, wolałabym w całości i po naszemu....
A nie znalazłam jak zapuściłam w net żurawia....
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 22:27
Skoro wy się zachwycacie Jensenem, to ja tu sobie po cichutku będę wzdychać do Jareda.
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 22:32
| praedzio napisał/a: | Skoro wy się zachwycacie Jensenem, to ja tu sobie po cichutku będę wzdychać do Jareda. |
Myślę, że Jared fest w sieci to się szybciutko zrobi, przy okazji premiery F13.
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 22:34
No, mam taką nadzieję - bo na razie kilkukastosekundowy wywiadzik gdzieś z nim widziałam, z którego nic praktycznie nie wynikało - i to wszystko.
Anaru - Pon 12 Sty, 2009 22:38
| praedzio napisał/a: | ja tu sobie po cichutku będę wzdychać do Jareda. |
O matkosz, jaka grzywka...
Ale sfaceciał
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 22:38
Spoko, spoko. Na pewno będą chcieli wykorzystać popularność SPNu przy okazji promocji F13. Jensen był gościem 3 talk showów w ciągu dwóch dni, myślę, że Jared też się wkrótce gdzieś pojawi.
BeeMeR - Pon 12 Sty, 2009 22:38
| Cytat: | | Supernatural - Carry On My Wayward Son | Nie jestem pewna
Ale to chyba dobry znak - bo to pewnie nie to
| Cytat: | Najbardziej lubię moment, kiedy Sammy siada na krześle (chyba podczas ich pierwszej rozmowy z dyrektorem cyrku) i orientuje się, że jest na nim wymalowany klaun, czy jakiś tak to tam było... I te uwagi Dean'a! | Cudna scena!
| Cytat: | | Chyba znalazłam go na YT w pięciu częściach | Dziękuję!
Obejrzę choćby Ania nie chciała Choć też bym wolała cały i większy, ale nie u mnie również nie chodzi
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 22:39
| Anaru napisał/a: | | praedzio napisał/a: | ja tu sobie po cichutku będę wzdychać do Jareda. |
O matkosz, jaka grzywka...
Ale sfaceciał |
Dajcie chłopakowi spokój, był na wakacjach
Anaru - Pon 12 Sty, 2009 22:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | Dajcie chłopakowi spokój, był na wakacjach |
A czy ja się czepiam
On jest śliczny, Basia świadkiem, że z odcinka na odcinek coraz więcej ma fotek
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 22:56
Miło mi to czytać.
Anaru - Pon 12 Sty, 2009 23:01
Właściwie Basia też twardo go fotkuje
|