Filmy - Piraci z Karaibów
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 13:51
Kasiu,
przyznam, że w scenie "znikającego rumu" - od razu przypomniał mi się Twój podpis
pozdr.
m.
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 13:54
Spoiler...
Właśnie przypomniała mi się scena w rozhuśtanych klatkach - muzyka dobrana REWELACYJNIE!!!! Boki zrywałam
W ogóle chyba najzabwniejsza część to ta na wyspie...
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 13:59
| Harry_the_Cat napisał/a: | Spoiler...
Właśnie przypomniała mi się scena w rozhuśtanych klatkach - muzyka dobrana REWELACYJNIE!!!! Boki zrywałam
W ogóle chyba najzabwniejsza część to ta na wyspie... |
Fakt, muzyka jest bardzo, bardzo dobra (super motyw przewodni, najlepiej brzmi w scenie z młyńskim kołem).
m.
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 14:08
Info dla osób, które jeszcze nie były na filmie: warto zostać do końca, czyli po napisach.
ps. Harry, Agnese - ja nie poczekałam, a Wy? Info wyczytałam na Filmwebie :-(
m.
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 14:16
Clip z premiery
m.
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 14:30
Oj, tak sceny na wyspie i z tymi klatkami super, a co dają na końcu napisów? Bo ja tez nie poczekałam :sad: czekali na mnie Rodzice, więc się ciut spieszyłam.
Czyli postanowione, idę jeszcze raz.
Moment, ale napisy końcowe której części? Bo się pogubiłam, Moniko, piszesz o pierwszej czy drugiej? Bo z tego co zdążyłam zorientować się na Filmwebie, piszą tam zdaje się o części pierwszej. Jak tak, to zaraz uruchomię DVD i zobaczę.
http://www.youtube.com/wa...ch=21%20seconds śmieszny klip z pierwszych Piratów
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 15:16
| monika29.09 napisał/a: | | ps. Harry, Agnese - ja nie poczekałam, a Wy? Info wyczytałam na Filmwebie |
O nie... Ja oczywiscie tez nie zostałam (jak zwykle w takich sytuacjach...)
| Agnesse napisał/a: | | piszą tam zdaje się o części pierwszej |
mam nadzieję, że masz rację, Agnesse...
Jesli nie ma w tej kwestii, to masz na pewno w tej drugiej: | Agnesse napisał/a: | | idę jeszcze raz. |
Mozna by sie np. umówic na wspólną wyprawę, hę?
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 15:23
Trzeba się zorientować o której części piszą.
Harry, wspólna wyprawa z przyjemnością, może jeszcze jakieś Damy z Warszawy też miałyby ochotę? Kwestia jest do uzgodnienia. Myślę, żę trzeba znaleźć jakiś dogodny termin w tygodniu, będzie wtedy mniej ludzi niż w weekend i na pewno spokojniej.
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 15:24
Zgadzam się w całej rozciągłości, Agnesse
Caitriona - Pią 21 Lip, 2006 15:26
| Harry_the_Cat napisał/a: | Mozna by sie np. umówic na wspólną wyprawę, hę? |
Ja z dużą przyjemnością
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 15:27
[quote="Agnesse"]Trzeba się zorientować o której części piszą.
Wydaje mi się, że chodzi o dwójkę, gdyż w poście na Filmwebie była mowa o nowym przywódcy plemienia tubylców.
W niedzielę wyjeżdżam na 2 tygodnie, więc na razie wypadam z obiegu.
pozdr.
m.
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 15:30
To chyba jeszcze poczekamy, czy ktoś będzie miał ochotę, może tak do niedzieli wieczorem, wtedy uzgodnimy, jakie kino, jaki dzień i o której. Mogę zająć się rezerwacją, jeśli tylko dostarczycie mi wszystkich potrzebnych informacji.
W razie jakiś problemów kontakt ze mną za pomocą maili i GG (numer podam zainteresowanym na priv).
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 15:32
No to są już co najmniej trzy chętne. Dla mnie właściwie cały tydzień, poza środą, może być
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 15:33
| Harry_the_Cat napisał/a: | No to są już co najmniej trzy chętne. Dla mnie właściwie cały tydzień, poza środą, może być |
Chętne są cztery, z tym że nie będzie mnie w wwie, buuu
m.
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 15:34
Mi pasuje cały tydzień, duspozycyjna jestem od 9.00 do 22.00 (muszę o jakieś ludzkiej porze wrócić do domu)
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 15:39
Ja od ok. 16.
I popieram Twoja propozycję - poczekajmy do niedzieli na chętnych, a potem ustalimy szczegóły.
PS. Moniko, a daleko jedziesz? Moze bys na chwile wróciła... (to oczywiście żart)
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 15:40
No to czekamy...
Cisza przed burzą?
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 16:16
Wyjaśniam sprawę małpki, właśnie obejrzałam napisy końcowe pierwszej części na DVD. To tam po końcowych napisach małpka zabiera ze skrzyni jedną złotą monetę, w ten sposób stała się przeklęta i nieśmiertelna.
Don't worry.
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 16:51
Czyli po napisach 2. czesci tez moze byc cos waznego... Hmmm
Annette - Pią 21 Lip, 2006 20:52
No właśnie, jeśli komuś uda się doczekać do końca napisów i zobaczyć, czy coś tam jest, niech da znać
MiMi - Pią 21 Lip, 2006 21:57
Jak ja wam zazdroszcze, że możecie iść razem... Nie mieszkam w Wawie, a w najbliższym kinie Piraci polecą za jakieś 2 miechy, do takiego, w któym lecą teraz to mam ok 35 km, a na skuterku rodzice mnie nie puszczą tak daleko, a pociągiem nie chce mi się samej. Będę musiała kogoś namówić...
Agnesse - Pią 21 Lip, 2006 22:05
http://youtube.com/watch?...Man%27s%20Chest
Tu można zobaczyć, co jest po napisach drugiej części. Z tym, że może to nie jest nic ważnego, ale aby się o tym przekonać musimy chyba poczekać na 3 część.
Wszystkim Damom, przypominam, że czekamy na chętne do obejrzenia filmu w przyszłym tygodniu, zgłoszenia do niedzieli wieczorem, wtedy ustalimy szczegóły.
Harry_the_Cat - Pią 21 Lip, 2006 22:40
Mój mąż to rozgryzł (bo ja oczywiscie nie...) - pamiętacie, jak odpływali z wyspy, a pies został? Juz wiemy, jaki spotkał go los...
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 23:47
Soundtrack z PzK - fragmenty
Anonymous - Sob 22 Lip, 2006 00:03
Dziewczyny, a może wspolny wypad w K-kowie lub K-cach?
|
|
|