Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
corrado - Pią 23 Gru, 2011 01:08
Oglądaliśmy dzisiaj (wczoraj ) testowo S01E01 Life z pewnym rudawym aktorem. Faktycznie, całkiem OK - serial oczywiście .
Fibula - Pią 23 Gru, 2011 09:15
| corrado napisał/a: | Oglądaliśmy dzisiaj (wczoraj ) testowo S01E01 Life z pewnym rudawym aktorem. Faktycznie, całkiem OK - serial oczywiście . |
Drugi sezon, który właśnie oglądam, jest jeszcze bardziej OK.
Admete - Pią 23 Gru, 2011 11:04
Szkoda tylko, że nie było więcej.
corrado - Pią 23 Gru, 2011 11:06
| Fibula napisał/a: | | corrado napisał/a: | Oglądaliśmy dzisiaj (wczoraj ) testowo S01E01 Life z pewnym rudawym aktorem. Faktycznie, całkiem OK - serial oczywiście . |
Drugi sezon, który właśnie oglądam, jest jeszcze bardziej OK. |
Obejrzałem jednej nocy odcinek z drugiego, dlatego się zainteresowałem .
milenaj - Pią 23 Gru, 2011 13:16
"Life" jest świetne. Czasem sobie wracam i oglądam wyrywkowo. Lubię humor tego serialu.
Agn - Śro 28 Gru, 2011 10:09
Zaplątała się do TB, Spooks i Robina. Ma fajny typ urody - silnej baby.
PS Swoją szosą mam nadzieję, że scenarzyści zaplanowali jakieś uczciwe rozwiązanie sytuacji z końca trzeciego odcinka.
Hmm... teraz to mi się włącza myślenie a'la Annie Wilkes...
Eeva - Czw 29 Gru, 2011 08:53
A czy ktos ogląda Dextera i chce się ze mną poekscytować zakończeniem ostatniej serii?
Admete - Czw 29 Gru, 2011 14:42
I na dodatek od razu o ksiązkach tez. Taki całościowy. Sherlock z każdej strony Thin jaki ty masz bojowy avek
Aragonte - Czw 29 Gru, 2011 14:50
O książkach Conan Doyle'a to pewnie będzie się rozmawiać przy okazji - na razie założyłam wątek o ekranizacjach (ja pewnie głównie o wersji 2010 będę gadać ).
Jest tutaj:
http://forum.northandsouth.info/2147.htm
Aragonte - Czw 29 Gru, 2011 18:55
| Eeva napisał/a: | A czy ktos ogląda Dextera i chce się ze mną poekscytować zakończeniem ostatniej serii? |
Jestem pewna, że ktoś ogląda, może po prostu nie zagląda do tego wątku
BeeMeR - Pon 02 Sty, 2012 17:17
Ja Dextera porzuciłam chyba w trzeciej czy drugiej serii i nie zamierzam wracać
Agn - Pon 02 Sty, 2012 22:07
Drugi odcinek Deadwood za mną - jest coraz bardziej interesująco. Podoba mi się Calamity Jane (zresztą autentyczna postać). Choć pewnie przestanę ją lubić, jeśli będzie wiecznie ganiała zalana w 3D. A pewnie będzie. No ale bawi mnie ukazanie tej postaci w serialu.
Doktorka gra Brad Dourif! Jejku, jej! Jak miło zobaczyć!
A Swearengen, pomimo że to skur...czygnat jakich mało nie potrafię na swój sposób nie lubić.
Kurczę, on chyba też jest postacią autentyczną?
Caitriona - Pon 02 Sty, 2012 23:13
| Agn napisał/a: | | Kurczę, on chyba też jest postacią autentyczną? |
Z tego co pamietam, to tak. Szeryf oczywiscie także ale zdaje się że parę rzeczy pozmieniali.
Eeva - Wto 03 Sty, 2012 08:50
| BeeMeR napisał/a: | | Ja Dextera porzuciłam chyba w trzeciej czy drugiej serii i nie zamierzam wracać |
Jak mogłaś?? Dexter wspaniałym jest
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 08:56
Podbijam stawke - nie przeszlam przez II serie, a i I mnie troche znudzila...
Eeva - Wto 03 Sty, 2012 08:58
Zasmucacie mnie dziewczyny, bo Dex jest moim idolem
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 09:06
Eee tam. Im mniej Dextera dla nas, tym wiecej dla Ciebie.
Mnie naprawde znudzil watek rodzinny, rozkminilam watek glowny dosc wczesnie (a nie naleze do specjalnie bystrych), a samo szachtowanie mnie specjalnie nie bawi.
Po prostu inna estetyka - ale biorac pod uwage ilosc milosnikow serialu, nie jestes odosobniona
Agn - Wto 03 Sty, 2012 09:59
| Caitriona napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Kurczę, on chyba też jest postacią autentyczną? |
Z tego co pamietam, to tak. Szeryf oczywiscie także ale zdaje się że parę rzeczy pozmieniali. |
Na pewno. W końcu to serial fabularny, nie dokumentalny.
Akaterine - Wto 03 Sty, 2012 12:49
| Eeva napisał/a: | Zasmucacie mnie dziewczyny, bo Dex jest moim idolem |
Moim też . Ale ostatniego sezonu jeszcze nie oglądałam, z jakiegoś powodu Dextera ogląda mi się najlepiej na wiosnę. Z resztą i tak za dużo seriali oglądam regularnie .
Eeva - Wto 03 Sty, 2012 13:52
O szkoda, że nie obejrzałas, bo tematyka tego sezonu taka świąteczno-religijna
BeeMeR - Wto 03 Sty, 2012 18:29
Ja już nie mogłam znieść w Dexterze kolejnych retrospekcji
jakiś czas je przewijałam wszystkie oglądając tylko czasy aktualne, a potem odstawiłam
milenaj - Wto 17 Sty, 2012 15:42
Ruszyło "Alcatraz".
Admete - Wto 17 Sty, 2012 15:58
I chyba od razu dwa odcinki. jeśli ktos obejrzy, to niech da znać.
praedzio - Wto 17 Sty, 2012 18:49
Łoj, zapomniałam na śmierć.
Caitriona - Śro 18 Sty, 2012 10:17
Justified wróciło
White Collar równiez
|
|
|