Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Deanariell - Pon 13 Paź, 2008 19:03
| Harry_the_Cat napisał/a: | | opis odcinka 4.7: |
Nieźle się zapowiada! A jednak mamy więcej aniołów... Wiedziałam, że ten Uriel to jakiś "specjalista" będzie
| Admete napisał/a: | | Harry jak zwykle piękne avatary - damsel in distress ;-D |
Popieram
| trifle napisał/a: | I skończyłam drugi sezon. Musi mi się uleżeć, bo jeszcze nie wiem, co myśleć. Ciekawa jestem teraz, jak skończy się całość. Jeśli będzie happy end to jakoś tak... A z kolei inaczej... |
Ale najpierw przed Tobą cały III sezon - poczekaj na TO zakończenie dopiero Niby człowiek wiedział, co się święci, a i tak końcówka wbijała w fotel i sprawiała, że człowiek chciał krzyczeć: "DLACZEGO TAK?!" Zrozumiesz jakie męki przeżywałyśmy w przerwie, przed IV sezonem... koszmar był normalnie...
| Aragonte napisał/a: | Też chcę taką koszulkę |
A któż nie chciałby, że się tak filozoficznie zapytam?
| Cytat: | Dalej nadrabiam zaległości - co prawda oglądanie SPN sprawia, że jakoś nerwowo mi się potem śpi, ale trudno, obejrzałam sobie właśnie Red Sky At Morning, czyli szósty odcinek III sezonu. I chyba chciałabym dojść do supernaturalnych świąt
Piątka mi się bardzo podobała, ta ze statkiem duchów, zwłaszcza rozmowy braci.
Gordona nie lubię, za wampirami w sumie też nie przepadam więc następny odcinek będę oglądać pewnie z mniejszym entuzjazmem.
|
Niekoniecznie jeśli nie lubiłaś Gordona, to pewnie entuzjastycznie podeszłaś do tego, co go spotkało... Gdyby tylko Sammy nie przyłożył ręki do tegoż...
| Admete napisał/a: | | Riella ma spore zbiory zdjęć. Trzeba ją przycisnąć. |
Ja Wam przycisnę No coś tam mam (uprzedzam jednak, że są to zbiory wybitnie monotematyczne ), większość fotek pewnie tych samych, co inni mają - pamiętam, że jakieś tam duże rozmiarowo też były, ale czy coś z tego akurat będzie się nadawało, to ciężko powiedzieć. Najlepiej to zgram wszystko w któryś dzień i pośle się płytkę do naszego projektanta
| praedzio napisał/a: | Mystery Spot jest moim ulubionym odcinkiem ze wszystkich sezonów.
Pamiętam długie i namiętne dyskusje nad tym odcinkiem na forum supernaturalnym. |
To prawda, genialny jak dla mnie Ale... tak się zastanawiałam, który ja najbardziej lubię i... ciężko mi powiedzieć - łatwiej byłoby wybrać tych kilka, które podobały mi się mniej... Poza tym - chociaż mam pełną świadomość, że to serial - osobiście traktuję tę historię całościowo, jak bardzo dłuuuuugi film, pocięty tylko na kawałki (jak na youtube ) - wszystko mi się podoba! A najbardziej Same-Wiecie-Kto (i bynajmniej nie chodzi o Sama )
A tak btw... chciałam zauważyć, że stuknęła nam tutaj kolejna SETKA!
Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:12
| Deanariell napisał/a: | A tak btw... chciałam zauważyć, że stuknęła nam tutaj kolejna SETKA! |
Dzięki Tobie stuknęła rzadko się pojawiasz,ale dzisiaj z hukiem
Ja też wypiję za moją pierwszą setkę
Deanariell - Pon 13 Paź, 2008 19:16
| Calipso napisał/a: | Dzięki Tobie stuknęła rzadko się pojawiasz,ale dzisiaj z hukiem |
Taaaaa... nie ma mnie chwilę, a później z pół godziny trzeba na zaległości odpisywać - człowiek normalnie nie nadąża za Wami
Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:21
| Deanariell napisał/a: | człowiek normalnie nie nadąża za Wami |
O przepraszam ja akurat jestem bardzo grzeczna z powodu opóźnień
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 19:22
Mamy przystopować???
Deanariell - Pon 13 Paź, 2008 19:26
| Harry_the_Cat napisał/a: | Mamy przystopować??? |
A niech Was Bozia broni Dam radę
Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:42
Nie stopujcie,pliiissss
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 20:04
No to skoro już do 100 dobrnęłyśmy... :

I chyba trzeba Kasiek poprosić, coby nam ten temacik zamknęła, nie? To jaki ma być ten temacik?
Admete - Pon 13 Paź, 2008 20:10
To trzeba uczcić Trochę monotematycznie;
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 20:12
jest nowy teaser - zdjęcie promocyjne Jensena:

źródło: http://andreas-ri.livejournal.com/
Caitriona - Pon 13 Paź, 2008 20:21
Niezła fotka I video także
Admete - Pon 13 Paź, 2008 20:25
Fotka piękna Jensen się robi coraz bardziej męski Ma facet szczęście - nalepiej będzie wyglądał pewnie za kilka lat. Dla aktora to błogosławieństwo. Kolejny filmik:
Bardzo dobry montaż i zgranie z muzyką.
nyota - Pon 13 Paź, 2008 20:29
Normalnie nie nadążam- 200
Piękne fotki i piękne avatary- no, ale model też niczego sobie
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 20:43
| Admete napisał/a: | Fotka piękna Jensen się robi coraz bardziej męski Ma facet szczęście - nalepiej będzie wyglądał pewnie za kilka lat. |
Dokładnie! Pięknie się "starzeje". Idę oglądać kolejny filmik, dzięki Admete
Admete - Pon 13 Paź, 2008 20:46
Ależ oglądaj Teraz 10 powodów dla których kochamy braci
wczoraj sobie przypomniałam Usual suspects z 2 sezonu. Potrzebowałam odcinka, w którym bracia działają jednomyślnie...dziś chyba mam ochotę na Croatoan albo Playthings...Houses of the Holy też byłoby niezłe.
Caitriona - Pon 13 Paź, 2008 21:07
| Admete napisał/a: | | Jensen się robi coraz bardziej męski |
Dokładnie. I chyba ostatnio nieco poćwiczył
aneby - Pon 13 Paź, 2008 22:25
No to za setkę ! I za czwarty sezon
Aragonte - Pon 13 Paź, 2008 22:26
| Caitriona napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Jensen się robi coraz bardziej męski |
Dokładnie. I chyba ostatnio nieco poćwiczył |
Jared go zainspirował?
No proszę, stuknęła kolejna seteczka SPN
Wasze zdrowie!
aneby - Pon 13 Paź, 2008 22:29
Chłopcy po prostu wydorośleli na naszych oczach
Admete - Pon 13 Paź, 2008 22:32
Harry właśnie zauważyłam Twój śliczny bannerek i podpis Ostateczny etap zsupernaturalizowania
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 22:34
Podpis mam już baaardzo dawno Banerek za to nowy, dziękować
Admete - Pon 13 Paź, 2008 22:35
Ale teraz podpis się uwydatnił - ktoś przyciąga wzrok
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 22:37
Ktoś ma tę cechę, że przyciąga wzrok, to fakt
Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 23:23
Oglądnęłam ten czwartkowo-piątkowy odcinek. Biedny kochany Sammy.... Jak mi Go żal, taki zagubiony i samotny... jeszcze w dziób dostał od Deana nie podobają mi się te rozdźwięki między braćmi.
Ten odcinek był makabryczny... brrr dobrze. że nic nie jadłam, ale jeszcze mi niedobrze.....
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 23:28
Kaśku zamknij nam ten temat, czas rozpocząć rozdział trzeci sagi Winchesterów...
|
|
|