To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Deanariell - Pon 13 Paź, 2008 19:03

Harry_the_Cat napisał/a:
opis odcinka 4.7:

Nieźle się zapowiada! :excited: A jednak mamy więcej aniołów... :-P Wiedziałam, że ten Uriel to jakiś "specjalista" będzie :wink:
Admete napisał/a:
Harry jak zwykle piękne avatary - damsel in distress ;-D

Popieram :mrgreen:
trifle napisał/a:
I skończyłam drugi sezon. Musi mi się uleżeć, bo jeszcze nie wiem, co myśleć. Ciekawa jestem teraz, jak skończy się całość. Jeśli będzie happy end to jakoś tak... A z kolei inaczej... :cry2:

Ale najpierw przed Tobą cały III sezon - poczekaj na TO zakończenie dopiero :paddotylu: Niby człowiek wiedział, co się święci, a i tak końcówka wbijała w fotel i sprawiała, że człowiek chciał krzyczeć: "DLACZEGO TAK?!" :wsciekla: :cry2: Zrozumiesz jakie męki przeżywałyśmy w przerwie, przed IV sezonem... koszmar był normalnie... :confused3:
Aragonte napisał/a:
Też chcę taką koszulkę :D

A któż nie chciałby, że się tak filozoficznie zapytam? :mysle:
Cytat:
Dalej nadrabiam zaległości - co prawda oglądanie SPN sprawia, że jakoś nerwowo mi się potem śpi, ale trudno, obejrzałam sobie właśnie Red Sky At Morning, czyli szósty odcinek III sezonu. I chyba chciałabym dojść do supernaturalnych świąt
Piątka mi się bardzo podobała, ta ze statkiem duchów, zwłaszcza rozmowy braci.
Gordona nie lubię, za wampirami w sumie też nie przepadam więc następny odcinek będę oglądać pewnie z mniejszym entuzjazmem.

Niekoniecznie ;) jeśli nie lubiłaś Gordona, to pewnie entuzjastycznie podeszłaś do tego, co go spotkało... :-P Gdyby tylko Sammy nie przyłożył ręki do tegoż... :-|
Admete napisał/a:
Riella ma spore zbiory zdjęć. Trzeba ją przycisnąć.

Ja Wam przycisnę :-P No coś tam mam (uprzedzam jednak, że są to zbiory wybitnie monotematyczne :slina: :rotfl: ), większość fotek pewnie tych samych, co inni mają - pamiętam, że jakieś tam duże rozmiarowo też były, ale czy coś z tego akurat będzie się nadawało, to ciężko powiedzieć. Najlepiej to zgram wszystko w któryś dzień i pośle się płytkę do naszego projektanta :wink: :mrgreen:
praedzio napisał/a:
Mystery Spot jest moim ulubionym odcinkiem ze wszystkich sezonów.
Pamiętam długie i namiętne dyskusje nad tym odcinkiem na forum supernaturalnym.

To prawda, genialny jak dla mnie :) Ale... tak się zastanawiałam, który ja najbardziej lubię i... ciężko mi powiedzieć - łatwiej byłoby wybrać tych kilka, które podobały mi się mniej... :roll: Poza tym - chociaż mam pełną świadomość, że to serial - osobiście traktuję tę historię całościowo, jak bardzo dłuuuuugi film, pocięty tylko na kawałki (jak na youtube ;) ) - wszystko mi się podoba! A najbardziej Same-Wiecie-Kto :serce: (i bynajmniej nie chodzi o Sama :-P ) :rotfl:

A tak btw... chciałam zauważyć, że stuknęła nam tutaj kolejna SETKA! :hug_grupowy: :party:

Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:12

Deanariell napisał/a:
A tak btw... chciałam zauważyć, że stuknęła nam tutaj kolejna SETKA! :party:

Dzięki Tobie stuknęła :mrgreen: rzadko się pojawiasz,ale dzisiaj z hukiem :wink: :kwiatek:
Ja też wypiję za moją pierwszą setkę :party:

Deanariell - Pon 13 Paź, 2008 19:16

Calipso napisał/a:
Dzięki Tobie stuknęła :mrgreen: rzadko się pojawiasz,ale dzisiaj z hukiem :wink: :kwiatek:

Taaaaa... nie ma mnie chwilę, a później z pół godziny trzeba na zaległości odpisywać - człowiek normalnie nie nadąża za Wami :-P

Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:21

Deanariell napisał/a:
człowiek normalnie nie nadąża za Wami :-P

O przepraszam :-D ja akurat jestem bardzo grzeczna z powodu opóźnień :rumieniec:

Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 19:22

Mamy przystopować??? :rumieniec:
Deanariell - Pon 13 Paź, 2008 19:26

Harry_the_Cat napisał/a:
Mamy przystopować??? :rumieniec:

A niech Was Bozia broni :-P Dam radę ;)

Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:42

Nie stopujcie,pliiissss :hug_grupowy:
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 20:04

No to skoro już do 100 dobrnęłyśmy... :

I chyba trzeba Kasiek poprosić, coby nam ten temacik zamknęła, nie? To jaki ma być ten temacik?

Admete - Pon 13 Paź, 2008 20:10

To trzeba uczcić ;-) Trochę monotematycznie;

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 20:12

jest nowy teaser - zdjęcie promocyjne Jensena:

źródło: http://andreas-ri.livejournal.com/

Caitriona - Pon 13 Paź, 2008 20:21

Niezła fotka ;) I video także ;)
Admete - Pon 13 Paź, 2008 20:25

Fotka piękna :-) Jensen się robi coraz bardziej męski ;-) Ma facet szczęście - nalepiej będzie wyglądał pewnie za kilka lat. Dla aktora to błogosławieństwo. Kolejny filmik:

Bardzo dobry montaż i zgranie z muzyką.

nyota - Pon 13 Paź, 2008 20:29

Normalnie nie nadążam- 200 :-D
Piękne fotki i piękne avatary- no, ale model też niczego sobie :-D

Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 20:43

Admete napisał/a:
Fotka piękna :-) Jensen się robi coraz bardziej męski ;-) Ma facet szczęście - nalepiej będzie wyglądał pewnie za kilka lat.

Dokładnie! Pięknie się "starzeje". Idę oglądać kolejny filmik, dzięki Admete :mrgreen:

Admete - Pon 13 Paź, 2008 20:46

Ależ oglądaj ;-) Teraz 10 powodów dla których kochamy braci ;)

wczoraj sobie przypomniałam Usual suspects z 2 sezonu. Potrzebowałam odcinka, w którym bracia działają jednomyślnie...dziś chyba mam ochotę na Croatoan albo Playthings...Houses of the Holy też byłoby niezłe.

Caitriona - Pon 13 Paź, 2008 21:07

Admete napisał/a:
Jensen się robi coraz bardziej męski

Dokładnie. I chyba ostatnio nieco poćwiczył ;)

aneby - Pon 13 Paź, 2008 22:25

No to za setkę ! I za czwarty sezon :mrgreen: :party:
Aragonte - Pon 13 Paź, 2008 22:26

Caitriona napisał/a:
Admete napisał/a:
Jensen się robi coraz bardziej męski

Dokładnie. I chyba ostatnio nieco poćwiczył ;)

Jared go zainspirował? :wink:

No proszę, stuknęła kolejna seteczka SPN :mrgreen:
Wasze zdrowie! :party:

aneby - Pon 13 Paź, 2008 22:29

Chłopcy po prostu wydorośleli na naszych oczach :wink:
Admete - Pon 13 Paź, 2008 22:32

Harry właśnie zauważyłam Twój śliczny bannerek i podpis :-) Ostateczny etap zsupernaturalizowania ;-)
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 22:34

Podpis mam już baaardzo dawno ;) Banerek za to nowy, dziękować :mrgreen:
Admete - Pon 13 Paź, 2008 22:35

Ale teraz podpis się uwydatnił - ktoś przyciąga wzrok ;-)
Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 22:37

Ktoś ma tę cechę, że przyciąga wzrok, to fakt ;)
Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 23:23

Oglądnęłam ten czwartkowo-piątkowy odcinek. Biedny kochany Sammy.... Jak mi Go żal, taki zagubiony i samotny... jeszcze w dziób dostał od Deana :bejsbol: nie podobają mi się te rozdźwięki między braćmi.
Ten odcinek był makabryczny... brrr dobrze. że nic nie jadłam, ale jeszcze mi niedobrze.....

Harry_the_Cat - Pon 13 Paź, 2008 23:28

Kaśku zamknij nam ten temat, czas rozpocząć rozdział trzeci sagi Winchesterów...