To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Admete - Wto 14 Lip, 2009 00:12

To teraz już jest Rejla nie Riella ;) Mozemy oglądac RoS - musze sprawdzić, co mam a czego nie i w jakim to jest stanie.
Deanariell - Wto 14 Lip, 2009 00:30

Admete napisał/a:
To teraz już jest Rejla nie Riella

Te, te, AdmeTE! Ja Wam dam Rejla, łobuzy jedne! :-P Bo Was R I E L L A poszczuje Winchesterami z T-shirta - tym większym i mniejszym :lol:

Anaru - nie za ma co ;) Wiedziałam, że oddaję "kudłaczka" we właściwe ręce.

Ps. Stęskniłam się za Robinem, nawet nie sądziłam, że tak bardzo ;)

praedzio - Wto 14 Lip, 2009 05:37

He he... *) :mrgreen:

*) Z uwagi na wściekle bolące gardło nie grzeszę dziś elokwencją. ;)

BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 08:15

Oto moje niebieskie zbiory - jeśli ktoś ma więcej to żądam i wymagam! :love_shower:

BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 08:19

Cytat:
Zaczynam mieć teraz poważne wątpliwości czy na wypadek ataku jakiegoś potwora, czyhającego na zostające w tyle za grupą jednostki, miałby on jakiekolwiek szanse przetrwania w zetknięciu z Anaru i jej szalejącym obiektywem - raczej marne... :lol: Najwyżej zrobiłaby zdjęcie śliny kapiącej mu z pyska :)
:rotfl:
masz rację - cała Ania! I jeszcze może narzekałaby po konfrontacji z z powyższym potworem, że nie chciał pozować i zdjęcie jej nieostre wyszło :P

Cytat:
wspólne oglądanie Robina z Sherwood :mysle:
Ja chcę! :excited: Jeśli nie wspólne, to w ogóle! Mgliście pamiętam ten serial, muzykę dokładnie :serce: , ale generalnie chciałabym powtórki!

Cytat:
Ruby nie ma szans w walce z Kasiek i jej biustem :lol:
OJ, nie ma - ale też młodzieniec, który szedł za nami na spacerze zareagował bananem na Kaśkowe donośne domaganie się "seksu z Ruby" :rotfl:
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 08:34

OK, to zaczynam przyjmować zamówienia na RoS. Kasiek jest na szczycie listy. ;)
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 09:06

Jeszcze mam zieloną sesję :mrgreen:

Anaru - Wto 14 Lip, 2009 09:19

Uhm, to ostatnie jest szczególnie interesująco wykadrowane :twisted:
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 09:35

Anaru napisał/a:
Uhm, to ostatnie jest szczególnie interesująco wykadrowane :twisted:
Prawda? :twisted:
NIgdy nie znalazłam do niego "góry" :mrgreen:

Anaru - Wto 14 Lip, 2009 09:38

Góra do niego jest w pierwszym rządku po prawej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Znaczy po co komu góra, masz alternatywę: całość i centrum :mrgreen:

Zobacz jak nam się awatary ładnie układają :mrgreen:

aneby - Wto 14 Lip, 2009 09:58

Zazdraszczam wspaniałej zabawy (po chrześcijańsku oczywiście) :wink:
Dawałyście czadu :lol: :hug_grupowy:
Jak ktoś będzie wrzucał zdjęcia, to poproszę o linka :kwiatek:

Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 10:20

:rotfl: :rotfl: Od rana faz ciąg dalszy widzę :mrgreen: oczywiście, że demoniczna pasja(i ogniście lubieżna) z Samem jest moja. bo "Mój Ci On" i po coś mam ten biust chyba... prawda? niech się schowają egzorcyzmy i magiczne sztylety nie masz broni nad biust :banan:
Rjella :mrgreen: miała zresztą cały wzór na kolejność porywania Nas w biały dzień przez potwora. Zresztą wizje Rjelli były powalające. wizja a`la rydwany ognia bardzo do mnie przemówiła i już, już zbieram gadżety :mrgreen:

Wczoraj na podwórku(zwanym w cywilizowanym świecie "na polem" włączyłam sobie dwa ostatnie odcinki, man teraz 66 ugryzień po komarach i świadomość, ze muszę kogoś namówić na wspólne oglądanie, bo tak samemu to dziwnie było.
Admete napisał/a:
To teraz już jest Rejla nie Riella

na początku to ja nie wiedziałam za co się na mnie krzyczy :rotfl: i do końca mi się myliło :mrgreen:

A 5 od końca zielone zdjęcie to wzór lubieżnego spojrzenia, jeszcze lubieżny języczek Rielli i nikt się nie oprze duestowi Riella-Dean.

Koszulka Supernaturalna była boska. Nie dało się jej nie zauważyć. Tak jak nie dało się nie zauważyć lubieżnych spojrzeń, które Riella co rusz rzucała na swój biust.... :mrgreen:

praedzio - Wto 14 Lip, 2009 10:33

lady_kasiek napisał/a:
oczywiście, że demoniczna pasja(i ogniście lubieżna) z Samem jest moja

Ekhem - że się tak wyrażę. :bejsbol: Zmykaj do swojej Ruby. W podskokach. :P

BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 10:54

lady_kasiek napisał/a:
magiczne sztylety
przeczytało mi się "magiczne szkielety" :mrgreen: coś mam rano czytanie wybiórcze ;)
Praedzio, do boju! broń Sama vel Zama dla siebie - bronisz go wszakże odkąd pamiętam :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:
*zagrzewa do boju*

Kasiek, nie wątpię wszakże, że biust ci się przyda - nie raz :mrgreen: np. biegnąc do bramki wedle jednej z wizji Rielli :cheerleader2:

:rotfl:

Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 11:01

BeeMeR napisał/a:
nie raz

nie raz i nie dwa.... nie tylko bieg do bramki :rotfl: :rotfl: ale i w tłoku też się przyda....
praedzio napisał/a:
Zmykaj do swojej Ruby. W podskokach.

nie mogę bo biustem zęby sobie wybiję jak w takich podskokach biegła będę :mrgreen:

staram się Mamę przeciągnąć na Supernaturalną stronę mocy. Pokazuję Jej Castiela. A ta się mnie pyta czy to Pirce Brosnan(czy jak go nazwali) :confused3:

BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 11:09

Cytat:
nie raz i nie dwa.... nie tylko bieg do bramki :rotfl: :rotfl: ale i w tłoku też się przyda....
Myślałam, eeee, o bardziej wyrafinowanym użyciu ;)

lady_kasiek napisał/a:
Pokazuję Jej Castiela. A ta się mnie pyta czy to Pirce Brosnan
wszystkie mam są takie same :rotfl: Nasza też takie kwiatki strzela :mrgreen:
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 12:30

Ktoś sobie jaja zrobił: http://www.youtube.com/wa...feature=related
:confused3: :lol:

Garsteczka newsów ze znanego i lubianego portalu:

Cytat:
Sezon piąty wciąż daleko, ale na horyzoncie pojawiają się informacje, które nie dają na o nim zapomnieć. Znamy tytuł trzeciego odcinka kolejnej serii Supernatural - brzmi on Free To Be You And Me , co w wolnym tłumaczeniu oznacza Możesz być kim zechcesz.

Tytuł ten wywodzi się z albumu muzycznego i ilustrowanej książki dla dzieci z 1972 roku, które później zostały przeniesione na mały ekran, gdzie odniosły spory sukces. Telewizyjny program, w którym gwiazdy śpiewały piosenki i recytowały wiersze podkreślał takie wartości jak indywidualność, tolerancja oraz zadowolenie z własnej tożsamości. Prezentował ideę opierającą się na założeniu, że nie ważne, czy ktoś jest chłopcem, czy dziewczynką, może osiągnąć, co tylko chce.

Jak twierdzi portal imdb.com - w tym odcinku będzie nam dane zobaczyć Lucyfera.
Wiemy też, kto oprócz Sama i Deana pojawi się w 5x02 Good God, Y'All. Będzie to para aniołów - Castiel i Anna.

Agn - Wto 14 Lip, 2009 14:22

YESSS, Anna się pojawi!
Okrutniem ciekawa tego Lucyfera. Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę. (Jak by to moja katechetka przeczytała... :confused3: )

Deanariell - Wto 14 Lip, 2009 18:55

lady_kasiek napisał/a:
Koszulka Supernaturalna była boska. Nie dało się jej nie zauważyć. Tak jak nie dało się nie zauważyć lubieżnych spojrzeń, które Riella co rusz rzucała na swój biust...

Oczywiście nie biust był adresatem spojrzeń, bo na swój to ja się napatrzyłam przy różnych okazjach :roll: (czasem się jednak kąpię :P ) , ale twarze Winchesterów malowniczo układające się na piersiach :D Trudno się było nie gapić... dlatego ubieram ją na wyjątkowe okazje, bo takie zagapienie może grozić poważnym uszkodzeniem ciała - jak np. wtargnięcie na jezdnię prosto pod samochód :confused3: trzeba się mieć na baczności ;)

BeeMeR napisał/a:
Kasiek, nie wątpię wszakże, że biust ci się przyda - nie raz :mrgreen: np. biegnąc do bramki wedle jednej z wizji Rielli

Niezorientowanym wyjaśniam - była wizja Kasiek biegnącej toples przez murawę stadionu, na którym właśnie rozgrywany jest mecz z Real'em - prosto do bramki Ikera (i tu koleżanki podstawiały sobie tło muzyczne, m.in. zaproponowano "Rydwany ognia" - a ja demonstrowałam jak teoretycznie mogłoby to wyglądać w praktyce - naturalnie pomijając opcję "toples", bo ja to nie Kasiek, mój biust nie ma takiej ekspresji wyrazu :P ) :rotfl:

Deanariell - Wto 14 Lip, 2009 19:00

Agn napisał/a:
Okrutniem ciekawa tego Lucyfera. Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę. (Jak by to moja katechetka przeczytała...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: To zahacza o satanizm jak nic :P Dodam, że też jestem ciekawa tej postaci - zastanawiam od czego na nowo rozpocznie się historia w 5 sezonie - zostawili ich/chłopaków przecież u progu otwierających się wrót piekieł... a Lucyfera w pierwszym odcinku ma nie być jeszcze... więc? :mysle:

Agn - Wto 14 Lip, 2009 19:22

Nie wiem, co to będzie, ale podejrzewam, że nie będzie tak różowo, jak w trzecim sezonie. Tzn. demony może i się rozbiegły po całym świecie (czytaj: całych Stanach), ale zasadniczo świata wojennego jako takiego nie było. Chłopcy rozwiązywali kolejne sprawy i tyle. A przy okazji kombinowali jeszcze, jak by tu Deana ratować.
No ale teraz, myślę, będzie chyba ciut mroczniej? W końcu to sam Lucek zlazł na ten łez padół i będzie rozrabiał. Kurczę, chciałabym, by było naprawdę hipermrocznie (Eru, jak to brzmi!) i gęsto ze strachu. Ale zobaczymy.
Podejrzewam, że i tak Kripke zagra mi na nosie, a potem jeszcze pokaże wała.

Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 19:38

Deanariell napisał/a:
a Lucyfera w pierwszym odcinku ma nie być jeszcze... więc?

wychodzi z piekła...czyli, że co drogi do wyjścia będzie szukał?

Też jestem bardzo ciekawa tej postaci, tego kto ją będzie grał(niestety szanse, że np. Iker zagra Lucyfera są nikłe, ale nic to)

Wizja była zabójcza, a jeszcze Riella prezentujaca jak ma bieg wyglądać to dopiero było coś :mrgreen:

Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 19:41

Ciekawa jestem czy praedzia ma tego avka specjalnie, żeby pobudzać moje zmysły.
I ślinianki. do ciągłej pracy....

Agn - Wto 14 Lip, 2009 20:20

A jak myślisz, Kaśku? Bo ja podejrzewam właśnie takie, niecne zamiary Praedzia, hehe. ;)

Iker? Hmm... Ja mam inną opcję, ale też nie ma na nią szans.
*wspomina Viggo Mortensena jako Lucyfera w Armii Boga*
*le sigh*

praedzio - Wto 14 Lip, 2009 20:23

Bogu dzięki, zabrałam swój laptop sprzed waszych pożądliwych oczu (i ust a właściwie języków!! :confused3: ), bo zardzewiałby jak nic od oblizywania. :lol:

No, ja przepraszam bardzo - jestem stała w uczuciach (tak mniej więcej :mrgreen: ), tak więc chyba wolno mi to eksponować, nie? ;)