Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Admete - Wto 14 Lip, 2009 00:12
To teraz już jest Rejla nie Riella Mozemy oglądac RoS - musze sprawdzić, co mam a czego nie i w jakim to jest stanie.
Deanariell - Wto 14 Lip, 2009 00:30
| Admete napisał/a: | | To teraz już jest Rejla nie Riella |
Te, te, AdmeTE! Ja Wam dam Rejla, łobuzy jedne! Bo Was R I E L L A poszczuje Winchesterami z T-shirta - tym większym i mniejszym
Anaru - nie za ma co Wiedziałam, że oddaję "kudłaczka" we właściwe ręce.
Ps. Stęskniłam się za Robinem, nawet nie sądziłam, że tak bardzo
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 05:37
He he... *)
*) Z uwagi na wściekle bolące gardło nie grzeszę dziś elokwencją.
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 08:15
Oto moje niebieskie zbiory - jeśli ktoś ma więcej to żądam i wymagam!
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 08:19
| Cytat: | Zaczynam mieć teraz poważne wątpliwości czy na wypadek ataku jakiegoś potwora, czyhającego na zostające w tyle za grupą jednostki, miałby on jakiekolwiek szanse przetrwania w zetknięciu z Anaru i jej szalejącym obiektywem - raczej marne... Najwyżej zrobiłaby zdjęcie śliny kapiącej mu z pyska |
masz rację - cała Ania! I jeszcze może narzekałaby po konfrontacji z z powyższym potworem, że nie chciał pozować i zdjęcie jej nieostre wyszło
| Cytat: | wspólne oglądanie Robina z Sherwood | Ja chcę! Jeśli nie wspólne, to w ogóle! Mgliście pamiętam ten serial, muzykę dokładnie , ale generalnie chciałabym powtórki!
| Cytat: | Ruby nie ma szans w walce z Kasiek i jej biustem | OJ, nie ma - ale też młodzieniec, który szedł za nami na spacerze zareagował bananem na Kaśkowe donośne domaganie się "seksu z Ruby"
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 08:34
OK, to zaczynam przyjmować zamówienia na RoS. Kasiek jest na szczycie listy.
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 09:06
Jeszcze mam zieloną sesję
Anaru - Wto 14 Lip, 2009 09:19
Uhm, to ostatnie jest szczególnie interesująco wykadrowane
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 09:35
| Anaru napisał/a: | Uhm, to ostatnie jest szczególnie interesująco wykadrowane | Prawda?
NIgdy nie znalazłam do niego "góry"
Anaru - Wto 14 Lip, 2009 09:38
Góra do niego jest w pierwszym rządku po prawej
Znaczy po co komu góra, masz alternatywę: całość i centrum
Zobacz jak nam się awatary ładnie układają
aneby - Wto 14 Lip, 2009 09:58
Zazdraszczam wspaniałej zabawy (po chrześcijańsku oczywiście)
Dawałyście czadu
Jak ktoś będzie wrzucał zdjęcia, to poproszę o linka
Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 10:20
Od rana faz ciąg dalszy widzę oczywiście, że demoniczna pasja(i ogniście lubieżna) z Samem jest moja. bo "Mój Ci On" i po coś mam ten biust chyba... prawda? niech się schowają egzorcyzmy i magiczne sztylety nie masz broni nad biust
Rjella miała zresztą cały wzór na kolejność porywania Nas w biały dzień przez potwora. Zresztą wizje Rjelli były powalające. wizja a`la rydwany ognia bardzo do mnie przemówiła i już, już zbieram gadżety
Wczoraj na podwórku(zwanym w cywilizowanym świecie "na polem" włączyłam sobie dwa ostatnie odcinki, man teraz 66 ugryzień po komarach i świadomość, ze muszę kogoś namówić na wspólne oglądanie, bo tak samemu to dziwnie było. | Admete napisał/a: | | To teraz już jest Rejla nie Riella |
na początku to ja nie wiedziałam za co się na mnie krzyczy i do końca mi się myliło
A 5 od końca zielone zdjęcie to wzór lubieżnego spojrzenia, jeszcze lubieżny języczek Rielli i nikt się nie oprze duestowi Riella-Dean.
Koszulka Supernaturalna była boska. Nie dało się jej nie zauważyć. Tak jak nie dało się nie zauważyć lubieżnych spojrzeń, które Riella co rusz rzucała na swój biust....
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 10:33
| lady_kasiek napisał/a: | | oczywiście, że demoniczna pasja(i ogniście lubieżna) z Samem jest moja |
Ekhem - że się tak wyrażę. Zmykaj do swojej Ruby. W podskokach.
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 10:54
| lady_kasiek napisał/a: | | magiczne sztylety | przeczytało mi się "magiczne szkielety" coś mam rano czytanie wybiórcze
Praedzio, do boju! broń Sama vel Zama dla siebie - bronisz go wszakże odkąd pamiętam
*zagrzewa do boju*
Kasiek, nie wątpię wszakże, że biust ci się przyda - nie raz np. biegnąc do bramki wedle jednej z wizji Rielli
Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 11:01
| BeeMeR napisał/a: | | nie raz |
nie raz i nie dwa.... nie tylko bieg do bramki ale i w tłoku też się przyda.... | praedzio napisał/a: | | Zmykaj do swojej Ruby. W podskokach. |
nie mogę bo biustem zęby sobie wybiję jak w takich podskokach biegła będę
staram się Mamę przeciągnąć na Supernaturalną stronę mocy. Pokazuję Jej Castiela. A ta się mnie pyta czy to Pirce Brosnan(czy jak go nazwali)
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 11:09
| Cytat: | nie raz i nie dwa.... nie tylko bieg do bramki ale i w tłoku też się przyda.... | Myślałam, eeee, o bardziej wyrafinowanym użyciu
| lady_kasiek napisał/a: | | Pokazuję Jej Castiela. A ta się mnie pyta czy to Pirce Brosnan | wszystkie mam są takie same Nasza też takie kwiatki strzela
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 12:30
Ktoś sobie jaja zrobił: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Garsteczka newsów ze znanego i lubianego portalu:
| Cytat: | Sezon piąty wciąż daleko, ale na horyzoncie pojawiają się informacje, które nie dają na o nim zapomnieć. Znamy tytuł trzeciego odcinka kolejnej serii Supernatural - brzmi on Free To Be You And Me , co w wolnym tłumaczeniu oznacza Możesz być kim zechcesz.
Tytuł ten wywodzi się z albumu muzycznego i ilustrowanej książki dla dzieci z 1972 roku, które później zostały przeniesione na mały ekran, gdzie odniosły spory sukces. Telewizyjny program, w którym gwiazdy śpiewały piosenki i recytowały wiersze podkreślał takie wartości jak indywidualność, tolerancja oraz zadowolenie z własnej tożsamości. Prezentował ideę opierającą się na założeniu, że nie ważne, czy ktoś jest chłopcem, czy dziewczynką, może osiągnąć, co tylko chce.
Jak twierdzi portal imdb.com - w tym odcinku będzie nam dane zobaczyć Lucyfera.
Wiemy też, kto oprócz Sama i Deana pojawi się w 5x02 Good God, Y'All. Będzie to para aniołów - Castiel i Anna. |
Agn - Wto 14 Lip, 2009 14:22
YESSS, Anna się pojawi!
Okrutniem ciekawa tego Lucyfera. Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę. (Jak by to moja katechetka przeczytała... )
Deanariell - Wto 14 Lip, 2009 18:55
| lady_kasiek napisał/a: | | Koszulka Supernaturalna była boska. Nie dało się jej nie zauważyć. Tak jak nie dało się nie zauważyć lubieżnych spojrzeń, które Riella co rusz rzucała na swój biust... |
Oczywiście nie biust był adresatem spojrzeń, bo na swój to ja się napatrzyłam przy różnych okazjach (czasem się jednak kąpię ) , ale twarze Winchesterów malowniczo układające się na piersiach Trudno się było nie gapić... dlatego ubieram ją na wyjątkowe okazje, bo takie zagapienie może grozić poważnym uszkodzeniem ciała - jak np. wtargnięcie na jezdnię prosto pod samochód trzeba się mieć na baczności
| BeeMeR napisał/a: | Kasiek, nie wątpię wszakże, że biust ci się przyda - nie raz np. biegnąc do bramki wedle jednej z wizji Rielli |
Niezorientowanym wyjaśniam - była wizja Kasiek biegnącej toples przez murawę stadionu, na którym właśnie rozgrywany jest mecz z Real'em - prosto do bramki Ikera (i tu koleżanki podstawiały sobie tło muzyczne, m.in. zaproponowano "Rydwany ognia" - a ja demonstrowałam jak teoretycznie mogłoby to wyglądać w praktyce - naturalnie pomijając opcję "toples", bo ja to nie Kasiek, mój biust nie ma takiej ekspresji wyrazu )
Deanariell - Wto 14 Lip, 2009 19:00
| Agn napisał/a: | | Okrutniem ciekawa tego Lucyfera. Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę. (Jak by to moja katechetka przeczytała... |
To zahacza o satanizm jak nic Dodam, że też jestem ciekawa tej postaci - zastanawiam od czego na nowo rozpocznie się historia w 5 sezonie - zostawili ich/chłopaków przecież u progu otwierających się wrót piekieł... a Lucyfera w pierwszym odcinku ma nie być jeszcze... więc?
Agn - Wto 14 Lip, 2009 19:22
Nie wiem, co to będzie, ale podejrzewam, że nie będzie tak różowo, jak w trzecim sezonie. Tzn. demony może i się rozbiegły po całym świecie (czytaj: całych Stanach), ale zasadniczo świata wojennego jako takiego nie było. Chłopcy rozwiązywali kolejne sprawy i tyle. A przy okazji kombinowali jeszcze, jak by tu Deana ratować.
No ale teraz, myślę, będzie chyba ciut mroczniej? W końcu to sam Lucek zlazł na ten łez padół i będzie rozrabiał. Kurczę, chciałabym, by było naprawdę hipermrocznie (Eru, jak to brzmi!) i gęsto ze strachu. Ale zobaczymy.
Podejrzewam, że i tak Kripke zagra mi na nosie, a potem jeszcze pokaże wała.
Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 19:38
| Deanariell napisał/a: | | a Lucyfera w pierwszym odcinku ma nie być jeszcze... więc? |
wychodzi z piekła...czyli, że co drogi do wyjścia będzie szukał?
Też jestem bardzo ciekawa tej postaci, tego kto ją będzie grał(niestety szanse, że np. Iker zagra Lucyfera są nikłe, ale nic to)
Wizja była zabójcza, a jeszcze Riella prezentujaca jak ma bieg wyglądać to dopiero było coś
Anonymous - Wto 14 Lip, 2009 19:41
Ciekawa jestem czy praedzia ma tego avka specjalnie, żeby pobudzać moje zmysły.
I ślinianki. do ciągłej pracy....
Agn - Wto 14 Lip, 2009 20:20
A jak myślisz, Kaśku? Bo ja podejrzewam właśnie takie, niecne zamiary Praedzia, hehe.
Iker? Hmm... Ja mam inną opcję, ale też nie ma na nią szans.
*wspomina Viggo Mortensena jako Lucyfera w Armii Boga*
*le sigh*
praedzio - Wto 14 Lip, 2009 20:23
Bogu dzięki, zabrałam swój laptop sprzed waszych pożądliwych oczu (i ust a właściwie języków!! ), bo zardzewiałby jak nic od oblizywania.
No, ja przepraszam bardzo - jestem stała w uczuciach (tak mniej więcej ), tak więc chyba wolno mi to eksponować, nie?
|
|
|