Seriale - Supernatural
Admete - Pon 02 Cze, 2008 21:43
Harry to masz tak na pierwsze podejście Chłopaki są jedyni w swoim rodzaju. Mam nadzieję, że Ci się spodoba. Kasiek weź coś na uspokojenie
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 21:46
Zaraz odpalam
Caitriona - Pon 02 Cze, 2008 21:53
Odpalaj i nie gadaj! Nie poradzę że akurat mi się płytki skończyły.... Ale spokojnie - na następny raz dostaniesz wszystko do końca
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 21:58
Cait, słońce Ty moje, ja tylko tak tłumaczę
Aragonte - Pon 02 Cze, 2008 22:04
| lady_kasiek napisał/a: | | Nie umiem pisać na komputerze normalnie.... |
Umiesz, umiesz co najwyżej ciut wolniej
Harry, a ja mam zamiar - jak doprowadzę swoją chałturę do jakiegoś zadowalającego punktu, tzn. zweryfikuję przypisy - włączyć sobie w nocy odcinek nr 9
Żeby było jasne - robiłam kiedyś podejście do SPN, ale głowę miałam pochłoniętą czymś innym i jakoś nie wsiąkłam. Ale wczoraj ku swemu zaskoczeniu sprawdzałam, ile kosztuje w Merlinie I sezon
Caitriona - Pon 02 Cze, 2008 22:04
| Cytat: |
Cait, słońce Ty moje, ja tylko tak tłumaczę |
No dobrze, dobrze Ale Ty idź i oglądaj Bom ciekawa reakcji
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:06
| Aragonte napisał/a: | | Ale wczoraj ku swemu zaskoczeniu sprawdzałam, ile kosztuje w Merlinie I sezon |
ile?
PS. płyta juz włożona. ide po colkę
Anonymous - Pon 02 Cze, 2008 22:08
nie...!! nie wierzę. dlaczego to tak... nie ma emotek ani słów aby to wyrazić.... straszne to było siedzi człowiek jak zamieniony w kamienny posąg ma nadzieję, że jednak a tutaj taki widok, jak mordor jakiś czy jeszcze co gorszego. i ja mam żyć normalnie mam iść się uczyć? spać? I Sam został sam biedny...
Idź Harry oglądaj, ale i uważaj to uzależnia jak narkotyk
Caitriona - Pon 02 Cze, 2008 22:09
| Harry_the_Cat napisał/a: | | PS. płyta juz włożona. ide po colkę |
No! Boziu, jak ja Ci zazdroszę....
Aragonte - Pon 02 Cze, 2008 22:11
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Ale wczoraj ku swemu zaskoczeniu sprawdzałam, ile kosztuje w Merlinie I sezon |
ile? |
132 zeta
Colę też mam
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:15
Colki?
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:16
to na Amazonie 2 sezony za 130
ETA: z czego ja się tak cieszę... właśnie spaliła im sie chata a matke wbiło w sufit.
oooo... Dean się pojawił
Aragonte - Pon 02 Cze, 2008 22:17
| Harry_the_Cat napisał/a: | to na Amazonie 2 sezony za 130 |
Wiesz co... ale w sumie to wolę mieć polskie napisy
Caitriona - Pon 02 Cze, 2008 22:22
Jakbys Pepsi miała to moze Ale zazdroszczę ci ze dopiero zaczynasz przygodę z SPN... | Harry_the_Cat napisał/a: | | oooo... Dean się pojawił |
I wszystko jasne!
Anonymous - Pon 02 Cze, 2008 22:23
| Caitriona napisał/a: | | I wszystko jasne! |
Sam też się pojawia ale respect za możliwość spożywania i popijania ja nie mogłam... no ewentualnie kawę, chociaż już pod koniec tak przywykłam, że i obiad jadłam, ale na poczatku....
Admete - Pon 02 Cze, 2008 22:29
Kobiety zejdę przez was z tego świata - i zostanę supernaturalna esencją. Harry czyżby jednak Dean, nie Sam? Kasiek ty mi tu nie gadaj, że Sam taki samiutki , tylko Dean'owi współczuj. Wiesz jak długo on tam będzie? Przez całe wakacje, a nawet dłużej, bo ten sadysta Kripke powiedział, że pół roku.
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:32
Tu nigdy się nie było nad czym zastanawiać, Admete
Wiadomo, że Dean.
Jareda widziałam już w Gilmore Girls. Jensena tylko na fotkach
Caitriona - Pon 02 Cze, 2008 22:36
To witamy w klubie Deanowym
Admete - Pon 02 Cze, 2008 22:39
Przez was mam ochotę włączyć jakiś odcinek - na przykład z początku 2 sezonu, ten z wściekłym na cały świat Deanem...i z Impalą.
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:39
Teraz umazany jest cały w błocie...
Na razie aktorstwo nie jest rewelacyjne, mam nadzieję, że się chłopaki rozkręcą.
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:40
Cait nawija mi o Impali od wczoraj...
`ETA:
- Fake Marshall, fake credit card. Is anything you got real?
- My boobs.
Admete - Pon 02 Cze, 2008 22:43
Rozkręcą się, nie ma obawy. Teraz w zasadzie oglądasz pilota Ja się wcale nie wciągnęłąm aż do 9 odcinka. Potem już poszło. Zwłaszcza po 12 odcinku, tym o strachu na wróble. Mocno mi się z Gaimanem kojarzył. No i były drobne nawiązania do Czarnoksiężnika z krainy Oz. A tak poza tym, to tam się Mag pojawiła. Jak dla mnie to jest najlepsza postać kobieca ( obok Ellen ) w całej serii.
No wiesz, Impala to trzeci główny bohater Spn
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:45
Juz przestańcie o tym 9 odcinku, bo ja mam tylko osiem...
Caitriona - Pon 02 Cze, 2008 22:46
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Cait nawija mi o Impali od wczoraj... |
Bo to piękna maszyna jest! Co ja bym za nią dała....
Pewnie że się potem wszystko, w tym chłopaki, rozkręcą! Szczególnie po ósmym odcinku
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 22:46
SHUT UP!
|
|
|