To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Deanariell - Sob 04 Paź, 2008 19:22

praedzio napisał/a:
Nie lubię Castiela. :evil:

Mnie Twoja postawa absolutnie nie dziwi ;) Jak ukatrupią Sama (tffffuuu... tfu...), to będziesz mogła go nawet znienawidzić :evil:

Harry_the_Cat napisał/a:
Zrobiłam parę avków z 4 sezonu

Fajne :oklaski: "Risen" mi się podoba :)

Admete... zobacz, co znalazłam w Wikipedii ;) Wiedziałam, że Kripke jest nam bliski, ale żeby aż tak? :rotfl: W każdym razie - wygląda na starszego od nas :-P ------> "Eric Kripke or 'The Kripmeister' or 'The Kripkeeper' (born April 24, 1974) is an American television writer, director, and producer. He is mostly known for creating the television series Supernatural." KOCHAM TEN SERIAL :cheerleader2:
[a tu wspomniany link - tak dla porządku - jest tam również zdjęcie naszego ulubionego "reżysera-sadysty" ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Kripke ]

praedzio - Sob 04 Paź, 2008 19:43

Deanariell napisał/a:
Mnie Twoja postawa absolutnie nie dziwi ;) Jak ukatrupią Sama (tffffuuu... tfu...), to będziesz mogła go nawet znienawidzić :evil:

A tfu! Wyplujże te słowa! :shock:
Poza tym przeraża mnie to, jak szybko mnie rozszyfrowałaś. :excited: ;) Najwidoczniej czasem jestem za mało lakoniczna. ;)

Deanariell napisał/a:
born April 24, 1974
:mysle: :olsnienie: :mrgreen:
Deanariell - Sob 04 Paź, 2008 19:48

praedzio napisał/a:
A tfu! Wyplujże te słowa! :shock:
Poza tym przeraża mnie to, jak szybko mnie rozszyfrowałaś. :excited: ;) Najwidoczniej czasem jestem za mało lakoniczna. ;)

Przecież wyplułam :roll: To nie Ty jesteś za mało lakoniczna, to ja jestem widocznie tak przenikliwa - to możliwe, u mnie to rodzinne :cool: :mrgreen:

praedzio napisał/a:
Deanariell napisał/a:
born April 24, 1974
:mysle: :olsnienie: :mrgreen:

:rotfl: :rotfl: To się nazywa "Pomysłowy Dobromir" :rotfl:
Poza tym okazuje się, że Kripke to zodiakalny "Baran" - jak ja. To już mam pełną jasność. :-D

Calipso - Sob 04 Paź, 2008 21:08

Deanariell napisał/a:
tam również zdjęcie naszego ulubionego "reżysera-sadysty" ;)

to tak wygląda dręczyciel,no nie powiem,ma nawet niewinną minę :roll: :wink:
Deanariell napisał/a:
(tffffuuu... tfu...)

praedzio napisał/a:
A tfu!

chyba oczywistym jest że ja też pluję tfu tfu tttffffuuuu!! no i oplułam monitor :rumieniec: *biegnie po ściereczkę*

Harry_the_Cat - Sob 04 Paź, 2008 22:09

zdjęcia z planu: http://sacrament666.livejournal.com/69386.html
Admete - Nie 05 Paź, 2008 12:19

Cytat:
Poza tym okazuje się, że Kripke to zodiakalny "Baran" - jak ja. To już mam pełną jasność.

Nie wiedziałam, że jest z kwietnia, ale wiedziałam, że to nasz rocznik. Wydawało mi się, że Ci kiedys mówiłam ;-)

Anonymous - Nie 05 Paź, 2008 13:04

Oglądnęłam....
Tak czułam, że ta robota dla Dean`a będzie miała coś wspólnego z Samem.... i będzie konflikt tragiczny, albo braciszego, albo do piekła znowu :wink: .
Przechodzą sami siebie w tym serialu.... Ile elementów zaskoczenia. Ciekawy ten wątek powrotu do przeszłości. A i john mi przypominał młodego Voldiego z Komnaty Tajemnic...
Jak ja lubię to oglądać :serduszkate:

Admete - Nie 05 Paź, 2008 14:36

Piękne te avatarki Harry :-) Zamierzam obejrzec drugi raz odcinek 2. Pierwszy i trzeci widziałam juz po dwa razy ;-) Martwi mnie Sam...Wydaje sie taki samotny i zdeterminowany. Nie dzieli już swoich mysli z bratem. Ruby jako jego powiernik i mentor bardzo mnie niepokoi. Zauważyłyście, że Dean teraz dużo sypia? Na dodatek to wygląda, jakby zasypiał gdzie bądź i kiedy bądź, w ubraniu...
praedzio - Nie 05 Paź, 2008 15:01

Musi co ten - tfu! - aniołek czegoś mu dosypuje... ;)
Aragonte - Nie 05 Paź, 2008 15:07

A może nie aniołek, a Sammy? :roll:

Edit: żartuję, żartuję! Praedzio, nie bij :wink:

praedzio - Nie 05 Paź, 2008 15:18

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ech, kobito.... doigrywasz się... :lol:

trifle - Nie 05 Paź, 2008 16:14

A ja dopadłam w końcu sezon drugi i będę oglądać :banan: Trzeci też mam :mrgreen:
praedzio - Nie 05 Paź, 2008 16:16

Wow, Trifle! Tyle dobra naraz! :mrgreen: Moje gratulacje! :hello:
Deanariell - Nie 05 Paź, 2008 17:11

Admete napisał/a:
Nie wiedziałam, że jest z kwietnia, ale wiedziałam, że to nasz rocznik. Wydawało mi się, że Ci kiedyś mówiłam ;-)

Możliwe... mogło mi wylecieć z głowy :roll: Cały czas niby wiedziałam, że Kripke to nasze pokolenie, ale rówieśnik? :P Miałam wrażenie, że jednak jesteśmy młodsze ;) W każdym razie mnie się tak wydaje..., że mam niezmiennie 25 lat - tylko zegar biologiczny coś nie bardzo chce współpracować z tą teorią :uzi: :rotfl:

Admete napisał/a:
Zauważyłyście, że Dean teraz dużo sypia? Na dodatek to wygląda, jakby zasypiał gdzie bądź i kiedy bądź, w ubraniu...

To całkiem jak ja :P A może zwyczajnie przemęczony jest? W końcu był martwy i w piekle - to mogło być lekko wyczerpujące przeżycie :wink:

Harry_the_Cat - Nie 05 Paź, 2008 17:20

Deanariell napisał/a:
W końcu był martwy i w piekle - to mogło być lekko wyczerpujące przeżycie

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Admete - Nie 05 Paź, 2008 17:35

Teraz się chichram jak głupia :rotfl: Z wami nie można się nudzić.
Calipso - Nie 05 Paź, 2008 18:51

Deanariell napisał/a:
W końcu był martwy i w piekle - to mogło być lekko wyczerpujące przeżycie

wygląda na to,że tylko ja przeczytałam to inaczej :wink:
trifle napisał/a:
Trzeci też mam :mrgreen:

ja też niedługo będę mieć :mrgreen:

Harry_the_Cat - Nie 05 Paź, 2008 21:59

Nie wiem, czy Was to zainteresuje, ale tu: http://community.livejour...52.html?#cutid1 jest lista programów, które są zagrożone zdjęciem/ zostaną prawdopodobnie przedłużone - to jest jakoś wyliczane... Na razie przewidywania są na TAK! dla SPNu :mrgreen:
praedzio - Pon 06 Paź, 2008 12:24

Uffff.....! Powiało grozą.... ;)
trifle - Pon 06 Paź, 2008 13:11

A ja obejrzałam już cztery odcinki II sezonu. Wreszcie Dean się odkrył! Od razu bardziej interesujący się wydaje ;)
Admete - Pon 06 Paź, 2008 15:43

Podobno ma być jeszcze jeden anioł w serialu - Uriel. Czytałyście cos o tym? Plotki, prawda?
praedzio - Pon 06 Paź, 2008 15:45

:shock: :shock: :shock:
Nieeee... Proszę..... Jeden wnerwiający aniołek wystarczy.... Naprawdęęęęę..... :cry2:

Admete - Pon 06 Paź, 2008 15:49

Na Filmwebie się doczytałam, ale nie wiem czy to sprawdzona informacja. Praedzio co Ci aniołki wadzą? ;-) Milusie są przecież. Na Sama dybią, to Ci przeszkadza? ;)
praedzio - Pon 06 Paź, 2008 16:00

Taaaa... milusie.... Psia ich mać! :evil:
Admete napisał/a:
Na Sama dybią, to Ci przeszkadza? ;)

Dlaczego? Przecież to taki drobny, w zasadzie nieistotny szczególik.... :bejsbol:

Agn - Pon 06 Paź, 2008 16:35

Właśnie obejrzałam drugi odcinek. Borze, jak mi to wolno idzie. :( Jestem totalnie w tyle, bo pewnie już był i trzeci. Nic to, będę sobie powolutku oglądała i się napawała. Tak więc - opinia Deana o aniołach "puchate skrzydełka, aureolki... Michael London" była :rotfl: Oraz apokalipsa wg Deana: "Czterech jeźdźców apokalipsy? Zaraza? BENZYNA ZA 5 DOLCÓW?!" :lol: Wykończy mnie kiedyś ten facet...

I coraz bardziej ciekawi mnie Castiel. Mrrr... Jaki on fajny! Niejednoznaczny, nie do końca anielski ("Powinieneś okazać mi szacunek. To JA cię wyciągnąłem z piekła. I mogę cię tam wsadzić z powrotem!"). Fascynujący. Końcowa rozmowa była kapitalna. Mam szczerą nadzieję, że ta postać się przyjmie i naciski fanów nie wywalą aktora z obsady z końcem czwartego sezonu.