Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
BeeMeR - Sob 20 Cze, 2009 21:33
właśnie sobie przypomniałam, że 18 lipca to ja mam ślub kolegi
Admete - Sob 20 Cze, 2009 21:43
Wiedziałam, że tak będzie...
Aragonte - Sob 20 Cze, 2009 22:07
Admete, spokojnie, nie jest łatwo dopasować termin w przypadku 10 osób
Anonymous - Sob 20 Cze, 2009 22:50
Jeżeli moje wakacyjne plany wypalą to 18-19 raczej dla mnie odpada :|
Admete - Nie 21 Cze, 2009 09:29
Może jednak lepiej w takim razie zostać przy pierwszym terminie. Aine umówimy się z Toba w Krakowie albo przyjedziesz do nas na specjalne zaproszenie. Widzę, że ten drugi termin nie pasuje już kolejnej osobie.
Agn - Nie 21 Cze, 2009 11:46
Mnie też nie bardzo. To końcówka mojego urlopu i mam już plany. :/
Admete - Nie 21 Cze, 2009 12:15
Aine słońce zapraszamy w takim terminie, jaki Ci pasuje, ale widzę, że musimy zostać przy pierwszej dacie, bo większości pasuje. Z Thin zamierzamy się spotkać wcześniej i odebrać ją z Krakowa. Może wtedy się razem spotkamy?
Aragonte - Nie 21 Cze, 2009 12:31
| Admete napisał/a: | | Aine słońce zapraszamy w takim terminie, jaki Ci apsuje, ale widzę, że musimy zostać przy pierwszej dacie, bo większości pasuje. Z thin zamierzamy się spotkac wczesniej i odebrać ją z Krakowa. |
A być może i ze mną
Deanariell - Nie 21 Cze, 2009 15:11
| Admete napisał/a: | | Może jednak lepiej w takim razie zostać przy pierwszym terminie. Aine umówimy się z Toba w Krakowie albo przyjedziesz do nas na specjalne zaproszenie. |
Z tego, co widzę, to też mi się wydaje, że tak byłoby jednak najlepiej
praedzio - Pon 22 Cze, 2009 06:47
Sympatyczny wywiad z Jaredem: http://www.sundaymercury....66331-23929518/
Aha, premiera 5 sezonu SPN nastąpi 10 września tego roku. Czyli całkiem niedługo.
Deanariell - Śro 24 Cze, 2009 19:17
| praedzio napisał/a: | Aha, premiera 5 sezonu SPN nastąpi 10 września tego roku. Czyli całkiem niedługo. |
Niedługo... To zależy z czyjego punktu widzenia - jak mówi teoria względności: "czas stanowi czwartą współrzędną czasoprzestrzeni, jego upływ zależy od obserwatora i jest różny dla różnych obserwatorów" . Dla mnie to z jednej strony cała wieczność - z drugiej okamgnienie
Dziewczęta, to w końcu jak z tym naszym spotkaniem? Na czym wreszcie stanęło, bo się jakoś temat urwał... Kto? Kiedy? I w jakiej ilości? Pasuje zacząć czynić przygotowania - przynajmniej logistyczne - choćby i w myślach
praedzio - Śro 24 Cze, 2009 23:09
Interesting... http://ausiellofiles.ew.c...pernatural.html
Harry_the_Cat - Czw 25 Cze, 2009 20:37
interesting indeed
Agn - Nie 28 Cze, 2009 12:09
A ja mam pytanie z innej beczki - jak wygląda sytuacja w Tarnowie??? Bo niejaka powódź zaczyna nam podgrymaszać. Nie chciałabym, by zjazd się nie odbył, ale jeśli walczycie tam z wielką wodą, to nalot może być ciut nie w porę. :/ Dajcie znać. Mniejsza o zjazd, trochę się martwię, bo gdzieś mi mignęło, że w Tarnowie nieciekawie...
Aragonte - Nie 28 Cze, 2009 12:14
Podpinam się pod pytanie Agn - Admete, Riella, jak wygląda sytuacja na froncie?
Admete - Nie 28 Cze, 2009 13:47
Spokojnie. Woda jest w zupełnie innych rejonach niż mieszkania moje, Rielli i mamy Rielli. Wjazd samochodem jest utrudniony bardziej z południa i wschodu niz z zachodu, a pociągi jeżdżą normalnie. Sądzę też, że sytuacja sie unormuje w ciagu tego tygodnia. Co najwyżej w mieście w okolicach Burku będzie troche brudniej.
Agn - Nie 28 Cze, 2009 13:57
Uff, to trochę jestem spokojniejsza. Cieszę się, że nic wam nie zagraża. Co prawda pamiętam, że do każdej z was wchodziło się po schodach, ale nie pamiętałam położenia osiedla (moja orientacja w terenie... zostawcie mnie na 5 minut samą i zgubię się we własnym pokoju). W razie czego dawajcie znać na bieżąco, czy coś się dzieje. *obynieobynieobynie*
Deanariell - Nie 28 Cze, 2009 16:46
My mieszkamy na szczęście dość daleko od jakiejkolwiek wody, nie sądzę, aby kiedykolwiek zdarzyła się taka powódź, żeby rzeka Biała wylała aż tutaj... Chociaż nigdy nic nie wiadomo na pewno. Wylał Wątok, ale on płynie tak raczej bliżej centrum miasta. Podtopione są wioski wokół Tarnowa... Faktycznie jednak już dawno takiej sytuacji nie było, żeby miasto też ucierpiało... Z żywiołami żartów nie ma. Hmmmm... ja nic nie mówię, ale właśnie znów zaczęło padać...
Czekamy jednak na odwiedziny A w Waszych regionach spokojnie? Słyszałam w telewizorni, że lokalne podtopienia zdarzyły się nie tylko u nas na południu...
Agn - Nie 28 Cze, 2009 17:01
U mnie miasto było nieprzejezdne, przynajmniej wczoraj. Rodzice dzisiaj byli - droga główna jest zniszczona (jak zwykle), ale da się przejechać. Moje osiedle, oczywiście, bezpieczne jak u mamy za spódnicą.
Swoją szosą byłam gotowa choćby pontonem się do was wybrać. *nastawia 15 przypominaczy, by wziąć ze sobą tym razem aparat* Mam nadzieję, że Burki i okolice pozostały nietknięte, bo chciałabym zrobić zdjęcia... Czy jak się to targowisko (?) nazywało?
Deanariell - Nie 28 Cze, 2009 17:12
| Agn napisał/a: | | Mam nadzieję, że Burki i okolice pozostały nietknięte, bo chciałabym zrobić zdjęcia... Czy jak się to targowisko (?) nazywało? |
No właśnie Burek ponoć zalało - nie byłam jeszcze w centrum, to nie wiem jak to tam teraz wygląda... Zdjęcia i tak możesz zrobić - o ile wiem, to Katedry i Rynku nic nie ruszy Zresztą na górce są - jest to chyba najwyższy punkt w mieście - wszystkie inne ulice biegną od Rynku w dół... Burek jest właśnie poniżej i to nad samym Wątokiem, ponoć podlało ten stary, drewniany kościółek, który tam stoi, ale nie mam pojęcia w jakim stopniu...
| Agn napisał/a: | | Swoją szosą byłam gotowa choćby pontonem się do was wybrać. |
Już widzę jak wiosłujesz od strony Krakowa... Hmmmm... zdaje się pod prąd byś musiała - trochę ciężko
praedzio - Pon 29 Cze, 2009 05:46
Plan Comic Con 2009, który odbędzie się w dniach 23-26 lipca w San Diego: http://www.sfuniverse.com...mic-con-panels/
Z ciekawostek - to na nim zostanie zaprezentowany fragment odcinka inaugurującego piąty sezon SPN. Tak więc, drogie Siostry, rozglądajcie się po 26 lipca po youtube!
Admete - Pon 29 Cze, 2009 21:47
Dziewczyny napiszcie mi, jak przyjeżdżacie, proszę...Moze być na poczatku następnego tygodnia, ale odezwijcie się Thin ty mi odpowiedz na wiadomośc, która napisałam Ci na priva.
praedzio - Pon 29 Cze, 2009 22:45
A czy ktoś byłby w stanie mnie odebrać w piątek, tak koło 19.30-20.00 z Krakowa?
Anonymous - Pon 29 Cze, 2009 22:47
a własnie ktoś chciał śpiwór... ma dwa jak coś....
w związku z okolicznościami rodzinnymi nie deklaruję sie na 100% ale do końca tygodnia dam znać...
Admete - Pon 29 Cze, 2009 22:53
| praedzio napisał/a: | | A czy ktoś byłby w stanie mnie odebrać w piątek, tak koło 19.30-20.00 z Krakowa? |
Z Krakowa to raczej nie. Możemy Ci podać namiary na pociąg do Tarnowa. Odbieramy raczej z dworca w T. Do T. jest jeszcze 80 km pociągiem. Najlepszy byłby jakiś pośpieszny, wtedy byłabyś u nas około 21, bo zwykły jedzie półtorej godziny.
|
|
|