To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Harry_the_Cat - Śro 17 Cze, 2009 19:40

zajefajne :) jak dotre kiedys do domu, tez sobie poszaleje ;)
Caitriona - Śro 17 Cze, 2009 20:27

Od stycznia te karty będą obowiązkowe ;)

I teraz już mówię, że kolory są sporo ciemniejsze niż były na grafice.

Admete - Śro 17 Cze, 2009 21:17

Jaka piękna ta karta! Może przy sprawdzaniu trafisz na jakiegoś fana? ;-)
Caitriona - Śro 17 Cze, 2009 23:43

Przydałby się szczególnie wtedy, gdy nie miałabym już ważnego biletu ;) Może kanar-fanSPN nie wlepiłby mi kary ;)
Agn - Czw 18 Cze, 2009 00:21

Caitriona napisał/a:
W Warszawie wchodzą spersonalizowane karty miejskie, na których ładuje się bilety okresowe. Ja już swoją zrobiłam:

[url=http://www.otofotki....437.JPG]Obrazek[/URL]

Niestety kolory są okropnie przekłamane i zdjęcie traci sporo na jakości, ale i tak wiadomo o co chodzi ;)

Czyżby w Wawie w komunikacji miejskiej straszyło? Obejrzyj no tę kartę aby dokładnie, może na odwrocie jest numer Winchesterów? "Halo? Dean? Bo widzisz... pan kierowca dziwnie się zachowuje... nie to, żeby się rzucał na nas z nożem, ale jest dziwnie przezroczysty... i pobudzony...[/i]

Aragonte - Czw 18 Cze, 2009 02:25

Caitri, dzięki za inspirację :D Przepiękna karta!
Nie mogę się doszukać na stronie ztm, gdzie można zamówić takie cudeńko :-|

BeeMeR - Czw 18 Cze, 2009 08:23

Śliczna karta :oklaski:
aneby - Czw 18 Cze, 2009 08:49

Buuuuu, a mnie się nikt nie pytał jaką chcę kartę :cry2: Wszyscy mają standardowo z Sukiennicami :(
Calipso - Czw 18 Cze, 2009 14:52

Dziewczyny,da się jeszcze zmienić termin zlotu ? :kwiatek: Pytam w imieniu Aine ,która 12 i 13 lipca ma egzaminy,a każdy późniejszy weekend już pasuje.
praedzio - Czw 18 Cze, 2009 17:28

Aragonte napisał/a:
Caitri, dzięki za inspirację :D Przepiękna karta!
Nie mogę się doszukać na stronie ztm, gdzie można zamówić takie cudeńko :-|

Właśnie! Caitri - podziel się cenną wiedzą, gdzie można sobie wykoncypować własny projekt karty?

Deanariell - Czw 18 Cze, 2009 18:19

Calipso napisał/a:
Dziewczyny,da się jeszcze zmienić termin zlotu ? :kwiatek: Pytam w imieniu Aine ,która 12 i 13 lipca ma egzaminy,a każdy późniejszy weekend już pasuje.

Hmmmm... Zdaje się, że Admete jest szefową naszego "sekretariatu" ;) - nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że taki termin był wybrany i dostosowany do urlopu Agn oraz naszych praktyk, na które chodzimy, związanych ze studiami podyplomowymi... :mysle: Admete, kochana zerknij w grafik i wypowiedz się :kwiatek:

Admete - Czw 18 Cze, 2009 19:57

To głównie chodzi o urlop Agn...Ma tylko do 13...Aine może jednak wcześniej uda się spotkac?
Calipso - Czw 18 Cze, 2009 22:15

Admete napisał/a:
Aine może jednak wcześniej uda się spotkac?

Jak tu Aine wyciągnąć do odpowiedzi :mysle:

Anonymous - Czw 18 Cze, 2009 22:23

13 to posmierdzialek, nie? To ja jestem po egzaminach (weekend jest 11-12). Czyli czynastego dojade z poslizkiem...
praedzio - Czw 18 Cze, 2009 22:29

No, ja niestety w niedzielę będę się musiała zmywać, bo w poniedziałek pracuję. Urlop będę miała tydzień później.
Anaru - Czw 18 Cze, 2009 23:43

Uhm, a tydzień wcześniej? :mysle:
Kiedy my się dokładnie spotykamy? :mysle: 11-12? Bo 13 to już chyba nie, skoro poniedziałek? :mysle:

Anonymous - Czw 18 Cze, 2009 23:57

5 tez mam egzamin - w dodatku na koncu zjazdu, wiec nie ma mozliwosci wczesniejszego urwania sie z zajec...
Agn - Pią 19 Cze, 2009 00:00

Admete napisał/a:
To głównie chodzi o urlop Agn...Ma tylko do 13...Aine może jednak wcześniej uda się spotkac?

Nie, okazało się, że mam więcej urlopu niewykorzystanego, więc idę od pierwszego do... err... *zerka na kalendarz* Chyba do 19-ego mam. :)

Anaru - Pią 19 Cze, 2009 00:07

Mnie wszystko jedno na razie czy wtedy, czy tydzień wcześniej lub później, ale wolałabym wiedzieć wcześniej jak się ustawiać z innymi wyjazdami ;)
BeeMeR - Pią 19 Cze, 2009 07:51

ja powtórzę za Anią:
Anaru napisał/a:
Mnie wszystko jedno na razie czy wtedy, czy tydzień wcześniej lub później, ale wolałabym wiedzieć wcześniej jak się ustawiać z innymi wyjazdami ;)
dobrze będzie Was zobaczyć :hug_grupowy: w tym, czy w innym terminie :mrgreen:
Admete - Pią 19 Cze, 2009 11:58

Musze jeszcze zapytać Aragonte. I pogadać z Riellą.
Anonymous - Pią 19 Cze, 2009 15:03

18-19 to dla mnie wymarzony termin. Na dzien dzisiejszy nie mam nic zaplanowane, nigdzie nie wybywam. :D
Aragonte - Pią 19 Cze, 2009 17:04

Admete napisał/a:
Musze jeszcze zapytać Aragonte. I pogadać z Riellą.

Mną się nie przejmujcie, jeśli większości pasuje ten drugi termin. Uzgodnij to z Riellą, to w końcu jej włości :wink: Jak się uda, to przyjadę - w tym albo innym terminie. Przed tym weekendem 18-19 lipca blokuje mnie praca, więc nie dam rady pojawić się wcześniej, niestety. Ogółem nie wiem, czy dam radę dotrzec, dlatego nie chcę Was blokować.

Admete - Sob 20 Cze, 2009 19:55

Jest tak - Aragonte nie może przyjechać 18-19 lipca, ale jej to nie przeszkadza, odwiedzi nas sama wczesniej. jeśli wszystkim, którzy się deklarowali na termin 11-12 i Aine odpowiada ten drugi termin, to proszę o wpis. Najlepiej zróbcie taką sama listę, jak wczesniej ;-)
Anonymous - Sob 20 Cze, 2009 21:10

18-19 lipca:

1. aine