Jestem strasznie podekscytowana, a jednocześnie pełna obaw... Admete - Czw 02 Paź, 2008 13:59 Śliczne avatarki Wykorzystam jakis na pewno. Myslę, że scenarzyści nas nie zawioda. Może nie wszystko będzie się nam podobać, ale napięcie i emocje będą zachowane.Deanariell - Czw 02 Paź, 2008 18:24
napiszę więcej, jak dojdę do siebie nieco....Calipso - Pią 03 Paź, 2008 20:06 No Harry,baardzo mnie zaciekawiłaś.Jestem sporo w tyle,ale te miny....aneby - Pią 03 Paź, 2008 20:24 Supernaturalna zaraza się rozprzestrzenia
Mój mąż dzisiaj zapytał: " obejrzymy sobie parę odcineczków?"
Sezon trzeci czas rozpocząć Admete - Pią 03 Paź, 2008 20:32
Harry_the_Cat napisał/a:
obejrzałam odcinek 3.....
napiszę więcej, jak dojdę do siebie nieco....
Gdzie obejrzałaś?Harry_the_Cat - Pią 03 Paź, 2008 20:37 http://www.surfthechannel...ow=SupernaturalAdmete - Pią 03 Paź, 2008 20:39 Nie wiem, jak z tego korzystać, reklamy tylko wyskakują. Poczekam do jutra.trifle - Pią 03 Paź, 2008 20:41 To w sieci można oglądać SPN?? Caitriona - Pią 03 Paź, 2008 20:43
jak sie skonczy buffering to nacisnij jeszcze raz.Harry_the_Cat - Pią 03 Paź, 2008 20:53 To spróbuję teraz napisać więcej... SPOILERY
Spoiler:
Skończyłam oglądać ten odcinek ze szczęką na podłodze noremalnie...
Niespodzianka goniła niespodziankę - mniejszą lub większą.
Impala.... tak, tak Dean... za 40 lat nadal będzie Ci wierna
Mary jako hunter (btw - fajnie zagrana!) i w ogóle cała rodzina... Shocker. Hisotria zatacza koło i co za ironia... Rozmowa Deana z Mary - o tym, jak ona nie chce takiego życia, nie chce, żeby jej dzieci były tak wychowane jak ona... I Dean próbujący ją ostrzec w taki jedyny dostępny sobie sposób... Oh Dean...
Super dziadek Samuel - parę min miał dokładnie takich jak Dean! Super zagrana postać - także jako YED. Ubawiła mnie scena z koloratkami
No i cała ta historia z dealem Mary..... Kurcze, dziewczyna sprzedała Sammy'ego za Johna... Nieświadomie, ale tak to wygląda... Czegoś takiego w ogóle się nie spodziewałam...
Cieszę się, że nie okazało się, że Dean i Sam nie są braćmi - a takie plotki chodziły po sieci i teraz niesamowicie zapowiada się rysa na ich relacjach - przewiduję konflikt wewnętrzny Deana... No i myślę, że w końcu Castiel zażąda jasno, żeby Dean zabił Sama...
Co za sezon!Aragonte - Pią 03 Paź, 2008 20:55
Harry_the_Cat napisał/a:
To spróbuję teraz napisać więcej... SPOILERY
Spoiler:
Skończyłam oglądać ten odcinek ze szczęką na podłodze noremalnie...
Niespodzianka goniła niespodziankę - mniejszą lub większą.
Impala.... tak, tak Dean... za 40 lat nadal będzie Ci wierna
Mary jako hunter (btw - fajnie zagrana!) i w ogóle cała rodzina... Shocker. Hisotria zatacza koło i co za ironia... Rozmowa Deana z Mary - o tym, jak ona nie chce takiego życia, nie chce, żeby jej dzieci były tak wychowane jak ona... I Dean próbujący ją ostrzec w taki jedyny dostępny sobie sposób... Oh Dean...
Super dziadek Samuel - parę min miał dokładnie takich jak Dean! Super zagrana postać - także jako YED. Ubawiła mnie scena z koloratkami
No i cała ta historia z dealem Mary..... Kurcze, dziewczyna sprzedała Sammy'ego za Johna... Nieświadomie, ale tak to wygląda... Czegoś takiego w ogóle się nie spodziewałam...
Cieszę się, że nie okazało się, że Dean i Sam nie są braćmi - a takie plotki chodziły po sieci i teraz niesamowicie zapowiada się rysa na ich relacjach - przewiduję konflikt wewnętrzny Deana... No i myślę, że w końcu Castiel zażąda jasno, żeby Dean zabił Sama...
Co za sezon!
O rany
No to ja też mam szczękę na panelach...Harry_the_Cat - Pią 03 Paź, 2008 21:04 Ale jak tak czytam tę moje uwagi, to to trochę nie ma zenzu...
BTW, Aragonte - co z przyszłym tygodniem?Aragonte - Pią 03 Paź, 2008 21:56
Harry_the_Cat napisał/a:
BTW, Aragonte - co z przyszłym tygodniem?
Humor mam podły, ale nie będę śfynia - przyszły tydzień jest aktualny, zapraszam
Pewnie odkurzę ustrojstwo do robienia sandwiczy, żeby dało się coś przegryźć w trakcie seansu, pochrupajki przynieście Wy Caitriona - Pią 03 Paź, 2008 22:02 Zonk To jest chyba najlepszy sezon SPN!
Spoiler:
Rodzice - świetnie dobrani aktorzy. Mary jako łowca, niezły pomysł. Dziadek ogólnie tez niezły.
Kurczę, jestem ciekawa o co dokładnie chodzi z Samem, jakie wielkie plany miał Demon skoro tak je dobrze zatarł, ze aż Niebo nie wie co i jak.
I kurczę, bardzo realnie brzmiała ta groźba Castiela na końcu, strach pomyśleć.
I jak nic nie mówię, ale barcia już teraz się rozchodzą - te tajemnicze wycieczki Sama z Ruby... Co będzie dalej??
trifle - Pią 03 Paź, 2008 22:22 Dlaczego nikt mi wcześniej nie powiedział?
Właśnie jestem po pierwszym odcinku drugiego sezonu. Jak się już wkręciłam na nowo po takiej długiej przerwie to po prostu:
Spoiler:
Papa W. naprawdę umarł?? Nijak nie odżyje? Już zapomniałam jakie to emocje wywołuje
Muszę na nowo przemyśleć Jensen-effect i Jared-effect Harry_the_Cat - Pią 03 Paź, 2008 22:25
trifle napisał/a:
Dlaczego nikt mi wcześniej nie powiedział?
czego?
Cytat:
Właśnie jestem po pierwszym odcinku drugiego sezonu. Jak się już wkręciłam na nowo po takiej długiej przerwie to po prostu:
Spoiler:
Papa W. naprawdę umarł?? Nijak nie odżyje? Już zapomniałam jakie to emocje wywołuje
Muszę na nowo przemyśleć Jensen-effect i Jared-effect
naprawdę...trifle - Pią 03 Paź, 2008 22:37
Harry_the_Cat napisał/a:
trifle napisał/a:
Dlaczego nikt mi wcześniej nie powiedział?
czego?
Że można w internecie. Choć możliwe, że ja taką wiadomość przegapiłam, bo tylko przelatywałam strony z tematu, co by sobie nie zaspoilerować
Harry_the_Cat napisał/a:
naprawdę...
O rany
A drugi odcinek mi się nie chce włączyć, czarna strona się otwiera, jakieś chińskie pomarańczowe znaczki, jakby się buforowało, ale już dłuugo i nadal nic