Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Anonymous - Wto 30 Wrz, 2008 16:12
a i takie spostrzeżenie jak wsiadają do auta i Dean pyta gdzie jest ciacho to az mi się wyrwało "czy nie widzisz, że siedzi obok ciebie" Za każdym razem gdy padało słowo ciacho kojarzyło mi się z Samem
Deanariell - Wto 30 Wrz, 2008 19:27
Hej, hej Jakby się ktoś pytał, to jeszcze żyję, ale coś tak wyalienowałam się nieco... No i mam SPORO stron do nadrobienia - ostatnio, kiedy jeszcze byłam na bieżąco, pamiętam stronę nr 60... Mam nadzieję, że nic nie kasowałyście z quizu - to sobie przynajmniej poczytam jaka była jazda. Widzę też, że nowe fanki przybyły i temat rozrasta się niemiłosiernie Btw Harry, gdybyś kiedyś miała wątpliwości czy wklejać nowe newsy z SPNu, bo czasem nie wiadomo nawet czy ktoś czyta, to od razu Ci odpowiem - wklejać! Zawsze w końcu ktoś przeczyta - w każdym razie jak nie wcześniej, to później... Więc nie miej wątpliwości, kiedy znajdziesz coś ciekawego.
| lady_kasiek napisał/a: | | a i takie spostrzeżenie jak wsiadają do auta i Dean pyta gdzie jest ciacho to az mi się wyrwało "czy nie widzisz, że siedzi obok ciebie" Za każdym razem gdy padało słowo ciacho kojarzyło mi się z Samem |
No cóż... Wszystko zależy od punktu patrzenia - ja widzę ciacho patrząc na Dean'a - czyli teoria względności działa. Mnie natomiast tekst Sama: "Dude! Czy ja kiedykolwiek zapomniałem o placku?!" - skojarzył się z odcinkiem, kiedy Sam podobnież wyszedł po wspomniane ciacho dla brata i następnie zaginął na jakiś czas (wtedy jak go Meg opętała), co miało smutne konsekwencje...
W ogóle chciałam powiedzieć, że Castiel rulez! Aż żal, że tak rzadko pokazują jego "puszyste" skrzydełka Ta rozmowa z Dean'em w ostatnim odcinku... Jak stwierdziła Admete - widać chemię między tymi postaciami. No i oczywiście panic room mnie rozbroił - też chcę taki! A kolejny odcinek zapowiada się równie rewelacyjnie - to rzeczywiście może być wielki sezon... mam nadzieję, że starczy im takich pomysłów jeszcze na ten planowany piąty.
Anonymous - Wto 30 Wrz, 2008 20:09
| Deanariell napisał/a: | | Aż żal, że tak rzadko pokazują jego "puszyste" skrzydełka |
brzydko mi się skojarzyło | Deanariell napisał/a: | | widać chemię między tymi postaciami. |
nie myślałam nad tym, ale w sumie faktycznie...
Gunia - Wto 30 Wrz, 2008 20:39
Wręczanie Impal jest super.
Harry_the_Cat - Wto 30 Wrz, 2008 21:06
Olbrzyyyymie spoiler do odcinka 9 - co tam, po prostu fragmenty scenariusza! http://spoilertv-supernat...ting-sides.html
Admete - Wto 30 Wrz, 2008 21:19
Czytam ten scenariusz i oczami wyobraźni widzę te sceny - O panie słodki w niebiesiech! To będzie odcinek
Harry_the_Cat - Wto 30 Wrz, 2008 21:35
Tez tak myślę... zapowiada się niesamowicie - ten flashback ...!
Na tej stronce są też inne fragmenty i nie wiem, czytać, nie czytać...
Harry_the_Cat - Wto 30 Wrz, 2008 22:07
2 klipy z odc. 3: http://www.sfuniverse.com...tion=share-this
Caitriona - Wto 30 Wrz, 2008 22:56
Pójdę do piekła. Ponownie To bedzie super odcinek!
Admete - Śro 01 Paź, 2008 07:19
| Caitriona napisał/a: | Pójdę do piekła. Ponownie To bedzie super odcinek! |
Na YT widziałam jeszcze spotkanie z ojcem w barze
To będzie piękny odcinek. Będe przechodzić ciężka próbę w ten weekend.
Calipso - Śro 01 Paź, 2008 10:36
Dawno mnie tu nie było,ale dzisiaj mam wolny dzień i mogę obejrzeć kolejne odcinki
Deanariell mówiłam już że uwielbiam Twoje posty? są takie,takie
Deanariell - Śro 01 Paź, 2008 17:37
| lady_kasiek napisał/a: | Deanariell napisał/a:
Aż żal, że tak rzadko pokazują jego "puszyste" skrzydełka
brzydko mi się skojarzyło |
Jej... Jak to się mogło brzydko skojarzyć? Flufy wings? No ja wiem, że u nas "puszysty" oznacza m.in. "gruby", ale tak daleko moja wyobraźnia nie sięga...
| Caitriona napisał/a: | Pójdę do piekła. Ponownie To bedzie super odcinek! |
Czy ja już wspominałam, że Dean jest zabójczy, kiedy TAK patrzy? Co ja bym dała, żeby mnie tak syn (którego nie mam) docenił - a w końcu starszy z braci to prawdziwy ekspert w tych sprawach Świetnie to Jensen zagrał. Też się już nie mogę doczekać, ale solidarnie pocierpię z Admete
| Calipso napisał/a: | Deanariell mówiłam już że uwielbiam Twoje posty? są takie,takie |
O kurcze... W końcu mnie ktoś docenił Nie mówiłaś, ale to miłe z Twojej strony. Tak, wiem - nadużywam emotek...
Anonymous - Śro 01 Paź, 2008 17:57
| Deanariell napisał/a: | | Jej... Jak to się mogło brzydko skojarzyć? |
no mi to tak jakoś perwersyjnie zabrzmiało... sama nie wiem dlaczego, ale po prostu
Admete - Śro 01 Paź, 2008 18:05
Riella jest nadekspresywna w mowie i piśmie idę kolejny raz obejrzec te fragmenty.
Calipso - Śro 01 Paź, 2008 20:41
| Deanariell napisał/a: | W końcu mnie ktoś docenił Nie mówiłaś, ale to miłe z Twojej strony. Tak, wiem - nadużywam emotek... |
napisałam prawdę Twoje wypowiedzi żyją i to zasługa Deana
| Admete napisał/a: | Riella jest nadekspresywna w mowie i piśmie |
jak widać nikt nie ma nic przeciwko nadmiernej ilości emotek także Reilla,miło będzie zobaczyć kolejne wiadomości
Harry_the_Cat - Śro 01 Paź, 2008 22:00
SSSSspoilery.... 4.03: http://community.livejour...41.html?#cutid1
Admete - Śro 01 Paź, 2008 22:53
Kurcze, szlag mnie trafia, że tym razem będę mieć opóźnienie...To jest bardzo złe dla mojej psychiki. I tak już jestem znerwicowana, a tu jeszcze będę musiała czekać Potrafią podkręcić atmosferę.
Czy ja się powinnam leczyć?
Aragonte - Śro 01 Paź, 2008 23:02
Absolutnie nie
Caitriona - Śro 01 Paź, 2008 23:05
| Admete napisał/a: | | Czy ja się powinnam leczyć? |
NIE!
Admete - Śro 01 Paź, 2008 23:06
Dziękuję za duchowe wsparcie, ale czuję się jak nałogowiec
Harry_the_Cat - Śro 01 Paź, 2008 23:09
zdjęcia z czarno-białego odcinka: http://andreas-ri.livejou...413.html#cutid1
Cait, zamówienie złożone
Harry_the_Cat - Śro 01 Paź, 2008 23:10
| Admete napisał/a: | Dziękuję za duchowe wsparcie, ale czuję się jak nałogowiec |
Cześć. Nazywam sie Harry_the_Cat, mam 28 lat i jestem uzależniona od SPN.
(i nie czuję jak rymuję...)
Admete - Śro 01 Paź, 2008 23:10
OMG!
http://andreas-at-lj.net/september/SN403-0003.jpg
Zróbcie mi z tego avatarek
Harry_the_Cat - Śro 01 Paź, 2008 23:12
Hehe... tak myślałam, że to właśnie może się spodobać....
Caitriona - Śro 01 Paź, 2008 23:12
| Admete napisał/a: | | czuję się jak nałogowiec |
To czujesz się dokładnie tak jak ja! I chyba zdecydowana większość użytkowniczek z tego tematu
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Cait, zamówienie złożone |
Super!!
|
|
|