To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...

Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 19:08

Co ja się namęczyłam, no noremalnie Jezus Maria i Jenyściewy.
To pixele nie takie, to rozmiar za duzy (chociaz byl mniejszy).
dopiero niezawodna żaba mi pomogła :D

trifle - Czw 17 Maj, 2007 19:14

To ja się też ujawnię. Co ja się namęczyłam z wybraniem zdjęcia. Dobrze, że to na krótko :roll: ;)
praedzio - Czw 17 Maj, 2007 19:16

AineNiRigani napisał/a:
Co ja się namęczyłam, no noremalnie Jezus Maria i Jenyściewy.
To pixele nie takie, to rozmiar za duzy (chociaz byl mniejszy).
dopiero niezawodna żaba mi pomogła

Ale warto było, co nie? :mrgreen: Witam w gronie "ujawnionych"! :wink:

Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 19:16

Dlaczego dobrze? Żle !!!!
Większość z Dam już znam, ale miło jest popatrzyć na mordki Dam Nieznanych... :D

Gunia - Czw 17 Maj, 2007 19:18

trifle napisał/a:
Co ja się namęczyłam z wybraniem zdjęcia.

Hehe. Ja nie miałam tego problemu. Brat z cyfrówką pojechał na wycieczkę, więc się namęczyłam, żeby wyszperać jakiekolwiek zdjęcie i je do ludzi doprowadzić. :lol:

MiMi - Czw 17 Maj, 2007 19:31

Nimloth napisał/a:
MiMi, ile Ty masz lat :shock: Ja będąc poważną absolwentką liceum wyglądam jak dzieciak w porównaniu z Tobą :D .

Ja tak tylko na tym zdjęciu wyglądam, bo mam włosy wyprostowane. To zdjęcie było zrobione w niedzielę, na komunii mojego rodzeństwa, a rano odwiedził mnie fryzjer. Mam 16, prawie 17 lat. Zaraz znajdę bardziej "codzienne" zdjęcie

Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 19:37

Zatem również się ujawniam ;) . Problemów z wyborem zdjęcia też miałam sporo, bo jestem w nie moim typie :D . Zdjęcie również niecodzienne, bo na ogół włosy mam proste i od dawna nie rude - naturalnie jestem blondynką, tylko kiedyś zaszalałam ;) .
praedzio - Czw 17 Maj, 2007 19:42

Suuuper!!! :grin: :grin: :grin:
MiMi - Czw 17 Maj, 2007 19:43

A ja oglądam po kolei zdjęcia i chyba innego nie wybiore... Miło mi Was wszystkie widzieć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 19:44

MiMi napisał/a:
Miło mi Was wszystkie widzieć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Podpisuję się pod tym :mrgreen:

Aragonte - Czw 17 Maj, 2007 20:08

Nimloth napisał/a:
MiMi napisał/a:
Miło mi Was wszystkie widzieć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Podpisuję się pod tym :mrgreen:

I ja :mrgreen:

Niestety, lepszej i bardziej aktualnej fotki nie znalazłam :roll: A przeorałam całe zdjęciowe archiwum, w tym fotki z tanecznej przeszłości... przy okazji zaliczając małą załamkę, naturalnie :sad:

Kaziuta - Czw 17 Maj, 2007 20:15

Moja fotka też nie jest zbyt aktualna, ale nie znalazłam nic lepszego. Teraz jestem prawie blondynką. :wink:
Matylda - Czw 17 Maj, 2007 20:21

Dziewczynki to rzeczywiście nie są żarty z tymi fotkami :shock:
Szukam gorączkowo czegoś swojego ale są pewne trudności- ja nie lubie zdjęć i zazwyczaj uciekam z kadru. Jest kłopot :? ??:

MiMi - Czw 17 Maj, 2007 20:24

A może jutro umówimy się gdzieś na czacie. gdy świętowałyśmy urodziny Jane Austen któraś z Was podała adres czatu. Fajnie by było tak pogadać.

EDIT: znalazłam: http://www.polchat.pl/chat/?room=jane+austen

Kaziuta - Czw 17 Maj, 2007 20:29

Matylda napisał/a:
Dziewczynki to rzeczywiście nie są żarty z tymi fotkami :shock:
Szukam gorączkowo czegoś swojego ale są pewne trudności- ja nie lubie zdjęć i zazwyczaj uciekam z kadru. Jest kłopot :? ??:

Matyldo, może coś z Warszawy ? Będziw widać radość w oczach. :shock:

miłosz - Czw 17 Maj, 2007 20:29

Admete napisał/a:
To ja się tez niedługo pokażę :-)

Anno-Admett umarłam zzachwytu :thud: :thud: :thud:

Kaziuta - Czw 17 Maj, 2007 20:31

Może być czat, ale forum chyba jest bardziej do opanowania. :wink: Na czacie robi się bal przekupek. Ja mam czasami problemy z nadązeniem za wszystkim. :sad:
Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 20:32

Na kiedy sie umówiłyśmy z tymi naszymi zdjęciami - na dziś czy na jutro?
Kaziuta - Czw 17 Maj, 2007 20:33

Rocznica jest jutro, ale jak widać wigilia rocznicy tez jest dobrym powodem. :lol:
MiMi - Czw 17 Maj, 2007 20:33

Na czacie możemy rozmawiać bez ograniczeń, ale jak wolicie. Ja się dostosuję.
Kaziuta - Czw 17 Maj, 2007 20:41

Ja mam nadzieje, że z okazji rocznicy admin i moderatorki nie będą zbyt surowi, a w temacie "rocznica" wszystko o czym będziemy gadały będzie a propos. Żeby nie skończyło się tak, że rozgadamy się na czacie, a na forum prawie to przemilczymy.
To tylko takie moje sugestie, też się dostosuję oczywiście.

Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 21:02

Mati z Twoją piękną buzią nie powinnaś mieć najmniejszego problemu. Przecież jesteś bardzo ładna - czego chcieć więcej?
Ja przyznaję - nie miałam najmniejszych problemów ze znalezieniem fotki - to jedyna jaką mam z aktualnych.Zwykle stoję po drugiej stronie obiektywu :D
Nie jestem wiec ograniczona możliwoscia wyboru. Albo i ograniczona - zależy jak na to spojrzeć :D

Monika - Czw 17 Maj, 2007 21:09

A ja wyciągnęłam swoją standardową fotę. Jutro rocznica :banan: :banan: :banan:
Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 21:10

szukałam pozmniejszałam i oto jestem jedyne normalne zdjęcie jako, ze ceyfrówki nie mam a zdjecia z zezem się nie nadają :P
MiMi - Czw 17 Maj, 2007 21:16

Ale się cieszę, że mogę Was zobaczyć. Co do jutrzejszego świętowania, to może choć ustalimy o której godzinie... Myślę, że 20 będzie ok. Co do forum czy czatu to co Wy o tym sądzicie,bo na razie tylko ja i Kaziutka się wypowiedziałyśmy.