To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Pierce Brosnan

Maryann - Pią 19 Paź, 2007 11:05

Do miziania to mam pluszowego misia. :wink:
Alison - Pią 19 Paź, 2007 11:15

Mnie tu nie o mizianie bynajmniej chodziło. Ja Jamesa bardzo szanuję jako aktora. Uważam, że ma wielki potencjał i sporo bardzo różnych ról na koncie, o dużo głębszym wymiarze charakterologicznym niż Pierce, którego też bardzo lubię, ale jego to się głównie ogląda i czeka na ten jego uśmiech obezwładniający. Jeszczem go nie widziała w jakiejś porażającej roli.
Marija - Pią 19 Paź, 2007 11:21

Pierce "James" się zapętlił jako amant i do widzenia, może coś ugra po 70-tce, jak wyłysieje czy wypadnie mu ząb :? . Ciężko być takim przecudnie pięknym, bida artystyczna się robi :roll:
Maryann - Pią 19 Paź, 2007 11:33

Alison napisał/a:
Jeszczem go nie widziała w jakiejś porażającej roli.

Ja Jamesa też w niczym poza "Becoming" nie widziałam (a tam mnie niczym nie poraził), więc - póki co - też się wypowiadać wyłącznie na temat jego "strony wizualnej".
A jeśli o nią chodzi, to niestety, ale... :?

Alison - Pią 19 Paź, 2007 11:35

Maryann napisał/a:
Alison napisał/a:

Ja Jamesa też w niczym poza "Becoming" nie widziałam (a tam mnie niczym nie poraził), więc - póki co - też się wypowiadać wyłącznie na temat jego "strony wizualnej".

Co by tu powiedzieć, a nie skłamać... No i dobrze Ci tak :wink: :lol:

Maryann - Pią 19 Paź, 2007 11:36

Alison napisał/a:
No i dobrze Ci tak :wink: :lol:

Z czem ? :mrgreen:

Alison - Pią 19 Paź, 2007 11:38

Maryann napisał/a:
Alison napisał/a:
No i dobrze Ci tak :wink: :lol:

Z czem ? :mrgreen:

Z tem co sobie myślisz :wink:

Maryann - Pią 19 Paź, 2007 20:51

Alison napisał/a:
Pierce, którego też bardzo lubię, ale jego to się głównie ogląda i czeka na ten jego uśmiech obezwładniający. Jeszczem go nie widziała w jakiejś porażającej roli.

Obezwładniający uśmiech Pierce'a jutro w TVN o 21.40... :wink:

Harry_the_Cat - Sob 20 Paź, 2007 14:37

Maryann napisał/a:
Alison napisał/a:

Ja widziałam w Lornie Doone i jeszcze bardziej NIE!

A jeśli chodzi o Pirsa - obejrzałam kilka dni temu LAW OF ATTRACTION/ POZEW O MIŁOSĆ - Pirsik wypadł dobrze :love_shower: , najlepiej w całej tej dosyc jednak przeciętnej produkcji.

Caitriona - Śro 24 Paź, 2007 20:48

Ładny Pirsik: http://i.imdb.com/Photos/..._622507_400.jpg
Marija - Śro 24 Paź, 2007 20:53

Mało ładny, bardzo śliczny :serce: .
Przeglądam dzisiaj w celach oświatowo-wychowawczych starą gazetę, a tam Pirs jako Wólczanek :excited: :paddotylu: . I co, miałam go na makulaturę oddać? :bejsbol: Wyrwałam sobie kartkę! I mam! :cheerleader2:

praedzio - Śro 24 Paź, 2007 20:59

A mi się nie otwiera... :(
Anonymous - Śro 24 Paź, 2007 22:12

mnie takoż...
Marija - Czw 25 Paź, 2007 07:43

O żesz...A wczoraj się otwierał :(
Caitriona - Czw 25 Paź, 2007 12:07

Mnie nadal sie otwiera, ale wrzucę jeszcze tak:

Marija - Czw 25 Paź, 2007 12:14

Aaaa Teraz to się rozumie :serduszkate:
Alison - Czw 25 Paź, 2007 14:43

Marija napisał/a:
Aaaa ObrazekTeraz to się rozumie :serduszkate:

Ale to jest ładne chłopię. No wprost do niemożliwości!
A teraz będzie dygresyją.
Tą karteczkę ze składanką moich ulubieńców, com ją od Gosi dostała na urodzinki, to ją sobie mam jako zakładkę do książki, i codziennie przed zaśnięciem, sobie do niej grucham. :roll: Robiłam na ten przykład badania czy mają oni cuś wspólnego, te moje wszystkie chłopaki. No i doszłam do wniosku, że....nic nie mają. Każdy inny. Poza tym wyszło mi też tak, że Pierce jest obiektywnie najładniejszy ze wszystkich, po prostu przystojność z definicji. Inni mają w sobie coś i tyle. Wyszło mi też, że Rysiek jest niestety najbrzydszy ze wszystkich. I tyle, że wielu głosem bije i zostawia w tyle krótkich abcugach. A poza tym to ten nos szpatułkowaty i ten absolutny brak ust, no oka nie ma na czym zawiesić. I to był już koniec dygresyi.
Dziękuję za uwagę.

Marija - Czw 25 Paź, 2007 14:47

Biedny Ryś, tyle powiem :( .
Alison - Czw 25 Paź, 2007 14:51

Marija napisał/a:
Biedny Ryś, tyle powiem :( .

No tu wychodzi pierwsze wrażenie. On mi się od początku strasznie nie podobał, na zdjęciach póki nie zobaczyłam go w filmie N&S. Potem oczywiście wsiąkłam w całokształt, potem jeszcze w Impresjonistach mi się podobał. Ale tak generalnie w porównaniu z innymi: Marność. :(

Gosia - Czw 25 Paź, 2007 17:36

Moze nieodpowiednie ujecie Rysia wybralam, ot co! ;)
Marija - Czw 25 Paź, 2007 17:54

Ryś nawet jako Guy miał takie ujęcia, że (przepraszam Pirsika) aż mi się autentycznie słabo z wrażenia robiło :thud: .
Pirsiku, Ty oczywiście też :mrgreen:

Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 22:26

no coz, czy mam dodawac, ze na mnie Rysiaczek nigdy nie robil wrazenia? Chyba nie. dobił mnie w Smakrhousie, ale w Impresjonistach zdecydowanie wyrownal. W robin-chódzie zdecydowanie zyskiwał na tle innych (gdzie oka nie bylo na kim zawiesic, to i sie wieszalo na obcislych gatkach Rysia).
Ale z definicji to nie moj typ.
w Pirsie kocham sie od dawna, to chyba moja pierwsza taka aktorska miłość (po Krzysztofie Globiszu co to zawsze grywał księcia w teatrach dla dzieci, ktore namietnie ogladałam w dzieciństwie). I na zawsze został dla mnie Irlandczykiem, mimo kilku bondowskich epizodów. Straszliwie podobał mi sie jako Fogg - kreacja boska wręcz, aczkolwiek slekka przerysowana (nie tyle aktorsko, co scenariuszowo). Ale te miny. Chociaz i tak najlepsza mimike mial w Remingtonie Steelu co go oglądywałam byłam równie namiętnie. Kruca bułka - fajny serial był. Cait pewnie podziela moje zdanie, bo to tak wybitnie w jej stylu :D

I przepraszam za chaos wypowiedzi ale i mnie grypsko dopadlo. Myslenie dzisiaj mnie boli.

malmik - Sob 27 Paź, 2007 19:14

Ja podzielam twoje zdanie - bo również oglądałam to bez ustanku (nawet w czasie nauki do egzaminów). Serial może niezbyt górnolotny ale na pewno odprężający. I ciągle mam w uszach powtarzane przez Laurę "Mr Steele.... :wsciekla: "
Marija - Śro 31 Paź, 2007 08:34

Hugh Grant już obił jednego namolnego, a teraz Pirrrrs nerwowo nie zdzierżył Pierce Brosnan na celowniku policji
lizzzi - Sob 08 Gru, 2007 19:43

Aż miło popatrzeć. Pierce na ogromnych fotkach :shock: w centrum handlowym w super skrojonym garniturze. Pewnie "wisiał" tam juz długo, ja zauwazyłam go dzisiaj. Troche się gapiłam, aż załapałam kto zaś na tych fotkach, no niech zyje spostrzegawczość :rotfl: