Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2009 18:31
| Deanariell napisał/a: | | Ja się raczej zastanawiam, gdzie zniknęła Siostra Harry? |
Hej,
Real (nie mylić ze sklepem) daje mi nieco w kość, więc będzie mnie na forum na pewno mniej przez jakiś czas. Ale jakby co, to piszcie na PW lub maila.
Admete - Nie 11 Sty, 2009 18:35
Harry mam nadzieję, że to nic ze zdrowiem.
Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2009 18:43
Nie, nie zdrowie. Ale ogólnie nie jest fajnie.
Anyways... nowe fotki Jensena z MBV:
i z premiery filmu w LA dwa dni temu:
Ogólnie miejcie oczy szeroko otwarte, bo Jensena chwilowo sporo - wywiady na YT, zdjęcia itp.
Anonymous - Nie 11 Sty, 2009 18:48
| Cytat: | | i z premiery filmu w LA dwa dni temu: |
Admete - Nie 11 Sty, 2009 19:00
No właśnie Kasiek - też tak mam - Jak on wygląda...
Spirit of Admete
Harry postaramy się, ale pracy to ja mam teraz sporo.
Anonymous - Nie 11 Sty, 2009 19:03
| Admete napisał/a: | | Jak on wygląda... |
Bosko...
Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2009 19:21
| Admete napisał/a: | | Harry postaramy się, ale pracy to ja mam teraz sporo. |
Chodzi mi raczej o to, że ja nie będę teraz na pewno wszystkiego wrzucać
ale jeszcze trochę boskiego Jensena:
Admete - Nie 11 Sty, 2009 19:45
Harry nie znasz litości. Jak jemu do twarzy w szarym
Anonymous - Nie 11 Sty, 2009 19:46
| Admete napisał/a: | | Harry nie znasz litości. |
oj racja... nie znasz... oj bo przejdę na szarą stronę mocy
Deanariell - Nie 11 Sty, 2009 19:54
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Real (nie mylić ze sklepem) daje mi nieco w kość, więc będzie mnie na forum na pewno mniej przez jakiś czas. Ale jakby co, to piszcie na PW lub maila. |
Buuuuuu... no cóż, it's real... skąd się to bierze na tym świecie? Osobiscie bardzo starałam się być ostatnio optymistycznie nastawiona, ale mi jakoś nie bardzo wychodzi... Jeszcze trochę i różne odmiany depresji staną się powszechniejsze, niż grypa... No to trzymaj się Harry, mam nadzieję, że czasem jednak się pojawisz Całe szczęście, że nowy SPN już niedługo...
| Harry_the_Cat napisał/a: | | jeszcze trochę boskiego Jensena |
Ten facet mnie zabija uśmiechem Spirit of Riella dołącza do ektoplazmy Admete...
trifle - Nie 11 Sty, 2009 22:54
A ja się wyłamię, średnio mi się podoba jakoś Zbyt opalony jest
Co nie zmienia faktu, ze nie mogę się doczekać nowego odcinka i chciałabym sobie powtórki zrobić, a nie ma kompletnie kiedy
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 23:33
Praedzio - ta piosenka, podobnie jak absolutna większość jest całkowicie ok - i jak dla mnie w klimacie serialu, ja miałam uwagi tylko do dwóch czy trzech piosenek, które pojawiają się nagle na samych początkach odcinków, w miejscu, gdzie było dotąd mroczne zgrzytanie czegoś tam - czy coś równie nastrojowego
praedzio - Nie 11 Sty, 2009 23:43
Eeee? *leci sprawdzić*
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 23:47
kiedy ja się nie upieram przy swoim - wierzę, że się te piosenki mogą podobać
praedzio - Nie 11 Sty, 2009 23:55
Nie bardzo wiem, o któe piosenki ci chodzi... 21 zaczyna Kansas z Carry on my wayward son, a 22 Fight to good fight Triumpha. Obie piosenki, jak dla mnie są kultowe. Chyba, że o jakieś inne ci chodzi?
P.S. Nie to, że chcę cię przekonywać do mojego widzimisię Jestem po prostu ciekawa.
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 07:38
... a tymczasem moje kochane Buddy Tv skomentowało fragmenty odcinka nr 11, które to fragmenty już wam podawałam: http://www.buddytv.com/ar...ns-w-25584.aspx
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 11:56
... i oficjalny opis odcinka 4x13 (After School Special):
BeeMeR - Pon 12 Sty, 2009 17:50
Jak dooglądam powtórki to dam znać, co mi zgrzytało - a może za drugim razem będzi lepiej?
BeeMeR - Pon 12 Sty, 2009 18:48
Jak ja nie znoszę klaunów
Tak myslałam, że będzie taki odcinek - na szczęście chłopcy na pocieche pięknie wyglądają
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 19:36
| BeeMeR napisał/a: | Jak ja nie znoszę klaunów |
Sam też nie lubi... Najbardziej lubię moment, kiedy Sammy siada na krześle (chyba podczas ich pierwszej rozmowy z dyrektorem cyrku) i orientuje się, że jest na nim wymalowany klaun, czy jakiś tak to tam było... I te uwagi Dean'a!
| trifle napisał/a: | A ja się wyłamię, średnio mi się podoba jakoś Zbyt opalony jest |
To świetnie Będzie mniej tłoku w kolejce Też mi się wydawało, że coś opalony taki No ale... jak się pomieszkuje w Los Angeles, a to zdaje się Kalifornia, to chyba ciężko o pochmurne dni? Tam ponoć większość roku dopisuje słońce, może na plaży zaszalał? Ja się zgadzam z Admete - w tym szarym mu barrrrdzo do twarzy
trifle - Pon 12 Sty, 2009 19:48
| Deanariell napisał/a: | | Będzie mniej tłoku w kolejce |
No way!
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 20:29
| BeeMeR napisał/a: | miałam uwagi tylko do dwóch czy trzech piosenek, które pojawiają się nagle na samych początkach odcinków, w miejscu, gdzie było dotąd mroczne zgrzytanie czegoś tam - czy coś równie nastrojowego |
A to Ci się też może nie podoba BeeMeRku? Bo my kiedyś, dawno temu, u Admete puszczałyśmy sobie w kółko ten początek - z dedykacją dla tejże - nasze kultowe "Yes, sir!" : http://pl.youtube.com/wat...feature=related
EDIT: Trifle -------> tak Ci się tylko wydaje żuczku (bez obrazy, to taka alternatywa "misia" )
Admete - Pon 12 Sty, 2009 20:35
Dzięki Rielluś Kultowe, a jakże
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 20:39
| Admete napisał/a: | Dzięki Rielluś Kultowe, a jakże |
Będę lakoniczna tym razem: Szara rzeczywistość jest taka szara... I nie tak ładna, jak sweterek Jensen'a, niestety...
Admete - Pon 12 Sty, 2009 20:40
Ale w piątek moja droga to impreza będzie Tylko potem tego egzaminu w sobotę nie zdamy
|
|
|