Seriale - Bones (Kości)
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 16:29
w dodatku taki stylowy
Caitriona - Pon 21 Kwi, 2008 07:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | Fajnie Cait, ze wróciłaś do Bonesów w avku |
Trzeba było uczcić kolejny obejrzany odcinek
Dzięki Aine!
Admete - Pon 21 Kwi, 2008 12:18
Robię sobie ciagle powtórki. Jestem własnie po świątecznym odcinku z serii I. Naszła mnie taka refleksja, że o wiele bardziej pasował mi doktor Goodman niż Cam. Ta aktorka jest jakaś sztywna...Niech już zrobią z niej Gorgonzolę
Harry_the_Cat - Pon 21 Kwi, 2008 19:36
| Admete napisał/a: | | że o wiele bardziej pasował mi doktor Goodman niż Cam |
Zgadzam się całkowicie.
| Admete napisał/a: | | Niech już zrobią z niej Gorgonzolę |
Popieram
Harry_the_Cat - Pon 21 Kwi, 2008 21:50
Wywiad z Johnem Francisem Daleyem: http://www.youtube.com/watch?v=2PUZYkHBw_Q
Caitriona - Pon 21 Kwi, 2008 22:07
Ciekawe jak naprawdę brzmi ten jego zespół Lubię tego chłopaka
Harry_the_Cat - Pon 21 Kwi, 2008 22:36
Sympatyczny. Ale wolę jego postac chyba w sposobie bycia
Admete - Wto 22 Kwi, 2008 15:44
Odwiedziłam już dziś pocztę
Ten ostatni odcinek - mimo że zrobiono go w zeszłym sezonie - wpasował się dobrze w całość Zagadka kryminalna jest ciekawa i ma zaskakujące rozwiązanie. Smutno tak trochę na końcu. Bardzo mi się ( jak zwykle ) podobały interakcje na linii Booth i Brennan. Świetna jest rozmowa na sali gimnastycznej ( Booth się naprawdę obraził ) i potem rozmowa na końcu. To, co powiedziała mu wtedy pani doktor, było cudne. Powiedziała, że Booth nie udaje wojownika, tylko jest wojownikiem Zrozumiecie to zdanie w kontekście tej wcześniejszej rozmowy na temat sportu Bardzo dobry odcinek. Nie mogę się już doczekać następnego.
Caitriona - Wto 22 Kwi, 2008 18:10
| Admete napisał/a: | | Odwiedziłam już dziś pocztę |
to ten odcinek z collegem w tle, tak? Nie mogę się doczekać
Harry_the_Cat - Wto 22 Kwi, 2008 19:19
Harry_the_Cat - Śro 23 Kwi, 2008 21:03
Sceny z odcinka poniedziałkowego w formie orginalnej - tyle, że po hiszpańsku... z napisami (usuneli je z tej wersji amerykanskiej).
Angela i Hodgins.
http://www.youtube.com/watch?v=3avIDsLotfk
Admete - Śro 23 Kwi, 2008 21:07
O nie! Nie jestem w stanie obejrzeć z dubbingiem
Harry_the_Cat - Śro 23 Kwi, 2008 21:08
To prawda, brzmi strasznie
Caitriona - Śro 23 Kwi, 2008 21:50
Ay dios mio! strraszne
Harry_the_Cat - Czw 24 Kwi, 2008 20:17
Obejrzałam.
Moim zdaniem widać klimat drugiej serii. Ale ja lubię druga serię
Intryga podobała mi się nieco mniej, ale interakcje B-B świetne.
I bardzo bardzo podobał mi się Booth
Admete - Czw 24 Kwi, 2008 20:30
W białej koszuli jak rzuca do kosza? I jak się obraża na Brennan?
Harry_the_Cat - Czw 24 Kwi, 2008 20:32
też.
W ogóle taki jakiś była fajowy.
Caitriona - Pią 25 Kwi, 2008 10:56
Mnie również sie ten odcinek bardzo podobał. Zagadka też całkiem, całkiem No, ale to co najlepsze w odcinku było to relacje B-B; się chłopak wziął i obraził. Tak na serio
I jak mu potem Bones powiedziała że on naprawdę jest wojowniekiem; lubię te ich rozmowy w tej kafejce
Admete - Wto 29 Kwi, 2008 20:43
Obejrzałam kilka pierwszych scen z następnego odcinka i chichram sie cały czas - Booth, Bones i dziecko Lecę oglądać dalej.
Harry_the_Cat - Wto 29 Kwi, 2008 21:08
Leć, leć... Ja sobie sporo po tym odcinku obiecuję
Admete - Wto 29 Kwi, 2008 21:10
I słusznie sobie obiecujesz. Jak oni razem cudnie wyglądają - tatuś, mamusia i syneczek A Cam stwierdziła, że nie chce mieć dzieci. I dobrze, niech spada
Harry_the_Cat - Wto 29 Kwi, 2008 21:22
Na szczaw najlepiej
Admete - Wto 29 Kwi, 2008 21:39
Awww! Jakie to było słodkie na końcu To przejęzyczenie agenta "our little guy", a potem wizja jak to siedzą w domu, oglądają mecz na wielkim telewizorze, Bones zrobiła wielowarstwową sałatkę i szczęście rodzinne rozkwita I to co Bones zrobiła na końcu Wyraz twarzy Booth'a, gdy stwierdza, że Bones może zmieni zdanie na temat posiadania dzieci - bezcenny. Bynajmniej nie chcę, żeby serial się skończył, ale jeśli nie dadzą mi pary B&B na koniec, to się bardzo rozzłoszczę i rozczaruję. Oni są stworzeni dla siebie. Dawno juz się tak nie smiałam w czasie oglądania Bones. Szkoda, że ich doktorek razem nie widział - miałby minę.
Harry_the_Cat - Wto 29 Kwi, 2008 21:53
Ja jestem pewna, ze jedyny spodob, zeby oni na koncu nie wyladowali razem, to jesli zdjema serial nagle - albo niespodziewanie nie zdecyduja sie na jakis kolejny sezon (sorry, ze bez polskich znakow, ale mam problemy z klawiatura....).
Oni muuuuuuusza by razem! To w koncu wlascie o nich jest ten serial
Admete - Wto 29 Kwi, 2008 21:57
Myślę, że takie nagłe zakonczenie na razie nam nie grozi - serial ma chyba dobra oglądalność i recenzje. Uwielbiam ich
|
|
|