Seriale - Supernatural
praedzio - Śro 14 Maj, 2008 20:04
Morał z tego taki, że nie należy wkurzać blond demonic... A już broń Boże nie należy podnosić na nie ręki!
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 20:10
jakie emocje tutaj widzę. Moje sa nieco mniejsze bo wytrzymałam ze trzy dni bez odcinka aż się dorwałam do tego jak trafiają do więzienia. Co tu dużo pisać trzyma w napięciu....
praedzio - Śro 14 Maj, 2008 20:17
Prawda, Kaśku, że Sam rewelacyjnie prezentuje się w więziennym uniformie?
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 20:19
rewelacyjnie??
To mało powiedziane. i te jego uśmiechy. Kiedyś jedno z tych ujęć miałaś w avatarze. Ten pomarańczowy świetnie podkreśla jego karnację, i głębie oczu
praedzio - Śro 14 Maj, 2008 20:24
Wiem, o którym ujęciu mówisz... Faktycznie, w pomarańczowym Sammy'emu do twarzy...
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 20:31
wiedziałam, że będziesz wiedzieć takiego widoku się nie zapomina. czarujący uśmiech. Jakbym ja umiała się uśmiechać z takim urokiem to sesję bym na piątkach bez egzaminu zdała
Deanariell - Śro 14 Maj, 2008 20:47
| Admete napisał/a: | | Dożyjesz Rielluś, dożyjesz |
No nie wiem, nie wiem... W najgorszym wypadku jest mnóstwo fanvidów z SPN-u i różnych wywiadów do obejrzenia na youtube Mam zamiar się nimi pocieszać na głodzie (jak to już drzewiej bywało )...
Ja już nic nie mówię... Wiedziałam od początku, że mimo wszystko wolę Belę od Ruby... no pięknie, pięknie...
Admete - Czw 15 Maj, 2008 14:16
Tutaj zdjęcie znalezione na IMDb - jest na nim ( podobno ) Papa Winchester czyli JDM za młodych lat. Popatrzcie do kogo jest podobny.
http://community.tvguide....4_400_cache.png
A tu synuś
http://www.jensenacklesfa...sc/divers40.jpg
Caitriona - Czw 15 Maj, 2008 17:54
To pierwsze zdjęcie się nie wyświetla...
Admete - Czw 15 Maj, 2008 20:40
Mnie się wyświetla
Caitriona - Czw 15 Maj, 2008 21:01
Teraz i mi się wyświetla - wcześniej było coś o błędzie. Ale co tam, zobaczylam i jej, jakieś podobieństwo jest
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 15:52
Wow. I zakończył się żywot Belli. Trochę to było smutne, ale z drugiej strony głupia była. Miała pod ręką chłopaków, mogła poprosić o pomoc.
Admete - Pią 16 Maj, 2008 16:13
Głupia jak but. Obawiam się jednak, że nie mam dobrych wieści od chłopaków. Na razie poczytałam sobie wątki na IMDb i nie jest wesoło...Czeka nas długie lato
Admete - Pią 16 Maj, 2008 22:25
Obejrzałyśmy ostatni odcinek 3 serii. Riella zaniemówiła - stwierdziła, że musi pomysleć i obawiam się, że ma depresję. Kripke to jednak potrafi udręczyć bohaterów i nas biedne żuczki przed telewizorami. Odcinek na miarę końcówki 1 sezonu. Rewelacyjnie zrobiony i zagrany. Świetna Lilith. Ruby w końcu dobrze zagrana. Bobby świetny. Chłopaki... - miałam łzy w oczach. A teraz zaczynam myśleć, jak to wszystko odkręcą. To znaczy mam teorię, ale muszę na dyskusję z wami poczekać.
Wykorzystali ten utwór Bon Jovi -
http://www.youtube.com/wa...feature=related
I znów było Carry On! Genialny montaż na początku.
Deanariell - Sob 17 Maj, 2008 00:10
| Admete napisał/a: | | Obejrzałyśmy ostatni odcinek 3 serii. Riella zaniemówiła |
No tak... a jak zaniemówiła, to znaczy, że żartów nie ma No depresyjne to zakończenie - nawet jeśli ma się tę świadomość, że jest 4 seria i będą musieli to jakoś rozwiązać... Ech... Dean... Dean... całe lato będzie tak "wisiał"... brrrrr... Lilith naprawdę była niezła, no a Bobby i mnie wzruszył tym tekstem o rodzinie... Depresja zaś stąd się bierze, że z jednej strony chciałabym, żeby już była jesień i kolejny sezon, z drugiej wolałabym, aby lato trwało jak najdłużej - bo to dla pracujących w naszym zawodzie jedyna pora, kiedy można odetchnąć trochę od takich "upiornych dzieciaków" w stylu Lilith Poza tym miałyśmy ubaw, bo w jednej ze scen Sammy skojarzył się Admete z Harry'm Potter'em A Lilith ma teraz tak przechlapane jak Voldemort
Admete - Sob 17 Maj, 2008 08:17
Same zobaczycie - Sammy to nowe wcielenie Pottera
soph - Sob 17 Maj, 2008 23:11
Popłakałam się (co nie zdarza mi się często) i nie mogę dojść do siebie. Kripke, Ty draniu!!! Jak mogłeś!!!
Admete - Sob 17 Maj, 2008 23:21
Mnie się strasznie smutno zrobiło, gdy Dean mówił Sam'owi, jak ma postępować po jego śmierci. Ma pamiętać, czego nauczył go ojciec i on sam...ma dbać o Impalę...Rany...
soph - Sob 17 Maj, 2008 23:27
Sam potrzebuje Deana jak powietrza... A Dean bardzo dojrzał w 3 sezonie, chyba trochę za sprawą tej wstrętnej umowy.
praedzio - Sob 17 Maj, 2008 23:42
Jezusie przenajświętszy! Jeszcze nie oglądałam, ale z tego co tu widzę, to będzie niezła jazda...
Tak w ogóle to dzięki, Admete, za newsy SMS-owe! Miałam o czym myśleć podczas nocnego patrolu
Admete - Nie 18 Maj, 2008 13:45
Nie ma za co Dean zawsze był w miarę dojrzały, nawet jako dziecko, tyle że uwielbia grać luzaka. Ostatnio wyszedł trochę zza tej swojej rozbawionej fasady, bo okoliczności go zmusiły.
Caitriona - Nie 18 Maj, 2008 17:53
Dla poprawienia humoru - mało nie padłam jak zobaczyłam takiego Sama
Dzięki Harry!
Anonymous - Nie 18 Maj, 2008 18:22
jaaaaki opalony piękny mężczyzna
praedzio - Nie 18 Maj, 2008 18:27
Świetne zdjęcie!!
Obejrzałam finałowy odcinek. Rozumiem Riellę, która nie zjadła ani jednego ciasteczka. Moje paznokcie są w opłakanym stanie :-/
Nie potrafię wydukać ani słowa na temat swoich wrażeń. Może tylko jedno: WOW!!!
P.S. Mamy też tu okazję posłuchać śpiewającego Sama. Ma bardzo ale to bardzo przyjemny głos...
pocztówka-dźwiękówka:
Się popłakałam...
Admete - Nie 18 Maj, 2008 19:08
To witaj w klubie. Ja sobie obiecałam obejrzeć za jednym zamachem cały 3 sezon ( ostatecznie krótki jest ), jak tylko zaczna się wakacje.
|
|
|