Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
praedzio - Wto 23 Wrz, 2008 17:36
| aneby napisał/a: | On chyba nie wsiąknie - nie ma fajnych lasek w SPN |
No, nie wiem, nie wiem. Na forum supernaturalnym faceci kilka przyuważyli, nawet stosowny wątek założyli (nie czuję, że rymuję).
| nyota napisał/a: | Podoba mu się jeszcze to przytulanie jak się czegoś supernaturalnego wystraszę |
Ba! Któremu by się nie podobało!
| trifle napisał/a: | | Mam 820 nowych postów w tym wątku, a ciągle nie mam drugiego sezonu |
Jak to tak?!
Calipso - Wto 23 Wrz, 2008 18:42
| praedzio napisał/a: | | (nie czuję, że rymuję). |
kto na Ciebie tak podziałał? Impala czy pasażer?
trifle - Wto 23 Wrz, 2008 18:44
| praedzio napisał/a: | | Jak to tak?! |
Noo, brat się nie spisał i nie mam A byłby w sam raz na teraz (też nie czuję).
praedzio - Wto 23 Wrz, 2008 19:32
Kurczę, ja teraz nie mogę ci pomóc w tej sprawie, ale któraś z dziewczyn może? Hę? *patrzy wyczekująco*
nyota - Wto 23 Wrz, 2008 20:31
Coś czuję że to spojrzenie kierowane jest na mnie
Trifle jak jesteś z Bolesławca tego na Dolnym Śląsku to możesz uderzać do mnie (nie dosłownie oczywiście)
A co do Impali to na mnie osobiście bardziej działa kierowca, chociaż pasażer też ma fajniutkie dołeczki jak sie uśmiecha. A chłopakowi trudno się dziwic, że go krącą bardziej zderzaki Może nie rymuję, ale chyba chłopaki i ta Impala źle mi podziałali na wyobraźnię.
Anonymous - Wto 23 Wrz, 2008 20:36
Uderzenie kierowane jest do kazdego posiadajacego II sezon - i rowniez czuje sie adresatka. III sezon mam niecały, ale nawet mnie to nie martwi
Harry_the_Cat - Wto 23 Wrz, 2008 20:43
Hej, a ja mam uwagę dot. sezonu 4 - a właściwie czołówki - zauważyłyście trzepoczące skrzydła, zanim pojawia się napis Supernatural?
praedzio - Wto 23 Wrz, 2008 20:48
Nie jestem pewna, czy to były skrzydła, czy ręce. Za szybko mi mignęły.
Caitriona - Wto 23 Wrz, 2008 20:48
Tak. Nawet się wzięłam i przestraszyłam 'na nich' I bardzo mi się czerwony napis podoba, taki krwistoczerwony
Harry_the_Cat - Wto 23 Wrz, 2008 20:54
skrinki:
(btw - słychać tam trzepot )
Admete - Wto 23 Wrz, 2008 21:17
Gdzie wy te skrzydła widzicie?
Harry_the_Cat - Wto 23 Wrz, 2008 21:26
No powyżej... one lecą... i słychać trzepot...
Admete - Wto 23 Wrz, 2008 21:30
Chodziło mi w odcinku Juz znalazłam - nie widziałam tego podczas oglądania.
Harry_the_Cat - Wto 23 Wrz, 2008 21:32
aaa... w międzyczasie wycięłam klip: http://files.ww.com/files/49412.html
Calipso - Wto 23 Wrz, 2008 21:47
| praedzio napisał/a: | | któraś z dziewczyn może? Hę? *patrzy wyczekująco* |
miałam ale już zaraziłam i nie mam
Ps.dla mnie klip troszku się zacinał,ale faktycznie,coś tam trzepotało
aneby - Wto 23 Wrz, 2008 23:43
Jak tylko obejrzę 2 sezon (co nastąpi baaardzo szybko), to mogę wspomóc
Harry_the_Cat - Śro 24 Wrz, 2008 00:00
| Calipso napisał/a: | Ps.dla mnie klip troszku się zacinał,ale faktycznie,coś tam trzepotało |
wiem, ze tam sie zacina, ale jakbys zapisała, to juz nie
Ja korzystam z Quicktime'a, ale wiem, ze nie wszyscy lubią, więc dlatego to jest .avi, a nie .mov... Ale następnym razem będzie .mov w razie czego
trifle - Śro 24 Wrz, 2008 00:17
| AineNiRigani napisał/a: | Uderzenie kierowane jest do kazdego posiadajacego II sezon - i rowniez czuje sie adresatka. III sezon mam niecały, ale nawet mnie to nie martwi |
Czy ta od uderzeń to ja? To nie miało być uderzenie, ja się tylko żalę Jakoś chyba nawet nie czuję mocy do oglądania filmów Mam nadzieję, że to się zmieni. Lady_Kasiek się już zaoferowała, także jest ok, dzięki
Ale mieć forumowiczkę we własnym mieście?
Harry_the_Cat - Śro 24 Wrz, 2008 00:19
Wywiad z Mishą Collinsem/ aka Castielem: http://www.sfuniverse.com...-warrior-angel/
praedzio - Śro 24 Wrz, 2008 07:37
| trifle napisał/a: | Czy ta od uderzeń to ja? To nie miało być uderzenie, ja się tylko żalę |
Obawiam się, że to ja.
Po prostu nie mogę pozwolić, żeby Supernaturalna siostra była w potrzebie i nikt na to nie zareagował. Wszelkie zażalenia i skargi w razie czego na swoją głowę przyjmuję ja.
Admete - Śro 24 Wrz, 2008 08:26
Bardzo mi się podoba wywiad z Mishą Rozsądny człowiek i przykłada się do pracy. pamiętam go z pierwszej serii 24. Jak dla mnie może wystepować w nawet w połowie odcinków sezonu, nie tylko w 6 Może ktos mi zrobi avatarek z aniołem pana, który "gripped you tight and pulled you from perdition”?
Calipso - Śro 24 Wrz, 2008 15:21
| Harry_the_Cat napisał/a: | | jakbys zapisała, to juz nie |
o tym nie pomyślałam
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ale następnym razem będzie .mov w razie czego |
oki,Quicktime i avi znam,ale tego mov
Caitriona - Śro 24 Wrz, 2008 16:19
| Admete napisał/a: | | Może ktos mi zrobi avatarek z aniołem pana |
Mam w planach Póki co zrobiłam sobie jeden w dwóch wersjach:
edit: zapomniałam o tych:
Admete - Śro 24 Wrz, 2008 17:16
Kolorowa ładniejsza teraz nie mam czasu, nawet żeby zrobic jakis nowy bannerek...
Edit: ...więc sobie cos znalazłam
Edit2: Te kolejne avatarki też ładne
aneby - Śro 24 Wrz, 2008 19:14
Skończyłam pierwszy sezon. Jakoś mi tak smutno
|
|
|