Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
Jotka - Śro 08 Mar, 2017 08:23
No ja taka cierpliwa to nie jestem Ten sezon ma trochę inny klimat ale też fajnie się ogląda.
Admete - Sob 18 Mar, 2017 18:38
Jak nie chodze na takie filmy, to na to chyba pójdę
https://www.youtube.com/watch?v=w-U6DYdnE-4
Wonder woman Riella szykuj się idziemy
milenaj - Sob 18 Mar, 2017 20:41
| Admete napisał/a: |
Jak nie chodze na takie filmy, to na to chyba pójdę
|
Oj nie, po ostatnim Batmanie mam dosyć tego świata.
Fibula - Sob 18 Mar, 2017 21:17
A ja wybiorę się na to:
https://www.youtube.com/watch?v=OhaXFwlJmgo
Obcy to to nie będzie, ale na bezrybiu.
Aragonte - Nie 19 Mar, 2017 00:23
A ja dobrałam się wreszcie do Person of Interest.
Admete, zastanawia mnie to popiersie ukazane na końcu drugiego odcinka
Admete - Nie 19 Mar, 2017 06:30
Niestety nie pamiętam? Jakie?
Aragonte - Nie 19 Mar, 2017 12:06
Popiersie założyciela czy jakoś tak, z datą śmierci określoną na 2010 rok - skojarzyło mi się to z Finchem, bo przecież oficjalnie nie żyje, jak rozumiem Ale nazwiska tam nie pokazano.
Obejrzałam wczoraj cztery odcinki Person of Interest. Wolałabym trochę więcej spójnej akcji, ale nie narzekam, ogląda się nieźle.
Admete - Nie 19 Mar, 2017 12:18
A nie, to chyba popiersie tego drugiego twórcy, który był twarzą projektu. Później będzie już głównie spójna akcja, od sezonu drugiego.
Aragonte - Nie 19 Mar, 2017 13:26
Twarzy projektu? To ten blondyn, z którym w paru scenach rozmawiał Finch?
Lecę z szóstym odcinkiem.
Admete - Nie 19 Mar, 2017 13:51
Tak, ten blondyn. I będzie się często pojawiał w retrospekcjach.
Deanariell - Nie 19 Mar, 2017 20:45
| Admete napisał/a: | | Wonder woman Riella szykuj się idziemy |
Serio? Ale że co? Dlatego, że to kobieta? Z poczucia "solidarności jajników" czy gra tam ktoś warty uwagi?
Admete - Pon 20 Mar, 2017 06:49
Bo mnie to rozbawiło? Ale już nie idziemy. Nie mam humoru.
Deanariell - Pon 20 Mar, 2017 15:26
| Admete napisał/a: | | Bo mnie to rozbawiło? Ale już nie idziemy. Nie mam humoru. |
Ok. Nawet domyślam się dlaczego nie masz...
Aragonte - Pon 20 Mar, 2017 15:31
| Deanariell napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Bo mnie to rozbawiło? Ale już nie idziemy. Nie mam humoru. |
Ok. Nawet domyślam się dlaczego nie masz... |
Ja też
Aragonte - Czw 23 Mar, 2017 22:53
| Admete napisał/a: | | Tak, ten blondyn. I będzie się często pojawiał w retrospekcjach. |
Pojawił się też jego syn, który jednak wie o życiu tatusia wyjątkowo mało
Oglądam właśnie 18. odcinek Person of Interest i radośnie pokwikuję z tekstów Fincha na temat portali społecznościowych (które podobno stworzył ).
Fajny był odcinek z tą 6-miesięczną dziewczynką, która owinęła sobie Reese'a i Fincha wokół małego paluszka
Admete - Pią 24 Mar, 2017 07:11
Bo Finch ma najlepsze teksty
Admete - Sob 25 Mar, 2017 07:01
Poszłabym na Ghiost in the shell, ale u nas widze tylko 3D w zapowiedziach. I to w tym drogim sieciowym kinie.
Deanariell - Sob 25 Mar, 2017 17:43
| Admete napisał/a: | | Poszłabym na Ghiost in the shell, ale u nas widze tylko 3D w zapowiedziach. I to w tym drogim sieciowym kinie. |
To w "normalnych" już tego nie będą wyświetlać? Umowę mają czy co? Może będzie to później w Millenium albo Marzeniu, tylko nie tak od razu? A wiesz, że w sieciowym, to sobie trzeba za pierwszym razem jeszcze okulary do 3D kupić? Bez sensu, zakładają z góry, że pójdzie tam człowiek więcej niż ten jeden raz (z ciekawości). Też mnie tam jakoś nie ciągnie.
milenaj - Sob 25 Mar, 2017 18:00
| Deanariell napisał/a: | | A wiesz, że w sieciowym, to sobie trzeba za pierwszym razem jeszcze okulary do 3D kupić? Bez sensu, zakładają z góry, że pójdzie tam człowiek więcej niż ten jeden raz (z ciekawości). Też mnie tam jakoś nie ciągnie. |
Kupić, albo tylko wypożyczyć. Niemniej do biletu dochodzi parę zł.
Aragonte - Nie 26 Mar, 2017 13:17
Skończyłam w nocy pierwszy sezon Person of Interest (dobry był ten ostatni odcinek, dobry) i zaczęłam drugi. Nie lubię Root - irytuje mnie wprowadzenie (tak po amerykańsku) postaci, która jest młoda, śliczna i genialna, a przy okazji amoralna Zakładam, że postac się jakoś zmieni, ale na razie jej nie lubię i już - kiedy się uśmiecha, mam ochotę zrobic jej coś złego
Dobrze, że Fusco i Carter dowiedzieli się wreszcie o sobie. A, rozśmieszyła mnie reakcja zakneblowanego Fusco na tekst Reese'a, że ma tylko jednego przyjaciela (Fincha). To oburzone i nieartykułowane "a ja?"
I piesek się pojawił
A Finch w retrospekcjach rozmawiał sobie z Maszyną i ją uczył życia Czy tylko ja, kiedy zapytał ją "kim jestem?", zamiast udzielonej odpowiedzi "admin" spodziewałam się np. "tato"?
Zaraz biorę się za drugi odcinek.
Admete - Nie 26 Mar, 2017 15:02
Nie bój się rozmówki Finch - Maszyna jeszcze będą i chyba słowo ojciec też padnie Root jest specyficzna, ale stopniowo da się lubić, zobaczysz Na razie cię wkurza, bo jest przeciwko Finchowi
Aragonte - Nie 26 Mar, 2017 16:28
| Admete napisał/a: | Nie bój się rozmówki Finch - Maszyna jeszcze będą i chyba słowo ojciec też padnie |
Powinno
| Admete napisał/a: | Root jest specyficzna, ale stopniowo da się lubić, zobaczysz Na razie cię wkurza, bo jest przeciwko Finchowi |
No, po części tak Jak można byc przeciwko Finchowi?
Admete - Nie 26 Mar, 2017 19:39
No właśnie jak go nie kochać i nie chronić? Taki nerd słodki Jak przejdzie do Team Machine, to ją docenisz
BeeMeR - Nie 26 Mar, 2017 20:11
| Admete napisał/a: | Jak przejdzie do Team Machine, to ją docenisz | Zdecydowanie zyskuje wtedy
Aragonte - Nie 26 Mar, 2017 20:13
| BeeMeR napisał/a: | | Admete napisał/a: | Jak przejdzie do Team Machine, to ją docenisz | Zdecydowanie zyskuje wtedy |
Niech wam będzie, na razie zamierzam jej nie lubic Biedny Finch nabawił się przez nią lęków i boi się wychodzic z mieszkania
|
|
|