To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 15:21

Gunia napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
Gunia napisał/a:
rzybywam zaryczana, aby zameldować, że skończyłam drugą serię.

:pociesz: ta końcówka jest niesamowita, prawda... chlip, chlip

Moi cudowni krewni tuż po śmierci Sama zawołali mnie na obiad i jeszcze się dziwili, że nie jestem głodna i i chlipię do zupy. ;)

Ech, ja na tym serialu to noremalnie morze łez wylałam... Za to wszystko kocham chłopców jeszcze bardziej... :serce2: :serce2: :serce2: :serce2:

Gunia - Nie 21 Wrz, 2008 15:26

Harry_The_Cat napisał/a:
No i Gunia rozumie sytuację doskonale :D

Że tak zacytuję "Mamy swoje zasady, Sam". ;) Nie pierwszy to raz i nie ostatni, więc póki siedzę w poczekalni, to chce ktoś może chrupka?
Harry_the_Cat napisał/a:
Ech, ja na tym serialu to noremalnie morze łez wylałam... Za to wszystko kocham chłopców jeszcze bardziej... :serce2: :serce2: :serce2: :serce2:

Ech... Gdyby nie dość optymistyczna czy raczej dająca nadzieję końcówka, to chyba bym się prędko nie wygrzebała z zalanych łzami piernatów. :serce2:

Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 15:28

Oglądaj szybko sezon 3, to będziemy razem nad 4 się rozwodzić.
W końcu trójka to tylko 16 odcinków ;)

Gunia - Nie 21 Wrz, 2008 15:33

Harry_the_Cat napisał/a:
Oglądaj szybko sezon 3, to będziemy razem nad 4 się rozwodzić.

Jak tylko dorwę go w łapki.
Tu seria dziękczynnych popisów dla supernaturalnych dobroczyńców:
:love_shower: :taniec: :kwiatki_wyciaga: :love_shower: :thanx: :love_shower: :kwiatki_wyciaga: :taniec: :love_shower: .
P.S. Szkoda Andy'ego - lubiłam gościa. ;)

Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 16:43

Admete napisał/a:
Ja chyba odpadam z dogrywki, bo ledwo dałam radę wczoraj

Oki, to może jednak losowanie? Lady_kasiek? :D

Anonymous - Nie 21 Wrz, 2008 18:44

Jestem jestem :D żywa....

Zgadzam się na wszystko :mrgreen: (jak się ledwo uszło z zyciem to się nie wybrzydza :wink: )

Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 19:11

To jak Admete klepnie, to będziem losować.
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 19:15

Przepraszam, będą wrzaski. Uprasza się o zatkanie uszków, bo może boleć.

W MORDĘ JEŻAAA!!! Obejrzałam pierwszy odcinek (niech żyją, ekhm, powtórki). Czwarty sezon zaczął się z kopa i jest jak strzał w zęby.
Spoiler:
Anioła to się nie spodziewałam! (Spoilerów nie czytałam aż tak wnikliwie, jeśli były.) Ale w sumie czemu nie? Skoro tyle czasu chłopakom bruździły demony, czemu nie mogłyby się pojawić anioły? I super to Kripke wymyślił. Ponieważ przez bite 3 sezony bracia tłukli demony, to i mnie się wydawało, że na ich drodze może pojawić się tylko samo zło. A tu proszę. I JAK SUPER TEN ANIOŁ WYGLĄDAŁ!!! Znaczy się wyglądał jak wyglądał, ot, człowiek w płaszczyku. Ale podobało mi się, jak powiedział Deanowi, że brak mu wiary i pokazał skrzydła. I tu muszę pochylić czoła przed panami od efektów specjalnych - tym razem spisali się na medal. W ogóle super pomysłem było, by to nie były skrzydła same w sobie tylko cień. KURRRRCZĘ, ALE TO ŚWIETNIE WYGLĄDAŁO!!!

AAAAAAAAAAAAAA!!! Teraz to ja się chyba przekręcę z niecierpliwości na kolejny odcinek. :excited: :excited: :excited:

Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 19:26

Ja już obejrzałam pierwszy odcinek trzy razy.... 3 godziny z życiorysu, ale co to były za trzy godziny!
Agn, nie jesteś odosobiona w uniesieniach nt. Castiela - ma już duuuuży fanklub w sieci :lol:

Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 19:29

Harry_the_Cat napisał/a:
ma już duuuuży fanklub w sieci

No to ja się do niego zapisuję ;) Bardzo mi się podobał pomysł wprowadzenia anioła, sam anioł oraz aktor który jest wielce interesujący ;)

Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 19:30

I ja wcale nie jestem pewna, że tam jest wszystko tak cacy z Casielem... Tajemnicza to postać, ogólnie o tym aniele nie wiele wiadomo.
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 19:51

No właśnie. Na razie nic o nim nie wiemy. Ale co tam - wszystko się wyjaśni. :-)
Admete - Nie 21 Wrz, 2008 20:02

Harry_the_Cat napisał/a:
I ja wcale nie jestem pewna, że tam jest wszystko tak cacy z Casielem... Tajemnicza to postać, ogólnie o tym aniele nie wiele wiadomo.

Cóż ja tam uważam, że scenarzyści od Spn nie sa tacy naiwni i to nie będzie po prostu anioł ;)

Agn - Nie 21 Wrz, 2008 20:07

Pewnie będzie miał swoją wizję ratowania świata i będzie ją uważał za jedyną słuszną.
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 20:14

Admete, co myślisz o losowaniu zamiast dogrywki?
Admete - Nie 21 Wrz, 2008 20:16

Może być losowanie, bo z pisaniem to mogłabym dopiero w następną sobotę. W tygodniu nie znajdę czasu, żeby pomyślec ;-)
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 20:17

oki doki. Szykuę sobie losy.

Zaraz wracam.

Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 20:25

No dobra - po komisyjnym losowaniu pod nadzorem mojego czarnego kota nagrodę główną otrzymuje...

:cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:
ADMETE
:cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:

Nagroda - jak dojdzie pocztą najpierw do mnie, co mam nadzieję, będzie miało miejsce w pierwszych dniach tygodnia, wygląda tak:

Wysyłka nastąpi jak najszybciej się da ;)
Nagrody pocieszenia wyślę w tym samym terminie.
Dziękuję za uwagę.

Admete - Nie 21 Wrz, 2008 20:33

Dzięki wielkie. Pierwszy raz w życiu cos wylosowałam! Na serio. Jak byłam mała to na roratach losowali takie figurki Matki Boskiej i nigdy nie miałam szczęścia ;-)
aneby - Nie 21 Wrz, 2008 20:40

Admete napisał/a:
Pierwszy raz w życiu cos wylosowałam

Zawsze musi być ten pierwszy raz :wink: Gratulacje Admete :oklaski:

Aragonte - Nie 21 Wrz, 2008 20:41

Admete, gratulacje! :-D
Calipso - Nie 21 Wrz, 2008 20:54

Admete :cheerleader2: :oklaski: :cheerleader2:
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 20:55

Admete napisał/a:
na roratach losowali takie figurki Matki Boskiej i nigdy nie miałam szczęścia ;-)

Mam nadzieję, że nie rozpętam dyskusji religijnej - Admete, jeśli wolisz figurkę zamiast tego komiksu, to się da załatwić. ;)

Calipso - Nie 21 Wrz, 2008 21:02

aneby napisał/a:
Calipso przybij piątala! Mamy dwa ostatnie miejsca :excited: :excited: :excited:

Piątala nie znalazłam,ale mam to
Guniaczku,widzę że już zupełnie jesteś nasza :taniec: witaj w rodzince :mrgreen:

Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 21:04

:-D :cheerleader2: :banan: moje gratulacje Admete :banan: :cheerleader2: :-D