To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Admete - Wto 22 Kwi, 2008 17:17

Ten plakat jest świetnej jakości i przepiękny po prostu :-)
Caitriona - Wto 22 Kwi, 2008 17:59

O, kurczę :thud: dużo bym dała za taki plakat! Piękny! :serce2:

Admete, bardzo chętnie! Tylko pewnikiem będzie to gotowe za jakiś czas, bo teraz mam małe urwanie głowy ;) I ładnie poproszę o jaknajwięcej zdjeć :D

Admete - Wto 22 Kwi, 2008 19:04

Ten plakat weż pod uwagę :-) Na kubek by pasował z jakims napisem - moż ewystarczy Winchester's brothers ;-) Napiszę do rRelli, żeby poznajdowała co się da.
Anonymous - Wto 22 Kwi, 2008 19:15

ooo robimy kubeczki? ;>
Kolejny odcinek przełknęłam z clownem. żal mi ich obojga. przeżywają to każddy na swój sposób. biedni... oj gdyby Dean wiedział, że to dla niego tatuś zginął :-|

Caitriona - Wto 22 Kwi, 2008 21:10

Oki! Fajny ten plakat :D :D

A, i rozwaliło mnie to ostatnie zdjęcie zamieszczone przez Praedzia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - Wto 22 Kwi, 2008 22:09

Caitriona napisał/a:
A, i rozwaliło mnie to ostatnie zdjęcie zamieszczone przez Praedzia

tylko dorzucić opis impreza w gronie przyjaciół. Ale śmieje się czarująco

Deanariell - Śro 23 Kwi, 2008 19:29

lady_kasiek napisał/a:
ma zamiar zmienić fach?

Jak dojdziesz to odpowiedniego odcinka, to wszystko stanie się jasne ;) Będzie taki jeden, kiedy Sam i Dean przebiorą się za księży :mrgreen:

Deanariell - Śro 23 Kwi, 2008 19:34

Caitriona napisał/a:
Jejku, jejku jakie cuda dają w tym sklepie! Normalnie marzy mi się ta bransoletka Deana z pierwszego sezonu ;)

Mi też, mi też! :rotfl: (dwie - bo nosił podwójną... i najlepiej obrączka do tego...) :slina: Chyba nie wytrzymam i będę błagać siorę, żeby mi tam coś zamówiła... :mysle:

Anonymous - Śro 23 Kwi, 2008 19:47

Deanariell napisał/a:
Będzie taki jeden, kiedy Sam i Dean przebiorą się za księży

zaraz raz się przebrali jak szli do rodziny chłopaczka co okazało się, że uprawiał telekinezę i potem sam się zastrzelił. :|

ten temat przypomniał mi, ze mimo późńej pory i mocy nauki jeszcze nie oglądnęłam dzisiejszego odcinka :D Ha nareszcie znalazłam zdjęcie śmiejącego Sama w lepszej jeakości. a tutaj parę avków znalazłam

Admete - Śro 23 Kwi, 2008 19:59

Ten śmiejący sie Dean jest cudny :-) Riella Ty wyszukuj jakieś dobrej jakości zdjęcia dla Caitri, żeby zrobiła projekty :-)
Caitriona - Śro 23 Kwi, 2008 20:17

Admete napisał/a:
Riella Ty wyszukuj jakieś dobrej jakości zdjęcia dla Caitri, żeby zrobiła projekty

Boziu, mam nadzieje że dam radę...

Zgadzam się - cudowny jest ten avek ze smiejącym się Deanem :serce2:

Anonymous - Śro 23 Kwi, 2008 20:40

Szkoda, że rzadko się smieje tak naprawdę. Dziś oglądałam odcinek o wampirach na krowiej diecie. I mnie strasznie wzrusza Dean jako starszy brat, który broni małego Sammiego.
I ten twardy wzrok gdy celuje do kogoś.
A Sam jest słodki. On po prostu jest samą słodyczą, takim deserkiem. I jeszcze jest mądry :D

praedzio - Śro 23 Kwi, 2008 20:43

lady_kasiek napisał/a:
A Sam jest słodki. On po prostu jest samą słodyczą, takim deserkiem. I jeszcze jest mądry :D

Eee... A nie pomyliła waćpanna kolejności? ;) Sam jest przede wszystkim mądry! :D

Admete - Śro 23 Kwi, 2008 20:46

lady_kasiek napisał/a:
I mnie strasznie wzrusza Dean jako starszy brat, który broni małego Sammiego.

Mnie też wzrusza :-)

Anonymous - Śro 23 Kwi, 2008 22:44

praedzio napisał/a:
Eee... A nie pomyliła waćpanna kolejności?

ale od pierwszego rzutu gałką oczną rzuca się w oczy uroda, a mądrość w trakcie konsumowania deserku. Sam jest przystojny i inteligentny a to rzadkie połączenie u faceta.
Admete napisał/a:
Mnie też wzrusza

i na dokłądkę ta deklaracja Sama, ze tylko Dean może na niego mówić Sammy.
eż kurczę chyba wpadłam w ten serial po uszy i koniec kulfoniastego nosa

Deanariell - Czw 24 Kwi, 2008 15:11

lady_kasiek napisał/a:
zaraz raz się przebrali jak szli do rodziny chłopaczka co okazało się, że uprawiał telekinezę i potem sam się zastrzelił.

O, no to o ten odcinek dokładnie chodziło ;) A na dvd z I sezonu są takie scenki z planu, gdzie się chłopcy wygłupiają w tych strojach :P
http://pl.youtube.com/wat...feature=related

Tu je możesz obejrzeć (między innymi) - dorzucę jeszcze z II sezonu, ale uprzedzam, że pewnie sporo tam przy okazji spoilerów (chociaż niekoniecznie istotnych) - mimo to warto, umrzesz ze śmiechu :rotfl: Mają chłopcy poczucie humoru, oj mają! Najbardziej lubię jak Jared parodiuje miny Jensena - zresztą obaj dają popalić :cool:

Tu te z II sezonu:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
A tu mieszanka chyba i z muzyczką :) http://pl.youtube.com/wat...feature=related

Anonymous - Czw 24 Kwi, 2008 15:14

Deanariell napisał/a:
Mają chłopcy poczucie humoru, oj mają!

o to jak skończe na dziś edukację to oglądnę, bo dzisiejszy odcinek był bardzo smutny. Tzn smutny najbardziej był koniec, jak Dean się przełamał i rozmawia z Samem o śmierci ojca i o tym, że trzeba być głupim, żeby się nie domyśleć, że ojciec umarł za niego :(

Admete - Czw 24 Kwi, 2008 15:22

Czy to był odcinek Children Shouldn't Play with Dead Things? Bardzo go lubię. Następny jest odrobinę lżejszy :-)
Martwi mnie fakt, że stacja CW obcięła Spn budżet na następny rok :-(

Deanariell - Czw 24 Kwi, 2008 19:04

Admete napisał/a:
Martwi mnie fakt, że stacja CW obcięła Spn budżet na następny rok

Dupki! (za przeproszeniem...) :uzi: No ale... Ameryka to dziwny kraj... Miejmy nadzieję, że mimo tego serial utrzyma poziom - najważniejsza w końcu jest i tak fabuła oraz gra aktorów, a tego chyba nie obetną? :cry2:

Anonymous - Czw 24 Kwi, 2008 19:24

jakiś demon skąpstwa ich opętał chyba.
Admete napisał/a:
Następny jest odrobinę lżejszy
cyli mam rozumieć, że Dean będzie trzymał pion. Biedaczek
praedzio - Czw 24 Kwi, 2008 19:41

Admete napisał/a:
Martwi mnie fakt, że stacja CW obcięła Spn budżet na następny rok :-(

Mści się za strajk scenarzystów. :evil:

Deanariell - Sob 26 Kwi, 2008 10:32

Obejrzałyśmy wczoraj z Admete najnowszy odcinek z III serii... Nie spodziewałam się, że aż TAK mi brakowało SPN-u do momentu, kiedy na ekranie rozległo się doskonale znane nam wołanie Dean'a: "Sam! Sammy!!!" - i to jego wkurzone spojrzenie, gdy młodszy braciszek znajdzie się w niebezpieczeństwie... Bezcenne! :serce: Odcinek nie jest może powalający emocjonalnie (pomijając wrażenia "wyposzczonej" fanki :-P ), ale trzyma w lekkim napięciu, miejscami bardzo zabawny, chłopcy wykazują się dużym profesjonalizmem, zużyli sporo kilogramów soli kamiennej, a Impala słodko pomruczała na wstępie i w zakończeniu - czegoż chcieć więcej? :mrgreen: Reżyser bawi się formą reality show nabijając się z pewnych (doskonale widzom znanych) konwencji - i trzeba przyznać, że całkiem dobrze to wyszło - jednym słowem - podobało mi się :) Chociaż muszę uczciwie przyznać, że myślami byłam już raczej przy tym, co czeka nas w fabule w najbliższej przyszłości... Taaaaaa... za tydzień pewnie już nie będzie tak zabawnie :cry2: :shock:
Admete - Sob 26 Kwi, 2008 12:59

Tak, czekamy na następny odcinek, ale ten był przedsmakiem wydarzeń ;-) Chłopcy jak zwykle świetni, zwłaszcza dean. Musze przyznać, że ja bardzo lubie chłopaków z Ghostfacers ;-)
Impala, ach Impala ;-)

Caitriona - Sob 26 Kwi, 2008 13:10

Fajnie, że Wam się podobał. choć ja za nimi tęsknię jak za Bones i nawet gdyby odcinek był kiepski to chyba i tak bym się zachwycała... :mrgreen:
Admete - Sob 26 Kwi, 2008 13:19

Caituś odrobinę cierpliwości ;-) Chociaz z drugiej strony długi weekend jest i poczta w czwartek nie działa...