Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
aneby - Nie 21 Wrz, 2008 00:50
8 pkt nie znając ani odcinka !
Kocie dzięki za wspaniałą zabawę
Dobranoc
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 00:50
Najtrudniejsze pewnie będzie wymyślenie
Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 00:52
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Najtrudniejsze pewnie będzie wymyślenie |
To do jutra! I jeszcze raz dzięki
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 00:59
A tak w ogóle... to ciekawe ile postów natłukłyśmy - zdaje się 17 stron... 25 albo 30 postów na stronie...
Anonymous - Nie 21 Wrz, 2008 07:14
no paDŁAM....
także dlatego, że nie mogłam się wyników doczekać i piszę jedną nogą w przedsionku kościoła.
Gratuluję
I dzięki za zabawę...
spadam
praedzio - Nie 21 Wrz, 2008 08:16
No, ja także dziękuję za wspaniałą zabawę! 15 punktów przy nieprzygotowaniu (niektóre odcinki jak np. Fresh Blood oglądałam tylko raz i to ładnych parę miesięcy temu) to chyba niezły wynik.
Gratuluję laureatom! No i jestem za dogrywką (której juz pewnie nie bedę mogła śledzić )
Dobra, też lecę do kościoła.
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 09:36
Przeczytałam pytania konkursowe i jakbym poprawnie odpowiedziała na 5 to bym była przeszczęśliwa. Nie pamiętałam aż tylu rzeczy. Oj, niedobrze.
PS Czy już był pierwszy odcinek czwartej serii? Jeśli tak, to... erm... na którym kanale tv?
Admete - Nie 21 Wrz, 2008 10:04
| Agn napisał/a: | Przeczytałam pytania konkursowe i jakbym poprawnie odpowiedziała na 5 to bym była przeszczęśliwa. Nie pamiętałam aż tylu rzeczy. Oj, niedobrze.
PS Czy już był pierwszy odcinek czwartej serii? Jeśli tak, to... erm... na którym kanale tv? |
Był Na tym, co zawsze
Przejrzyj posty z piątku, może Ci pomogą.
Dziękuję wszystkim za wspaniały wieczór. Ja chyba odpadam z dogrywki, bo ledwo dałam radę wczoraj Jak mam niby zwracac uwagę na datę śmierci Deana, jesli mi Riella piszczy nad uchem z emocji
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 10:06
Znalazłam powtórkę na innym, bo na tym co zawsze to nawet w programie nie było napisane. Uff.
Na datę śmierci Deana masz prawo kompletnie nie zwracać uwagi. Można to pominąć milczeniem a nawet nie przyjmować do wiadomości.
Calipso - Nie 21 Wrz, 2008 10:19
AAAA!!! 9 punktów? 9 ja tylko strzelałam
no i przy okazji wyszło,że jestem radio bez koncesji na nadawanie qrcze,ale się rozgadałam ale nic na to nie poradzę,te pytania,fotki(zwłaszcza fotki) i Wasze wyśmienite towarzystwo dziękuje kochane za świetny wieczór
Dla Admete,Lady_kasiek
Dla Kota też
Oczywiście nie zapominam o pozostałych dziewczętach
Ps.jak przeczytam to co wczoraj nabazgroliłam to chyba spalę się ze wstydu
Anonymous - Nie 21 Wrz, 2008 10:23
dlatego wolę nie podczytywać
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 11:17
No dobra plan na dogrywkę jest następujący.... Zastrzegam, że nie było łatwo wymyślić coś, co nie groziłoby kolejnym remisem i byłoby technicznie wykonalne na forum. No i ja też nie mam czasu przygotowywać kolejnego quizu
Admete, Lady_Kasiek i Cait napiszą coś nt. "5 powodów dla których kochamy Supernatural" i wyślą mi na PW. Da radę dziś? Czy do jutra do, powiedzmy 20?
Potem ja to wrzucę anonimowo na forum i głosować na najlepsze będą forumowiczki - wysyłając do mnie PW - na to damy jakieś 2-3 dni. Jeśli znowu będzie remis, zwycięzce wybierze mój mąż - w końcu jako fan SPN będzie mógł ocenić wartość merytoryczną, nie?
Alternatywnie, od razu może on oceniać, żeby było szybciej.
Napiszcie, co o tym sądzicie (i powiem szczerze, ze moim zdaniem nagroda jest warta zachodu )
nyota - Nie 21 Wrz, 2008 11:21
Człowieka nie ma jeden dzień, a wy natłukłyście prawie 20 stron. Wolę nie czytać wszystkiego- jeszcze kończę sezon 3, ale chętnie się wpiszę na następny konkurs.
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 11:30
I jeszcze tak w nawiązaniu do wczorajszego quizu i Jensena w Smallville, tu ktoś zrobił picspam: http://community.livejour...806.html#cutid1
(z ciekawostek - Jensesn miał podpisany kontrakt na dwa sezony, ale dostał rol) w SPN więc musieli go wypisać ze scenariusza...
aneby - Nie 21 Wrz, 2008 12:58
Calipso przybij piątala! Mamy dwa ostatnie miejsca
Anonymous - Nie 21 Wrz, 2008 13:07
| Harry_the_Cat napisał/a: | | "5 powodów dla których kochamy Supernatural" | jak tylko się podniosę to coś napisze chyba no i jeśli kompik mi nie padnie...
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 13:20
| Harry_the_Cat napisał/a: | | "5 powodów dla których kochamy Supernatural" |
A dlaczego tylko 5? A, no tak - trzeba się ograniczać.
Co prawda mnie nie proszono, ale...
1. Sam
2. Dean
3. Papa
4. Impala
5. morze angstu
Hamuję.
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 13:34
| Agn napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | "5 powodów dla których kochamy Supernatural" |
A dlaczego tylko 5? A, no tak - trzeba się ograniczać.
Co prawda mnie nie proszono, ale...
1. Sam
2. Dean
3. Papa
4. Impala
5. morze angstu
Hamuję. |
Bo przy ograniczeniu do 5, trzeba bardziej pokombinować, jak to ująć
praedzio - Nie 21 Wrz, 2008 14:10
| Agn napisał/a: | Co prawda mnie nie proszono, ale...
1. Sam
2. Dean
3. Papa
4. Impala
5. morze angstu
Hamuję. |
O, to to to!
Agn - Nie 21 Wrz, 2008 14:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | Bo przy ograniczeniu do 5, trzeba bardziej pokombinować, jak to ująć |
No to ja się już wyklawiaturzyłam. Nawet nieźle mi poszło, hehe
*dumna z siebie*
Gunia - Nie 21 Wrz, 2008 14:59
Niech Was... No właśnie. Prawie 500 postów w jeden wieczór! Chyba całe ferie świąteczne poświęcę na gonienie Was. Cóż. Przybywam zaryczana, aby zameldować, że skończyłam drugą serię. Zdecydowanie, Dean jest mój. Chyba Ben ucierpi, bo stosowny plakat zawieszę na drugą stronę.
P.S. Odcinek z kosmitami był boski.
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 15:08
| Gunia napisał/a: | Niech Was... No właśnie. Prawie 500 postów w jeden wieczór! |
Ach, Guniu, co to była za noc!
| Gunia napisał/a: | | rzybywam zaryczana, aby zameldować, że skończyłam drugą serię. |
ta końcówka jest niesamowita, prawda... chlip, chlip
| Gunia napisał/a: | Zdecydowanie, Dean jest mój. |
Serdecznie witamy w klubie i zapraszamy na koniec kolejki
| Gunia napisał/a: | | Chyba Ben ucierpi, bo stosowny plakat zawieszę na drugą stronę. |
Aaaa! Prawda! Ty masz plakat co to po jednej stronie BB, a po drugiej Jensen!
praedzio - Nie 21 Wrz, 2008 15:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | Serdecznie witamy w klubie i zapraszamy na koniec kolejki | *krztusi się rosołkiem*
Gunia - Nie 21 Wrz, 2008 15:15
| Harry_the_Cat napisał/a: | Gunia napisał/a:
Niech Was... No właśnie. Prawie 500 postów w jeden wieczór!
Ach, Guniu, co to była za noc! |
No widzę. Ale całą na temat trzeciego sezonu, więc nawet nie zaglądam.
rzybywam zaryczana, aby zameldować, że skończyłam drugą serię.
ta końcówka jest niesamowita, prawda... chlip, chlip |
Moi cudowni krewni tuż po śmierci Sama zawołali mnie na obiad i jeszcze się dziwili, że nie jestem głodna i i chlipię do zupy.
| Harry_the_Cat napisał/a: |
Gunia napisał/a:
Zdecydowanie, Dean jest mój.
Serdecznie witamy w klubie i zapraszamy na koniec kolejki |
Spoko. Mam prowiant, bo została mi resztka jedzenia z seansu, chętnie poczekam na swoją kolej. Tylko żebyśmy się w rok uwinęły.
Chyba Ben ucierpi, bo stosowny plakat zawieszę na drugą stronę.
Aaaa! Prawda! Ty masz plakat co to po jednej stronie BB, a po drugiej Jensen! |
Yep. Jaki ten świat jest mały.
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 15:19
| praedzio napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Serdecznie witamy w klubie i zapraszamy na koniec kolejki | *krztusi się rosołkiem* |
A co, Ty swoje miejsce w Samowej kolejce byś oddała
No i Gunia rozumie sytuację doskonale
|
|
|