To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Plotki i newsy filmowe

Anonymous - Nie 22 Wrz, 2013 11:58

Widze, ze motym podrozy w czasie nie ograniczyl do Konia Trojanskiego. Kon mnie nie powalil, ale byl przyjemny. Moze to tez bedzie?
Agn - Nie 22 Wrz, 2013 12:48

Yvain napisał/a:
Nowy film Julka Machulskiego http://www.youtube.com/watch?v=LaUvkbX5zHg :mrgreen: może być nieźle, Kołysanka bardzo nam się podobała.

:rotfl: Przejdę się do kina! Wygląda to na cudnie absurdalne. :mrgreen:

Anaru - Nie 22 Wrz, 2013 13:24

A ja zobaczę jak już sie pojawi na DVD , do kina mnie nie ciągnie ;)
Caitriona - Nie 22 Wrz, 2013 14:28

Dobre!! :rotfl: :rotfl: Chętnie zobaczę :D
Anonymous - Wto 01 Paź, 2013 12:25

Juz drugi dzien slucham sobie - tym mocniej czuje sie przekonana do ogladniecia (niestety wylacznie na DVD)

http://www.youtube.com/watch?v=ZrIMq0DEo9E

Anaru - Wto 01 Paź, 2013 12:48

No cóż "Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju" :roll:
Anonymous - Wto 01 Paź, 2013 17:59

to sobie poszukaj pod Ambassada - jak zobaczysz 2 gitare i 4 ludzi, to ten :P Jak bede miec chwile 9w domu, czyli wieczorem), zarzuce linka
Akaterine - Wto 08 Paź, 2013 19:39

http://www.imdb.com/news/...ef_=hm_nw_tp_t4
Świat się wali ;) .

Admete - Wto 08 Paź, 2013 19:44

Straszne...Nie będę już mogła więcej obejrzeć DiU.
praedzio - Wto 08 Paź, 2013 20:04

Dlaczego? Zamierzasz oglądać 50 Shades of Grey? (czy jak to tam się nazywa) ;)
Admete - Wto 08 Paź, 2013 20:22

Bo już mi się zawsze będzie kojarzyć z tym koszmarem ;) pewnie dobrze jej zapłacą i dlatego się zgodziła. Innego powodu nie widzę.
Agn - Wto 08 Paź, 2013 20:44

Oj tam, zagra tylko jej matkę. Niestety, wróżę temu filmowi niezłą kasę. Główną rolę ma zagrać Charlie Hunnam (gra Jaxa w SoA). Będzie. Na co. Popatrzeć. Bo ciało ma napraaaawdę ładne.
Najwyżej po seansie do reszty zidiocieję. Książka to łajno i wiem, że film będzie równie wspaniały. Ale kurczę... Charlie...

praedzio - Wto 08 Paź, 2013 20:56

E, tam - to tylko aktorka - nie postać. ;) Jak nie obejrzysz - to się nie będzie kojarzyć. ;)
milenaj - Wto 08 Paź, 2013 21:08

Agn napisał/a:
Oj tam, zagra tylko jej matkę. Niestety, wróżę temu filmowi niezłą kasę. Główną rolę ma zagrać Charlie Hunnam (gra Jaxa w SoA). Będzie. Na co. Popatrzeć. Bo ciało ma napraaaawdę ładne.
Najwyżej po seansie do reszty zidiocieję. Książka to łajno i wiem, że film będzie równie wspaniały. Ale kurczę... Charlie...

No ja pójdę z podobnych powodów. I z ciekawości. A co do Jennifer Ehle to z wielką przyjemnościa oglądam ja w innych filmach i do tej pory żałuje, że wycofała sie z Gry o tron.

Akaterine - Wto 08 Paź, 2013 21:11

O, a kogo miała tam grać?
milenaj - Wto 08 Paź, 2013 21:18

Catelyn Stark. Nawet nakręcili pierwszy odcinek.
Akaterine - Wto 08 Paź, 2013 21:45

Tak myślałam, w sumie nie wiem, po co pytałam, bo w zasadzie tylko do tej roli pasuje ;) . Szkoda, zawsze to byłby jeden powód więcej, żeby oglądać Grę o tron ;) .
Agn - Wto 08 Paź, 2013 23:15

Hyhyhy ciekawe jak to będzie wyglądało w warstwie scenariuszowej... :sprytny:

Anaru - Wto 08 Paź, 2013 23:16

W warstwie scenariuszowej będą mówić obrazy :mrgreen:
Agn - Wto 08 Paź, 2013 23:19

O święty Barnabo!
:P

Anaru - Śro 16 Paź, 2013 19:33

Dostałam w Krakowie od koleżanki książkę 50 Shades of Grey :twisted: i nic mnie nie powstrzyma - będzie orgia czytania! :twisted: :mrgreen:

A z innej beczki - to plotka nie filmowa, tylko raczej muzyczna, ale w muzyce chyba nie ma plotkarskiego wątku. :mysle: Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem metamorfozy Michała Wiśniewskiego :shock:
http://muzyka.onet.pl/new...ich-troje/e207g
Bardzo pozytywnym wrażeniem :oklaski:

Agn - Śro 16 Paź, 2013 23:15

No i proszę - przypomina nawet człowieka!
Anaru napisał/a:
Dostałam w Krakowie od koleżanki książkę 50 Shades of Grey :twisted: i nic mnie nie powstrzyma - będzie orgia czytania! :twisted: :mrgreen:

Oh no...

Anaru - Śro 16 Paź, 2013 23:43

Agn napisał/a:
Oh no...

Yes, yes, yes! :banan_czerwony:

Właściwie dostałyśmy z Trzykrotka na spółę 4 takie wspaniałe książki, będziemy się wymieniać. :twisted:

zooshe - Śro 16 Paź, 2013 23:48

Anaru napisał/a:

Nie wiem jak książka, ale filmu który ma powstać ja jej podstawie nie skreślałabym od razu. Wieści niosą że nowym scenarzystą (pierwsza wersja scenariusza była tak kiepska że zwolnili scenarzystę a aktor który miał grac Grey sam zrezygnował) będzie człowiek odpowiedzialny za scenariusz do takich filmów jak Bliżej i Notatki o skandalu.

Anaru - Czw 17 Paź, 2013 00:05

No to jestem ciekawa kto zagra głównego bohatera, propozycje ciekawe ;)
http://film.onet.pl/charl...o-zastapi/zzm3l