Aktorzy - Clive Owen
Harry_the_Cat - Pon 16 Paź, 2006 12:54
A w środę chyba w tym tygodniu "Greenfingers" na Ale Kino - szczegóły później, jak sprawdzę
Agn - Wto 17 Paź, 2006 16:38
Krupiera widziałam tylko po angielsku (oczywiście w ramach nauki angielskiego, czort z tym, że grał tam Kliw ). Bardzo ciekawy film. Na szczęście Clive tylko na początku ma te wstrętne blond kudły...
Cathie - Śro 18 Paź, 2006 07:42
| Harry_the_Cat napisał/a: | | A w środę chyba w tym tygodniu "Greenfingers" na Ale Kino |
Tak, tak. Jest. Muszę tylko się wybrać do kogoś kto ma "Ale kino". Bo ja niestety nie mam. :cry:
Caitriona - Czw 19 Paź, 2006 19:11
Już 27 października będzie miała miejsce polska premiera filmu Ludzkie dzieci z Owenem w roli głównej.
Jest to historia dziejąca się w przyszłości, w której ludzie nie mogą już mieć dzieci. Utrata możliwości reprodukcyjnych radykalnie zmienia całą ludzką społeczność, a niezwykły chaos wywołuje informacja o niespodziewanej śmierci najmłodszej żyjącej osoby, osiemnastolatka. Kiedy pewna kobieta (pierwsza od dwudziestu lat) zachodzi w ciążę, bohater filmu zostaje wyznaczony do jej ochrony.
(źródło: filmweb)
Agn - Pią 20 Paź, 2006 18:57
Heliosku! Nadchodze!!!
Trzykrotka - Pon 23 Paź, 2006 19:39
Dziś Krupier na Europa Europa! Zaraz się zacznie :grin:
Harry_the_Cat - Pon 23 Paź, 2006 19:56
| Trzykrotka napisał/a: | | Dziś Krupier na Europa Europa! Zaraz się zacznie |
A mi się zdawało, ze widziałam dziś Clive w TV w ciągu dnia...
Agn - Pon 23 Paź, 2006 19:57
Telewizor odbierający Europa Europa jest zajęty przez padrego, grr...
Gitka - Śro 25 Paź, 2006 12:59
Clive Owen promuje swój nowy film "Ludzkie dzieci"
Choć Polscy widzowie znają go od niedawna w Wielkiej Brytanii amantem jest od ponad 16 lat. Ma 189 cm wzrostu, ciemne włosy, uwodzicielskie spojrzenie i doskonały głos.
W zeszłym roku był najmocniejszym kandydatem na nowego Bonda, ostatecznie jego przywodząca na myśl młodego Seana Connery aparycja sprawiła że chcący zerwać ze starym wizerunkiem agneta 007 producenci odrzucili jego kandydaturę.
Clive Owen gra głównego bohatera wchodzących 27 października do polskich kin „Ludzkich dzieci”. Wcześniej znany był z „Planu doskonałego”, „Miasta Grzechu” i wielu innych, słynnych filmów…
można zobaczyć galerię 20 zdjęć
http://film.wp.pl/p/id,25401,size,2,galeria.html
Harry_the_Cat - Śro 25 Paź, 2006 13:07
| Gitka napisał/a: | | „Miasta Grzechu” |
Tak mam zakodowany tytuł angielski, że dłuższą chwilę musiałam się zastanawiać, co to za film...
Gitka - Pią 27 Paź, 2006 09:29
Clive Owen: Anglik w Hollywood
Przy panującej obecnie modzie na mężczyzn metroseksualnych wyrazista i męska uroda brytyjskiego aktora Clive'a Owena może wydawać się passé.
Duży artykuł tu:
http://film.onet.pl/0,0,1368193,1,600,artykul.html
Marija - Pią 27 Paź, 2006 09:54
Podobno na szczęście :grin: moda owa przemija (tak słyszałam, a każdy słyszy, co chce słyszeć ). Beckham na marginesie jest nie do zniesienia ??:
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 13:46
| Marija napisał/a: | | Beckham na marginesie jest nie do zniesienia |
poza marginesem też
Caitriona - Pią 27 Paź, 2006 19:27
| Gitka napisał/a: |
Przy panującej obecnie modzie na mężczyzn metroseksualnych wyrazista i męska uroda brytyjskiego aktora Clive'a Owena może wydawać się passé |
Nigdy!!! Gdyby tak było nie byłoby po co żyć... (ciutkę chyba przesadziłam, nie? )
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 19:36
| Caitriona napisał/a: | Nigdy!!! Gdyby tak było nie byłoby po co żyć... (ciutkę chyba przesadziłam, nie? ) |
Eee, chyba nie
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 19:40
| Caitriona napisał/a: | | Nigdy!!! Gdyby tak było nie byłoby po co żyć... (ciutkę chyba przesadziłam, nie? ) |
\
Ale tylko ciutkę, Caitri
Caitriona - Pią 27 Paź, 2006 20:39
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | | Nigdy!!! Gdyby tak było nie byłoby po co żyć... (ciutkę chyba przesadziłam, nie? ) |
\
Ale tylko ciutkę, Caitri |
Prawda? Tylko takie ciut-ciut
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 20:45
Tak w sam raz!
miłosz - Pon 30 Paź, 2006 20:10
słowo sie rzekło tu tez wklejam porównanie upiorka i Cliva
http://www.mcheathers.com/GB4fun.htm
i dla zachety
Caitriona - Pon 30 Paź, 2006 20:20
Dobre :grin: Niektóre nawet bardzo I chyba remis...
kami - Pon 30 Paź, 2006 21:03
Clive'a w akcji zbytnio nie widziałam.... jakoś tak na nieruchomych obrazkach jego uroda nigdy do mnie nie przemawiała ..... ale niedawno obejrzałam "Closer" i powiem Wam dziewczyny..... toż to jest odkrycie .... super facet... fajnie gra..... a do tego jak wyglada
Anonymous - Pon 30 Paź, 2006 21:03
kurde ogladam i ogladam
ktoś musiał sie niezle nameczyc
Nawet to zdjecie z piciem w zamknietym kubeczku i z torbiczką w rece
Agn - Pon 30 Paź, 2006 21:15
Kami, coraz bardziej się cieszę, że położyłaś łapki na tym filmie, wiesz?
Harry_the_Cat - Pon 30 Paź, 2006 22:04
I tam jest jeszcze "more to come"....
Caitriona - Pią 03 Lis, 2006 15:53
|
|
|