Fantastyka - Zmierzch, Nów i inne fazy ;)
Agn - Nie 06 Lip, 2008 22:23
Malmik, czyżby nasza rozmowa cię odstręczyła od czytania? No to o DOBRYCH książkach nie będziemy rozmawiać, bo może też cię wnerwimy?
malmik - Nie 06 Lip, 2008 22:25
| Harry_the_Cat napisał/a: | :rotfl:
na początku sierpnia |
To może zacznę od czwórki (oczywiście od końca)
malmik - Nie 06 Lip, 2008 22:26
| Agn napisał/a: | Malmik, czyżby nasza rozmowa cię odstręczyła od czytania? No to o DOBRYCH książkach nie będziemy rozmawiać, bo może też cię wnerwimy? |
Hm nie wiem jak to potraktować...
Agn - Nie 06 Lip, 2008 22:38
No bo się zastanawiam, co cię tak zezłościło. 7 wściekłych emotek nie bierze się znikąd... no chyba że zaspoilerowałyśmy ci bez reszty treść i to to...
Harry_the_Cat - Nie 06 Lip, 2008 22:47
Ona chyba wsciakla na SMeyer jest... ?
malmik - Pon 07 Lip, 2008 06:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ona chyba wsciakla na SMeyer jest... ? |
exactly.......
Agn - Pon 07 Lip, 2008 09:02
A... wściekła? No, w sumie... kobieta psuje porządnym wampirom opinię...
malmik - Pon 07 Lip, 2008 18:10
No w każdym razie coś za bardzo kręci.....Ale rozumiem że coś na tych 400 stronach trzeba napisać..
Harry_the_Cat - Śro 09 Lip, 2008 20:37
Nowe zdjęcie z Twilight
http://i35.photobucket.co...enn/EWcover.jpg
Podoba mi si bardzo Kristin, ale RPattz już mniej z tą grzywą...
Agn - Śro 09 Lip, 2008 20:43
Jezusie nazareński, co oni Rpattzowi zrobili?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś mu zrzucił siano na łebek?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harry_the_Cat - Śro 09 Lip, 2008 20:44
No z pewnością jest blady...
Agn - Śro 09 Lip, 2008 20:45
To wszystko jest ok - blady, wampirzy, le mru... Ale te kudły są straszliwe...
Harry_the_Cat - Śro 09 Lip, 2008 20:47
Pocieszam się tym, że we wszystkich ujęciach w filmie, jakie widziałam, ma te inne włosy - jak na plakacie.
malmik - Śro 09 Lip, 2008 21:26
Łe i te podkrążone oczy - zdecydowanie przegięli
Agn - Śro 09 Lip, 2008 21:28
No, podkrążne oczy są zgodne z książką. Ma wyglądać jak wampir, to wygląda... ale czemu na fotę zrobili z niego wstrętnego blondyna...?
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Pocieszam się tym, że we wszystkich ujęciach w filmie, jakie widziałam, ma te inne włosy - jak na plakacie. |
No właśnie dlatego mnie ten blond tak dziwi. Ale to może być wina światła. Bo ani naturalne ani filmowe (po filmikach przeca widać!) kudełki Rpattza nie są sianowate.
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:25
Nowe fotki z Twilight - to co w środku, tego, co wczoraj była okładka: http://www.edwardandbella...s.php?album=213
Fajniutkie
Caitriona - Czw 10 Lip, 2008 23:33
| Agn napisał/a: | | Jezusie nazareński, co oni Rpattzowi zrobili?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wygląda jakoś groteskowo... ble...
I się przyznam - zakończyłam wczoraj przygodę z Ziemiomorzem, więc dzisiaj się zabrałam za Zmierzch. Jestem po połowie książki...
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:38
| Caitriona napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Jezusie nazareński, co oni Rpattzowi zrobili?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wygląda jakoś groteskowo... ble...
I się przyznam - zakończyłam wczoraj przygodę z Ziemiomorzem, więc dzisiaj się zabrałam za Zmierzch. Jestem po połowie książki... |
Czy możesz rozwinąć jakoś tę myśl... ?
Caitriona - Czw 10 Lip, 2008 23:40
A co tu rozwijać? Sie tak wciągnęłam że aż sie sama dziwię normalnie. To jest zdecydowanie powieść dla napalonych nastolatek, ale postać Edwarda rekompensuje wszystko...
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:42
| Caitriona napisał/a: | A co tu rozwijać? Sie tak wciągnęłam że aż sie sama dziwię normalnie. To jest zdecydowanie powieść dla napalonych nastolatek, ale postać Edwarda rekompensuje wszystko... |
Malmik będzie zachwycona, jak to przeczyta
Nieźle, nieźle... Taki badziew, a połykamy w tempie zawrotnym... Własnie sprawdzałam na Amazonie ile kosztować będzie tom 4... Jak inaczej nie przeczytam, to zamówię pod koniec sierpnia razem z SPN 3
Caitriona - Czw 10 Lip, 2008 23:46
Ale ja w sumie nie uważam tego za badziew. Kobicie w końcu co nieco wyszło, patrz Edward
Harry_the_Cat - Czw 10 Lip, 2008 23:53
Chodzi mi np. o język. To jednak jest straszne czytadło. Ale Edward jej się udał, to prawda
Caitriona - Czw 10 Lip, 2008 23:55
I dlatego tak wciąga i tak szybko się czyta, kurczaki. Prosto napisane, niezła historia, wampiry. No i Ewdward, klasa sama w sobie (chyba mi lekko odbiło...)
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 00:00
Cait, witaj w klubie!!!! Malmikowi już musiałam ze dwa dni temu tłumaczyć, że wcale nie, mogę potłumaczyć i Tobie
Ciekawe, czy Aragonte się teraz skusi....
Admete - Pią 11 Lip, 2008 00:01
Mnie musiałybyście pożyczyć, bo nie kupię czegoś takiego
|
|
|