Kącik graficzny - Tapety
Anonymous - Pon 01 Paź, 2007 19:34
Ojcze, tuś mi Ojcem !!! Wreszcie mam pełną rodzinę - Ojciec i Matka, wspólnie kroczą ramie w ramie ku tej postaci w poświacie, co Jamesem MacAvoyem się zowie. A ja u ich boku, niczym grzeczne dziecię w czcią wpatrzona to w Was, to w niego ... a nie jak ta ostatnia sierota...
Alison - Pon 01 Paź, 2007 19:37
| AineNiRigani napisał/a: | | Ojcze, tuś mi Ojcem !!! Wreszcie mam pełną rodzinę - Ojciec i Matka, wspólnie kroczą ramie w ramie ku tej postaci w poświacie, co Jamesem MacAvoyem się zowie. A ja u ich boku, niczym grzeczne dziecię w czcią wpatrzona to w Was, to w niego ... a nie jak ta ostatnia sierota... |
Jezu, co za sielana! Ale jest pięknie, że w końcu kilka nas koneserek poznało się na prawdziwym talencie
snowdrop - Pon 01 Paź, 2007 19:39
Caitriona wykorzystałam Twoją tapetkę z Jameskiem . Jest bardzo ładna. THX.
asiek - Pon 01 Paź, 2007 19:46
| Agn napisał/a: | | Asiek, za te fotki należy ci się nie wiem co, |
Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że mogłam Wielbicielkom Toma sprawić choć odrobinę przyjemności.
Agnuś, a Twoja tapetka z Harrym jest znakomita, ....Sama Wiesz Kto trochę mnie przeraża.
Alison - Pon 01 Paź, 2007 19:50
| asiek napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Asiek, za te fotki należy ci się nie wiem co, |
Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że mogłam Wielbicielkom Toma sprawić choć odrobinę przyjemności.
Agnuś, a Twoja tapetka z Harrym jest znakomita, ....Sama Wiesz Kto trochę mnie przeraża. |
Asiek, czy Ty czujesz te wszystkie wdzięczne fluidy, które ja Ci ślę, za ten wczorajszy prezent? Ja po prostu zasnąć do późnej nocy nie mogłam, bo tak mi sie gęba ciągle śmiała w te ciemności, jak sobie przypominałam tę Twoją tapetkę.
Marija - Pon 01 Paź, 2007 19:54
Ojej, co się tu dzieje . Tyle tapet zakwitło jak sto chińskich kwiatów!
A ja na tapecie mam kotleta schabowego - w ramach walki z głodem po piętnastej .
Caitriona - Pon 01 Paź, 2007 20:20
Na przyszłość będę pamiętała, ze i Agn "zwariowała" Cieszę się ze kalendarzyk się podoba i bardzo mi miło Aśku, ze go wykorzystałas; nie ma nic milszego
I wolę ołtarzyk. Z kadzidełkami
Alison - Pon 01 Paź, 2007 21:07
| Caitriona napisał/a: | Na przyszłość będę pamiętała, ze i Agn "zwariowała" Cieszę się ze kalendarzyk się podoba i bardzo mi miło Aśku, ze go wykorzystałas; nie ma nic milszego
I wolę ołtarzyk. Z kadzidełkami |
To moja dziś kolej sypać Ci płatkami róż?
To sypam...
Caitriona - Pon 01 Paź, 2007 22:22
O, prosze jak ładnie
A ode mnie:
Agn - Pon 01 Paź, 2007 22:26
*zabiera Matce kubelek z platkami roz* DAWAJ, TERAZ MOJA KOLEJ!!! *sypie*
*a potem pada przed Cait i wielbi*
Alison - Pon 01 Paź, 2007 23:35
| Agn napisał/a: | *zabiera Matce kubelek z platkami roz* DAWAJ, TERAZ MOJA KOLEJ!!! *sypie*
*a potem pada przed Cait i wielbi* |
*towarzyszy mu w wielbieniu solidarnie, nie zważając na ten ordynarnie wyrwany kubeł*
Anonymous - Wto 02 Paź, 2007 00:25
* a córusia-Ainusia za nimi w białej sukieneczce i wianku ze stokrotek, w podskokach i solidarnym uwielbieniu gra na piszczałce hymny pochwalne...
Agn - Wto 02 Paź, 2007 09:01
Przepraszam, wiem, że mój post będzie miał nikłą zawartość intelektualną, ale przez ostatnie 2 strony rżałam jak głupia.
Balbina - Wto 02 Paź, 2007 11:21
kikita - Wto 02 Paź, 2007 12:04
| AineNiRigani napisał/a: | * a córusia-Ainusia za nimi w białej sukieneczce i wianku ze stokrotek, w podskokach i solidarnym uwielbieniu gra na piszczałce hymny pochwalne... | Wyję i kwiczę Piszczałka i podskoki
Caitriona - Wto 02 Paź, 2007 12:27
| AineNiRigani napisał/a: | * a córusia-Ainusia za nimi w białej sukieneczce i wianku ze stokrotek, w podskokach i solidarnym uwielbieniu gra na piszczałce hymny pochwalne... |
Jezu, a to wszytsko dla mnie...Wspaniałe uczucie!
Cieszę się bardzo, bardzo że się podoba
Alison - Wto 02 Paź, 2007 12:49
| Caitriona napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | * a córusia-Ainusia za nimi w białej sukieneczce i wianku ze stokrotek, w podskokach i solidarnym uwielbieniu gra na piszczałce hymny pochwalne... |
Jezu, a to wszytsko dla mnie...Wspaniałe uczucie!
Cieszę się bardzo, bardzo że się podoba |
Nie wyobrażasz sobie jak MY się cieszymy, że Ty się cieszysz, robiąc nam przyjemności, z pewnym takim obrzydzeniem
Marija - Wto 02 Paź, 2007 12:57
To ja też zapodam na pulpit jakąś tapetkę, terapeutycznie . Dzieła sztuki tapetkowej .
Agn - Pon 08 Paź, 2007 17:28
W wątku o Jamesie pokazuję, to i tu wlepię, a co mi tam. Robiona na szybkiego (tj. przyciąć + dokleić napis = tapetka), ale grunt, że miła dla oka. ^^
Anonymous - Pon 08 Paź, 2007 17:47
Ojcze, już Ci ona moja !!!
Agn - Pon 08 Paź, 2007 18:41
U mnie to samo, hehehe...
EDYCJA: Się roztapetkowałam...
Gunia - Pon 08 Paź, 2007 19:54
Śliczna!
Alison - Pon 08 Paź, 2007 19:55
Wow Agn, Ty sie nam tu artystycznie rozwijasz
Agn - Pon 08 Paź, 2007 20:03
Raczej Jamesowo...
Alison - Pon 08 Paź, 2007 20:10