Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 14:58
Ponieważ Haven mi się skończyło, a czekały na mnie ostatnie trzy odcinki Warehouse 13, to włączyłam je sobie na pociechę. Admete, to ten odcinek z artefaktem zamieniającym ludzi w szkło i podróżą w czasie Dostałam śmiechawki na widok Pete'a z obrzydzeniem patrzącego na papierosa i wykrzykującego "wehikuł mnie podpalił!"
Admete - Sob 30 Paź, 2010 18:10
To był bardzo dobry odcinek
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 18:19
Dobry i ze wzruszającym według mnie końcem. Dobrze, że domknęli wątek tej dawnej agentki Magazynu.
Teraz oglądam przedostatni odcinek, dzisiaj domknę ten sezon, jak myślę.
Admete - Sob 30 Paź, 2010 18:22
Tam jest mnóstwo ciekawych postaci - nie tylko agenci, ale na przykład szefowa Magazynu.
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 18:36
| Admete napisał/a: | | Tam jest mnóstwo ciekawych postaci - nie tylko agenci, ale na przykład szefowa Magazynu. |
Tak, Mrs Frederic jest interesująca Swoją drogą dość długo była szefową Magazynu 13, skoro już w latach sześćdziesiątych budziła tam postrach
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 19:51
| Admete napisał/a: | | O czym to w ogóle jest? Ja mam dwa sezony Star Trek DS9. |
Nie DS9, tylko TNG, Admete Chyba że zdobyłaś je jakoś niedawno
Admete - Sob 30 Paź, 2010 19:52
TNG mam też. DSG zdobyłam w wakacje, jakoś nie miałam czasu się temu przyjrzec. No i nie mam całości.
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 19:58
A, to zwracam honor
Caitriona - Sob 30 Paź, 2010 21:49
Wpadłam tylko zameldować, że SGU, wbrew moim oczekiwaniom, wessał mnie kompletnie... Kurczę, ja się powinnam już z tego całego uzależnienia od seriali leczyć... Ostatnio nie robię w czasie wolnym niczego innego tylko oglądam SGU lub słucham Melody Gardot.......
asiek - Sob 30 Paź, 2010 22:06
| Caitriona napisał/a: | Wpadłam tylko zameldować, że SGU, wbrew moim oczekiwaniom, wessał mnie kompletnie... Kurczę, ja się powinnam już z tego całego uzależnienia od seriali leczyć... Ostatnio nie robię w czasie wolnym niczego innego tylko oglądam SGU lub słucham Melody Gardot....... |
Caitri, toś mi siostrą ! ... Też początkowo nie przypuszczałam, że SGU mnie pochłonie. ... A Melody jest u mnie na porządku dziennym.
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 22:07
A ja skończyłam II sezon Warehouse 13. No nie, jeśli Myka nie wróci, to przestaję oglądać
asiek - Sob 30 Paź, 2010 22:11
A'propos SGU, to zmartwiłam się ... Przeczytałam na jakimś forumie, że drugi sezon został podzielony na dwie cześci. Pierwsze dziesięć odcinków zostanie wyemitowanych teraz / czyli w sumie jeszcze 4/, a następna dziesiątka dopiero w kwietniu 2011.
Caitriona - Sob 30 Paź, 2010 22:24
| asiek napisał/a: | | Caitri, toś mi siostrą ! |
Bardzo mnie to cieszy SGU kompletnie mnie pochłoną, idę jak burza, takim maratonem Tak samo było z BSG, choć ten drugi serial jednak jest wg mnie lepszy. Niedługo Was dogonię, a potem będę z Wami czekała do kwietnia....
A Melody kiedyś gdzieś coś słuchałam, ale nie zaskoczyło. Teraz sobie o niej przypomniałam i normalnie jestem kompletmnie zasłuchana
Aragonte - Sob 30 Paź, 2010 22:28
To sobie poczekać z SGU do tego kwietnia 2011
Mam co oglądać, na szczęście
Caitriona - Sob 30 Paź, 2010 22:59
Odkryłam coś fajnego Webvideos SGU KINO - niektóre do śmiechu, inne nieco mniej, ale wszystkie, póki co ciekawe.
Kino 24: http://www.youtube.com/watch?v=X4uNv7klKR8
Kino 6: http://www.youtube.com/wa...feature=channel
Kino 21: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Kino 19: http://www.youtube.com/wa...feature=related
asiek - Nie 31 Paź, 2010 07:40
Kocham Eli'ego...
Admete - Nie 31 Paź, 2010 08:27
| Aragonte napisał/a: | To sobie poczekać z SGU do tego kwietnia 2011
Mam co oglądać, na szczęście |
W zeszłym roku zrobili podobnie. Po 10 odcinku też była przerwa. takie długie przerwy miał tez BSG ( nawet dłuższe ), ale wy oglądałyście już w całości.
Caitriona - Śro 03 Lis, 2010 21:49
Tak tylko melduję, że zaczęłam właśnie II sezon SGU i nadal mi się podoba. Przybyło bohaterów, m.in. Anna z SPN I tylko żal mi Ripley'a...
asiek - Śro 03 Lis, 2010 22:33
Zazdraszczam Ci fijeeeesz... Ja już mam wszystkie emocje za sobą.
| Caitriona napisał/a: | Przybyło bohaterów, m.in. Anna z SPN ... |
Przybyła też wampirzyca z The Gate...
Caitriona - Śro 03 Lis, 2010 23:14
| asiek napisał/a: | | Zazdraszczam Ci fijeeeesz... |
Rozumiem
Zdaje się, że właśnie pożegnaliśmy się z Telfordem, choć płakać za nim nie będę. I chyba coś się zaczyna dziać na linii T.J. i Varro.
Admete - Czw 04 Lis, 2010 07:08
| Caitriona napisał/a: | Tak tylko melduję, że zaczęłam właśnie II sezon SGU i nadal mi się podoba. Przybyło bohaterów, m.in. Anna z SPN I tylko żal mi Ripley'a... |
Anna z SPN chyba się jeszcze pojawi - ciesze się A Telford chyba jeszcze wróci
asiek - Czw 04 Lis, 2010 07:55
| Admete napisał/a: | | A Telford chyba jeszcze wróci |
Też tak myślę...
Caitriona - Czw 04 Lis, 2010 11:02
Dlatego napisałam, że zdaje się
A Anna (aktorka) nieźle się sprawuje, jest delikatniejsza niż w SPN.
Admete - Sob 06 Lis, 2010 08:05
Chciałam tylko powiedzieć, że niesamowicie podobał mi się ostatni odcinek SGU. Rewelacyjny. Te sny, które miał pułkownik Young, angst, który mu ostatnio przypisali , matematyczne randki Eli'ego , Chloe zamknięta w izolatce... Ciekawa jestem czy ta dziewczyna z Sojuszu naprawdę czuje coś do Eliego czy chce po prostu wyciagnąć od niego informacje. Rush jest coraz bardziej pewny siebie, a ja coraz bardziej podejrzewam, że wcale nie kontroluje statku, tylko statek kontroluje jego.
Caitriona - Sob 06 Lis, 2010 20:12
| Admete napisał/a: | matematyczne randki Eli'ego |
A, tak! I Greer był świetny Odcinek bardzo ciekawy. Interesuje mnie co będzie z Chloe.
|
|
|