Aktorzy - Gerard upiór
Harry_the_Cat - Pią 11 Kwi, 2008 19:42
http://justjared.buzznet....butler-tanktop/
Anonymous - Pią 11 Kwi, 2008 21:06
i juz wszystko jasne
Harry_the_Cat - Wto 15 Kwi, 2008 22:20
Gerry i Katherine na planie: http://community.livejour...639.html#cutid1
miłosz - Wto 22 Kwi, 2008 18:31
ładniutka z nich para
malmik - Wto 22 Kwi, 2008 21:17
no - jednym słowem facet żyje dobrze wygląda nie zapił się i wygląda smakowicie - hurra
Caitriona - Wto 22 Kwi, 2008 21:24
Jakiś nowy film kreci nasz Upiorek? Komedia romantyczna?
miłosz - Wto 22 Kwi, 2008 22:28
| Caitriona napisał/a: | | Jakiś nowy film kreci nasz Upiorek? Komedia romantyczna? |
komedia romantyczna - i gerry nawet własną firme producencką ma no zobaczymy ja ciągle czekam, że się chłopu przede wszystkim scenariusz jaki trafi bo na razie to cieniuuuuutko
winterm - Śro 23 Kwi, 2008 15:30
Tak się zastanawiam... gra w cienkich filmach, gejzerem talentu aktorskiego nie jest, misterem elegancji i szyku też nie... a my tu się nim zachwycamy już na 80 stronie! Czy z nami coś nie tak, czy facet geniuszem PR jest?...
Sofijufka - Śro 23 Kwi, 2008 15:32
| winterm napisał/a: | | Tak się zastanawiam... gra w cienkich filmach, gejzerem talentu aktorskiego nie jest, misterem elegancji i szyku też nie... a my tu się nim zachwycamy już na 80 stronie! Czy z nami coś nie tak, czy facet geniuszem PR jest?... |
Bo we mnie jest sex, gorący jak samum, bo we mnie jest sex - któż oprzeć się ma mu?
winterm - Czw 24 Kwi, 2008 16:54
Źli ludzie pobili Upiornego. Dobrze, że znalazł obrońcę... Czy to ten od frytek?
http://i42.photobucket.co...iremagazine.jpg
malmik - Nie 27 Kwi, 2008 19:32
| winterm napisał/a: | | Tak się zastanawiam... gra w cienkich filmach, gejzerem talentu aktorskiego nie jest, misterem elegancji i szyku też nie... a my tu się nim zachwycamy już na 80 stronie! Czy z nami coś nie tak, czy facet geniuszem PR jest?... |
Patrz - też się nad tym ciągle zastanawiam - magic czy cóś?
Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 19:36
przypuszczam, ze i jedno i drugie
Harry_the_Cat - Nie 27 Kwi, 2008 20:43
ale Aine to najwyraźniej nie przeszkadza
winterm - Nie 27 Kwi, 2008 22:50
I jedno i drugie i trzecie... Zielone oczka? Śmiech od ucha do ucha? Brak doskonałości przy absolutnej doskonałości? Bredzę?
Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 23:45
| Harry_the_Cat napisał/a: | ale Aine to najwyraźniej nie przeszkadza |
Wręcz przeciwnie
winterm - Śro 30 Kwi, 2008 22:21
Gerry walczy ze słońcem! Już dawno nie widziałam takich min...
http://pacificcoastnewson...us-what-it.html
Harry_the_Cat - Czw 01 Maj, 2008 13:47
Tapetka z Gerrym na maj: http://i6.photobucket.com...s/maygerard.jpg
autorstwa mata090680
Anonymous - Czw 01 Maj, 2008 14:14
w dodatku moja ulubiona sesja...
Caitriona - Czw 01 Maj, 2008 17:10
Fajna tapeta i bardzo fajne zdjęcie!
Wiedźma - Pią 02 Maj, 2008 10:13
Nie, to akurat jest Tom Hardy, zdaje się, a zdjątko jest z "Rocknrolli" Ritchiego. Mam nadzieję że pan Ciccione odzyskał wenę twórczą, ponieważ po letnio przyjętych "P.S. I love you" i "Nim's Island" Gerry potrzebuje hitu.
Z innej beczki, coś się chyba zaczęlo ruszać w sprawie "Capone rising", precla "Nietykalnych", może znaleźli wreszcie aktora do roli Capone... W lecie zaś Gerry zacznie kręcić "Law abiding citizen", film produkowany przez jego firmę Evil Twins (Nie żebym była upierdliwa, ale włażenie w spółę z własnym agentem to średnio udany pomysł, Gerard. Jako prawnik powinieneś lepiej ode mnie widzieć te wszystkie punkty zapalne w których może zajść sprzeczność interesów).
A na marginesie, może i Butler ostatnio nie wybiera najlepszych ról (nawet na pewno nie wybiera), ale talentu aktorskiego odmówić mu nie śmiem. "Beowulf", "Dear Frankie" "POTO", "300", "Attyla" mówią same za siebie. Ba, nawet role w takich filmidłach jak "Dracula 2000" czy "Shooters" pokazują niemały potencjał aktorski, drzemiący w tym facecie. To że nie wykorzystuje tego potencjału tak jakby mógł to już inna sprawa.
winterm - Pią 02 Maj, 2008 13:09
Z tymi frytkami żartowałam, oczywiście!
A poza tym, masz absolutną rację, Wiedźma! Och, jak tęsknię za Butlerem takim jak we "Frankie" czy POTO! Niech wreszcie da sobie szansę i zagra znowu w czymś na swoją miarę! Bardzo jestem ciekawa "RocknRolla", Guy Ritchie to świetny reżyser, może powtrórzy sukces "Przekretu"?
Wiedźma - Pią 16 Maj, 2008 11:11
Ha! Wiedźma pędzi z dobrymi wieściami! Zdjęcia do "Law Abiding Citizen", filmu produkowanego przez firmę Gerarda i Alana Siegela Evil Twins, w którym to filmie Butler zagra jedną z ról głównych, zaczynają się osiemnastego sierpnia w Detroit. Na stołku reżyserskim zaś zasiadzie nie kto inny jak Frank Darabont, reżyser "Shawshank redemption" i "Green mile"!
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 17:23
| Wiedźma napisał/a: | | Na stołku reżyserskim zaś zasiadzie nie kto inny jak Frank Darabont, reżyser "Shawshank redemption" i "Green mile"! |
No, ładnie!
| Wiedźma napisał/a: | | Evil Twins |
Jaka słodka nazwa
Wiedźma - Pią 16 Maj, 2008 21:23
Evil Conjoined Twis byłaby chyba odpowiedniejsza, zważywszy na fakt że Siegel sprawia wrażenie niemal przyrośniętego do Gerarda (co premiera czy inne afterparty Alan drepcze za Gerrym).
winterm - Nie 18 Maj, 2008 23:49
I dobrze! Menedżer - dumnie to brzmi, ale to facet od noszenia bagażu i odbierania rzeczy z pralni!
|
|
|