Seriale - Supernatural
Admete - Pią 29 Lut, 2008 19:50
Ja to mogę patrzeć na nich godzinami w tych filmikach...
Mało merytoryczna jestem
Deanariell - Sob 01 Mar, 2008 00:33
| Admete napisał/a: | Mało merytoryczna jestem |
A ja monotematyczna Też mogę się gapić, nawet wieczność całą ... Będzie naprawdę żal, kiedy minie mi ta obsesja - bycie opętanym przez Winchesterów jest całkiem przyjemnie ...
The CW source:
"Jensen Ackles, who plays the inimitable Dean Winchester on Supernatural, is turning the big 30 on Saturday, March 1. Happy birthday, Jensen!
We know that birthdays that end in 0 can seem a little intimidating -- and we're sure prank-loving whippersnapper Jared Padalecki will have fun rubbing in Jensen's supposedly aged status. But take heart, Jensen: The old-timers here at CW Source Central say that 30 was their favorite birthday so far, and we'll love you no matter how old you get!
30 reasons Jensen rocks
1. The Acting
Sure, Jensen has plenty of surface charms to recommend him (and trust us, we'll get to those...) but what really makes him exceptional is his blazing talent. We'd watch him in anything (and yes, we've seen Devour). He can convey more with a change of expression, a dimming of the eyes, a shift in the tone of his voice, than other actors his age can get across with pages and pages of script. We have no idea why Jensen isn't a major movie star -- he's got more talent than half the guys his age on the big screen today.
2. The Funny
Again, we love that Jensen is so much more than just a pretty face -- and he's more than willing to make that face look ridiculous to make a scene laugh-out-loud funny. Just think of him stuffing his cheeks with caramels in Tall Tales, or letting a piece of meat dangle from his mouth in Hollywood Babylon. And then there's all his dryly funny line readings, fabulous double takes, and countless Deanisms that make watching Supernatural such a side-splitting experience -- even when sides are literally being split with axes and knives.
3. The Realness
We love watching Jensen at conventions or giving interviews. Why? Because he's such a nice, regular guy who seems shocked by all the attention. He's unfailingly polite, more than willing to make fun of himself, and seems like he'd be a fun guy to hang out with. If only all of our favorite stars were this down-to-earth!
4. The Chemistry
Jensen Ackles plays well with others. Sure, he does a mean soliloquy, but he really shines when he's interacting with other actors. What makes Supernatural so fabulous is the relationships -- the show wouldn't be the same without the palpable bond between Sam and Dean. The brotherly chemistry he shares with Jared Padalecki is the stuff of legend, but you see it with just about everyone he shares the screen with, from Jefferey Dean Morgan to Fredric Lehne to Samantha Ferris to random extras. Heck, we here at CW Source Central joke that the man oozes enough chemistry that even the furniture acts better when he's in the room.
5. The Hominah-Hominah-Hominah
Dear god, but this man is gorgeous. It's obvious any time you look at him. He can rock a blue mohawk, make layers look good, and single-handedly revive the career of Asia just by rockin' out to one of their songs. And every once in a while, we'll see a shot of him that emphasizes his stunning looks so much that we nearly pass out from the pretty."
HAPPY BIRTHDAY HONEY!
30-stka nie jest taka straszna... zobaczysz, można się przyzwyczaić
A tu odnośnie mojej niedawnej rozmowy z Admete o tym, kto i dlaczego lubi oglądać SPN "I'm a soldier"...
[muzyka może nie w naszym stylu, ale co tam... obrazki ładne ]
http://www.youtube.com/wa...feature=related
praedzio - Sob 01 Mar, 2008 07:28
Wszystkiego najlepszego Jensen!!! Nie martw się, za rok dołączę też do "trzydziestek"...
(moje ulubione zdjęcie - stylizacja na Kyle'a Reese z Terminatora )
Admete - Sob 01 Mar, 2008 09:34
Wszystkiego najlepszego Jensen! Życzmy jemu i sobie, żebysmy mogły oglądać go w różnych serialach i filmach
Zgadzam się z tym tekstem, który podała wcześniej Riella - najbardziej podoba mi się to o meblach i o tym jak ożywił własnoręcznie karierę zespołu Asia
Ogólnie dla chłopaków z Spn -
Caitriona - Sob 01 Mar, 2008 18:16
O, no to zdrówka Jensen!!! Sto lat, świetnych ról i miłości w życiu!
praedzio - Pon 03 Mar, 2008 19:05
Taki malutki newsik:
13 odcinek, jak już wiemy, ukaże się 24 kwietnia, a zdjęcia do niego będą kręcone w Vancouver już 13 marca. Tytuł odcinka będzie brzmiał Ghostfacers.
Admete - Pon 03 Mar, 2008 19:43
Dziwny ten tytuł...Sa jakieś przecieki o czym będzie?
praedzio - Pon 03 Mar, 2008 19:57
Na razie nie. A przynajmniej ja do takowych nie dotarłam. Ale pewnie niedługo się dowiemy.
*praedzio na supernaturalnym głodzie*
Admete - Pon 03 Mar, 2008 20:43
Znalazłam cos takiego:
Eric Kripe reveals: There's a fun [post-strike episode] where we bring back the Hellhounds, the bumbling ghost hunters back from Season 1. The whole show is an episode of their reality show. So we're shooting an entire show on hand-held video Blair Witch-style. Like when X-Files did their episode of Cops. It's our loving tribute to Ghosthunters on Sci Fi.
Caitriona - Pon 03 Mar, 2008 20:45
| Admete napisał/a: | | Znalazłam cos takiego:Like when X-Files did their episode of Cops. |
O, właśnie! To był bardzo fajny odcinek; szczególnie jak Scully unikała kamer Bardzo fajnie wyglada to kręcienie z ręki. Super!
Admete - Pon 03 Mar, 2008 20:49
Nie pamiętam go, w której serii był, to sobie poszukam
Caitriona - Pon 03 Mar, 2008 20:49
o kurcze, koniec 7 poczatek 8...
Edit: już wiem Odcinek nazywa sie "X-Cops" i jest pod koniec serii 7 (odcinek 12)
Admete - Pon 03 Mar, 2008 20:51
To nic dziwnego, że nie widziałam
praedzio - Pon 03 Mar, 2008 21:11
I ja coś znalazłam, tylko nie wiedziałam, z czym to jeść. W świetle Admetowych rewelacji co nieco mi się przejaśniło.
| Cytat: | Maggie, ok. 20 lat, pochodzenia koreańskiego, zabawna i inteligentna kobieta, ma wziąć udział w reality show "GHOSTFACERS!". Maggie podchodzi odważnie do polowań na duchy z chłopakami i zdobywa tytuł "drugiego lidera od wyszukiwania informacji". Czasami zabiera ze sobą kamerę. Jest w związku z najlepszym kumplem jej brata, kolejnym członkiem zespołu, co kładzie jeszcze większy nacisk na ich polowania na duchy.
Spruge, ok. 30 lat, pochodzenie nie istotne, wzrost 6'6''. Jest operatorem powstającego reality show "GHOSTBUSTERS!". Śmiertelnie poważny i powściągliwy, nawet przy spotkaniach z duchami i nieznanym. Kiedy Spruge wstaje i widać, że jest wielki, nawet Winchesterowie muszą przyznać, że mógłby z nimi powalczyć. |
Admete - Pon 03 Mar, 2008 21:25
Czyli to będzie reality show. Mysliślicie, że Winchesterowie sie tam pojawią wśród widzów? Uczestników? Wśród uczestników raczej by nie mogli. Nadal muszą dbać o anonimowośc
Admete - Wto 04 Mar, 2008 17:53
Daję w osobnej wiadomości, bo to ważne - będzie sezon 4
"THE CW ANNOUNCES EARLY PICKUPS OF SERIES
"Gossip Girl," "One Tree Hill," "Smallville," "Supernatural," "Everybody Hates Chris" And "America's Next Top Model" To Return Next Season
March 03, 2008 (Burbank, California) - The CW announced early pickups of six series today, including the network's signature reality hit, AMERICA'S NEXT TOP MODEL, four dramas and one comedy. All six series will return for the fall season.
The network's most popular series, AMERICA'S NEXT TOP MODEL will return with mega-star Tyra Banks for cycles 11 and 12. Returning dramas include the buzz-worthy freshman hit GOSSIP GIRL and ONE TREE HILL, returning for a sixth season. These three series are the top-ranked shows on television with a concentration of women 18-34 viewers.
Also renewed were the long-running Thursday night team of SMALLVILLE, which will begin its eighth season, and SUPERNATURAL, which will begin its fourth season. In addition, the critically acclaimed comedy EVERYBODY HATES CHRIS will return for season four. "
praedzio - Wto 04 Mar, 2008 18:29
Yeeeeeeeeessssss!!!! Nie to, żebym myślała, że tego sezonu nie będzie... Ale zawsze to szalenie miło jest się upewnić o rzeczy oczywistej, czyż nie?
Caitriona - Wto 04 Mar, 2008 18:32
Admete - Wto 04 Mar, 2008 19:00
To takie dziwne nie denerwowac sie tym na wiosnę
Deanariell - Wto 04 Mar, 2008 19:22
| Admete napisał/a: | | SUPERNATURAL, which will begin its fourth season |
Spróbowaliby nie przywrócić SPN-u po tej uciętej serii 3... fani by ich roznieśli kamień po kamieniu - gołymi rękoma! W końcu to fani SPN-u - ma się te ukryte moce
| Admete napisał/a: | | To takie dziwne nie denerwowac sie tym na wiosnę |
No nie?
Deanariell - Wto 04 Mar, 2008 19:42
Yes! Yes! Umieścili moje życzenia urodzinowe na The CW Source (pośród setki innych życzeń i wyznań fanek - awansowałam na "piszczałkę" ) Napisałam... mam nadzieję, że bez błędów Nie potrafiłam się powstrzymać :
"Jensen... We love you in Poland too!!! Visit us with Jared Very Happy Birthday!!!
SPN rulez!!! Great work!
Jensen rocks! I want to see more films with you ;*
Posted by: Deanariell | February 29, 2008"
Admete - Wto 04 Mar, 2008 19:52
Nie mogę zostałaś pełnoetatową piszczałką Podaj linka, podaj, chcę to zobaczyć.
Deanariell - Wto 04 Mar, 2008 20:21
| Admete napisał/a: | Nie mogę zostałaś pełnoetatową piszczałką Podaj linka, podaj, chcę to zobaczyć. |
Mowy nie ma! Będziecie się teraz nabijać
Tu na osłodę link do urodzinowej kartki przygotowanej przez jedną z fanek - niektóre ze zdjęć wielce zabawne - zwłaszcza te z okresu nastolatkowego (koszmarki! ) Problemy z cerą itp. Myślę, że Jensen wcale może siebie nie uważać za takiego super przystojniaka - wszystko zależy od ujęcia (choć oczywiście trzeba mieć te wrodzone predyspozycje...). Mam przynajmniej taką nadzieję, że nie jest typem narcyza - ale sądząc po wywiadach, to ma niezły dystans względem siebie i swojego zawodu Część fotek doskonale już znamy - tu jednak pojawiły się w niezłej rozdzielczości; popatrzcie sobie same:
http://www.geocities.com/...a/birthday.html
Caitriona - Wto 04 Mar, 2008 20:31
| Deanariell napisał/a: | Yes! Yes! Umieścili moje życzenia urodzinowe na The CW Source (pośród setki innych życzeń i wyznań fanek - awansowałam na "piszczałkę" ) |
Wow! Ale fajnie!!
Deanariell - Wto 04 Mar, 2008 21:13
| Caitriona napisał/a: | | Wow! Ale fajnie!! |
No nie? Taka zwykła pierdółka, a humor od razu lepszy Poza tym trzeba reklamować polski fandom!
EDIT:
Właśnie się fazujemy z Admete na gg - biedna miała dziś szkolenie BHP w pracy... No i od razu przyszło mi do głowy, że Winchesterom też ktoś powinien zrobić takie szkolenie - łowcy mają przecież wyjątkowo kontuzjogenną robotę...
Druga sprawa, to Jensen Ackles w roli mundurowej... Pogrom! A zaczęło się od tego, że Admete znalazła taki oto komentarz - odpowiedź na propozycję by Jensen zagrał w filmie o II wojnie światowej: "I don't think that's a good idea... Jensen in a uniform... There'd be mass heart attacks all over the world, and ovaries 'sploding, and mass migrations towards the US again, when I'm not sure the country could economically or geographically sustain us all now..."
No i faza poszłaaaaaa...
|
|
|