Filmy - Powiew Orientu
trifle - Pon 01 Mar, 2010 18:45
Ja nie oglądałam Dostany. Johna widziałam tylko jako DJ
BeeMeR - Pon 01 Mar, 2010 19:09
Wracając na chwilę do Kismat Konnection - cudusiowania jest niemało, przynajmniej z początku
Trochę wygrażania paluszkiem
A takich patrzałek jak pesteczki to Shahid już nigdy nie będzie miał - a może na szczęście
Ale prysznic pewnie nie raz będzie brał
I każdy pretekst okazuje się dobry, żeby pokazać ramiona
Vidya wygląda ładnie - w ogóle ładnie im razem, ale o chemii to na razie nie da się powiedzieć
Inne stworki
Trzykrotka - Pon 01 Mar, 2010 19:24
O, Juhi! Juhi - postrzelona wróżka była niezła! A pod prysznic niech Shahid włazi nawet w co drugim filmie ku naszej radości
BeeMeR - Śro 03 Mar, 2010 11:53
Najpierw o Jasiu
TMBM Ep09 John Abraham & Yuvraj Singh
Dalej śliczny, choć z półotwartą buzią wygląda trochę niepełnosprytnie
Farah wyciąga temat jednej z najbardziej żenujących chwil Jasia, gdy w 2006r na scenie miał "zatańczyć" - tj. mając ewidentny problem z tańczeniem miał malowniczo pochodzić w kółko z panną po czym wziąć ją na ręce - no i pod jej ciężarem upadł i nie mógł wstać jak mu legła na brzuchu
Teraz to hihihaha
można zobaczyć tu :
http://www.youtube.com/watch?v=KH3mljzGbcU
ale wtedy to wstyd na całe Indie
To nic, że się pozbierał i podniósł ją ponownie później
Potem nie wiedzieć skąd pojawia się miła pani, która chce się z Jasiem pobujać i proponuje mu - nie zgadniecie - małżeństwo
Oraz chłopaczek, który dostaje od Jasia kask (jego własny) z przykazaniem noszenia przy jeździe - i aż się popłakał ze wzruszenia
Drugim gościem jest krykiecista, który mówi jakby miał kluski w gębie więc z jego hindi nie rozumiem nic - ale żadna strata bo gość mi nie znany
BeeMeR - Śro 03 Mar, 2010 12:47
TMBM Ep10 Hrithik_Roshan & Kangana_Ranaut
To jest kolejny bardzo ciekawy odcinek, przynajmniej w 3/4, tj. w części poświęconej zarośniętemu Hrithikowi który jest najwyraźniej jedną z takich osób, które lepiej czują się mówiąc po angielsku niż w hindi
Odcinek jest pod znakiem niepełnosprawności i radzenia sobie z nią:
Hrithik opowiada o co najmniej trzech sprawach, które wykluczały go jako aktora w oczach innych:
- podwójny palec - bo kto widział, żeby aktor miał taki, ale to i tak najmniejszy problem
- skolioza - lekarze twierdzili, że przy aktorskim, intensywnym trybie życia bardzo szybko skończy na wózku inwalidzkim (i kto wie, czy to nie jest powód długich przerw w kręceniu filmów u niego ), ale Hrithik twierdzi, że woli żyć tak jak lubi: "jeśli umrę to umrę robiąc to, co kocham"
- dramatyczne jąkanie się, z którym walczył długo, ale generalnie zwalczył.
I niewątpliwie dla żony - Suzanne - ma specjalne miejsce w sercu - na jej widok widocznie zwilgotniały mu oczy (zupełnie jak Bipashy dla Jasia )
Kangana jest ładną kobietą, ale nie odrżniam jej od innych młódek, więc nawet nie chciało mi się wnikać, co było z nią nie tak .
Reszta jest zabawą i tańcami
Trzykrotka - Śro 03 Mar, 2010 13:02
No, Kangana jest dziwnie bezbarwna. Choć ostatnio na wszelkich ceremoniach i galach wygląda olśniewająco. Ale daleko jej do urody Priyanek, Deepik czy wszelkich Asin importowanych z Południa.
Ciekawie dopbierają pary do programów
A propos ubierania się - Ash na imprezę u multimilionera Anila Ambaniego ubrała się wreszcie przy ciele i nie ciotkowato.
Admete - Śro 03 Mar, 2010 13:52
Bardzo ciekawe relacje z tych programów Nie miałam pojęcia, że Hrithik się jąkał.
BeeMeR - Śro 03 Mar, 2010 14:05
| Trzykrotka napisał/a: | | Ash na imprezę u multimilionera Anila Ambaniego ubrała się wreszcie przy ciele i nie ciotkowato. | No wreszcie!
Ja tak sobie ostatnio o Aish myślałam, że nawet jej czołobitność względem teściów, Big B zwłaszcza trochę rozumiem, i choć nieco przesadza jest to w pewnym sensie dobry przykład w świecie takich "Sidów" jak obrazuje Wake up Sid, którzy rodziców mają w nosie, więc teściów niewątpliwie jeszcze bardziej
Ponadto Big B cieszy się taką estymą społeczną, co widać na każdym rozdaniu nagród, czy w teleturniejach - ba, pamiętam, że Karan zemdlał, gdy go miał pierwszy raz reżyserować w K3G ), że gdyby nie ta jej czołobitność to kto wie, czy Aish nie spotkała by się z ostracyzmem
Ale tego ubierania się jak pięćdziesięcioletnia ciotka o dwukrotnie większych kształtach to nie rozumiem
BeeMeR - Śro 03 Mar, 2010 14:32
| Trzykrotka napisał/a: | Ciekawie dopbierają pary do programów | To ewidentnie jest według tematu-klucza, na którym się wszystko opiera: wybór gwiazdy filmowej/sportowej, gościa specjalnego otrzymującego wsparcie czy dobrą radę (różnie to bywa ) - tą część często przeskikiwałam, zwłaszcza gdy nie rozumiałam o co chodzi, ale największe wrażenie zrobił na mnie gość, któremu pociąg urwał nogi bo zasnął na torach - a dokładniej jego niezwykła pogoda ducha i nie zamartwianie się nad sobą. Godne podziwu, naprawdę, biorąc pod uwagę okoliczności.
BeeMeR - Śro 03 Mar, 2010 15:14
TMBM Ep11 Asin & Deepika_Padukone
Gośćmi są dwie śliczne, na niebiesko ubrane laleczki - a tematem jest wykształcenie, gdyż jedna ukończyła uniwersytet, a druga nie skończyła edukacji ( i ze wstydu chowa się za poduszkę ), co ewidentnie leży na sercu jej mamie, a Farah kazała jej obiecać, że się co najmniej postara.
Show mija na przyjemnym hihihi i plepleple
A potem dziewczyny dostaję zadanie narysowania Farah - Asin rysuje ją 20 kilo młodszą, a Deepika rysuje trzy kwiaty "jak trójka jej dzieci"
Ale najciekawsze przed nami - wypytane o ideał męskiego ciała, odpowiadają:
D - Ranbir
A – Aamir, bo tak się ciężko napracował
najładniejsze oczy:
D - Arjun
A - Hrithik
po czym już obie zgodnie:
Nos – Salman ( )
Usta - John
A następnie odgrywają scenkę z "następnego filmu Farah" pt. Ek Chutki Sindoor
gdzie Deepika gra bogobojną żonę, a Asin bezbożną kochankę A jaki overacting odchodzi
Trzykrotka - Śro 03 Mar, 2010 15:16
Makabra.... jak zachować pogodę ducha w takich okolicznościach? Nie chciałabym musieć się o tym przekonywać...
Co do Big B to rzeczywiście - otoczony jest kultem, inaczej nie da się tego nazwać. Strasznie chcę zobaczyć film Paa, w którym zagrał syna własnego syna , dziecko chore na progerię.
Edit: teraz doczytałam kawałek o Asin i Deepice cudne! Deepika ma opracowane do perfekcji łapanie się za framugę, jak widzę . A edukacja... po co jej . W wieku 21 lat miała już sławę, status topmodelki i kupiła swój pierwszy dom. A w Mumbaju to nie byle co. Gwiazdy mieszkają tam w apartamentowcach.
Asin - pamiętam - ślicznie i bardzo biegle mówiła po angielsku.
BeeMeR - Śro 03 Mar, 2010 15:22
| Trzykrotka napisał/a: | Strasznie chcę zobaczyć film Paa, w którym zagrał syna własnego syna , dziecko chore na progerię. | wczoraj nabyłam byłam śliczną wersję - Chance pe Dance też przymierzam się do obu w najbliższej przyszłości - jakby co służę
Trzykrotka - Śro 03 Mar, 2010 15:24
| BeeMeR napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | Strasznie chcę zobaczyć film Paa, w którym zagrał syna własnego syna , dziecko chore na progerię. | wczoraj nabyłam byłam śliczną wersję - Chance pe Dance też przymierzam się do obu w najbliższej przyszłości - jakby co służę |
Polecam się! Kandasamy też, skoro się zagapiłam ostatnim razem
Paa ma być na festiwalu, ale boję się, ze mi przepadnie.
trifle - Śro 03 Mar, 2010 15:31
| BeeMeR napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | Strasznie chcę zobaczyć film Paa, w którym zagrał syna własnego syna , dziecko chore na progerię. | wczoraj nabyłam byłam śliczną wersję - Chance pe Dance też przymierzam się do obu w najbliższej przyszłości - jakby co służę |
Chance pe Dance masz? A powiesz, gdzie nabyłaś? Na PW?
trifle - Śro 03 Mar, 2010 15:39
A tu trochę Priyankowych zdjęć, z jakiegoś zlotu Twittera (?). Dostępne na facebooku.
http://www.facebook.com/a...id=222401665690
Trzykrotka - Śro 03 Mar, 2010 16:00
Fanclub Priyanki ma swoje konto na twitterze i grupa pod nazwą "team Priyanka" też A że dziewczyna siedzi już kolejny miesiąc w USA i wytrwale kręci film z Ranbirem, więc pewnie jej amerykańscy fani zmontowali jakieś spotkanie.
Śliczne zdjęcia . Jaka ona ładna.... (*zazdroszczę, ale nie zawiszczę)
Admete - Śro 03 Mar, 2010 17:33
Deepika jest zjawiskowa i sprawia wrażenie bardzo sympatycznej, naturalnej
Chance Pe dance chyba nie ejst jakies powalające, ale kiedyś trzeba będzie się zainteresować.
Trzykrotko będę dla Ciebie miała pewną niespodziankę jako dla miłośniczki kolei indyjskich Tylko muszę poczekać jeszcze jeden dzień
BeeMeR - Czw 04 Mar, 2010 13:48
Obejrzałam pół godzinki Chance pe Dance
i już myślałam, że najładniejsze, i zdecydowanie warte obejrzenia są głównie tytułowe dance (a któż jak nie Shahid jest najlepszym materiałem na tancerza )- to o nich na razie jest ten film i wokół nich lepi się akcja, która streścić można w trzech zdaniach i która zaskoczyć pewnie nie zaskoczy, ale klei się jakoś i nie jest źle zagrana (pomijając przyjaciela Sameera (Shahida), który żeruje na nim jak pijawka )
. Tym bardziej nie przeszkadza mi więc, że napisy są dziurawe jak sito, bo wszystko jest jasne i bez nich
Az tu nagle taka piękna scena między bohaterami - wygrana przez Shahida i Genelię głównie nieśmiałymi uśmiechami, ale hmmmm dawno takiej ładnej, motylkowej, a zarazem nienachalnej sceny w bollywoodzie nie widziałam
Oczywiście trzeba przymknąć oko na moją ogromną sympatie dla Shahida
oraz chorobę, która zaburza odczuwanie emocji bo gdy choruję potrafię płakać na kreskówkach lub filmach oglądanych już 10000 razy
Ale co tam... mmm...
*idzie oglądać dalej*
Trzykrotka - Czw 04 Mar, 2010 13:57
Basiu, screeny poprosimy!
Admete - Czw 04 Mar, 2010 13:58
Zazdraszczam pięknie tańczącego Shahida...
Ja sobie jakieś seriale zapodam, bo napisałam kawałek pracy, to mi się coś od życia należy.
BeeMeR - Czw 04 Mar, 2010 14:11
jak skończę, to na pewno powrzucam fotki
nie wiem nawet, czy bez fotek umiem pisać recenzje
Shahid jest śliczny że mniam - a jednocześnie naprawdę dobrze i zabawnie rozgrywa swoje własne, samodzielne sceny, a jest ich trochę - zaś Genelia była na razie może w pięciu ale też ładnie tańczy - więc absolutnie nie mam nic przeciwko takiemu podziałowi ról
BeeMeR - Czw 04 Mar, 2010 14:22
Aaa, jest i prysznic , w wierzchniej odzieży spodniej
BeeMeR - Czw 04 Mar, 2010 14:26
a czy Genelia ma jakiś zatarg z Trishą? jest tu taka uszczypliwostka
Ania1956 - Czw 04 Mar, 2010 14:37
Gwiazdor Bollywood w Polsce !!
więcej informacji
http://film.interia.pl/wi...-polsce,1447645
BeeMeR - Czw 04 Mar, 2010 14:50
Dobra, powiem szczerze, że mogłabym mieć takiego nauczyciela czegokolwiek
a tu śpiąca królewna
rzeczony prysznic i pranie
I jeszcze dwie scenki:
a. Shahid trzęsie klatą i motorem
b. Shahid "sika" do samochodu (tu powinnam się spłonić, więc się płonię )
"Zwiedzanie" Bombaju z dedykacją dla Trzykrotki
|
|
|