Filmy - Filmowe pocałunki które nas rozkładaja na łopatki....
Caitriona - Pon 19 Mar, 2007 15:12
Harry - to może Gosford Park, co? Wiesz o który pocałunek mi chodzi
Harry_the_Cat - Pon 19 Mar, 2007 15:54
Aaaaa! Faktycznie!
Zobaczę, co sie da zrobic
ETA:
click here to download Goford Park - Kiss.wmv
Cos nie tak z dzwiękiem w dalszym ciągu, więc wyciełam całą rozmowę - to i tak w tym wątku zbędne - i dorzuciłam muzyczkę z Love Actually.... Bo mi się zaraz instrumentalne kawałki skończą...
Caitriona - Pon 19 Mar, 2007 17:49
Dziękować
Świetny moment z fantastycznego filmu. Plus CO
QaHa - Pon 19 Mar, 2007 20:09
dziękować również
Harry_the_Cat - Pon 19 Mar, 2007 20:56
Proszę bardzo.
praedzio - Nie 25 Mar, 2007 17:39
Jako nowy "użyszkodnik" forum witam szacowne grono i podaję swój typ na powalający pocałunek:
http://www.youtube.com/watch?v=Zb4BTQHotBo
Swoją drogą wypadałoby pokazac nowego faceta (aktora) na forum, który zowie się Michael Fassbender i wprost prze-cu-dow-nie zagrał upadłego anioła w serialu "Hex", z którego pochodzi powyższa scena. Na marginesie mówiąc, od piątku w kinach można go również zobaczyć w roli niejakiego Steliosa w "300". Ale tam już, niestety, się nie całował :sad:
Pozdrawiam
Kaziuta - Nie 25 Mar, 2007 17:47
Praedziu, czy ty sie juz nam przedstawiałaś ?
Jeżeli nie to zapraszamy do działu "Na każdy temat" do przywitalni.
A poza tym fajnie, że jesteś.
praedzio - Nie 25 Mar, 2007 19:51
Oki. Już lecę. :grin:
Anonymous - Nie 25 Mar, 2007 20:21
Pocałunek nawet niezły, szkoda tylko że się musiał biedak z Blanche Ingram (Christina Cole?) całowac
praedzio - Nie 25 Mar, 2007 20:31
Szczerze mówiąc, patrzyłam na niego, nie na nią... W ogóle to stwierdzam u siebie jakieś ciągoty do złych facetów (na ekranie rzecz jasna!), ale Azazeal jest the best!
Harry_the_Cat - Nie 25 Mar, 2007 20:34
Jak to złych facetów masz ciągoty to polecam Guya z Gisborne
Anonymous - Nie 25 Mar, 2007 20:38
Niestety nie znam tego serialu, a aktora kojarze tylko z jednej roli - grał Guya Fawkesa w serialu 'Gunpowder, treason & plot'
Marija - Nie 25 Mar, 2007 20:39
| Harry_the_Cat napisał/a: | Jak to złych facetów masz ciągoty to polecam Guya z Gisborne | Najźlejszy typ aktualnie
praedzio - Nie 25 Mar, 2007 20:39
Mhm... Znany i lubiany! Zdecydowanie przystojniejszy od Robina. Aż kolana miękną...
Harry_the_Cat - Nie 25 Mar, 2007 20:41
Tylko coś mało całuje... ??:
Gosia - Nie 25 Mar, 2007 20:42
Bo nie ma kogo
praedzio - Nie 25 Mar, 2007 20:44
| otherwaymistercollins napisał/a: | | Niestety nie znam tego serialu, a aktora kojarze tylko z jednej roli - grał Guya Fawkesa w serialu 'Gunpowder, treason & plot' |
Wiem. Chciałam obejrzeć ten film, ale nigdzie nie mogę go zdobyć. Nie tak dawno był w TV, ale o tak skandalicznej porze, że niestety, nie wytrzymałam...
Harry_the_Cat - Nie 25 Mar, 2007 20:44
| Gosia napisał/a: | Bo nie ma kogo |
Co prawda to prawda!
Pemberley - Wto 27 Mar, 2007 14:40
Dzieki!
Ponizej bylo takie ladnie smieszne, to zamieszczam:
http://www.youtube.com/wa...related&search=
Chyba powoli wyhodujemy sobie temat James McAvoy??
Gitka - Wto 27 Mar, 2007 19:14
Jamesa McAvoya mało znam, ale chyba czas to nadrobić
Pemberley, bardzo ciekawy sposób na oświadczyny i ta parka "zniesmaczona" EXTRA
Harry_the_Cat - Śro 28 Mar, 2007 13:46
Może nie od razu na łopatki, ale pocałunek w Northanger Abbey 2007 jest po prostu przecudny:
(clip zawiera ostatnie 4,5 min filmu, mniej więcej po środku jest pocałunek )
http://www.youtube.com/watch?v=QiVkYgSyiiA
Marija - Śro 28 Mar, 2007 13:58
Tak czytam i oglądam i doszłam do wniosku, że najlepsze pocałunki w ogóle to te filmowe ...Nie trzeba się męczyć osobiście, a jaka przyjemność :grin: .
Harry_the_Cat - Śro 28 Mar, 2007 14:07
Oh Marijo.... Nie wiem, śmiać się czy płakać..?
Alison - Śro 28 Mar, 2007 14:46
| Harry_the_Cat napisał/a: | Może nie od razu na łopatki, ale pocałunek w Northanger Abbey 2007 jest po prostu przecudny:
(clip zawiera ostatnie 4,5 min filmu, mniej więcej po środku jest pocałunek )
http://www.youtube.com/watch?v=QiVkYgSyiiA |
To prawda, przesłodki jest! Strasznie mi się ten film podoba, choć narazie znam tylko urywki, ale jeszcze nie wypatrzyłam nic, co by mnie odstręczyło.
Marija - Śro 28 Mar, 2007 15:02
| Harry_the_Cat napisał/a: | Oh Marijo.... Nie wiem, śmiać się czy płakać..? | Na mnie się nie oglądaj ....Doszłam to takiego wniosku śledząc zawzięte poszukiwania odpowiednich scen we wszystkim, co tylko nakręcono (polecam pojawiającą się ostatnio reklamę nie-wiem-czego z kilkudziesięcioma całującymi się parami naraz!!!! I to panów mundurowych :grin: ). Przecież to też film? I przyznam, że mnie powala .
|
|
|