To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Clive Owen

Marija - Śro 04 Paź, 2006 13:52

http://www.youtube.com/watch?v=8RuexmtFaF8
o żesz ty, w mordkę :thud: :razz:

Cathie - Śro 04 Paź, 2006 14:27

Cytat:
Marija:o żesz ty, w mordkę

Marija! Ujęłaś to bardzo dobrze. Clive prezentuje tam wszystkie swoje walory. :wink:
Aż się :oops: :oops: :oops:

A dla wszystkich wielbicieli Clive'a: w sobotę na Ale Kino o 20.00 będzie film "Green Fingers" z nim. Kto może mi nagrać to na płytkę, bo ja niestety Ale Kina nie posiadam, a bardzo chętnie bym ten film obejrzała. Może znajdzie się, jakaś litościwa dusza. :thud:

Agn - Śro 04 Paź, 2006 14:41

A ja do dziś nie obejrzałam Wykolejonego, a tam i Clive i Vincent (mniejsza o treść). Z drugiej strony jest Jennifer. :?

Cait... twój avek... :thud:

Cathie - Śro 04 Paź, 2006 14:55

Agn napisał/a:
Z drugiej strony jest Jennifer.

No, tak. Mi też ona za bardzo do tego filmu nie pasowała.
Ale film mimo to obejrzałam dla Clive'a i powiem, że mi się bardzo, ale to bardzo podobał. Wniosek, który nasunął mi się po obejrzeniu tego filmu, ta taki, że zdrada nie popłaca i nie wszystko wygląda tak, jak się komuś wydaje.

Caitriona - Śro 04 Paź, 2006 15:44

"Green Fingers" widziałam już, ale było to jakiś czas temu więc chętnie go sobie przypomnę (niestety nie mam możliwości nagrania go...)

Co do "Wykolejonego" - mnie również Aniston nie bardzo tam pasowała, a i Cassel ciagle jako 'ten zły' trochę mnie już znudził... Ale z filmu jasno wynika jedno: zdrada niepopłaca.

Agn napisał/a:
Cait...twój avek...

Dziękuję :) :)

Agn - Śro 04 Paź, 2006 17:11

Cassel jako ciągle ten zły? Hmm, ok, w Dziewczynie na urodziny zbyt sympatyczny to on nie był, podejrzewam, że i w Wykolejonym ciężko go było lubić, ale szczerze pisząc co go w filmie jakimś widzę, to ciężko go nazwać postacią negatywną. Purpurowe rzeki, Nieodwracalne, Nienawiść (no, tutaj grał postać, że się tak wyrażę, niejednoznaczną, generalnie trochę chuligan trochę nie), Apartament... aha, no dobra, było jeszcze Braterstwo wilków... eeee... i The Reckonning. Hmmm... w Dobermanie to nawet nie wiem, czy był dobry, czy zły przez to, jak pokazano historię. HMMMM... ok, dobra, trochę tych złych się nagrał. :P

Wracamy do tematu...
*wlepia patrzałki w zdjęcie powyżej*
To powinno być nielegalne... :thud:

Caitriona - Śro 04 Paź, 2006 21:51

Agn, pobiłas mnie. Faktycznie może przesadziłam z tym złym Casselem. Chodziło o to że JA ostatnio widzę go w rolach 'tych złych'. ;)

E tam nielegalne. ;) :)

Anonymous - Śro 04 Paź, 2006 22:03

Agn napisał/a:

To Jackie Chan tak na Ciebie działa?

Cathie - Czw 05 Paź, 2006 07:37

"
Caitriona napisał/a:
Green Fingers" widziałam już, ale było to jakiś czas temu więc chętnie go sobie przypomnę (niestety nie mam możliwości nagrania go...)

Obejrzyj koniecznie. Później mi opowiesz. Szkoda, że nie możesz nagrać. Cóż takie życie. Gdyby nie to, że idę na imprezę w sobotę, to bym się do Ciebie wprosiła na wspólne oglądanie. :wink:

Caitriona - Czw 05 Paź, 2006 09:49

Cathie napisał/a:
"
Caitriona napisał/a:
Green Fingers" widziałam już, ale było to jakiś czas temu więc chętnie go sobie przypomnę (niestety nie mam możliwości nagrania go...)

Obejrzyj koniecznie. Później mi opowiesz. Szkoda, że nie możesz nagrać. Cóż takie życie. Gdyby nie to, że idę na imprezę w sobotę, to bym się do Ciebie wprosiła na wspólne oglądanie. :wink:

No niestety, nie mam możliwości. Hehe, było by fajnie! :grin: :grin:
Obejrzę i opowiem.

Agn - Czw 05 Paź, 2006 21:02

AineNiRigani napisał/a:
Agn napisał/a:

To Jackie Chan tak na Ciebie działa?

Jaki znowu Jackie Chan??? :neutral:

Anonymous - Czw 05 Paź, 2006 21:05

ten hinduski :twisted:
Agn - Czw 05 Paź, 2006 21:19

Pfff!!!

Aha, btw, ja Vncenta oglądam w czym się da, na moje skrzywienie nie ma mocnych ;)

Trzykrotka - Czw 05 Paź, 2006 21:33

AineNiRigani napisał/a:
ten hinduski :twisted:

Aine, strzeż sie! Piaskownica orientalna czuwa :evil:

Anonymous - Czw 05 Paź, 2006 21:59

no przepraszam, Agn pisze o zdjęciu powyzej, a tam piękne brwi Jackie Chana. Więc się chciałam upewnić.
Agn - Nie 08 Paź, 2006 16:53

Szczególnie, że piszemy w wątku Clive'kowym...
monika29.09 - Pon 09 Paź, 2006 12:52

Caitriona napisał/a:

Kiedys wrócimy do C.O. ;)

przy okacji Caiti: trafiłam jakiś czas temu na 3 avatary, może będziesz chciała mieć je w swojej szufladce ;)

pozdr. m.

Anonymous - Pon 09 Paź, 2006 13:26

kurcze ksiądz L jako żywo !!! :thud: :thud: :thud:
Agn - Pon 09 Paź, 2006 13:55

Moniko... tyś mi śmierć słodką zadała... jakie piękne avatarki! :thud:
Caitriona - Pon 09 Paź, 2006 13:57

Dzięki Moniko! 2 jest fajna :) :)
Caitriona - Pon 09 Paź, 2006 14:16

Cathie, oczywiście nie dane mi było obejrzeć Greenfingers. Zamieszczam więc parę fotek:

Agn - Pon 09 Paź, 2006 14:17

Pachnie malizną... :P
monika29.09 - Pon 09 Paź, 2006 14:49

uzupełniam avatary C.O. (Caiti i inne fajnki - może ich nie znacie):

http://fuyu-icons.livejou...926.html#cutid1

http://fuyu-icons.livejournal.com/4166.html#cutid1

tu jest go trochę: http://fuyu-icons.livejournal.com/2509.html

m.

Cathie - Wto 10 Paź, 2006 12:15

Caitriona napisał/a:
Cathie, oczywiście nie dane mi było obejrzeć Greenfingers. Zamieszczam więc parę fotek

Wielka szkoda! Ale za to, jakie piękne zdjęcia

monika29.09 - Pon 16 Paź, 2006 12:07

Jeśli ktoś ma kanał Zone Europa - w następny poniedziałek (23 bm) Krupier z CO:

http://www.telemagazyn.co...3413670920.html

m.