To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Guy of Gisborne 3 (Robin Hood seria 3) 2009

Sofijufka - Śro 25 Mar, 2009 22:54

Jonas jakos niedomyty wygląda :obrzydzenie:
asiani - Śro 25 Mar, 2009 22:56

Gosia napisał/a:
Ryś ma sylwetkę tą samą, tylko włosy dłuższe..

A dzięki temu tak szaleńczo i porywiście wygląda :-D

Jonas jakby się bułkami napakował i zapomniał połknąć .

Gosia - Śro 25 Mar, 2009 22:58

Mnie nieodmiennie bawi, jak Ryś przy Jonasie stoi i jaki wydaje się przy nim Jonas mały i bezradny :mrgreen:
asiani - Śro 25 Mar, 2009 23:01

Gosia napisał/a:
Mnie nieodmiennie bawi, jak Ryś przy Jonasie stoi i jaki wydaje się przy nim Jonas mały i bezradny :mrgreen:

Może choć teraz będzie się starał robić groźne miny .
We fragmencie filmu nawet starał się krzyczeć .

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 16:57

Dzięki, Mag, bardzo było przyjemnie poczytać o nowej serii, Richard trochę zdradził co się będzie działo w serialu.
Spoiler:
No chyba, ze o Robina, bo chyba zdają sobie sprawę, że gdyby to był Guy, to by stracili połowę widzów :mrgreen:

Sofijufka - Czw 26 Mar, 2009 19:14

większą :mrgreen:
asiani - Czw 26 Mar, 2009 19:23

A ja za wszystko!!
Wow jeśli się to okaże prawdą to :banan_czerwony: a potem :paddotylu:

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 20:20

Tę wierniejszą :mrgreen:

Właśnie zajrzałam na Youtube i niechcący trafiłam na The Best of Guy z 2 sezonu i jakoś tak samo wyszło, że obejrzałam filmiki z kolejnych odcinków serii 2 RH, od 3 do 12 i wiecie, niektóre sceny fajne są :serduszkate:
I jak to będzie bez Marian? Żadnych TAKICH scen? :rumieniec:

asiani - Czw 26 Mar, 2009 20:45

Może książę Jan się da skusić na małego buziaczka, szeryf już kiedyś dostał kosza od Gaya :lol:
Gosia - Czw 26 Mar, 2009 20:55

Ja nie chcę, żeby Guy się całował z szeryfem, ani z Robinem (fuj!). Nie będzie żadnej kobiety w bliskich okolicach zamku??? :roll:
Żadnego przytulania? Słodkich oczu? Trzymania za rękę? Żadnego przymierzania zbroi? ;)
Nie podoba mi się to... :cry2:

lemurcio - Czw 26 Mar, 2009 20:57

Gej z Gizborn odkryje w tej serii swoja orientacje :wink:
obejrzalam ten wywiad u Paula o Grady, powiem tyle ten Jonas to inteligent nie jest, dobrze ze to jego ostatni sezon

asiani - Czw 26 Mar, 2009 20:58

Ale to nie może być byle kto .
Za byle wieśniaczką się nie obejrzy, a pięknych dam w zamku jak po epidemii.... ni jednej :(

lemurcio... a fujjjj żadna zmiana orientacji :zalamka: ja sie nie zgadzam

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:03

lemurcio napisał/a:
Gej z Gizborn odkryje w tej serii swoja orientacje

Byle to nie była prawda tej serii :roll:

No właśnie, tylko na tę zmianę t-shirtu liczę. Mam nadzieję, że zdają sobie z tego sprawę, jak bardzo jest to widzom potrzebne :mrgreen:

Tak sobie myślę, o co chodzi z tą siostrą Guya i co on zrobił, że chciał o niej zapomnieć :mysle: Co to za tajemnica się z nią wiąże?

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:27

Mag13 napisał/a:
Ja tam liczę jedynie na okrucieństwo księcia Jana i jego romans z siostrą Guya! :mrgreen:

To prawda? Tak to mają rozegrać?
A z kim będzie miał romans Guy? :rumieniec:
Ja chcę romans Guya! ale na to szans nie ma żadnych ....
Cytat:
Mam proroczą wizję :mrgreen: - wybiją w tej serii cała drużynę Robina, a potem w następnej serii uczynią głownymi bohaterami Guya i Prince'a Johna, przy czym Guy przesunie się na stronę dobra......

A Guy znajdzie na koniec swoją miłośc i zostanie królem ;)

asiani - Czw 26 Mar, 2009 21:30

Cytat:
A z kim będzie miał romans Guy? :rumieniec:
Ja chcę romans Guya! ale na to szans nie ma żadnych ....

Może siostra przywiedzie ze sobą jakąś miłą, ładną koleżankę :-D

Albo odkryjemy w jego przeszłości jakąś piękną lady

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:33

Jednalk nie liczyłabym na to, bo mówiąc o castingu wspominali tylko dwie nowe dziewczyny ... blondynkę i siostrę Guya... Obie odpadają...
Ta seria będzie chyba do kitu, choć może psychologicznie będzie ciekawa, ale dla oka mniej przyjemna...
W dodatku Guy brudny i zaniedbany... będxie wyglądał jak dzikus, ale i tak będę go oglądać :mrgreen:

asiani - Czw 26 Mar, 2009 21:36

Gosia napisał/a:
Ta seria będzie chyba do kitu, choć może psychologicznie będzie ciekawa, ale dla oka mniej przyjemna...

Gay musi biedaczek odchorować swoje rozczarowanie .
Ale może to będzie zapowiedź ciekawszej czwórki .
A koniec końców będziemy żyli długo i szczęśliwie :lol:

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:39

W dodatku zdaje się, że powiedział, że będziemy mieli powody, żeby nie lubić w tej serii Guya? Dobrze zrozumiałam? ale jak mozna nie lubić Guya, skoro tylko dla niego ten serial oglądamy :mrgreen: No bo przecież nie dla Robina? :roll:
Jesli Guy przezyje, a mysle, że tak, bo nie chcą chyba by ogladalnośc poleciała na łeb na szyję ;) to w serii 4 faktycznie może Guy będzie hero, jak juz odpokutuje za grzechy, a Robina nie będzie.
A w serii 3 będziemy ogladac rozterki i cierpienia Guya, tarzanie w błocie, walki wręcz itd (mam nadzieję tylko, że od czasu do czasu zmieni podkoszulek :mrgreen: )

asiani - Czw 26 Mar, 2009 21:43

Gosia napisał/a:
No bo przecież nie dla Robina?

A kto to Robin ??? :mysle:

Gosia napisał/a:
Jesli Guy przezyje, a mysle, że tak, bo nie chcą chyba by ogladalnośc poleciała na łeb na szyję ;) to w serii 4 faktycznie może Guy będzie hero, jak juz odpokutuje za grzechy, a Robina nie będzie.

Właśnie ja sobie to tak wymarzyłam .
Pomyśli, dostanie mały łomot od księcia i szeryfa znienawidzi ich i...bach będzie obrońcą uciśnionych :-D

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:44

Chyba, że Guy będzie całować swoj miecz :mrgreen:
Wlasnie, jak to się stanie, że dostanie nowe wdzianko? Czyzby będzie w sluzbie ksiecia i dochrapie sie godności (na koniec)?

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:48

Myślisz, że oni nie wiedzą, ze chcemy? Chyba ślepi nie są. Ale czemu nam to robią, że pozbawili go kobiety, to nie wiem. Sadyzm jaki czy co?
Pewnie stwierdzili, że aktorsko sobie poradzi bez kobity i tak przyciagnie nas do ekranu, ale pozbawiac nas drobnej ;) przyjemności to okrucienstwo!

Na początku z pewnoscia będzie pokuta Guya, potem przyjdzie czas na nowe mozliwosci.
Mowa jest i o tym, że Robin i Guy będą zmuszeni się w jakis sposob sprzymierzyc..

asiani - Czw 26 Mar, 2009 21:50

A może on mają nadzieję, że to Robin jest głównym najważniejszym bohaterem ?? :mysle:

I tak tylko dla niego te kobitki

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:55

Chyba żartujesz?! :roll: Tak ślepi to oni nie są.... chyba... kto ich wie zresztą? :mysle:
Zreszta, najfajniejsze sceny milosne w 2 serii mial wlasnie Guy. Bylo widac, że aktorsko wyprzedza znacznie Jonasa... :mrgreen: Operowanie glosem, mimiką, gestami...
Gdzie tam Jonas do niego ...

Gosia - Czw 26 Mar, 2009 21:58

Milość braterska :mrgreen:
No nie, podobno Guy nie bedzie zachwycony przyjazdem siostry...

Tak, masz racje, ten trojkat sie nieco wyczerpal.. Nie mogli usunąc Robina, wiec usuneli Marian :mrgreen:
Watek Guy-Marian był w sumie osią całej 2 serii, pierwszej trochę też zresztą :mrgreen:
Moze teraz osią będą chcieli uczynic romans Robina??? :zalamka:

asiani - Czw 26 Mar, 2009 22:01

A miłość Robina i Marian była taka szczeniacka mało romantyczna wcale nie porywająca bez emocjonalna, drętwa .
Kto tam by się cieszył, ze wreszcie są razem ...prócz nich