To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Gunia - Pon 28 Lip, 2008 16:39

Kruczę jak to jest, że minęły już prawie cztery miesiące, a ja wciąż dostaje wypieków na widok jego spojrzenia? :serduszkate:
Jedynka boska. Jak to jest, że nie miałam jej w zbiorach? :slina:

Agn - Pon 28 Lip, 2008 16:49

Gunia napisał/a:
Kruczę jak to jest, że minęły już prawie cztery miesiące, a ja wciąż dostaje wypieków na widok jego spojrzenia? :serduszkate:

To jeden z paragrafów zawartych w cyrografie. ;)

Gunia napisał/a:

Bo to nówka nieśmigana, dopiero ją wyłowiłam w nowinkach BBOL.

Gunia - Pon 28 Lip, 2008 16:59

Agn napisał/a:
Gunia napisał/a:

To jeden z paragrafów zawartych w cyrografie. ;)

No chyba...
Agn napisał/a:
Gunia napisał/a:

Bo to nówka nieśmigana, dopiero ją wyłowiłam w nowinkach BBOL.

Faktycznie. Mea culpa, bo dopiero teraz zajrzałam na dzisiejsze nowości. A tak z ciekawości spytam: masz tam konto? :wink:

Agn - Pon 28 Lip, 2008 17:39

Gunia napisał/a:
Faktycznie. Mea culpa, bo dopiero teraz zajrzałam na dzisiejsze nowości. A tak z ciekawości spytam: masz tam konto? :wink:

*wierci dziurę w ziemi* Taaa... a co?

Gunia - Pon 28 Lip, 2008 21:39

Agn napisał/a:
Gunia napisał/a:

*wierci dziurę w ziemi* Taaa... a co?

A nic, tylko się zastanawiałam, czy można wejść w galerię bez konta. Też mam. ;) Ale mam problemy z tą drugą stroną "barnesfan" (tam trzeba się zalogować, żeby wejść w galerię) - albo nie dostałam, albo przez pomyłkę skasowałam e-mail aktywacyjny i jak chcę się zalogować lub skorzystać z opcji "Przypomnij hasło", to twierdzi, że nie ma takiego konta, a jak chce założyć nowe, to wyskakuje komunikat, że jest już konto na ten adres e-mail. :?

Agn - Pon 28 Lip, 2008 21:52

Sprawdź, czy ci antyspam tego nie wywalił do magicznego folderka ze spamami.
Gunia - Pon 28 Lip, 2008 22:01

Nawet jeśli, to już i tak opróżniłam z rozpędu. Na śmierć zapomniałam, że się tam logowałam przed wyjazdem. :? Trudno, założę najwyżej konto na drugi e-mail, tylko nicku mi szkoda. Najwyżej walnę przy nim jakąś kropkę.
achata - Wto 29 Lip, 2008 09:24

Nie ma tak źle. Ja sobie powtarzam, że na niektórych ujęciach przypomina Shaggiego ze Scooby Doo (ten podbródek) i żyję spokojnie a wzruszam się dopiero gdy go widzę jako Księcia Kaspiana. Teraz spieszę sie ukryc przed gradem pocisków... ;)
Gunia - Wto 29 Lip, 2008 18:50

achata napisał/a:
Nie ma tak źle. Ja sobie powtarzam, że na niektórych ujęciach przypomina Shaggiego ze Scooby Doo

O, to wiele wyjaśnia. Kudłaty zawsze mnie kręcił. :mrgreen: To mój męski odpowiednik charakterologiczny. :wink:

achata - Wto 29 Lip, 2008 22:23

Mnie kręcił Scrabby Doo i szczenięca moc. Jak zobaczyłam co z mojego ulubieńca zrobili w wersji kinowej, zrobiło mi się słabo.
Żeby nie było tak zupełnie offtopowo, pozwolę sobie zapytać czy są jakieś nowe narnijskie zdjęcia Bena

Agn - Nie 03 Sie, 2008 16:02

Żadnego nie widziałam. Ale jest nowe zdjęcie z Easy Virtue. Malutkie, ale zawsze coś...
http://benbarnesonline.ne...album=200&pos=5
Mogliby ten samochód pokazać, fajny jest... Nie no, oczywiście pasażer teeeż. :mrgreen:

Agn - Śro 06 Sie, 2008 20:40

OOOOOOOCH... :serce:

(Czytaj: nowe fotki z Easy Virtue.)

No ślicznie wyszedł na tej pierwszej fotce. Lata 30? 40? Uwielbiam takie klimaty... *rozmazuje się po okolicznych ścianach*

RaczejRozwazna - Śro 06 Sie, 2008 21:24

Pierwsza fotka jest cuuuudowwna .... Juz się nie mogę doczekać Doriana!

PS. Moja siostra oszalała na punkcie kubka. Takiej radości to już dawno u niej nie widziałam.

Gunia - Pią 08 Sie, 2008 12:07

A ja mam juz dosc. Telefon mam w naprawie, wiec od tygodnia nie widzialam Bena. Nie macie pojecia ile zaplacilam za godzine tego francuskiego Wina z arabska klawiatura i na dodatek zepsuta. Ale niewazne dla tych zdjec bylo warto. :serce:
Rozwazna, rozumiem twoja siostre. ;) Moze byscie wrzucily fotke?

Agn - Sob 09 Sie, 2008 20:56

Popieram - może byście wrzuciły fotkę? Okrutniem ciekawa owego kubaska, hehe.

Guniu, te zdjęcia są warte KAŻDEGO poświęcenia. Mrrruuuu...

RaczejRozwazna - Nie 10 Sie, 2008 21:06

Do kubka wykorzystałam to zdjecie:

http://spa.fotologs.net/p...191958004_f.jpg

No i ściągnęłam od Ciebie Guniu podpis "mój facet" :rumieniec:

niestetty nie umiem tu wkleić fotki jak to się robi??

Agn - Pon 11 Sie, 2008 21:31

O, ładny materiał wykorzystałaś na kubeczek. :mrgreen:

A obrazki... najlepiej wleźć na http://imageshack.us, tam załadować i skopiować któryś z kodów (wyświetlą ci się po załadowaniu obrazka), dzięki któremu na forum uzyskasz miniaturkę z odsyłaczem.

Gunia - Czw 14 Sie, 2008 01:41

RaczejRozwazna napisał/a:
Do kubka wykorzystałam to zdjecie:

http://spa.fotologs.net/p...191958004_f.jpg

No i ściągnęłam od Ciebie Guniu podpis "mój facet" :rumieniec:

Się nie rumień. Dopóki się za niego nie wyjdę, a na to się na razie nie zanosi, wszelkie prawa nie są zastrzeżone. Uwielbiam to zdjęcie, był taki okres, że patrzyłam w nie bez przerwy. :ops1: Zawsze się do niego uśmiecham jak głupia. :serduszkate:
Za to złapałam nowe cacko do kolekcji: francuskojęzyczny magazyn rodem z Czarnego Lądu, a w nim plakat Bena - to samo zdjęcie co w "wyszpachelkowanym" w polskim Bravo, ale jest jego autograf i napis po francusku, a poza tym w numerze jeszcze reklama jakiegoś konkursu z b. sexownym zdjęciem Bena - Le Prince. ;)
Na reklamie prenumeraty wypatrzyłam miniaturę okładki starego numeru (jakieś 1,5 na 2 cm, hehe) a na niej Bena, więc przegoniłam wszystkie kioski w promieniu kilku kilometrów i nawet zasięgnęłam porady u sprzedawczyni w sklepie z gazetami, ale nie zdołałam go zdobyć. Tata, który chcąc nie chcąc musiał mi towarzyszyć w części tej wyprawy stwierdził z przekąsem, że przez dwa tygodnie nic nie mogło mnie rano wyciągnąć z łózka a dla jakiegoś gościa latam jak nakręcona. ;) Ale zostało mu to wybaczone, bo powiedział, że Ben ma ładny charakter pisma, to znaczy o wiele ładniejszy i pełen charakteru, w przeciwieństwie do Zaczka, który jest na drugiej stronie plakatu, i którego - o zgrozo - w pierwszej chwili mój rodzic wziął za obiekt mego żywiołowego uczucia.

Gunia - Pią 15 Sie, 2008 01:18

To zdjęcie mnie dosłownie rozbiło na atomy.

Jest tak świetne, że nie mogę przestać się na nie patrzeć, chociaż mam inne rzeczy na głowie. ;) Chyba machnę sobie tapetkę.

Diana - Pią 15 Sie, 2008 11:30

Rzeczywiście urocze! :serduszkate:
Agn - Pią 15 Sie, 2008 19:05

Gunia napisał/a:
Za to złapałam nowe cacko do kolekcji: francuskojęzyczny magazyn rodem z Czarnego Lądu, a w nim plakat Bena - to samo zdjęcie co w "wyszpachelkowanym" w polskim Bravo, ale jest jego autograf i napis po francusku, a poza tym w numerze jeszcze reklama jakiegoś konkursu z b. sexownym zdjęciem Bena - Le Prince. ;)

Żądam skana!!! Tej reklamy, oczywiście, bo plakat to wiem, jak wygląda. :mrgreen:

Gunia napisał/a:
Ale zostało mu to wybaczone, bo powiedział, że Ben ma ładny charakter pisma, to znaczy o wiele ładniejszy i pełen charakteru, w przeciwieństwie do Zaczka, który jest na drugiej stronie plakatu, i którego - o zgrozo - w pierwszej chwili mój rodzic wziął za obiekt mego żywiołowego uczucia.

1. Chyba nie miałam okazji podziwiać charakteru pisma Bena. Chyba muszę to nadrobić - miło, jak mężczyzna ładnie pisze.
2. Zaczek? A to co za czort? :co_stracilam: Nie, poważnie - nie znam.

PS Zdjęcie jest urocze. ^^

Gunia - Pią 15 Sie, 2008 20:00

Agn napisał/a:
Gunia napisał/a:

Żądam skana!!! Tej reklamy, oczywiście, bo plakat to wiem, jak wygląda. :mrgreen:

A proszę Cię bardzo:
.
Fryzurka, to wiadomo, ale spojrzenie bezcenne. :mrgreen:
A to ten kawałek plakatu z autografem:
.
Tam jest nawet jakiś wielki plakat z gościem z SPN.
A Zaczek E. z High School Musical.
Wszystko super, tylko gdzie ja tyle tego pomieszczę? Będę musiała chyba niestety wyeliminować poprzednie zauroczenia i pozbyć się z wizji paru Johnnych i Wenta. :(

Agn - Sob 16 Sie, 2008 21:29

Easy Virtue ciąg dalszy. Widać Colina!!! :excited:

Nie wiem czemu to się nazywa Dorian Gray Promo - przeca on w EV z Colinem gra... :mysle:

EDIT: I jeszcze kilka rozbrajających "łóżkowych"...

I może jeszcze takie coś. Ze znanej sesji, ale akurat tego konkretnie zdjęcia wcześniej nie widziałam. Milusie.

Gunia - Sob 16 Sie, 2008 21:41

Agn napisał/a:
Nie wiem czemu to się nazywa Dorian Gray Promo - przeca on w EV z Colinem gra... :mysle:

Przecież to jest z "Doriana Graya". Colin gra Harry'ego Wottona.
http://www.filmweb.pl/f483446/Dorian+Gray,2009
Już się gdzieś zastanawiałam, czy przyjęcie tej roli ma związek z Benem. ;)

Agn - Sob 16 Sie, 2008 22:03

Aaa, czyli w DG znów się spotkali. Miło. :) Widzisz, jak nie mam dostępu do netu to kapkę niedoinformowana jezdem. Chociaż w sumie mogłam się domyślić - po fryzurze. Ślepa thin...

Mhmmm... dwa filmy pełne radości - i Ben i Colin. :serce:

Ale "łóżeczkowe" fotki też niezłe, nie? Są urocze ^^

Aha, za skany podziękowała. Hmm... podpis jak podpis. Muszę jego normalne pismo obejrzeć, w końcu podpisy różnią się od regularnego pisma......................