Aktorzy - Alessio Boni
Gosia - Sob 29 Gru, 2007 21:38
Dobrze nam znane ujecie z czolowki filmu:
Wiecie, ze zaczynam czekac ze moze powstana klipy muzyczne z W&P tylko ze scenami z Alessio
Anonymous - Sob 29 Gru, 2007 21:40
| Gosia napisał/a: | | Wiecie, ze zaczynam czekac ze moze powstana klipy muzyczne z W&P tylko ze scenami z Alessio |
nie ty jedna, a tu na razie jak coś to same zdjęcia migają :|
praedzio - Sob 29 Gru, 2007 21:49
Na razie takie cuś mi się znalazło: http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Około 1:33 można usłyszeć Alessio, jak mówi w swoim rodzimym języku.
Gosia - Sob 29 Gru, 2007 22:46
No to dwie nastepne fotki Alessio z filmu:
Biala koszula:
Bolkonski a la Zywago:
Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:30
| Kaziuta napisał/a: | PS. Czy to jest wątek o wyższości jednego języka nad drugim czu o naszym słodkim Alessio |
No właśnie... Megaofftop się zrobił (i to chyba ja zaczęłam ).
Ktoś tu wspomniał o jakimś odrębnym wątku...
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 20:32
Wróćmy do adremu.
Gosia - Nie 30 Gru, 2007 20:33
Adrem jest bardzo pociagajacy
Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:34
| Gosia napisał/a: | Adrem jest bardzo pociagajacy |
To ON się teraz tak nazywa ?
Alison - Nie 30 Gru, 2007 20:37
Kij w oko jak sie nazywa, ale jak wygląda!
Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:39
| Alison napisał/a: | ale jak wygląda! |
Nooo... Wygląda...
Kaziuta - Nie 30 Gru, 2007 20:39
On mi kogoś przypomina tylko już od tygodnia nie moge sobie przypomniec kogo. Jak tak dalej pójdzie to popadnę w jakąś paranoje.
praedzio - Nie 30 Gru, 2007 20:46
| Cytat: | On mi kogoś przypomina tylko już od tygodnia nie moge sobie przypomniec kogo. Jak tak dalej pójdzie to popadnę w jakąś paranoje. |
Kaziutko, tobie też? A już myślałam, że to ja mam jakieś zwidy...
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 20:50
| Maryann napisał/a: | Alison napisał/a:
ale jak wygląda!
Nooo... Wygląda... |
To nienormalne, ale pierwsze, co mi przyszło na myśl, to głupie powiedzonko mojego brata "Jak przez okno".
Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:51
| Gunia napisał/a: | ale pierwsze, co mi przyszło na myśl, to głupie powiedzonko mojego brata "Jak przez okno". |
No bo słów mię zabrakło...
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 22:02
Oto, czym się dla człowieka rodzeństwo kończy.
Na tym zdjęciu wygląda intygująco:
.
Gosia - Nie 30 Gru, 2007 22:04
i dosc mlodo. co nie znaczy w jego przypadku, ze zle
w ogole zarosniety, wyglada bardzo apetycznie. Na tym lozu bolesci tez mial ujecia takie ze ach!
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 22:11
| Gosia napisał/a: | | w ogole zarosniety, wyglada bardzo apetycznie |
Nooo. A na tym zdjęciu to jeszcze widać, jaki ma ładny nos, a to ostatnia brakująca pozycja na liście rzeczy niezbędnych, żebym mogła umierać z miłości.
| Gosia napisał/a: | i dosc mlodo. |
Miał trzydzieści cztery lata. Bo teraz to on ma 41. Jakoś nie widać tego po nim. Włosi po czterdziestce zawsze mi się kojarzyli ze pączkiem, w najlepszym wypadku. W życiu bym nie pomyślała, że jeden z nich może wyglądać tak.
Marija - Nie 30 Gru, 2007 22:55
| Gunia napisał/a: | Miał trzydzieści cztery lata. Bo teraz to on ma 41. Jakoś nie widać tego po nim. Włosi po czterdziestce zawsze mi się kojarzyli ze pączkiem, w najlepszym wypadku. W życiu bym nie pomyślała, że jeden z nich może wyglądać tak. | Guniu, jak to wygląda z Twojej strony? Facet ma 41 lat - stary jest?
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 22:58
Z mojej? Nie. Stary to pojęcie względne i od samego wieku najmniej zależne, ale żeby mieć raptem 41 lat i być starym, to już by trzeba było mieć totalnie złe chęci.
Marija - Nie 30 Gru, 2007 22:59
| Gunia napisał/a: | Z mojej? Nie. Stary to pojęcie względne i od samego wieku najmniej zależne, ale żeby mieć raptem 41 lat i być starym, to już by trzeba było mieć totalnie złe chęci. | Znaczy, umierać nam jeszcze nie pora, jeszcze wnuki przed nami ...
Anonymous - Nie 30 Gru, 2007 23:06
Słoneczka dla Was dobra wiadomosc - Włosi baaaaardzo długo wyglądaja młodo. I długo zyją. Tak wiec od wieku przecietnego Włocha odejmijcie 10 lat i bedziecie mieli polskie realia
Anonymous - Nie 30 Gru, 2007 23:08
| Kaziuta napisał/a: | Nie pamiętam rosyjskiego biegle ale znajomośc alfabetu i umiejętnośc czytania bardzo się przydaje szczególnie przy buszowaniu na rosyjskich stronach internetowych.
PS. Czy to jest wątek o wyższości jednego języka nad drugim czu o naszym słodkim Alessio |
Tiaaa, rozumiem i moge powiedzec to samo. te wzory
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 23:25
| AineNiRigani napisał/a: | Słoneczka dla Was dobra wiadomosc - Włosi baaaaardzo długo wyglądaja młodo. I długo zyją. Tak wiec od wieku przecietnego Włocha odejmijcie 10 lat i bedziecie mieli polskie realia |
No proszę. Czyli wszystko przed nami.
Marija - Nie 30 Gru, 2007 23:27
| Gunia napisał/a: | No proszę. Czyli wszystko przed nami. | Jak dobrze pójdzie, to go usynowię . Zawsze Matka usynawia - czas Matce ulżyć .
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 23:29
| Marija napisał/a: | Gunia napisał/a:
No proszę. Czyli wszystko przed nami.
Ja dobrze pójdzie, to go usynowię |
Marudzicie, lepiej byście się zajęły oglądaniem namiętnych dialogów.
Na ten przykład...
|
|
|