Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Czw 25 Lut, 2010 14:51
SRK ma bardzo fajnego twittera. Wchodzi na niego w nocy (to znaczy u nas jest noc, u niego zwykle nad ranem... ) i siedzi przez godzinę - dwie, rozmawiajac z ludźmi. Dzikie tłumy czyhają na chwilę, w której się pojawia. Warto czekać, bo Shahruhk jest zabawny, inteligentny i bardzo "readable."
Inne, które lubię to
Mustakh Shieq, scenarzysta, pisarz
http://twitter.com/shiekhspear
Jitesh Pillai, naczelny głównego pisma branżowego, Filmfare
http://twitter.com/jiteshpillaai
Król twittera, Karan Johar, reżyser
http://twitter.com/kjohar25
Priyanka Chopra
http://twitter.com/priyankachopra
BeeMeR - Czw 25 Lut, 2010 14:51
Dooglądałam 9 minutę - ewidentnie skończyłam tuż przed zasadaniczym pytaniem
Mi to wygląda na to, że Priyanka próbowała zawstydzić Shahrukha, a to on zawstydził ją
Co do Aish, to się nie śmiej z jej zakutania w sari Trzykrotko, nie znasz się, to jest "global fashion icon"
Na "obronę" Big B powiem, że on się wielokrotnie bardzo ciepło, a przynajmniej bardzo pochlebnie wypowiadał na temat Aish - i to nie tylko jej urody
Cóż, najważniejsze, żeby Aish w tej złotej klatce była szczęśliwa
Trzykrotka - Czw 25 Lut, 2010 15:04
Ten twit też był fajny - odzwierciedlenie jego poczucia humoru
wot would life be without the frenzy,brickbats,bouquets,controversies,hits,flops,no time to breathe,sleep depravation...absolutely nothing
Ja tam Ash życzę jak najlepiej. Pamiętam tylko, jak powszechnie użalano się w Indiach przed jej ślubem, że taka postawa Ash, uległa i poddańcza wobec rodziny męża, jest bardzo niedobra dla zapatrzonych w nią kobiet. Taka niewspółczesna.
Ale grunt, żeby ona była zadowolona z życia, to fakt.
Global fashion icon? Olaboga - to se ne wrati!
trifle - Czw 25 Lut, 2010 18:23
| Admete napisał/a: | | Shahida na pewno chcesz Trifle |
Na pewno chcę Ma dziś urodziny. Jakbym mogła mu czegoś życzyć, to bym życzyła dobrych ról w fajnych filmach
| BeeMeR napisał/a: | | Cóż, najważniejsze, żeby Aish w tej złotej klatce była szczęśliwa |
Wyglądało na to, że jest, choć mnie wydawało się troszkę, że ona jakieś pranie mózgu przeszła Żeby teść aż taki wielki wpływ na całą rodzinę miał? A Abishek też jest takim zwolennikiem tradycji?
trifle - Czw 25 Lut, 2010 18:37
A tu cukierek z Kismat Konnection:
http://www.youtube.com/watch?v=ObUAh0yDEG0
Trzykrotka - Czw 25 Lut, 2010 21:14
Mniam urocza piosenka
A ja właśnie trzymam się za brzuch ze śmiechu. Obejrzałam plik z fragmentem gali wręczenia nagród Star za 2010, podczas której Shahid z Shahrukhiem prowadzili konferansjerkę Oni sa cudni razem! Rozważania czemu wszystkie statuetki sa gołe, opowieści o heroinach z lat 70 kapiących sie w białych giezłach, o tym, czemu Shahid chciał zagrać w Wake Up Sid (przez skarpetki ), nieustanne strofowanie Shaid, controll yourself! - to trzeba zobaczyć! Śmieją się z samych siebie, a mają taką chemię, że mucha nie siada. Autentycznie, brzuch mnie boli ze śmiechu. Potem wchodzi jeszcze Abhishek, który troska się, ze to już jego druga nagroda dla najlepszej pary i znowu z facetem (z Jasiem dostali w zeszłym roku za Dostane, w tym roku z tatą za Paa)
Na tubisiu to jest, ale bez tłumaczenia. Jeśli nie macie oporów, to podpowiadam stronę, na której logując się, można to pobrać z angielskimi napisami: srkpagali.net. Potem Gallery/view the latest updates/Star Screen Awards hosting A i B.
Lecę oglądać drugą część
Admete - Czw 25 Lut, 2010 21:16
Lecę oglądać
Trzykrotka - Czw 25 Lut, 2010 21:28
Admete, oni sa cudni! W drugiej części Shahid lamentuje, że chciał grać i Geet i Adityę w JWM, a reżyser mu nie pozwolił, za to pozwolił Saifowi grać i Jaia i młodego Rishiego w Love Aaj Kaal
Admete - Czw 25 Lut, 2010 21:36
Powinni razem zagrać - Shahid i Shah Starszego i młodszego brata Już na początku parsknęłam smiechem przy problemie Oscara Motyw ze skarpetkami cudny. Myslisz, że sami te dialogi układali czy ktos inny im pisał?
Trzykrotka - Czw 25 Lut, 2010 21:39
Shahrukh ostatnio pisał na twitterze, ze właśnie pisze sobie tekst na galę Filmfare'ów. Chyba sami to wymyślali.
Boszszsz... tego mi było trzeba, tak się naśmiać od serca.
Powinni zagrać, kapitalni sa razem!
Admete - Czw 25 Lut, 2010 21:43
Ewidentnie chyba się dogadują I dobrze razem wypadają
Co tam rola Geet Zostaje mu jeszcze rola psa u reżysera Kaminey
Ja chcę thriller policyjny z ShahRukhiem i Shahidem - takie hinduskie Siedem
BeeMeR - Czw 25 Lut, 2010 21:47
Admete, a Ty się na srkpagali.net zapisz koniecznie- nie boli i nie kosztuję, a jest dostęp do wszelkich tłumaczonych nowości szarukowych
Admete - Czw 25 Lut, 2010 21:50
| BeeMeR napisał/a: | Admete, a Ty się na srkpagali.net zapisz koniecznie- nie boli i nie kosztuję, a jest dostęp do wszelkich tłumaczonych nowości szarukowych |
Ależ ja jestem zapisana - przecież oglądam właśnie
Jak się Shah znęca nad Shahidem i każe mu mówić f zamiast s
trifle - Czw 25 Lut, 2010 23:07
Jakie dobro tu się pojawia! Płynie już
Shahid i Shah w jednym filmie - to by było coś! Może ktoś ich przyuważy razem?
trifle - Pią 26 Lut, 2010 01:58
Obejrzałam właśnie Fidę. Wow, ale film
Idę na dobranoc obejrzeć te króciutkie filmiki z Shahrukhiem i Shahidem, na zmianę nastroju.
trifle - Pią 26 Lut, 2010 02:27
Aaaa, jakie to jest fajowe Shah jaki rozgadany, "Shahid, control yourself"
Trzykrotka - Pią 26 Lut, 2010 08:27
| trifle napisał/a: | Aaaa, jakie to jest fajowe Shah jaki rozgadany, "Shahid, control yourself" |
Shahid ze swoim "to mój pierwszy raz" i autografami . Reżyserzy też się wykazali klasą - pan od Kaminey i pan od Jab We Met .
Najbardziej mi się podobało, że panowie śmiali się przede wszystkim z samych siebie - Shahid z tego, ze nakręcił dużo filmów, na których publiczność spała, Shahrukh, że w filmach których ma grać zastępują go inni Khanowie.
Boszszsz, a jak sobie przypomnę pozę statuetki w wykonaniu Shahrukha, to jeszcze dziś mam łaskotki ze śmiechu
Fida niezła, prawda? Zapowiada się ja słodziutka komedia romantyczna z serii "chłopiec spotyka dziewczynę", a potem wielkie buum!
BeeMeR - Pią 26 Lut, 2010 12:18
A ja obejrzałam TMBM z Karanem
Tym razem Karan jako gość, nie gospodarz programu
Farah z delikatnością buldożera wyciąga temat otyłości i snobizmu sprzed lat
Wszyscy chyba wiedzą jak pulchnym dzieckiem był Karan - on zrzuca całą odpowiedzialność na:
A. swoją słabość do słodyczy
B. mamę - bo zawsze uważała, że jest szczuplejszy niż był, kupowała mu za ciasne ubrania, w których czuł się i wyglądał jak baleron Poza tym kupowała zagraniczne czekoladki i chowała zawsze w tym samym miejscu, więc oczywiście je podjadał - starając się nie naruszyć opakowania (skąd ja to znam )
No i dawała mu do szkoły śniadanie o wiele większe niż dostawały inne dzieci - a nie był szczególnie lubiany, więc zjadał sam w kącie
Karan dostaje niezwykle trudne pytanie, które ciało mu się najbardziej podoba i w którym by się lepiej czuł
Sonam to szczypiór wyższy od Karana
Nie chce się wierzyć, że kiedyś ważyła 90 kilo (i nam tego nie pokazują ) i w 4 miesiące zrzuciła 40 kilo
Farah wypomina jej, że kiedyś nastolatką będąc zjadła jednego dnia 170 samosów
Oczywiście Karana nie minie rapid fire round - choć koszyka niewątpliwie nie wygra
Zacytuję tylko jedno pytanie:
60kg Kajol w DDLJ czy 34kg Kareena w Tashan?
Wybór jest prosty i taki sam jak mój
Kajol, a Kareena to w JWM
I pytanie dla Sonam - o ile dobrze zrozumiałam,
kto wyglądałby lepiej, gdyby cośtam przytył, Imraan czy Ranbir?
Odpowiedź Sonam: Ranbir
Za zadanie mają określić, ile kalorii mają jakieśtam produkty i Sonam zna chyba tablice na pamięć Koszykiem z dietetycznymi ciasteczkami się dzielą, a karan się cieszy jak dziecko, że coś dostał Na koniec ma on wymyślić choreografię dla obu pań
Niestety części, gdzie Karan nabija się z Farah nie zrozumiałam, szkoda
trifle - Pią 26 Lut, 2010 12:44
| Trzykrotka napisał/a: | | Boszszsz, a jak sobie przypomnę pozę statuetki w wykonaniu Shahrukha, to jeszcze dziś mam łaskotki ze śmiechu |
Tak, veri veri sexi
Momentami mówili (w sumie Shah mówił ) tak szybko, że nie nadążałam z czytaniem napisów. Oni naprawdę powinni zagrać coś razem
| Trzykrotka napisał/a: | | Fida niezła, prawda? Zapowiada się ja słodziutka komedia romantyczna z serii "chłopiec spotyka dziewczynę", a potem wielkie buum! |
No właśnie, niezła, początek wprawdzie sugerował, że jakiś kryminał będzie, ale spodziewałam się, że Shahid będzie tu miał z Kareeną podobne role jak w 36 China Town - afera, aferą, oni próbują uniknąć kłopotów. A tu takie o: Kareena jakie przewredne miny potrafi robić Brr..
trifle - Pią 26 Lut, 2010 12:47
| BeeMeR napisał/a: | | Wszyscy chyba wiedzą jak pulchnym dzieckiem był Karan |
Ale jak schudł!
Karan w ciele Shahrukha z OSO
Bardzo fajnie wyglądają z Sonam (ktokolwiek to jest ) na tym zdjęciu na kanapie - przedostatnie zdjęcie w przedostatniej linijce zdjęć
BeeMeR - Pią 26 Lut, 2010 12:50
| trifle napisał/a: | Sonam (ktokolwiek to jest ) | cóka Anila Kapoora, początkująca aktorka - debiutująca gdy wychodziło OSO filmem Saawariya
trifle - Pią 26 Lut, 2010 12:57
| BeeMeR napisał/a: | | trifle napisał/a: | Sonam (ktokolwiek to jest ) | cóka Anila Kapoora, początkująca aktorka - debiutująca gdy wychodziło OSO filmem Saawariya |
Aha, dzięki
Idę obadać filmografię Karana Jest reżyserem, prawda?
Trzykrotka - Pią 26 Lut, 2010 13:01
OOOOOOoooooo matko! Karan w każdym ciał wygląda bosko, chyba w Hrithiku najbosszej . Pamiętam jak Farah opowiadała w Kwk, jak to w zamku w Szkocji miała pokój z duchem, który się na niej pokładał, wiec w nocy zwiała do Karana (w piżamce w króliczki, o ile pamietam), bo wiedziała, ze pokładania tam żadnego nie będzie! Para zbereźników.
| BeeMeR napisał/a: | | trifle napisał/a: | Sonam (ktokolwiek to jest ) | cóka Anila Kapoora, początkująca aktorka - debiutująca gdy wychodziło OSO filmem Saawariya |
Bardzo ładna dziewczyna, tylko miała pecha debiutowac razem z Deepiką. Deepika za OSO zgarnęła wszystko. Mówiło się potem, ze to Sonam właśnie zagra Taani w Rab Ne Bana
Karan Johar jest reżyserem, swój pierwszy film Coś się dzieje nakręcił mając 23 lata. I będąc pękatym. Teraz to dandys jakich mało!
Potem zrobił jeszcze Czasem słońce czasem deszcz, Nigdy nie mów żegnaj i teraz My Name Is Khan.
trifle - Pią 26 Lut, 2010 13:04
Ale się popisałam pytaniem "jest reżyserem, prawda"
To on! Czasem słońce, OSO, Nigdy nie mów żegnaj, My name is Khan (powinno być My surname is Khan ) Muszę większą uwagę zwracać na nazwiska
Edit: Trzykrotka mnie wyprzedziła
BeeMeR - Pią 26 Lut, 2010 13:16
| Trzykrotka napisał/a: | | w piżamce w króliczki, o ile pamietam | albo w delfinki - anegdotka w każdym razie doskonała
A Karan ma też dokonania aktorskie na koncie wystąpił jako przyjaciel Raja (SRK) w DDLJ
|
|
|