Seriale - Supernatural
Sofijufka - Nie 10 Lut, 2008 19:19
| Admete napisał/a: | Sofi może miałabys ochotę zostac Supernaturalna Siostrą? |
A godnam ci tego?
Caitriona - Nie 10 Lut, 2008 20:10
No pewno!
edit: jaka extra tapetka!!
Deanariell - Nie 10 Lut, 2008 20:45
Słuchajcie... ja po ostatnim odcinku zaniemówiłam i nadal nie mogę odzyskać głosu...
Sen Sama... nawet się obślinił biedaczek No a Dean... W istocie nie zasłużył na swój los... Ta rozmowa na koniec była braciom potrzebna.
Admete - Nie 10 Lut, 2008 22:41
Sofi pod warunkiem, że obejrzysz opowiednia ilośc odcinków Spn i nabierzesz odpowiedniego podejścia do braci Winchesterów
praedzio - Pon 11 Lut, 2008 14:50
Wiadomość z supernatural.com.pl:
| Cytat: | Strajk się skończył!!! Otwierajcie szampany!
Przypomnę, że strajk trwał od 5 listopada 2007 roku do 10 lutego 2008 roku (wg amerykańskiego czasu). Kosztował on fortunę obydwie strony - i scenarzystów, którzy nie pracowali i producentów oraz stacje telewizyjne, które nie miały co emitować. W końcu jednak doszło do porozumienia. Umowa została zawarta na trzy najbliższe lata. Scenarzyści mają wrócić do pracy w środę.
Co to oznacza dla Supernatural? Czy będą nowe odcinki? Stacje wkrótce powinny nadać komunikaty, co zrobią ze swoimi serialami, jeżeli tak się stanie, natychmiast was o tym poinformujemy. |
Sofijufka - Pon 11 Lut, 2008 14:54
| Admete napisał/a: | Sofi pod warunkiem, że obejrzysz opowiednia ilośc odcinków Spn i nabierzesz odpowiedniego podejścia do braci Winchesterów |
Podejście mam, a odpowiednia ilośc - to ile? Jeden szkopuł, że serial dają zwykle o 20, a to pora, kiedy moja rodzina molestuje mnie skajpowo. Jak coś myrgnę, to się urażają
Że chyba rodzina ważniejsza i w ogóle
Admete - Pon 11 Lut, 2008 15:00
Sofi - Wystarczy kilka. Ciesze się bardzo, że koniec strajku.
Deanariell - Pon 11 Lut, 2008 19:04
| praedzio napisał/a: | | Strajk się skończył!!! |
Deanariell - Pon 11 Lut, 2008 19:45
Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno i obrazowo na temat końca strajku?
Oglądałam wczoraj to "Smallville"... I powiem, że NIE ŻAŁUJĘ Co prawda serial mnie nie pociąga jako taki - chyba się postarzałam, albo ta konwencja mi się przejadła... Przyznam, że z niewiadomych powodów ta cała "tajemniczość" fabuły mnie tam denerwuje - tajemniczy Clark/Supermen, tajemniczy Lex i jego syn, tajemnicze eksperymenty genetyczne itp. itd.... Too much mysterys will kill you...
[W tej sytuacji stwierdzam, że jeśli chodzi o "tajemniczych kosmitów" i ich sekrety, zdecydowanie bardziej zaciekawiło mnie "Roswell - w kręgu tajemnic" ]
Do tego wszystkiego jeszcze dochodzi tajemnica Lany, która teraz okazuje się być potomkinią/reinkarnacją (?) jakiejś średniowiecznej czarownicy, która czyha na życie potomków rodu, do którego należy Jason/Jensen A ten z kolei jest w niej zabójczo zakochany... To tak w skrócie Mimo to warto czasem zerknąć... Ackles wygląda tam całkiem, całkiem... Jak tylko nie zapomnę, to spróbuję obejrzeć sobie tę serię już do końca
Caitriona - Pon 11 Lut, 2008 22:30
Koniec tego przeklętego strajku?? Suuuuper!!!
praedzio - Wto 12 Lut, 2008 09:49
Ptaszki ćwierkają, że być może SPN nie skończy się na odcinku 12!!!
| Cytat: | Producent wykonawczy Eric Kripke powiedział: "Powiem, że prawdopobodnie postaramy się o 3, może 4 odcinki. Myślę, że trzy to bezpieczna liczba. Więc, mam nadzieję...po prostu ją mam. Najwyraźniej wszyscy kochamy serial i nie możemy się doczekać powrotu do pracy!"
Co usłyszało TV Guide: na razie brak oficjalnych decyzji, ale to bardzo prawdopodobne, że produkcja tego sezonu Supernatural będzie kontynuowana, jako, że jest to jeden z najwyżej ocenianych seriali CW.
Miejmy więc nadzieję, że nic w tych planach nie przeszkodzi i sezon trzeci nie zakończy się tylko na odcinku 12!
|
Link: http://www.eonline.com/go...d8-16696cec775d
Admete - Wto 12 Lut, 2008 12:07
No to trzeba trzymac kciuki i myslec pozytywnie, zeby gościom z CW nic głupiego nie strzeliło do łba.
Kripke rządzi!
praedzio - Śro 13 Lut, 2008 08:14
Ómarłam z radości:
| Cytat: | | Jak zwykle niezawodny TV Guide ma dla nas informacje o dalszych losach naszych kochanych seriali. Oczywiście nas najbardziej interesują losy braci Winchesterów - co z nimi? Otóż reporter tegoż serwisu, Michael Ausiello donosi, że stacja The CW zdecydowała się na dokręcenie jeszcze 4 lub 5 dodatkowych odcinków, które zostaną wyemitowane w kwietniu lub maju! |
Admete - Śro 13 Lut, 2008 08:23
Od razu mi jakos lżej na sercu - cudowna wiadomość. To przy 16 - 17 odcinkach pewnie wydadzą 3 sezon na dvd. CW u mnie zapunktowało Oby jeszcze dali normalny sezon 4.
Deanariell - Śro 13 Lut, 2008 17:53
| praedzio napisał/a: | | stacja The CW zdecydowała się na dokręcenie jeszcze 4 lub 5 dodatkowych odcinków, które zostaną wyemitowane w kwietniu lub maju! |
Czyli wiosna zapowiada się całkiem sympatycznie Super!!!
Caitriona - Śro 13 Lut, 2008 18:00
Obejrzałam ostatni odcinek i historia raczej tak śrenio mi się podobała, ale Dean kontra Dean-demon, no nie powiem całkiem to ciekawe było. Chociaż oczywiście wolałabym go takim więcej nie widywać...
Admete - Śro 13 Lut, 2008 18:06
Istota tego odcinka była własnie konfrontacja Dean'a z własnymi koszmarami. I jak on na końcu biedaczek w przyznaje, że tak naprawde chce życ...I to pstryknięcie palcami...Aż się dziwnie zrobiło.
Caitriona - Śro 13 Lut, 2008 18:39
Prawda? Aż mi ciarki przeleciały po plecach - krótka scenka, ale z 'kopem'!
Admete - Pią 15 Lut, 2008 13:42
Dziewczyny przed nami odcinek 11, a w Sieci sa juz zwiastuny 12. Oj będzie się działo - wygląda super! Mam nadzieję, ze agent Henrickson coś w końcu zrozumie
http://spoilertv-supernat...t-en-bello.html
Wypowiedzi na temat 11 odcinka też są pozytywne
praedzio - Pią 15 Lut, 2008 15:01
O, jasna...!
Się doczekać nie mogę!
Admete - Pią 15 Lut, 2008 21:12
Montaż w zwiastunie jest nieziemski Muzyka tez robi swoje. Kto maluje ten symbol na ziemi? Dean? Fajnie to wygląda. No i jak starszy Winchester strzela tę mówkę o otwarciu drzwi i walce
Mam obsesję na punkcie tego zwiastuna Ciągle go oglądam.
EDIT:
Znalazłam informację, że Spn wróci z nowymi odcinkami 24 kwietnia Życie od razu staje sie piekniejsze.
Caitriona - Pią 15 Lut, 2008 23:50
Extra ten zwiastun!! Naprawdę będzie się działo!!
Admete - Sob 16 Lut, 2008 00:02
Widziałam go juz chyba ze 20 razy Oderwać sie od niego nie mogę. Ten symbol to chyba Devil's Trap. Sam albo Dean go maluje.
praedzio - Sob 16 Lut, 2008 07:43
| Cytat: | Znalazłam informację, że Spn wróci z nowymi odcinkami 24 kwietnia Życie od razu staje sie piekniejsze. |
YEEEEESSSS!!!!!!!!
praedzio - Sob 16 Lut, 2008 14:28
Aha, trailer do Jus in Bello jest już z polskimi napisami: http://www.youtube.com/watch?v=43Xq6g3Lqv0
CW w czwartkowy wieczór zamierza uraczyć widzów Spn dwoma odcinkami - najpierw puści 2x12 Nightshifter, żeby przypomnieć o agencie Hendricksonie, a następnie właśnie 3x12 - Jus in Bello.
Hmmm... Może i mi tak zrobić należy?
P.S. A symbol "Diabelskiej pułapki" rysuje Sam. Nie wierzycie? Proszę:
|
|
|