To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

Harry_the_Cat - Wto 12 Lut, 2008 22:27

To żeby nieco zakłócic ten załobny nastrój - Gerry z dawnych lat ;)

winterm - Wto 12 Lut, 2008 22:47

AineNiRigani napisał/a:
Rhett umarł wraz z Clarkiem. Bez względu na upiorną sympatię do Gerrego, to nie ta klasa. Sori winetu.

Ale można spróbować, no nie!
Przeminęło z wiatrem" traktuje niemal jak biblię! Clark Gable zagrał rolę życia. Jest nieśmiertelny! Thimoty Dalton sie starał, ale chwała tym, co sie nie starali a wyszło im jak wyszo!

winterm - Wto 12 Lut, 2008 22:51

Wiedźma napisał/a:
winterm napisał/a:
Ja żadna gwiazdą nie jestem. Ale kilkakrotnie byłam w sytuacji kiedy robiono mi zdjęcia z ukrycia. Dramat. Chcesz zabić wszystkich. Budzą się najgorsze instynkty. Masakra. Gdy widziałam zdjęcia Gerrego z wystawionym palcem, podziwiałam go za opanowania. Można gorzej!

Ale można także i lepiej. Paparazzich nie kocham, rozumiem niechęć Gerarda, ale nie ma lekko, to jest jedna z mniej przyjemnych stron zawodu aktora, której istnienia Butler był niewątpliwie świadom. Jest dorosły, więc niech zachowuje sie jak człowiek dorosły, a nie jak zagniewany młodociany.

Tego nie można panować, tp staraszna jest!

Wiedźma - Wto 12 Lut, 2008 22:54

AineNiRigani napisał/a:
Rhett umarł wraz z Clarkiem. Bez względu na upiorną sympatię do Gerrego, to nie ta klasa. Sori winetu.

Waćpanna nie doceniasz Butlera, a okrutnie zdolny to kawaler...

Anonymous - Wto 12 Lut, 2008 23:13

Doceniam, boć to okrutnie zdolny kawaler, ale po boskim Clarku każdy będzie tylko podróbką. A Gerry zasługuje na miano oryginału, nie imitacji.
Wiedźma - Wto 12 Lut, 2008 23:19

Tam podróbką, to byłby Zupełnie Nowy I Oryginalny Butler Rhett, zważywszy na fakt że wykonany w swoistym stylu Butlera Gerarda, który to styl jest zupełnie inny od stylu Clarka. Owszem, cynizm i ironia Clarka są niepodrabialne, ale Gerry podrabiać nie musi. Ma własne, o!
Anonymous - Wto 12 Lut, 2008 23:43

Wiedzmo kochana - niestety, nie przekonałaś mnie. ideału sie nie tyka :D
winterm - Śro 13 Lut, 2008 00:04

Może to jest odpowiedź, na to, że od 1939 roku nikt nie śmiał nakręcić ponownie Przeminęło z wiatrem?
Wiedźma - Śro 13 Lut, 2008 00:09

Butlerowie Butlerami, ja tu widzę inny problem. Skąd oni by teraz Vivien Leigh wytrzasnęli? Seans spirytystyczny na planie? Bo lepszej Scarlett to ja sobie nie wyobrażam.
winterm - Śro 13 Lut, 2008 00:13

Może Keira Knightley? Ładna, dobra aktorka, chyba dość charyzmatyczna?
winterm - Śro 13 Lut, 2008 00:16

Chociaż Gerrego musiałby reżyser trzymać na postronku.
Anonymous - Śro 13 Lut, 2008 00:16

za duzo jej ostatnio. Opatrzyła sie...
Wiedźma - Śro 13 Lut, 2008 00:16

Ale figurę dwunastolatki to Melania miała, nie Scarlett :twisted:
Wiedźma - Śro 13 Lut, 2008 00:17

winterm napisał/a:
Chociaż Gerrego musiałby reżyser trzymać na postronku.

Czemu na postronku?

winterm - Śro 13 Lut, 2008 00:35

Myślę, że on potrzebuje dobrego reżysera. No cóż, genialnym aktorem nie jest!
Wiedźma - Śro 13 Lut, 2008 00:45

winterm napisał/a:
Myślę, że on potrzebuje dobrego reżysera. No cóż, genialnym aktorem nie jest!

Nie. Ale będzie, o ile się wcześniej nie zabije.

(Możecie to niniejszym traktować jako przepowiednię :wink: )

Anonymous - Śro 13 Lut, 2008 07:05

No, Gerry przyszedł do mnie dziś w nocy... ;D
krzysztof - Śro 13 Lut, 2008 09:32

W świecie książki P.S. Kocham Cię! z Gerrym na okładce :serduszkate:
Anonymous - Śro 13 Lut, 2008 10:52

No - wszedzie już spoty. Wczortaj w telewizji widziałam, dzisiaj w radiu były :D
Caroline - Śro 13 Lut, 2008 23:40

Harry_the_Cat napisał/a:
To żeby nieco zakłócic ten załobny nastrój - Gerry z dawnych lat ;)
My tu gadu gadu, a tapetki nam serwują :P I to jakie! Gerry w brązach i ze spojrzeniami z katalogu "mrrau!". Fajne, fajne.
Dzięki, Kocie!
:kwiatek:

Caroline - Śro 13 Lut, 2008 23:42

A plakat z "PS..." widzę codziennie na przystanku i prawdę mówiąc wydaje mi się trochę za bardzo wyphotoshopowany, jak reklamy perfum czy coś. Prędzej bym poleciała na film reklamowany takim czymś jak tapeta Harry :-P :-P (mrrrau, mrrau)
Wiedźma - Śro 13 Lut, 2008 23:51

Na plakacie z "Ps. I love you" Gerard jest tak wyfotoszopiony że mógłby startować do reklamy kosmetyków dziecięcych. I rzęsy mu ucięli. Protestuję stanowczo.

A tapetka niezła, aczkolwiek, jak na mój gust, za mało Gerarda a za dużo reszty :twisted:

winterm - Czw 14 Lut, 2008 01:40

Ale śliczny jest i taki gładziutki!!! Takiego jem całymi garścismi
http://www.gbgalsgallery....h05/26.jpg.html

Sofijufka - Czw 14 Lut, 2008 09:46

winterm napisał/a:
Ale śliczny jest i taki gładziutki!!! Takiego jem całymi garścismi
http://www.gbgalsgallery....h05/26.jpg.html

No mówiłam! Na Henryka 8. go! Każda by zroumiała, dlaczego baby za nim tak szalały!

Wiedźma - Czw 14 Lut, 2008 10:12

Sofijufka napisał/a:
No mówiłam! Na Henryka 8. go! Każda by zroumiała, dlaczego baby za nim tak szalały!

Sofijufka, Henryk numer osiem nawijający ze szkockim akcentem? :mrgreen: Nie przeszłoby chyba, a czego jak czego, ale pozbyć się akcentu Gerard nie umie. Czy próbuje mówić z akcentem irlandzkim czy Standard American, i tak wychodzi z tego Paisley Glaswegian :rotfl: