To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 2 wątku

Agn - Nie 13 Lip, 2014 00:33

Końcówka 12-ego odcinka - braaaawo, Ciapuś! Zacząłeś myśleć, chłopie, nareszcie! I to odpowiednim do tej czynności organem, bo zdaje się, że tym razem mózgiem! Gratuluję pierwszych kroków w świetlaną przyszłość bez podejrzeń o bycia szympansem! :roll:
Ludzie... już myślałam, że ten gość nigdy nie ogarnie i z uporem maniaka będzie zaprzeczał faktom, byle nie przyjąć do wiadomości, że panienka, za którą lata ze ślinotokiem, to odpowiedź na zagadkę.
Tymczasem Athena zadziałała jak złoto i Son Hyuk... mniemam, że teraz zniknie na chwilę z ekranu? Ech, to kogo ja będę oglądać? :?
I czy mi się zdaje, że "doktorek" z giwerą to ten sam człek, który grał ojca Young Do w Heirs? Nie było wyraźnego ujęcia na oblicze, a twarz wydała mi się znajoma... :mysle:
Edycja: Taaaak, to on! W dodatku objawił się też menadżer Kim (Kim?) z TGL.
Jak sobie Son Hyuk zasiadł w foteliku, uprzednio przeszedłszy przed swoimi podwładnymi... mrau! :serce2:

zooshe - Nie 13 Lip, 2014 07:44

BeeMeR napisał/a:
Athena nr 6 udowodniła mi, że nie tylko Ciapa jest ciapą, ale większość agentów dbających o bezpieczeństwo koreańskiego kraju :zalamka:

Dają ciało jak się patrzy. Ale najbardziej i tak irytował mnie Ciapa kiedy latał jak kot z wywalonym pęcherzem i szukał dowodów niewinności swojej lubej zamiast zachować neutralność. W końcu jest agentem a nie nastolatkiem. :frustracja:

Agn napisał/a:

Maksymalnie wpienia mnie aktor grający Ciapę. Jest równie wymowny jak Księciunio w swych najbardziej drewnianych momentach.

Dochodzimy do podobnych wniosków. Ten aktor to wielkie drewno może, myślę że nawet większe niż Księciunio bo tamten to typowy celebryta kpopu, zatrudniony dzięki swojej popularności , ale ten to przecież zawodowy aktor w dodatku filmowy. Nawet jeśli jakaś rola mu nie leży, nie powinien wkurzać swoim widokiem.

A propo wiecie kto właśnie wyszedł w wojska i pojawi się w nowej dramie. Nasz znajomy prokurator z CH i sekretarz także z CH. :mrgreen:

BeeMeR - Nie 13 Lip, 2014 08:49

Tak, a wiecie kto wygra (własny) mundial? Tak, Korea Północna. :thud:
Jest to dla mnie absolutnie niesamowite :thud:
http://ofsajd.onet.pl/plo...rskich-ms/ezqbg

(link przeklejony ze sportu)

Admete - Nie 13 Lip, 2014 11:26

zooshe napisał/a:
nasz znajomy prokurator z CH i sekretarz także z CH

Jestem zainteresowana :) Czytałam wcześniej, że wyszedł z wojska. Doczytałam też, że drama się będzie nazywać My Spring Days i wystartuje we wrześniu.

Agn - Nie 13 Lip, 2014 12:24

zooshe napisał/a:
Ale najbardziej i tak irytował mnie Ciapa kiedy latał jak kot z wywalonym pęcherzem i szukał dowodów niewinności swojej lubej zamiast zachować neutralność. W końcu jest agentem a nie nastolatkiem. :frustracja:

Ot i mądrego przyjemnie posłuchać - to samo myślę.
zooshe napisał/a:
Ten aktor to wielkie drewno może, myślę że nawet większe niż Księciunio bo tamten to typowy celebryta kpopu, zatrudniony dzięki swojej popularności , ale ten to przecież zawodowy aktor w dodatku filmowy. Nawet jeśli jakaś rola mu nie leży, nie powinien wkurzać swoim widokiem.

Może po prostu mu ta rola nie wyszła, trudno mi ocenić. Najlepsi aktorzy potrafią koncertowo położyć rolę, zdarza się. Ból polega na tym, że to nie jest jeden film, który można jakoś przełknąć. To jest cała drama!!! [im]http://i16.photobucket.com/albums/b41/jedi_agn/emots/gaaaah.gif[/img]
zooshe napisał/a:
A propo wiecie kto właśnie wyszedł w wojska i pojawi się w nowej dramie. Nasz znajomy prokurator z CH i sekretarz także z CH. :mrgreen:

Oooo! To dobre wieści. :mrgreen:
BeeMeR napisał/a:
Tak, a wiecie kto wygra (własny) mundial? Tak, Korea Północna. :thud:

Wiem, widziałam. Ale nie jestem w stanie się z tego śmiać. To jest naprawdę chory kraj.
Admete napisał/a:
Doczytałam też, że drama się będzie nazywać My Spring Days i wystartuje we wrześniu.

To już niedługo. :) Mam nadzieję, że nie zagra jakiegoś ogona...

Na dobry początek dnia - szwagier koszmity zapozował z CSW.

BeeMeR - Nie 13 Lip, 2014 12:43

Agn napisał/a:
Wiem, widziałam. Ale nie jestem w stanie się z tego śmiać. To jest naprawdę chory kraj.
Kiedy ja się nie śmieję - ja się nie przestaję dziwić, że to jest naprawdę możliwe w XXIw, a nie tylko na kartach anty-utopijnej książki :shock:

Agn napisał/a:
szwagier koszmity zapozował z CSW.
Co mi uświadomiło, że oni nie mieli ani jednej wspólnej sceny - nie mówię o scenach zbiorowych, ale 1:1. Ta drama niedomaga na wielu frontach - dobrze, że główny wątek się trzyma, a nie leży - acz też mam zastrzeżenie, że jest w większości do przewidzenia.
zooshe - Nie 13 Lip, 2014 12:58

Agn napisał/a:

Na dobry początek dnia - szwagier koszmity zapozował z CSW.

A jakie szwagier ma buty na podwyższeniu , co by nie odstawać od CSW.

BeeMeR napisał/a:
Co mi uświadomiło, że oni nie mieli ani jednej wspólnej sceny - nie mówię o scenach zbiorowych, ale 1:1. Ta drama niedomaga na wielu frontach - dobrze, że główny wątek się trzyma, a nie leży - acz też mam zastrzeżenie, że jest w większości do przewidzenia.

To co powiesz o tym w okularach, nie doczekał się żadnej samodzielnej historii i już na zawsze pozostanie tym czwartym.

Agn - Nie 13 Lip, 2014 13:08

zooshe napisał/a:
A jakie szwagier ma buty na podwyższeniu , co by nie odstawać od CSW.

Hihihi, cóż poradzić, jak CSW wysoki jak wieża. ;)
Swoją szosą buty CSW też nie są tak całkowicie płaskie. ;)
zooshe napisał/a:
To co powiesz o tym w okularach, nie doczekał się żadnej samodzielnej historii i już na zawsze pozostanie tym czwartym.

Ten czwarty z F4? :P

Dobra, Athena nr 13 czeka. Akurat zanim się pranie skończy, to sobie łyknę. :mrgreen:
W poprzednim odcinku Son Hyuk i Jae Hee się tak jakby rozmówili. Ech, szkoda, mogło być gorąco...

Tymczasem dorzucam jeszcze look około-Haiheel-owy.

(Nie macie jeszcze dość? Jak coś, to przestanę...)

Edycja: Kurde blat! Jak raz z 13tką jest coś nie tak i muszę ją coco-jumbo raz jeszcze. Ja chcę mojego terrorystęęęę! :cry2:

BeeMeR - Nie 13 Lip, 2014 14:02

FTLY odc 3

Dramą jestem zachwycona coraz bardziej :love_shower: i to z różnych względów:
- jest lekka
- jest zabawna
- potrafi przybrać poważniejszy ton, ufam, że i mnie wzruszy w późniejszym czasie
- jest świetnie zagrana :oklaski:
- główny bohater jest fantastyczny - przerysowany, ale cudny :serce: (trochę jak Dokko, ale inaczej, niemniej śmiech tez ma szalony ;) )
- główny aktor jest fantastyczny - byłam tego niemal pewna od początku, gdy mi się i spodobał (jako aktor) i nie spodobał (jako facet) zarazem :love_shower: zawsze w efekcie jestem zachwycona ;) a już jak piszę o kimś, że jest cudnie szpetny to jest niemal sam zachwyt ;)
Tego się nie da pokazać fotkami - gościa trzeba po prostu zobaczyć w akcji - i albo znielubić albo pokochać - jak się zdecydowałam na to drugie (jak i przy Dokko :serce2: )
- no i drama ma takie widoki - jak ja mogłabym nie kochać dramy, która pasie moje oczy takimi widokami: :love_shower: kocham góry na horyzoncie,, zawsze mnie też cieszy jak bohaterowie zapylają pod górkę do domu we wszelkich dramach :mrgreen:

A przede wszystkim to jest właśnie mój typ romansu :love_shower: - od spotkania do spotkania, a on już jest zauroczony - acz minie trochę czasu zanim się zorientuje i zaleczy serce po niemal-narzeczonej.
Niemniej on od początku ma do niej ogromną słabość - no może od chwili gdy przestał ją oskarżać o spisek i celowe wpakowanie się mu do łóżka :mrgreen: - szuka jej w biurze, reaguje na jej imię - a mnie się to ogromnie podoba. No i jak jej zafundował makeover to mu wyraźnie kopara opadła z wrażenia :mrgreen:

No i już się spodziewają dziedzica :mrgreen:

BeeMeR - Nie 13 Lip, 2014 14:05

Agn napisał/a:
CSW wysoki jak wieża. ;)
i szczuplutki :serduszkate:

Agn napisał/a:
Bardzo mi się podobają te dwa ostatnie zdjęcia :serduszkate:

Agn napisał/a:
Kurde blat! Jak raz z 13tką jest coś nie tak i muszę ją coco-jumbo raz jeszcze. Ja chcę mojego terrorystęęęę! :cry2:
I dlatego, żeby uniknąć takich niespodzianek ja właśnie od razu sprawdzam, czy mi się dobrze plik skopiował :przytul:
Agn - Nie 13 Lip, 2014 14:07

BeeMeR napisał/a:
No i już się spodziewają dziedzica :mrgreen:

Ale to tak serio-serio czy jakiś dowcip około-ciążowy?

Ja w ramach oczekiwania na Athenę 13 ( :cry2: ) wróciłam do Wiedźmy (odc. 6). Właśnie została aresztowana po jednej z "życiowych" sytuacji rodem z dramalandu. :lol:

Agn - Nie 13 Lip, 2014 14:09

Cytat:
i szczuplutki :serduszkate:

No ba! Oglądałyśmy to ciało centymetr po centymetrze. :D
BeeMeR napisał/a:
Bardzo mi się podobają te dwa ostatnie zdjęcia :serduszkate:

Strasznie tu jeszcze zrobiony, bo resztki stylówy z filmu mu zostały. Oczywiście fryzura, no i brwi. :D
BeeMeR napisał/a:
I dlatego, żeby uniknąć takich niespodzianek ja właśnie od razu sprawdzam, czy mi się dobrze plik skopiował :przytul:

O 2:30 w nocy, to ja się cieszę, że jeszcze byłam w stanie odróżnić monitor od ściany...
Chcę terrorystę... *chlipie*

BeeMeR - Nie 13 Lip, 2014 14:15

Agn napisał/a:
serio serio :mrgreen:

Jak się ląduje w łóżku i wyrabia ciasto ryżowe to się czasem zaliczy wpadkę - toż i zaliczyli - a pannie można tylko gratulować że nie wpadła z mecenasem :P

Oj, spodoba Ci się ta drama, jak po nią kiedyś sięgniesz :mrgreen:
Jak się będziesz opierała to coś czuję (i ufam) że Cię Zooshe zindoktrynuje odpowiednio przy jakimś spotkaniu :mrgreen:

Agn napisał/a:
Chcę terrorystę... *chlipie*
Puść sobie odcinek 10 - odpowiednią scenę, aż będziesz usatysfakcjonowana ;)
zooshe - Nie 13 Lip, 2014 14:34

Agn napisał/a:

Te ciemne oczy. Mraaauuu.
Lubie zdjęcia na których facetowi widać zmarszczki, zamiast gładkiej jak porcelana buźki.
Brwi ma wyregulowane ale i tak wygląda męsko.

Agn napisał/a:

Jeszcze raz się głupio zapytasz a się wścieknę.

Agn napisał/a:
Edycja: Kurde blat! Jak raz z 13tką jest coś nie tak i muszę ją coco-jumbo raz jeszcze. Ja chcę mojego terrorystęęęę! :cry2:
:pociesz: there there.

BeeMeR napisał/a:

- główny bohater jest fantastyczny - przerysowany, ale cudny :serce: (trochę jak Dokko, ale inaczej, niemniej śmiech tez ma szalony ;) )

Śmiech to on ma zabójczy. A postać jest cudnie przerysowana. Po zakończeniu planuję zapoznać się z tajwańskim oryginałem.

BeeMeR napisał/a:

...od spotkania do spotkania, a on już jest zauroczony - acz minie trochę czasu zanim się zorientuje i zaleczy serce po niemal-narzeczonej.

Myślę że na tym etapie jest nie tyle zauroczony co wyczuwa w niej pokrewną duszę. Oboje cierpią przez osoby które je porzuciły, ale jest na dobrej drodze.
Ciekawa bardzo jestem 5 odcinka kiedy będzie ją uważał za wyrachowaną dziewuchę która go usidliła. :-D

Agn napisał/a:

Serio serio. Na skutek dramalandowych zbiegów okoliczności zaliczyli wpadkę i laska zaciążyła. :lol:

Agn - Nie 13 Lip, 2014 14:52

BeeMeR napisał/a:
Jak się będziesz opierała to coś czuję (i ufam) że Cię Zooshe zindoktrynuje odpowiednio przy jakimś spotkaniu :mrgreen:

Ja się bardzo chętnie dam zindoktrynować. Patrz, ile miała celnych strzałów. :D
BeeMeR napisał/a:
Puść sobie odcinek 10 - odpowiednią scenę, aż będziesz usatysfakcjonowana ;)

Puściłam sobie Wiedźmę, która jest cudowna.
Tymczasem ryzykuję, że mi zje całkiem net, ale 17-ty lipca i nowa pula już niedługo, jakoś przeżyję... Panie Cha, dla pana... nie wiem, czy wszystko, ale z pewnością bardzo wiele. :D
Cytat:
Jak się ląduje w łóżku i wyrabia ciasto ryżowe to się czasem zaliczy wpadkę - toż i zaliczyli - a pannie można tylko gratulować że nie wpadła z mecenasem :P

O rany, takie rzeczy w dramalandzie?! :shock:
Cytat:
Te ciemne oczy. Mraaauuu.

Mmmm... wiem, o czym mówisz. :D
zooshe napisał/a:
Lubie zdjęcia na których facetowi widać zmarszczki, zamiast gładkiej jak porcelana buźki.

Dodajmy, że to facet w wieku, w którym zmarszczki są czymś naturalnym. Na 20-latku to jednak nie. ;)
Ale fakt, CSW pięknie się starzeje, podoba mi się, że widać jego wiek. :)
Cytat:
Jeszcze raz się głupio zapytasz a się wścieknę.

No wiesz, imaginuję sobie, że mój hopel może być kapkę męczący. Masz innego pana na avku i tak się czasem zastanawiam, czemu nie założysz mu odpowiedniego kącika. :mysle:
Latają tu LMH, Siwon, CSW, Woo Bin i jeszcze paru innych facetów, a Dong Chana jak na lekarstwo.
zooshe napisał/a:
Śmiech to on ma zabójczy. A postać jest cudnie przerysowana.

Matko jedyna, gdzie ja wcisnę tę dramę?!

zooshe - Nie 13 Lip, 2014 15:21

Agn napisał/a:

Ja się bardzo chętnie dam zindoktrynować. Patrz, ile miała celnych strzałów. :D

A jeszcze więcej rykoszetów. :wink:

Agn napisał/a:

No wiesz, imaginuję sobie, że mój hopel może być kapkę męczący.

A słyszysz jakieś skargi?

Agn napisał/a:
Masz innego pana na avku i tak się czasem zastanawiam, czemu nie założysz mu odpowiedniego kącika. :mysle:

W jakim sensie? Nie jestem godna podziwiać CSW bo mam JSW na avku? Mam iść sobie do innego wątku? :foch2:

Agn napisał/a:
Latają tu LMH, Siwon, CSW, Woo Bin i jeszcze paru innych facetów, a Dong Chana jak na lekarstwo.

Bo dopiero co zaczął kręcić film i zrobiło się o nim cicho. JSW to głównie aktor sceniczny. Nie grywa tak często w dramach filmach i reklamach więc nie jest o nim tak głośno jak o innych.

Zdjęć bez koszuli u niego też jak na lekarstwo, za to w ponad 6 filmach pokazywał goły tyłek. :ops1:

Agn - Nie 13 Lip, 2014 15:32

zooshe napisał/a:
A jeszcze więcej rykoszetów. :wink:

Więc właśnie. :D
Przede mną jeszcze na pewno INR3, więc wiesz...
Cytat:
A słyszysz jakieś skargi?

Nie, ale to może być zwykła grzeczność, a tak naprawdę na sam widok kolejnego mojego wpisu wywracacie oczami z irytacją. :ops1:
zooshe napisał/a:
W jakim sensie? Nie jestem godna podziwiać CSW bo mam JSW na avku? Mam iść sobie do innego wątku? :foch2:

Baby! Wszystko przekręcą!
Nie, chodzi mi o to, że czemu nie wlepisz czasem jakiegoś obrazka z Dong Chanem? :flirtuje1:
zooshe napisał/a:
Bo dopiero co zaczął kręcić film i zrobiło się o nim cicho. JSW to głównie aktor sceniczny. Nie grywa tak często w dramach filmach i reklamach więc nie jest o nim tak głośno jak o innych.

Owszem, ale nie jest też aktorem-widmo, na pewno jakieś obrazki mogłabyś umieścić. Już ja dobrze wiem, co się dzieje na twoim pulpicie. Dawaj! Podziel się! :D
zooshe napisał/a:
Zdjęć bez koszuli u niego też jak na lekarstwo, za to w ponad 6 filmach pokazywał goły tyłek. :ops1:

WHAT?! Ej, ej, ej! Opowiadaj!!! :excited:

zooshe - Nie 13 Lip, 2014 15:52

Agn napisał/a:

Nie, chodzi mi o to, że czemu nie wlepisz czasem jakiegoś obrazka z Dong Chanem? :flirtuje1:

Przecież wklejałam wszystko co popadnie na bieżąco.

Agn napisał/a:

Już ja dobrze wiem, co się dzieje na twoim pulpicie. Dawaj! Podziel się! :D

Ciiii. To tajemnica. Tu mogą zaglądać dzieci. Te zdjęcia nie nadają się nawet do kluby różowej landrynki. :rumieniec:

Agn napisał/a:

WHAT?! Ej, ej, ej! Opowiadaj!!! :excited:

Poważnie. Marathon, Go Go 70's, Tazza, ChunHyang, Classic, Low Life we wszystkich tych filmach świecił gołym tyłkiem.
Dostał nawet z tego powodu ksywkę "National ass" :lol:

Agn - Nie 13 Lip, 2014 16:04

zooshe napisał/a:
Przecież wklejałam wszystko co popadnie na bieżąco.

I więcej nie masz? Nie wierzę...
Hm, teraz to dopiero będzie czekanie - GB, Haiheel i nowy film z Cho Seung Woo... ale za to jak nam później obrodzi w to wszystko... :excited:
*sprawdza* Mówisz o Insiders? Z Lee Byung Hunem jako dodatkowym wabikiem? :mrgreen:
Cytat:
Ciiii. To tajemnica. Tu mogą zaglądać dzieci.

Jakie dzieci? :P Ja wiem, że kiedyś napisałaś, że ze mną jak z dzieckiem, ale tak czy siak jestem pełnoletnia. :lol:
zooshe napisał/a:
Te zdjęcia nie nadają się nawet do kluby różowej landrynki. :rumieniec:

:shock: Co ty za gorące fotki trzymasz?! Widziałam trochę z zestawu i nie przypominam sobie aż takich... :shock:
Coś mnie ominęło. Albo nowe zdobycze są wyjątkowo ponętne. :twisted:
zooshe napisał/a:
Poważnie. Marathon, Go Go 70's, Tazza, ChunHyang, Classic, Low Life we wszystkich tych filmach świecił gołym tyłkiem.

Hmm, Tazzę to nawet mam. :mrgreen:
zooshe napisał/a:
Dostał nawet z tego powodu ksywkę "National ass" :lol:

Muszę przyznać, że ów tyłek narodowy jest zaiste bardzo, bardzo zgrabny. :)

BeeMeR - Nie 13 Lip, 2014 16:32

zooshe napisał/a:
Po zakończeniu planuję zapoznać się z tajwańskim oryginałem.
Też to rozważam, zwłaszcza że jest po polsku :mrgreen: Ale jednakowoż myślę, że poprzestanę na koreańskiej wersji.

Agn napisał/a:
zooshe napisał/a:

Hmm, Tazzę to nawet mam. :mrgreen:
Classic i Marathon ma Ania, jeśliś zainteresowana ;)

Agn napisał/a:
Osoby niezainteresowana strategicznie milczą w tym temacie, więc się nie krępuj :kwiatek:

Agn napisał/a:
W grafik :lol:
Admete - Nie 13 Lip, 2014 17:44

Za wami nikt nie nadąży ;) Ja sobie smakuję Arang and the magistrate. Będę oglądać bez pośpiechu, bo to drama idealna dla mnie. Arang właśnie spotkała się z bogami w zaświatach i dostała drugą szansę.
zooshe - Nie 13 Lip, 2014 18:17

Filmowych inspiracji ciąg dalszy.
Obejrzałam (choć to właściwie nieodpowiednie słowo bo bez przewijania sie nie obyło) 2 kolejne dzieua z kolekcji wczesnej filmografii CSW. Prawdę mówiąc nie wiem czy moja psychika zniesie kolejne. :zalamka:

Ghost in Love - powiem tylko jedno omijać z daleka szerokim łukiem. Film jest zły pod każdym względem. Wizja życia po śmierci i duchów tak idiotyczna jak dawno jeszcze nie widziałam.

Kolejny Black Honeymoon trochę lepszy, kilka razy nawet się roześmiałam plus CSW odsłonił trochę ciała, ale i tak poziom filmu oscyluje w granicy rowu mariackiego.
Film zaczyna się jak horror (ktoś morduje bzykającą się parkę w samochodzie.) Potem film przechodzi w erokom. Poznajemy 6 różnych par, które wyjeżdżają na miesiąc miodowy na wyspę Jeju oraz ich igraszki łóżkowe. :rotfl: A reszta filmu to kryminał. Bo oto ktoś morduje naszego nowożeńca CSW i zaczyna się śledztwo. Oczywiście rozwiązanie i motyw zabójstwa jest tak absurdalne, że głowa mała. :confused3:

Agn - Nie 13 Lip, 2014 18:26

BeeMeR napisał/a:
Agn napisał/a:
W grafik :lol:

Wiedziałam, że nie zawiedziesz z podpowiedzią. :lol: :P
Admete napisał/a:
Za wami nikt nie nadąży ;)

To galopująca faza. Zjawisko powinnaś pamiętać z czasów KB, a to oznacza - nie dziwić się niczemu. :lol:
zooshe napisał/a:
Obejrzałam (choć to właściwie nieodpowiednie słowo bo bez przewijania sie nie obyło) 2 kolejne dzieua z kolekcji wczesnej filmografii CSW. Prawdę mówiąc nie wiem czy moja psychika zniesie kolejne. :zalamka:

Może dla odmiany obejrzyj sobie teraz jakiś DOBRY film z jego dokonań? Bo zaczynam się czuć jak w czasach, gdy chciałam liznąć nieco więcej filmografii Gary'ego Oldmana - mnóstwo bardzo złych filmów.
Cytat:
Ghost in Love - powiem tylko jedno omijać z daleka szerokim łukiem. Film jest zły pod każdym względem. Wizja życia po śmierci i duchów tak idiotyczna jak dawno jeszcze nie widziałam.

Ale jest doktórka... i CSW...
O masz, nie kupiłam sobie wspomagacza! :zalamka: No to grzecznie wieczorem łyknę kolejny odcinek Atheny.

zooshe - Nie 13 Lip, 2014 18:43

Agn napisał/a:

Może dla odmiany obejrzyj sobie teraz jakiś DOBRY film z jego dokonań? Bo zaczynam się czuć jak w czasach, gdy chciałam liznąć nieco więcej filmografii Gary'ego Oldmana - mnóstwo bardzo złych filmów.

I tak nie żałuję. Jeśli chodzi o filmy wychodzi ze mnie hipster. Niedługo zostanę znawczynią filmów klasy C made in Korea.
Trzeba przyznać że oglądanie na viki z komentarzami innych, czasem bywa zabawniejsze niż sam film. :-D

Agn - Nie 13 Lip, 2014 18:45

zooshe napisał/a:
Niedługo zostanę znawczynią filmów klasy C made in Korea.

To już jest hipsterstwo na poziomie międzyplanetarnym. :lol:
Cytat:
Trzeba przyznać że oglądanie na viki z komentarzami innych, czasem bywa zabawniejsze niż sam film. :-D

Musi coś być na osłodę. :lol: