To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Admete - Sob 20 Wrz, 2008 19:12

Nie zauważyłam żadnych... :mysle:
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:15

Mogę tu napisać czemu w spoilerze - nie jest to jakies wielkie halo...

Spoiler:
znowu taki wewnętrzny żart - na bilbordzie widać napis "Scary just got sexy"

praedzio - Sob 20 Wrz, 2008 19:15

Coś mi tu lata przed oczyma... Aaaa... To Kot się w propagandę bawi! :D

Nawet się z bratem pokojami zamieniłam na tę jedną noc. Poczujcie moc jego poświęcenia (i moich niezbitych argumentów)! :D

Admete - Sob 20 Wrz, 2008 19:17

praedzio napisał/a:
Nawet się z bratem pokojami zamieniłam na tę jedną noc. Poczujcie moc jego poświęcenia (i moich niezbitych argumentów)!

I tak trzymać1

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:18

Trema mnie zjada.... co tam.. połyka w całości!
Gunia - Sob 20 Wrz, 2008 19:23

Hm. A ja mam prośbę, żeby mnie ktoś zaspoilerował - czy Zmiennokształtny pojawia się jeszcze w jakimś odcinku?
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:24

O jeny, ja w ogóle nie znam polskich nazw tych zjawisk... :zalamka: :zalamka:
Aragonte - Sob 20 Wrz, 2008 19:27

Gunia napisał/a:
Hm. A ja mam prośbę, żeby mnie ktoś zaspoilerował - czy Zmiennokształtny pojawia się jeszcze w jakimś odcinku?

Pojawia się :)
Ale ja w sumie nie wiem, przy którym ty odcinku jesteś, może to właśnie ten, o którym myślę, że się pojawia :roll:

Gunia - Sob 20 Wrz, 2008 19:30

Aragonte napisał/a:

Ale ja w sumie nie wiem, przy którym ty odcinku jesteś, może to właśnie ten, o którym myślę, że się pojawia :roll:

Jestem po Playthings. :) Nie wiem, czy iść dziś dalej, bo ten typ wyjątkowo działa mi na nerwy. ;)

Caitriona - Sob 20 Wrz, 2008 19:39

Harry_the_Cat napisał/a:
Jakby ktoś chciał się w robieie avków pobawić - zrobiłam 251 baz... - żadnych efektów, tylko przycięcie do rozmiaru 100x100 : http://aaania80.deviantar...-bases-98474384

ooo! Super! Harry czytasz w moich myślach :D własnie chciałam sobie avak zrobić z nowego odcinka i zastanawiałam się skąd wytrzasnąć screenki :D Dzięki!

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:44

Mogę Ci też zalinkować skrinki - LJ jest ich pełen...
Aragonte - Sob 20 Wrz, 2008 19:45

Gunia napisał/a:
Aragonte napisał/a:

Jestem po Playthings. :) Nie wiem, czy iść dziś dalej, bo ten typ wyjątkowo działa mi na nerwy. ;)

Nic już nie pamiętam, nie wiem, który z kolei to odcinek :ops1:

I nie wiem, czy będę na forum podczas quizu - na razie siedzę z mazidłem na głowie, może podczas quizu uwięznę w łazience i będę to draństwo (tj. hennę) zmywać :roll:

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 20:06

Mam nadzieje, ze dasz radę...

Na WIKI pojawił się opis 4.01 http://www.supernaturalwi..._Lazarus_Rising

Ciekawe jest źródło tej sceny (strasznie mi się to ujęcie podoba):

Piszą, że to nawiązanie do katastrofa tunguskiej z 30 czerwca 1908 (wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_tunguska)

Caitriona - Sob 20 Wrz, 2008 20:09

Harry_the_Cat napisał/a:
Mogę Ci też zalinkować skrinki - LJ jest ich pełen...

A mozesz? :kwiatek:

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 20:15

Proszę: http://community.livejour...cons/74660.html
Gunia - Sob 20 Wrz, 2008 20:39

Harry_the_Cat napisał/a:
30 czerwca

Może jednak Winchesterowie wpadną do mnie? Uporałam się z tym nieszczęsnym Shapeshiftterem i mam szczerą nadzieję, że już go więcej nie będzie. ;)
Jeśli chodzi o gagi, to autokorekta proponuje mi poprawienie "shapeshifttera" na "superbohatera". W sumie to niezły żart sytuacyjny. ;)

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 21:00

No dobra obiecuję, że to PRZEDOSTATNI RAZ!!!!

QUIZ ZA GODZINĘĘĘĘĘĘ! TUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

Chłopcy już czekają :-p

Anonymous - Sob 20 Wrz, 2008 21:16

kurczę zapmniałam o quizie a to wszystko dlatego, że własnie dziś oglądnęłam SPN pierwszy odcinek IV serii. QAle trzyma w napięciu od początku aż do samiutkiego końca.. Siedzi człowiek jak sparaliżowany i wpatruje się w ekran. Niesamowite...
Admete - Sob 20 Wrz, 2008 21:26

Caitri piękny avek :-)
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 21:48

QUIZ za 10 minut!!!

Idźcie do łazienki, zróbcie sobie herbatkę, ewentualnie zadbajcie o prund.

Ktoś już jest obecny?

PS. Ja nie przewidziałam, że może być więcej zwycięzców niż jeden - teraz mi to przyszło do głowy... Być może będę musiała przemyśleć sprawę nagrody... :mysle:

Anonymous - Sob 20 Wrz, 2008 21:49

ja jestem obecna jeszcze póki mnie nie przegoni troskliwa starszyzna
Admete - Sob 20 Wrz, 2008 21:49

Ja mam soczek malinowy w bonesowo - supernaturalnym kubku :-) Tylko uprzedzam, że ja nigdy nie pamiętam szczegółów i będę strzelać ;-)
aneby - Sob 20 Wrz, 2008 21:53

A ile będzie pytań z pierwszego sezonu? :rumieniec:
praedzio - Sob 20 Wrz, 2008 21:56

Jestem, jestem! Właśnie przeganiam brata z pokoju. :D

P.S. Z tym prundem, to był przytyk do mnie? ;)

Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 21:58

No to lecimy z tym koksem...

Plan gry jest taki - mam 20 pytań. Tak, jak ustalałyśmy, wszystkie są z sezonu 3. Do każdego są trzy odpowiedzi do wyboru, także jakby co można zgadywać ;) Nie umiem powiedzieć, czy pytania są trudne, czy nie - mi się wydają dosyć łatwe, ale w końcu sama je układałam, oglądając skwapliwie wszystkie odcinki 3 sezonu jedynie w tym celu... LOL.

Odpowiadamy w wątku - także waszemu sumieniu pozostawiam kwestie ściągania ;) No i wszelkie dystrakcje i off topy są jak najbardziej wskazane!!! Nie chcemy, żeby wszyscy mieli 100% nie? ;)

Na odpowiedź będzie powiedzmy 3 minuty, ok? Trochę ciężko to wyliczyć.

Mam nadzieję, że system się sprawdzi. Jakieś pytania?