Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Admete - Sob 20 Wrz, 2008 19:12
Nie zauważyłam żadnych...
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:15
Mogę tu napisać czemu w spoilerze - nie jest to jakies wielkie halo...
praedzio - Sob 20 Wrz, 2008 19:15
Coś mi tu lata przed oczyma... Aaaa... To Kot się w propagandę bawi!
Nawet się z bratem pokojami zamieniłam na tę jedną noc. Poczujcie moc jego poświęcenia (i moich niezbitych argumentów)!
Admete - Sob 20 Wrz, 2008 19:17
| praedzio napisał/a: | | Nawet się z bratem pokojami zamieniłam na tę jedną noc. Poczujcie moc jego poświęcenia (i moich niezbitych argumentów)! |
I tak trzymać1
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:18
Trema mnie zjada.... co tam.. połyka w całości!
Gunia - Sob 20 Wrz, 2008 19:23
Hm. A ja mam prośbę, żeby mnie ktoś zaspoilerował - czy Zmiennokształtny pojawia się jeszcze w jakimś odcinku?
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:24
O jeny, ja w ogóle nie znam polskich nazw tych zjawisk...
Aragonte - Sob 20 Wrz, 2008 19:27
| Gunia napisał/a: | | Hm. A ja mam prośbę, żeby mnie ktoś zaspoilerował - czy Zmiennokształtny pojawia się jeszcze w jakimś odcinku? |
Pojawia się
Ale ja w sumie nie wiem, przy którym ty odcinku jesteś, może to właśnie ten, o którym myślę, że się pojawia
Gunia - Sob 20 Wrz, 2008 19:30
| Aragonte napisał/a: |
Pojawia się
Ale ja w sumie nie wiem, przy którym ty odcinku jesteś, może to właśnie ten, o którym myślę, że się pojawia |
Jestem po Playthings. Nie wiem, czy iść dziś dalej, bo ten typ wyjątkowo działa mi na nerwy.
Caitriona - Sob 20 Wrz, 2008 19:39
ooo! Super! Harry czytasz w moich myślach własnie chciałam sobie avak zrobić z nowego odcinka i zastanawiałam się skąd wytrzasnąć screenki Dzięki!
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 19:44
Mogę Ci też zalinkować skrinki - LJ jest ich pełen...
Aragonte - Sob 20 Wrz, 2008 19:45
| Gunia napisał/a: | | Aragonte napisał/a: |
Pojawia się
Ale ja w sumie nie wiem, przy którym ty odcinku jesteś, może to właśnie ten, o którym myślę, że się pojawia |
Jestem po Playthings. Nie wiem, czy iść dziś dalej, bo ten typ wyjątkowo działa mi na nerwy. |
Nic już nie pamiętam, nie wiem, który z kolei to odcinek
I nie wiem, czy będę na forum podczas quizu - na razie siedzę z mazidłem na głowie, może podczas quizu uwięznę w łazience i będę to draństwo (tj. hennę) zmywać
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 20:06
Mam nadzieje, ze dasz radę...
Na WIKI pojawił się opis 4.01 http://www.supernaturalwi..._Lazarus_Rising
Ciekawe jest źródło tej sceny (strasznie mi się to ujęcie podoba):
Piszą, że to nawiązanie do katastrofa tunguskiej z 30 czerwca 1908 (wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_tunguska)
Caitriona - Sob 20 Wrz, 2008 20:09
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Mogę Ci też zalinkować skrinki - LJ jest ich pełen... |
A mozesz?
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 20:15
Proszę: http://community.livejour...cons/74660.html
Gunia - Sob 20 Wrz, 2008 20:39
| Harry_the_Cat napisał/a: | | 30 czerwca |
Może jednak Winchesterowie wpadną do mnie? Uporałam się z tym nieszczęsnym Shapeshiftterem i mam szczerą nadzieję, że już go więcej nie będzie.
Jeśli chodzi o gagi, to autokorekta proponuje mi poprawienie "shapeshifttera" na "superbohatera". W sumie to niezły żart sytuacyjny.
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 21:00
No dobra obiecuję, że to PRZEDOSTATNI RAZ!!!!
QUIZ ZA GODZINĘĘĘĘĘĘ! TUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Chłopcy już czekają :-p
Anonymous - Sob 20 Wrz, 2008 21:16
kurczę zapmniałam o quizie a to wszystko dlatego, że własnie dziś oglądnęłam SPN pierwszy odcinek IV serii. QAle trzyma w napięciu od początku aż do samiutkiego końca.. Siedzi człowiek jak sparaliżowany i wpatruje się w ekran. Niesamowite...
Admete - Sob 20 Wrz, 2008 21:26
Caitri piękny avek
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 21:48
QUIZ za 10 minut!!!
Idźcie do łazienki, zróbcie sobie herbatkę, ewentualnie zadbajcie o prund.
Ktoś już jest obecny?
PS. Ja nie przewidziałam, że może być więcej zwycięzców niż jeden - teraz mi to przyszło do głowy... Być może będę musiała przemyśleć sprawę nagrody...
Anonymous - Sob 20 Wrz, 2008 21:49
ja jestem obecna jeszcze póki mnie nie przegoni troskliwa starszyzna
Admete - Sob 20 Wrz, 2008 21:49
Ja mam soczek malinowy w bonesowo - supernaturalnym kubku Tylko uprzedzam, że ja nigdy nie pamiętam szczegółów i będę strzelać
aneby - Sob 20 Wrz, 2008 21:53
A ile będzie pytań z pierwszego sezonu?
praedzio - Sob 20 Wrz, 2008 21:56
Jestem, jestem! Właśnie przeganiam brata z pokoju.
P.S. Z tym prundem, to był przytyk do mnie?
Harry_the_Cat - Sob 20 Wrz, 2008 21:58
No to lecimy z tym koksem...
Plan gry jest taki - mam 20 pytań. Tak, jak ustalałyśmy, wszystkie są z sezonu 3. Do każdego są trzy odpowiedzi do wyboru, także jakby co można zgadywać Nie umiem powiedzieć, czy pytania są trudne, czy nie - mi się wydają dosyć łatwe, ale w końcu sama je układałam, oglądając skwapliwie wszystkie odcinki 3 sezonu jedynie w tym celu... LOL.
Odpowiadamy w wątku - także waszemu sumieniu pozostawiam kwestie ściągania No i wszelkie dystrakcje i off topy są jak najbardziej wskazane!!! Nie chcemy, żeby wszyscy mieli 100% nie?
Na odpowiedź będzie powiedzmy 3 minuty, ok? Trochę ciężko to wyliczyć.
Mam nadzieję, że system się sprawdzi. Jakieś pytania?
|
|
|