To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 00:09

winterm napisał/a:
Tak to ja! Uwielbiam pana GB chociaż chyba inaczej niż Ty Wiedźma. Może dlatego, że cokolwiek starsza jestem. Ale cóż, podobno siła nałogów jest stała!!!

A to serrrrdeeecznie wiiitam! :kwiatki_wyciaga:

Aczkolwiek poczucie bycia starszą od Wiedźmy bywa złudne ;)

Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 11:01

winterm napisał/a:
Lexus nie lexus mordkę ma obitą a fajnym samochodem jeździ i rejestrację ma niezłą: Bob Smith. Chyba, że znowu coś pokręciłam.

Obitą nie, za to obrzmiałą, zaczerwienioną, podrażnioną i z tragicznie wysuszoną skórą Ale przynajmniej wygląda na domytego i ma na grzbiecie normalną koszulkę a nie szmatę do podłogi, to już coś.

Caitriona - Pon 11 Lut, 2008 11:39

Aloha Winterm!

Pogrzebałam w tej galerii zdjęć z linka Winterm i po prostu nie mogę, jakie cudo:

Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 12:17

Caitriona napisał/a:
Aloha Winterm!

Pogrzebałam w tej galerii zdjęć z linka Winterm i po prostu nie mogę, jakie cudo:

[url=http://img527.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Ha, mój fetysz, facet z papierosem! I to jaki facet!

(tak to jest jak się człowiek na filmach z Bogartem wychowuje)

Ech, Gerry, Gerry, takiego właśnie Ciebie, oślepiająco pięknego, ujrzały po raz pierwszy moje oczęta, a teraz z Adonisa robi się zapity dziad. Serdce bołyt, oj bołyt, gdy na to patrzę. Szkoda takiej kolorowej duszy na topienie jej w alkoholu...

winterm - Pon 11 Lut, 2008 13:09

Dziękuję za wspaniałe powitanie. Ale nie powinnam przecież się dziwić. To Salon Prawdziwych Dam!
:lol:

Caitriona - Pon 11 Lut, 2008 15:48

Wiedźma napisał/a:

U mnie jest odwrotnie - nienawidzę papierosów, po prostu ich nie mogę znieść. I co z człowiekiem taki Upiór robi? Zaczynają mu się pety i dymek podobać... Straszne...

Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 17:38

Caitriona napisał/a:
Wiedźma napisał/a:

U mnie jest odwrotnie - nienawidzę papierosów, po prostu ich nie mogę znieść. I co z człowiekiem taki Upiór robi? Zaczynają mu się pety i dymek podobać... Straszne.

Beware the phantom of the opera! :mrgreen:

Kiedyś na Youtube widziałam takie coś, czego teraz nie mogę znaleźć, gdzie Butler się pętał w skórzanej kurtce i z nonszalancko przyklejonym do dolnej wargi fajkiem. I już wiedziałam dlaczego zawsze wolałam niegrzecznych chłopców :serduszkate:

Anonymous - Pon 11 Lut, 2008 18:45

Wiedzmo -znajdz, znajdz, znajdz !!! :excited:
Caroline - Pon 11 Lut, 2008 19:23

Te zdjęcia z bryczką - okropne!!! :cry2:
Upiorze wróć! Cait ratujesz mu honor tym swoim zdjątkiem :)

winterm - Pon 11 Lut, 2008 20:48

A taki Butler? No właśnie okazało się, że nie umiem załączać fotek, a właściwie się podczepia ale wygląda jak rzyg!
Harry_the_Cat - Pon 11 Lut, 2008 20:49

Tzn. jaki?
Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 20:57

winterm, rzuć sznurek ;)
Caroline - Pon 11 Lut, 2008 21:05

Winterm użyj żaby: www.imageshack.us i wklej jako thumbnail.
Czaisz?
:mrgreen: Ach ta współczesna polszczyzna technologiczna :D

malmik - Pon 11 Lut, 2008 21:52

Kobiety - naprawdę chcecie oglądać te zdjęcia??? :shock: :shock: :shock:

Caitriona - Pon 11 Lut, 2008 22:20

Nie. Wolę:

Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 22:33

malmik napisał/a:
Kobiety - naprawdę chcecie oglądać te zdjęcia??? :shock: :shock: :shock:

Malmik, Ty nie doceniasz rozmiarów mojej obsesji. Obejrzalam te zdjecia cal po calu i z laboratoryjną precyzją, jak i każde jego zdjecie, które trafi w moje łapy.

winterm - Wto 12 Lut, 2008 16:29

Chodziło mi o te zdjęcia
http://www.gbgalsgallery....t07/v3.jpg.html
Pewnie już je widziałyście. Takiego go uwielbiam.... Lekko rozmemłany, ale w super wdzianku, sardoniczny uśmiech, no pełen luz... Może powinni wreszcie nakręcić sequel "Przeminęło z wiatrem" (o nieszczęsnej "Scarlet" mam nadzieję, źe wszyscy zapomnieli), Z Butlerem w roli Butlera...

Wiedźma - Wto 12 Lut, 2008 17:17

Pani fotograf do bani jest. Żelazna zasada przy robieniu zdjęć Butlerowi: nie wysuwać na plan pierwszy jego dłoni bo będą się wydawały taaaakieee wieeellllgaaaachneeee (a niemałe są, całkiem jak u wiejskiego kowala :mrgreen: ). To samo się tyczy drugiego zdjęcia z dymkiem z postu Caitriony. Słodkie, ale rączki wypad z pierwszego planu. No, chyba że upozowane tak, jak na pierwszym zdjęciu z dymkiem, na którym dłoń Gerarda wygląda niemalże subtelnie.

Żelazna zasada numer dwa: im Gerard naturalniejszy tym lepszy. Im więcej na zdjęciu jest jego a mniej inwencji twórczej fotografa tym lepiej.

Marzenie fotograficzne Wiedźmy: dopaść Butlera i obfotografować go nagiego, oświetlanego blaskiem ognia. Ciepłe swiatło płomieni tak pięknie maluje jego skórę... :serduszkate:

winterm - Wto 12 Lut, 2008 19:46

Wiedźma napisał/a:

Żelazna zasada numer dwa: im Gerard naturalniejszy tym lepszy.

http://www.gbgalsgallery..../3_003.jpg.html
Natura w całej okazałości!!!

Anonymous - Wto 12 Lut, 2008 20:06

Winterm - złosliwa wiedźmo !!! Z poobryzanymi palcami, napuchniety - to nie Gerry. A juz z całą pewnością nie taki jakim go chcemy widziec ... :wsciekla:
malmik - Wto 12 Lut, 2008 20:21

...i f brutnych buciorach :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
winterm - Wto 12 Lut, 2008 20:27

Może My nie! Ale Wiedźma przecież kocha go naturalnego... Ja tam wolę podrasowanego i ubranego ....
http://www.gbgalsgallery....07/a10.jpg.html

malmik - Wto 12 Lut, 2008 20:30

...tylko kto mu kurcze ten krawat tak krzywo uwiązał :bejsbol: :bejsbol: :bejsbol:
winterm - Wto 12 Lut, 2008 20:32

Czepiasz się. Gumka krzywa była...
Wiedźma - Wto 12 Lut, 2008 20:52

Winterm, wiesz że nie o ten rodzaj naturalności mi chodziło. Aczkolwiek zdjęcia łamią mi serce, zwłaszcza te nieszczęsne palce poobgryzane do krwi. I ten samoopalacz, nakładany chyba w pijanym widzie... I co to, u diabła, jest to białe coś, co on ma pod nochalem?! :shock:

Biedny chłopak. Biedny, pogubiony chłopak.