Seriale - Supernatural
Deanariell - Nie 16 Gru, 2007 10:55
| Admete napisał/a: | | Tez uważam, że scenę mogli sobie darować, choć Riella ma teorię, dlaczego pojawiła się w odcinku |
Oj... tam zaraz wielka teoria Na logikę - gdyby nie ta okrutna scena (tak btw, to ten "drobiazg" mu akurat szybko odrośnie, gorzej, gdyby to było co innego... ), widziwie nie czuliby takiego napięcia, kiedy oprawcy zabierali się za Deana... a tak? Sam poświęcony został dla wyższych celów
Elfy UROCZE!!! Kręcą tyłeczkami aż miło
Jeśli chodzi o sam odcinek, święta prawdziwie supernaturalne - bardzo krwawe, choć z drugiej strony piękne i wzruszające - cały SPN
praedzio - Nie 16 Gru, 2007 11:39
| Deanariell napisał/a: | Sam poświęcony został dla wyższych celów | Stanowczo protestuję, jeśli chodzi o wykorzystywanie Sama jako "przystawki" w takich sytuacjach! Wyższe cele?! Ja im dam wyższe cele... Niech sobie scenarzyści znajdą kogoś innego!
Deanariell - Nie 16 Gru, 2007 13:54
| praedzio napisał/a: | Niech sobie scenarzyści znajdą kogoś innego! |
Ale któż byłby lepszy od młodszego brata? Nawet ja przez chwilę poczułam prawdziwy niepokój - już miałam wizję starszego Winchestera bez zęba na przedzie...
praedzio - Nie 16 Gru, 2007 14:00
| Deanariell napisał/a: | Nawet ja przez chwilę poczułam prawdziwy niepokój - już miałam wizję starszego Winchestera bez zęba na przedzie... |
Cóż, ten by tak szybko nie odrósł...
EDIT: Z innej półki - zaciekawił mnie ten meadowsweet. Trochę pokopałam i voila! http://pl.wikipedia.org/w...wka_b%C5%82otna
praedzio - Śro 19 Gru, 2007 19:42
Wiedziona ciekawością, powędrowałam (wirtualnie, rzecz jasna!) do Empiku i co tam znalazłam?
http://www.empik.com/produkt?productId=2700091
http://www.empik.com/produkt?productId=2842381
http://www.empik.com/produkt?productId=2634583
No i, podawana już przeze mnie: http://www.empik.com/produkt?productId=2802915
Jak myślicie, warto się zaopatrzyć? Kuszą mnie te dwie powieści zwłaszcza, jako, że plącze mi się po głowie pomysł na fanfika Spn-owego (znowu mi się chłopaki śnili - to już chyba obsesja - ale Freud miałby używanie!). Może najpierw warto sprawdzić, jak to wyszło u innych?
Admete - Śro 19 Gru, 2007 19:50
Obawiam się, że poziom tych dziełek nie będzie wykraczał poza ff-y. Mnie by jednak było szkoda pieniędzy. Przeczytać, być może. Kupić - raczej nie. Czekam na Twojego ff'a
praedzio - Śro 19 Gru, 2007 21:36
Uważasz, że będzie (o ile kiedykolwiek powstanie) lepszy od tych "dzieuek"? Oj, ja bym się zastanowiła...
Admete - Czw 20 Gru, 2007 22:26
Na pewno będzie lepsze, wierzę w Ciebie
Caitriona - Pią 21 Gru, 2007 18:17
Padłam Jak Dean zaczął śpiewać kolędę normalnie padłam Świetny odcinek. Dużo się działo, krwawo, emocjonalnie, uroczo - idealnie! Piękna była ta ich Wigilia A jakie prezenty
Boziu, jak mi żal było Sama, ale już jak się zabrali za zęby Deana to się wściekłam No jak on by wyglądał??
Naprawdę super odcinek!
(Admete - dzięki wielkie! )
Admete - Pią 21 Gru, 2007 19:17
Teraz ta kolęda będzie mi sie kojarzyc wyłącznie z Dean'em Winchesterem I moment, gdy spanikowany sam chował rewolwer Mysmy obie z Riellą stwierdziły, że dać braciom szopkę niech chodza po domach
Deanariell - Pią 21 Gru, 2007 19:52
| Admete napisał/a: | Mysmy obie z Riellą stwierdziły, że dać braciom szopkę niech chodza po domach |
Dla takich kolędników nie żałowałabym drobnych i smakołyków w postaci pysznych ciasteczek domowej roboty Hmmmm... chociaż wizja tych kuszących przekąsek mogłaby odebrać głos Deanowi A ja muszę powiedzieć, że zazdroszczę chłopakom spędzonych w ten sposób świąt - proste i bez zbędnego zachodu (tej całej bezsensownej moim zdaniem bieganiny), a nie można im było odmówić prawdziwie rodzinnej atmosfery No co? Mieli nawet choinkę
praedzio - Pią 21 Gru, 2007 20:05
| Deanariell napisał/a: | No co? Mieli nawet choinkę | ... i prezenty od serca...
Ja bym takich kolędników nie wypuściła z domu. Śpiewaliby mi przez cały rok...
praedzio - Pią 21 Gru, 2007 22:10
Szlag mnie zaraz trafi i sama nie wiem, co jeszcze...
Chodzą ploty, że Spn ma podzielić los Herosów i mają go skrócić do 11 odcinków. W ten sposób 17 stycznia ukazałby się odcinek finałowy pt. Jus in Belo. A wszystko przez ten @#$%@!!%$# strajk scenarzystów!!!!
Z tego co wiem, serial mogłoby uratować tylko nagłe zakończenie strajku WGA.
ŚWIĘTY MIKOłAJU!!!!!! SŁYSZYSZ????
P.S. Ja naprawdę nie rozumiem, po co skracać serię???? Czy nie można po prostu zawiesić na czas strajku, a później go wznowić??? Idę kogoś zastrzelić...
Caitriona - Pią 21 Gru, 2007 22:11
| praedzio napisał/a: | Ja bym takich kolędników nie wypuściła z domu. Śpiewaliby mi przez cały rok... |
To samo miałam napisać Mogliby nawet śpiewać ciągle tą samą kolędę
Podobał mi się także ten wcześniejszy odcinek - i szerze, nawet żal mi było Gordona. Wredny był, nawiedzony trochę, polował na Sama, ale na kiełki nie zasłużył...
Caitriona - Pią 21 Gru, 2007 22:12
| praedzio napisał/a: |
Chodzą ploty, że Spn ma podzielić los Herosów i mają go skrócić do 11 odcinków. W ten sposób 17 stycznia ukazałby się odcinek finałowy pt. Jus in Belo. |
NIENIENIENIENIENIE Ja się nie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Admete - Pią 21 Gru, 2007 22:13
Smutno mi bardzo z powodu ewentualnego skrócenia serii Spn :-( Jak oni mogą, no jak mogą. Nie lubię ich, wcale ich nie lubię. Na dodatek jestem zmęczona i podenerwowana. Sama nie wiem czym...
I jeszcze odbieraja mi ulubiony serial :-(
praedzio - Pią 21 Gru, 2007 22:20
*mruczy pod nosem* ... zabiję, ukatrupię, uśmiercę, zastrzelę, powieszę, wypatroszę, upoluję, POSOLĘ I SPALĘ!!!! Uuuuuffff....! trochę mi lepiej, ale tylko trochę... *oddala się pociągając nosem*
Caitriona - Pią 21 Gru, 2007 22:26
Mnie tam nie jest ani ciut, ciut lepeij... Ja się bardzo przywiązuję do seriali, postaci które mi się naprawdę podobają. A mimo że oglądam sporo seriali tych naprawdę moich ulubionych jest nie zbyt dużo. SPN należy of kors do tych naj, naj. A teraz zostałam w jakiś sposób zlekcewazona przez twórców... Ja rozumiem te wszystkie kwestie finansowe, ale w końcu to nie chodzi tylko o kasę, producentó, scenarzystów ale przede wszystkim o fanów. Jeśli skróca serial to to będzie naprawdę nie fair...
praedzio - Pią 21 Gru, 2007 22:32
Ale po kiego grzyba SKRACAĆ??!! Niech mi to ktoś wytłumaczy!
Deanariell - Nie 23 Gru, 2007 15:44
| praedzio napisał/a: | | Ale po kiego grzyba SKRACAĆ??!! Niech mi to ktoś wytłumaczy! |
JA RÓWNIEŻ KATEGORYCZNIE SIĘ NA TO NIE ZGADZAM!!!
| Admete napisał/a: | | jestem zmęczona i podenerwowana. Sama nie wiem czym... |
Jak to czym? Świętami oczywiście, a właściwie tym całym przedświątecznym ruchem i tzw. gorączką... nie przepadam za tym... gdybym miała pieniądze, pojechałabym najchętniej (we dwoje lub z większą grupą przyjaciół) w tym okresie na wyspy tropikalne czy gdzieś indziej, byle słońca więcej było Zazdroszczę naszej Pellusi takich świąt z rodzicami - Japonia i Nowa Zelandia... Marzenie...
praedzio - Nie 23 Gru, 2007 20:35
Takie sobie zdjątko:
Caitriona - Nie 23 Gru, 2007 21:19
jak się ten Jared zachłannie uwiesił biednego Acklesa
Anonymous - Nie 23 Gru, 2007 21:44
a ten niewzruszony jak na prawdziwego Wiedźmana przystało ...
Niczym posąg peerelowski, niczym kobieta pracująca i robotnik na budowie z tym młotkiem w dłoni...
Admete - Pon 24 Gru, 2007 13:56
Aine co Cię taki socjalistyczny nastrój dopadł? Caitri dziś do Ciebie poszła przesyłka, pewnie dostaniesz po świętach. Aine nie wybierasz się do Krakowa w najbliższa sobotę? Ja tam będe
Anonymous - Wto 25 Gru, 2007 00:15
Szkołę mam i 2 kolosy. Wprawdzie powoli sobie odpuszczam część obowiazkow, chce zakonczyc I semestr.
|
|
|