To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Admete - Nie 19 Kwi, 2009 21:46

Będzie się działo - tymczasem fragmenty piatkowego odcinka:

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Harry_the_Cat - Nie 19 Kwi, 2009 23:05

U mnie przed chwilą w telewizorni skonczyli odc. z syreną :)

Jared taki zarośnięty to nawet mi się podoba :-P

BeeMeR - Pon 20 Kwi, 2009 08:38

Śliczne te zdjęcia Jareda z psami :serce:
A zdjęcia z konwencji - Misha wygląda najpiękniej... :slina:
Jareda i Jensena bardziej lubię jednak ogolonych :P

A mnie się sniło, że Ania powiedziała, że woli o SPN czytać (niewątpliwie proroka Chucka :P ) niż oglądać i musiałam oglądać nowy odcinek, dziejący się w pokaźnej części w starych ruinach, sama :mrgreen:

Anaru - Pon 20 Kwi, 2009 09:53

BeeMeR napisał/a:
A mnie się sniło, że Ania powiedziała, że woli o SPN czytać (niewątpliwie proroka Chucka :P ) niż oglądać i musiałam oglądać nowy odcinek, dziejący się w pokaźnej części w starych ruinach, sama :mrgreen:

Taaa, jasne :mrgreen: - ja, obśliniony wzrokowiec :mrgreen:
Swoja droga kiedy na hmm "innym kanale" pojawi się następny?

BeeMeR - Pon 20 Kwi, 2009 12:59

Anaru napisał/a:
Taaa, jasne :mrgreen: - ja, obśliniony wzrokowiec :mrgreen:
A niby do okładki nie możesz? :lol: 0ni tam taacy śliczni :rotfl:
Admete - Pon 20 Kwi, 2009 14:22

Nastepny odcinek w czwartek czyli w piątek ;-)
Caitriona - Pon 20 Kwi, 2009 18:11

Zrobiłam kilka avków z tych fotek co je podlinkowała Harry: http://i-love-impala67.bl.../04/jensen.html
praedzio - Pon 20 Kwi, 2009 18:19

Śliczniaste! To zdjęcie Jaredowe w białej koszulce wyszło bosko! Wygląda jakby w ustach miał cygaro. :serce:
A tu chłopaki na żywo: http://www.youtube.com/watch?v=BM5BI1AcL7A
Uwielbiam całą trójkę! :rotfl:

Caitriona - Pon 20 Kwi, 2009 18:28

praedzio napisał/a:
Śliczniaste! To zdjęcie Jaredowe w białej koszulce wyszło bosko! Wygląda jakby w ustach miał cygaro. :serce:
A tu chłopaki na żywo: http://www.youtube.com/watch?v=BM5BI1AcL7A
Uwielbiam całą trójkę! :rotfl:

Dzięki! A video rewelacyjne :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Agn - Pon 20 Kwi, 2009 23:16

Caitriona napisał/a:
Zrobiłam kilka avków z tych fotek co je podlinkowała Harry: http://i-love-impala67.bl.../04/jensen.html

Boskie! Esp. ten, którego używasz, ale mam słabość do tej fotki. Heh, faktycznie na jednym wygląda, jakby Jared miał cygaro. :mrgreen:

Agn, nie klikaj na kawałki z odcinka. Zrobisz sobie krzywdę. Nie klikaj. Nie, zostaw tę mysz Nie tykaj, nie t... CO JA CI MÓWIŁAM?!
*odsuwa mychę i wlepia wzrok w sznurki, penetrując je siłą swego umysłu*
*kiepsko jej idzie*

praedzio - Pon 20 Kwi, 2009 23:23

*leci na pomoc*
Agn, ONE GRYZĄ!!! Nie ruszaj!!!! Łaaaaaa!!!.... *nieudolnie imituje groźny ryk, któy z racji przeziębienia zamienia się w falset*

Lepiej pooglądaj sobie wywiadzik. :mrgreen: http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Agn - Pon 20 Kwi, 2009 23:36

No, tym falsetem to mnie wystraszyłaś nie na żarty! :rotfl:

Wywiadzik. Mrrrr... Ale nie będzie żadnych spoilerów widokowych? Już starczy, że się naczytałam.

Praedzio:
1. Skąd ja znam pana z twojego avka?
2. Kocham twoją sygnę o miodzie, pszczołach i wojowniku. :mrgreen:

praedzio - Wto 21 Kwi, 2009 05:22

Agn napisał/a:
1. Skąd ja znam pana z twojego avka?

Rzeknę Ci jedno: to na pewno NIE JEST Orlando Bloom. ;) Facet nazywa się C.J. Thomason i obecnie gra postać rybaka (stąd druga część mojej sygny) w nowiutkim serialu pt. Harper's Island. O serialu więcej w wątku pt. "Fajny serial wczoraj widziałam.."

Cieszę się, że Ci mój podpis przypadł do gustu. :mrgreen:

BeeMeR - Wto 21 Kwi, 2009 17:40

A ja sobie powtarzam serial od m/w końca pierwszej serii (bo ją sobie już kiedyś powtarzałam) i właśnie wczoraj był odcinek 204, gdzie Dean tak zasadniczo mówi, że "to co martwe, powinno zostać martwe" i tak sobie myślę w kontekście późniejszych odcinków, że to wszystko jest łatwe do mówienia i realizowania, dopóki nie dotyczy najbliższych - Sama, Deana, a kto wie, kogo jeszcze... :wink:
Sofijufka - Wto 21 Kwi, 2009 17:50

komentarz mojego brata-profesora: i te durnoty ci sie podobaja? Co za mydłki [robi minę :obrzydzenie: ]
Admete - Wto 21 Kwi, 2009 17:58

Brat jest mężczyzną, więc musisz mu wybaczyć ;-)
Sofijufka - Wto 21 Kwi, 2009 18:31

no wybaczam, co mam zrobić.... dobrze, że choć "Gwiezdne wrota" wytrzymuje...
Gunia - Wto 21 Kwi, 2009 19:29

Nie jestem na bieżąco i pewnie nigdy nie będę, ale żeby nie było, że porzuciłam fanklub braci, to się melduję. ;)
Pewien anioł, zagadnijcie który :mrgreen: , podzielił się ze mną nową porcją SPNa i oczywiście pierwszy wniosek jest banalny - uwielbiam ten serial. :-D Tu naprawdę wszystko jest możliwe i jestem ogromnie wdzięczna twórcom, że chociaż wiele już odcinków minęło od momentu, kiedy gwałtownie pożegnałam się z tezą, że Sam i Dean nie umrą do końca serialu, to wciąż mogę się zdziwić. ;) Druga rzecz która mi się niesamowicie podoba, to odcinki 17. i 18. Uwielbiam, kiedy śmieją się sami z siebie i prawie umarłam, jak bracia uczyli się od pogromców, a potem jeszcze ten tekst o slashach. :lol:
Poza tym fajnie, że mimo tej całej wojny znalazło się parę odcinków na polowanie w starym stylu, bo bez nich zrobiłoby się to wg mnie przekombinowane. (Co nie zmienia faktu, że uwielbiam Castiela i on mógłby być w każdym odcinku. :roll: Ta jego mina kiedy mówił, dlaczego nie może pomóc, sprawiła, że nawet Dean spadł trochę w moim rankingu. :mrgreen: ) No i cieszę się z motywu z "buntem" Lilith, bo po epizodzie z Urielem zaczęłam się zastawiać, dlaczego to tylko u tych dobrych ciągle są jakieś problemy. ;) Wątek proroka też jest osobliwy i ciekawe, jak się rozwinie. :mysle:

Admete - Wto 21 Kwi, 2009 20:04

Guniu cieszę się, że tak szybko nadrobiłaś zaległości :-) Anioł ( ekhem ) będzie już pamiętał o przesyłce w odpowiednim czasie ;-)

Ten serial ma coś w sobie takiego, że przyciaga jak magnes. Castiela też uwielbiam, nosiłam go nawet na avku i pewnie wrócę do niego ;-)

Szybka jesteś ;-)

Gunia - Wto 21 Kwi, 2009 20:10

Admete napisał/a:
Anioł ( ekhem ) będzie już pamiętał o przesyłce w odpowiednim czasie ;-)

Dziękuję Ci bardzo, a teraz przyznaj się, czy jesteś ruda? ;)
Admete napisał/a:
Ten serial ma coś w sobie takiego, że przyciaga jak magnes. Castiela też uwielbiam, nosiłam go nawet na avku i pewnie wrócę do niego ;-)

Tak sobie właśnie myślę, czy sobie nie skroić sukienki z jego prochowca. :roll:
Cytat:
Szybka jesteś ;-)

Jestem beznadziejna w dawkowaniu sobie przyjemności. :ops1:

Admete - Wto 21 Kwi, 2009 20:21

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo, a teraz przyznaj się, czy jesteś ruda?

Kiedyś mnie o ten kolor podejrzewano ( złośliwie ;-) ), ale jednak ruda nie jestem ;-)

Cytat:
Tak sobie właśnie myślę, czy sobie nie skroić sukienki z jego prochowca.

Uszyj sobie coś ładnego, koniecznie :-)

Gunia - Wto 21 Kwi, 2009 20:39

Admete napisał/a:
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo, a teraz przyznaj się, czy jesteś ruda?

Kiedyś mnie o ten kolor podejrzewano ( złośliwie ;-) )

Jaki los bywa zmienny. :wink:
Admete napisał/a:
Cytat:
Tak sobie właśnie myślę, czy sobie nie skroić sukienki z jego prochowca.

Uszyj sobie coś ładnego, koniecznie :-)

Zaczęłam się przymierzać i już widzę, że będzie ciężko, może jutro mi coś wyjdzie, bo dziś jestem już prawie tak ślepa, jakbym zobaczyła Castiela na własne oczy. :roll:

Admete - Wto 21 Kwi, 2009 20:41

To na razie może się zadowolisz jakąs gotową konfekcją ;-)

Nic nie widzisz, bo się w ekran intensywnie wpatrywałaś. Umiesz cos na jutrzejsze lekcje? ;-)

Gunia - Wto 21 Kwi, 2009 20:45

Admete napisał/a:
To na razie może się zadowolisz jakąs gotową konfekcją ;-)

Se mua. ;)
Admete napisał/a:
Nic nie widzisz, bo się w ekran intensywnie wpatrywałaś. Umiesz cos na jutrzejsze lekcje? ;-)

Właśnie idę się uczyć, więc może nie będzie źle. Najwyżej napiszę na kartkówce opowiadanie o wilkołaku. :roll:

Calipso - Wto 21 Kwi, 2009 21:38

Jednak to napiszę :-P
Guniu,a nie mówiłam ? :lol: Wiedziałam że nie wytrzymasz i obejrzysz od razu :wink:
Ps.gustowna sukienka :-D