Filmy - Powiew Orientu
BeeMeR - Śro 03 Lut, 2010 20:46
Ja pamiętam układanie bolly obsady do Przeminęło z wiatrem i do Titanica
Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 20:51
| BeeMeR napisał/a: | | bolly obsady do Przeminęło z wiatrem |
Dajesz ze zdjęciami najlepiej
BeeMeR - Śro 03 Lut, 2010 20:58
| lady_kasiek napisał/a: | Dajesz | Kochana, kiedy to było - teraz tylko pamiętam że wszystkie jak jeden mąż obsadzałyśmy Shahrukha w roli Rhetta, reszty nie pamiętam
Ech, to były czasy
Trzykrotka - Śro 03 Lut, 2010 21:05
| BeeMeR napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | Dajesz | Kochana, kiedy to było - teraz tylko pamiętam że wszystkie jak jeden mąż obsadzałyśmy Shahrukha w roli Rhetta, reszty nie pamiętam
Ech, to były czasy |
I Casablancę obsadzałyśmy. Zgadnij kto został Rickiem
Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 21:07
| Trzykrotka napisał/a: | | Zgadnij kto został Rickiem |
pewnie w życiu nie zgadnę
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 00:25
Shahid!! jak cudnie ogrywa swoją postac z Kaminey!
http://www.youtube.com/wa..._rev-rn-3r-2-HM
Calipso - Czw 04 Lut, 2010 14:23
*nic nie rozumie,ale ogląda*
Połykam wszystkie linki
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 14:42
Ja też nie rozumiem, co on gada. Ale pomysł na ogranie na scenie bliźniaków z Kaminey jest świetny . "Farukh bhai" mnie zabił. I "Fanny. Fanny Deol."
Poza tym wygląda jak milion dolarów
BeeMeR - Czw 04 Lut, 2010 14:48
| Trzykrotka napisał/a: | Poza tym wygląda jak milion dolarów | a który, który?
Rzuciłam okiem na obu, obu lubię
I kątem oka zauważyłam, że Aish znowu wygląda nobliwie i ciotkowato - z taka figurą...
Admete - Czw 04 Lut, 2010 14:53
Tyle to ja tez zrozumiałam Fajną ma fryzurę
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 15:04
| BeeMeR napisał/a: | I kątem oka zauważyłam, że Aish znowu wygląda nobliwie i ciotkowato - z taka figurą... |
To jest rzecz, nad którą boleję. Kobiety z pi razy oko jej rocznika - Rani, Preity, Kareena - noszą mini i pokazują piekne figury. Ash udaje wzorową bahu jak sprzed dekady. Nobliwa, schowana w tradycyjnym stroju, obwieszona klejnotami i... milcząca. Niedawno widziałam taką scenę z czerwonego dywanu: Abhi z Aishwaryą zostali zaczepieni przez dziennikarza i poproszeni o wypowiedź. Abhi się wypowiedział, a stojąca z boku Ash, której podetknięto mikrofon powiedziała tylko on mówi w imieniu nas obojga.
Coś mi się wydaje, ze w tej rodzinie papa Bachchan rządzi żelazną ręką. A kobieta z taką karierą i nazwiskiem dała się totalnie zamieść pod dywan. Perski i drogi oczywiście.
BeeMeR - Czw 04 Lut, 2010 15:40
| Trzykrotka napisał/a: | | Nobliwa, schowana w tradycyjnym stroju, obwieszona klejnotami i... milcząca. | No właśnie - ja nie mam nic przeciwko sari, to piękny strój, ale ona wybiera kroje, kolory i fasony odpowiednie dla kobiet starszych o pokolenie i ze 20 kilo
Na pociechę Abhi
Aish - kiedyś
I Rekha - jeszcze dawniej
BeeMeR - Czw 04 Lut, 2010 15:52
W zasadzie to najbardziej odpowiednią fotką Aish teraz wydaje mi się ta
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 21:01
| BeeMeR napisał/a: | W zasadzie to najbardziej odpowiednią fotką Aish teraz wydaje mi się ta
|
Dokładnie, nic dodać, nic ująć!
Biedna Ash, coś mi się widzi, że wybitnie zaszkodziło jej to:

Do Dhoom2 była uważana za porcelanową piękność, eteryczną i uduchowioną, a tu - bach - Chopry pokazali seksowna kocicę
A juz to
to same-wiece-do-czego doprowadziło nieszczęsnego papę
No i ma kobitka za swoje....
Calipso - Czw 04 Lut, 2010 21:02
| Trzykrotka napisał/a: | | Ja też nie rozumiem, co on gada. Ale pomysł na ogranie na scenie bliźniaków z Kaminey jest świetny . "Farukh bhai" mnie zabił. I "Fanny. Fanny Deol." |
A jednak rozumiałaś Ja nawet nie wiedziałam o co chodziło z jego "rozdwojeniem".
| Trzykrotka napisał/a: | | Poza tym wygląda jak milion dolarów |
Very true Oczka skakały i w tę i z powrotem
Za to pani ( nie pomnę nazwiska ) w białej sukience,wydawała się sztywna,jakby każdy ruch sprawiał jej trudność
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 21:04
Widziałam właśnie kilka fotek Aish dziś w południe bo po oglądnięciu "B&P" chciałam zobaczyć jak wygląda.... i notka na wikipedii o tym, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata raczej nie pasuję. Ale ja zawsze wolałam Kajol
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 21:07
| Calipso napisał/a: | A jednak rozumiałaś Ja nawet nie wiedziałam o co chodziło z jego "rozdwojeniem". |
Kaminey oglądałam, więc już trybunki podpisane "Charlie" i "Guddu" mówiły same za siebie . No tak... trochę hindi sie też łyka przy takich okazjach. Per "bhai", czyli "bracie" to oni się do siebie często zwracają. A Deol ma na imię Sunny. Dla kogoś, kto nie wymawia "s" jego imię wypada zaiste fweet.
Zresztą, ja chciałabym to zobaczyć z napisami - nie rozumiałam nawet ćwierci tego, z czego się zaśmiewali.
Edit: Bipasha Basu . Ona nie musi się nawet ruszać, żeby mężczyźni dostawali małpiego rozumu. Zobacz, jaka jest ognista
http://www.youtube.com/watch?v=FDHke6gJWEg
trifle - Czw 04 Lut, 2010 21:15
| lady_kasiek napisał/a: | | i notka na wikipedii o tym, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata raczej nie pasuję. |
No, ja też tego zdania nigdy nie podzielałam Kajol, Priyanka, to dziewczątko z Vivah - bardziej mi się podobają.
Calipso - Czw 04 Lut, 2010 21:24
| lady_kasiek napisał/a: | | Widziałam właśnie kilka fotek Aish dziś w południe bo po oglądnięciu "B&P" chciałam zobaczyć jak wygląda.... i notka na wikipedii o tym, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata raczej nie pasuję. Ale ja zawsze wolałam Kajol |
Kajol jest piekna,ale wolę Deepikę
| Trzykrotka napisał/a: | | Zresztą, ja chciałabym to zobaczyć z napisami - nie rozumiałam nawet ćwierci tego, z czego się zaśmiewali. |
Nawet wstawki po angielsku nie pomogły.Zresztą zanim rozpoznałam język, Shahid znów przechodził na hindi
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 21:39
Zobaczcie Kajol w tegorocznym kalendarzu Daboo Ratnaniego
I inne panie: Deepika, Genelia D'Souza, Priyanka i Ash

Oni mają w branży tak piękne kobiety... dwie Miss World, dwie Miss Universum, a ile miss India i miss Azji i Pacyfiku!
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 22:32
| Trzykrotka napisał/a: | Zobaczcie Kajol w tegorocznym kalendarzu Daboo Ratnaniego
|
Schudła od Fanaa, tam była okrąglejsza... Ona jest naprawdę przepiękna, żywiołowa radosna. Nie to co skrzywiona Aish
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 22:41
| lady_kasiek napisał/a: |
Schudła od Fanaa, tam była okrąglejsza... Ona jest naprawdę przepiękna, żywiołowa radosna. Nie to co skrzywiona Aish |
Musiała schudnąć do My Name Is Khan, to był warunek. Teraz na pewno to nadrobi
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 22:44
| Trzykrotka napisał/a: | | My Name Is Khan |
Szaruk i Kajol znowu razem?? Muszę!! to zobaczyć.
Szczupła, czy mniej szczupła ona naprawdę jest dla mnie przepiękna.
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 23:13
Tak, znowu!
http://www.youtube.com/wa...feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=GKV954bHZJY
Uwaga, spoilery. Reżyser i scenarzystka mówią o filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=9qrA3_L205g
Admete - Czw 04 Lut, 2010 23:21
Widziałaś ten fragment - "no one minute"? Cuuudny! Shah w białym podkoszulku Kto inny tak wygląda w zwykłym, białym podkoszulku?
|
|
|