To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

BeeMeR - Śro 03 Lut, 2010 20:46

Ja pamiętam układanie bolly obsady do Przeminęło z wiatrem :mrgreen: i do Titanica :mrgreen:
Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 20:51

BeeMeR napisał/a:
bolly obsady do Przeminęło z wiatrem

Dajesz :D ze zdjęciami najlepiej :D

BeeMeR - Śro 03 Lut, 2010 20:58

lady_kasiek napisał/a:
Dajesz :D
Kochana, kiedy to było - teraz tylko pamiętam że wszystkie jak jeden mąż obsadzałyśmy Shahrukha w roli Rhetta, reszty nie pamiętam :mrgreen:
Ech, to były czasy :serduszkate:

Trzykrotka - Śro 03 Lut, 2010 21:05

BeeMeR napisał/a:
lady_kasiek napisał/a:
Dajesz :D
Kochana, kiedy to było - teraz tylko pamiętam że wszystkie jak jeden mąż obsadzałyśmy Shahrukha w roli Rhetta, reszty nie pamiętam :mrgreen:
Ech, to były czasy :serduszkate:

I Casablancę obsadzałyśmy. Zgadnij kto został Rickiem :mrgreen:

Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 21:07

Trzykrotka napisał/a:
Zgadnij kto został Rickiem

pewnie w życiu nie zgadnę :wink:

Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 00:25

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Shahid!! jak cudnie ogrywa swoją postac z Kaminey!
http://www.youtube.com/wa..._rev-rn-3r-2-HM

Calipso - Czw 04 Lut, 2010 14:23

Trzykrotka napisał/a:
Shahid!! jak cudnie ogrywa swoją postac z Kaminey!
http://www.youtube.com/wa..._rev-rn-3r-2-HM

*nic nie rozumie,ale ogląda*
Połykam wszystkie linki :-P

Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 14:42

Ja też nie rozumiem, co on gada. Ale pomysł na ogranie na scenie bliźniaków z Kaminey jest świetny :mrgreen: . "Farukh bhai" mnie zabił. I "Fanny. Fanny Deol."
Poza tym wygląda jak milion dolarów :serduszkate:

BeeMeR - Czw 04 Lut, 2010 14:48

Trzykrotka napisał/a:
Poza tym wygląda jak milion dolarów :serduszkate:
a który, który? ;)
Rzuciłam okiem na obu, obu lubię :serce: :serce:

I kątem oka zauważyłam, że Aish znowu wygląda nobliwie i ciotkowato - z taka figurą... :zalamka:

Admete - Czw 04 Lut, 2010 14:53

Tyle to ja tez zrozumiałam :) Fajną ma fryzurę :)
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 15:04

BeeMeR napisał/a:
I kątem oka zauważyłam, że Aish znowu wygląda nobliwie i ciotkowato - z taka figurą... :zalamka:

To jest rzecz, nad którą boleję. Kobiety z pi razy oko jej rocznika - Rani, Preity, Kareena - noszą mini i pokazują piekne figury. Ash udaje wzorową bahu jak sprzed dekady. Nobliwa, schowana w tradycyjnym stroju, obwieszona klejnotami i... milcząca. Niedawno widziałam taką scenę z czerwonego dywanu: Abhi z Aishwaryą zostali zaczepieni przez dziennikarza i poproszeni o wypowiedź. Abhi się wypowiedział, a stojąca z boku Ash, której podetknięto mikrofon powiedziała tylko on mówi w imieniu nas obojga. :roll:
Coś mi się wydaje, ze w tej rodzinie papa Bachchan rządzi żelazną ręką. A kobieta z taką karierą i nazwiskiem dała się totalnie zamieść pod dywan. Perski i drogi oczywiście.

BeeMeR - Czw 04 Lut, 2010 15:40

Trzykrotka napisał/a:
Nobliwa, schowana w tradycyjnym stroju, obwieszona klejnotami i... milcząca.
No właśnie - ja nie mam nic przeciwko sari, to piękny strój, ale ona wybiera kroje, kolory i fasony odpowiednie dla kobiet starszych o pokolenie i ze 20 kilo :roll:

Na pociechę Abhi :mrgreen:

Aish - kiedyś :P

I Rekha - jeszcze dawniej ;)

BeeMeR - Czw 04 Lut, 2010 15:52

W zasadzie to najbardziej odpowiednią fotką Aish teraz wydaje mi się ta :P

Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 21:01

BeeMeR napisał/a:
W zasadzie to najbardziej odpowiednią fotką Aish teraz wydaje mi się ta :P

:rotfl: :rotfl: Dokładnie, nic dodać, nic ująć!
Biedna Ash, coś mi się widzi, że wybitnie zaszkodziło jej to:

Do Dhoom2 była uważana za porcelanową piękność, eteryczną i uduchowioną, a tu - bach - Chopry pokazali seksowna kocicę
A juz to

to same-wiece-do-czego doprowadziło nieszczęsnego papę
No i ma kobitka za swoje....

Calipso - Czw 04 Lut, 2010 21:02

Trzykrotka napisał/a:
Ja też nie rozumiem, co on gada. Ale pomysł na ogranie na scenie bliźniaków z Kaminey jest świetny . "Farukh bhai" mnie zabił. I "Fanny. Fanny Deol."

A jednak rozumiałaś :wink: Ja nawet nie wiedziałam o co chodziło z jego "rozdwojeniem".
Trzykrotka napisał/a:
Poza tym wygląda jak milion dolarów

Very true :-D Oczka skakały i w tę i z powrotem :lol:
Za to pani ( nie pomnę nazwiska ) w białej sukience,wydawała się sztywna,jakby każdy ruch sprawiał jej trudność :roll:

Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 21:04

Widziałam właśnie kilka fotek Aish dziś w południe bo po oglądnięciu "B&P" chciałam zobaczyć jak wygląda.... i notka na wikipedii o tym, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata raczej nie pasuję. Ale ja zawsze wolałam Kajol
Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 21:07

Calipso napisał/a:
A jednak rozumiałaś :wink: Ja nawet nie wiedziałam o co chodziło z jego "rozdwojeniem".

Kaminey oglądałam, więc już trybunki podpisane "Charlie" i "Guddu" mówiły same za siebie :mrgreen: . No tak... trochę hindi sie też łyka przy takich okazjach. Per "bhai", czyli "bracie" to oni się do siebie często zwracają. A Deol ma na imię Sunny. Dla kogoś, kto nie wymawia "s" jego imię wypada zaiste fweet.
Zresztą, ja chciałabym to zobaczyć z napisami - nie rozumiałam nawet ćwierci tego, z czego się zaśmiewali.

Edit: Bipasha Basu :wink: . Ona nie musi się nawet ruszać, żeby mężczyźni dostawali małpiego rozumu. Zobacz, jaka jest ognista
http://www.youtube.com/watch?v=FDHke6gJWEg

trifle - Czw 04 Lut, 2010 21:15

lady_kasiek napisał/a:
i notka na wikipedii o tym, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata raczej nie pasuję.

No, ja też tego zdania nigdy nie podzielałam :mysle: Kajol, Priyanka, to dziewczątko z Vivah - bardziej mi się podobają.

Calipso - Czw 04 Lut, 2010 21:24

lady_kasiek napisał/a:
Widziałam właśnie kilka fotek Aish dziś w południe bo po oglądnięciu "B&P" chciałam zobaczyć jak wygląda.... i notka na wikipedii o tym, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata raczej nie pasuję. Ale ja zawsze wolałam Kajol

Kajol jest piekna,ale wolę Deepikę

Trzykrotka napisał/a:
Zresztą, ja chciałabym to zobaczyć z napisami - nie rozumiałam nawet ćwierci tego, z czego się zaśmiewali.

Nawet wstawki po angielsku nie pomogły.Zresztą zanim rozpoznałam język, Shahid znów przechodził na hindi :-|

Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 21:39

Zobaczcie Kajol w tegorocznym kalendarzu Daboo Ratnaniego

I inne panie: Deepika, Genelia D'Souza, Priyanka i Ash

Oni mają w branży tak piękne kobiety... dwie Miss World, dwie Miss Universum, a ile miss India i miss Azji i Pacyfiku!

Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 22:32

Trzykrotka napisał/a:
Zobaczcie Kajol w tegorocznym kalendarzu Daboo Ratnaniego

Schudła od Fanaa, tam była okrąglejsza... Ona jest naprawdę przepiękna, żywiołowa radosna. Nie to co skrzywiona Aish

Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 22:41

lady_kasiek napisał/a:

Schudła od Fanaa, tam była okrąglejsza... Ona jest naprawdę przepiękna, żywiołowa radosna. Nie to co skrzywiona Aish

Musiała schudnąć do My Name Is Khan, to był warunek. Teraz na pewno to nadrobi :mrgreen:

Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 22:44

Trzykrotka napisał/a:
My Name Is Khan

Szaruk i Kajol znowu razem?? Muszę!! to zobaczyć.
Szczupła, czy mniej szczupła ona naprawdę jest dla mnie przepiękna.

Trzykrotka - Czw 04 Lut, 2010 23:13

Tak, znowu! :serce2:
http://www.youtube.com/wa...feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=GKV954bHZJY
Uwaga, spoilery. Reżyser i scenarzystka mówią o filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=9qrA3_L205g

Admete - Czw 04 Lut, 2010 23:21

Widziałaś ten fragment - "no one minute"? Cuuudny! Shah w białym podkoszulku :serduszkate: Kto inny tak wygląda w zwykłym, białym podkoszulku? ;)